Yok canım bu erkekler hep böyle inat ettiler mi zor yani yemez biliyorum tadına bile bakmaz çok tuhaf ben zehir olsa bakarım çok iğrenç olamaz ki nimet yaniCanım nohutlu pilav çekti mesela bugün yapayım dedim ama yemiyorum kendine yapacaksan yap diyor ee nasıl az yapayım kaç gram nohut kullanayım
Canım bende pembesi vardı ama onun kokusundan tiksindim tamda... :) Yumuşatıcı olarak Bingonun küçük mor şişesi var onu alayım diyorum:))) Valla çamaşır sermek bile işkence haline gelmişti benim için kurtulmak istiyorum :)))PembeLokum yok kuzum onemli sinavim temmuzda,nasipse ozamana kadar tahminimce 8-9 aylik olur.
Derslerimin cogunda yapilacak seyleri ilk gecicem sonra gelmeyeyim.diye.
Okul dert degilde, ana okuluna gitmeliyiz staja,orda ders falan vericez o nasil olur bilmiyorum. Hayirlisi bakalim
duman91 aman yuru canim gerckten faydasi oluyor.
Yumosun mavisini bende sevmiyorum artik,ama yumosta israrli oldugum.icin pembesine gectin. Simdilik iyi ,onuda sevmemrye baslarsam.bilmiyorum ne yapcam
nehirnil111 evet canim ya aaksam arastirdim varmis onceden dolapta bekleten..
Denerim.bakalim, firindan yeni ciktiginda yenirse yeniyoe yoksa kaliyor bizdeki pogacalar ya
O yuzden sabah pisirmek istiyodum.
Diimi..
Sirf bu yuzden ne pisirecegini bilmiyor insan.
Benimki cok sukur yine yapsam.yer ama etsizse doymaz ve cogu zaman kalkip sucuklu yumurta falan yapar.
Ne yapalim bu olsun derdimiz.
Dedigin gibi nohutu suda bekletmeye bile degmez tek kendine yapinca.
Canım bende pembesi vardı ama onun kokusundan tiksindim tamda... :) Yumuşatıcı olarak Bingonun küçük mor şişesi var onu alayım diyorum:))) Valla çamaşır sermek bile işkence haline gelmişti benim için kurtulmak istiyorum :)))
Canım bu arada arkadaşlarının yorumuna gelince her kafadan bi ses çıkar.. Bana da sen şişmemişsin x 'i bi görsen kocaman olmuş falan filan diyorlar... Ama bana göre de ben şiştim... 10 kilo aldım.. Bazen yanıltıcı olabiliyorlar boşver hamilelik bu olacak o kadar.. Hem ödem oluşmuştur doğumdan sonra hepsi gider inşAllah sen sıkma canını...
Artık anneme söyleyeceğim sen yapta ben geldiğimde yiyeyim bari diyeTabi ki tek derdimiz bu olsun canım etle ilgili bir sıkıntı yok etsiz çok pişiriyorum pişirmek zorundayım da kurban dışında öyle eve çok et girerse biz aç kalabiliriz az Dolma biberi ama kıymasız yemez az olsun da yine de olsun sanki ne farkı var
Ne kadar güzel canım şahsen geçen 1 KG kıyma almıştı eşim 50 TL civarındaydı etinde öyle hatta bölgesine göre değişiyor 100e kadar yolu vardırHeh evet mantikli,annecigin yapar
ordada eti almak buyuk cesaret canim ya, nekadardi kilosu fzlaydi galiba,Esma buraya geldiginde cok ucuza geldi demisti.
Burda 10tl kilosu, bayramda sinir kapisindan baya et gececek yine. Gelen bol.bol gotuyor
evet canım o yüzden bingonun küçüğünü alıcam... :)))Bingonunda iyi canim, dene bakalim
Veya simdilik oylesine al bitane, tiksinsende zaten sonr kullanmzsin boylelikle bingo sana kalir
Bende diyorum keske yumosu kullanmasaydim o zamanlar, cok memnundum.
Sagol esim.seriyo camasirlari nerdeyse 1 aydir.
Biraz yuksek, yere inenlrden degil, zorlanmayayim diye.
Ne yapsam.hakkini odeyemem ya
Eger seninde yuksekse zorlanma canim, gittikce agirlik asagi cekiyo zaten seni,sonrada gelsin karin agrilari
Evet konusan cok,nerden biliyolar belki kendileri daha cok kilo alacak.
Halime sukur ben memnunum halimden,saglik problemi cikmasin yeterki, verilir elbet kilo, ki dedigin gibi odemim va, onlarda dogumdan sonra giden seyler.
Sanada zorla kilo aldiracaklar herhalde :)
Maalesef şaka yapmıyorum canım tavuk daha uygun ama kırmızı et için kesinlikle öyle kıymanın bizim burada en uygun markette ki fiyatı 50 TL idi 1 KG gözlerim açıldı yüreğime indi bir an ama misafire mecburen islim kebabını yaptımnehirnil111 saka yapiyosuuun , oha diyesim.geldi :/
Cok hakkaten cok, insan istesede etcil olamaz
Dedigin gibi bayramdan bayrama anca
simdi haliyle kurbanliklarda pahalidir :/
PembeLokum yok kuzum onemli sinavim temmuzda,nasipse ozamana kadar tahminimce 8-9 aylik olur.
Derslerimin cogunda yapilacak seyleri ilk gecicem sonra gelmeyeyim.diye.
Okul dert degilde, ana okuluna gitmeliyiz staja,orda ders falan vericez o nasil olur bilmiyorum. Hayirlisi bakalim
duman91 aman yuru canim gerckten faydasi oluyor.
Yumosun mavisini bende sevmiyorum artik,ama yumosta israrli oldugum.icin pembesine gectin. Simdilik iyi ,onuda sevmemrye baslarsam.bilmiyorum ne yapcam
nehirnil111 evet canim ya aaksam arastirdim varmis onceden dolapta bekleten..
Denerim.bakalim, firindan yeni ciktiginda yenirse yeniyoe yoksa kaliyor bizdeki pogacalar ya
O yuzden sabah pisirmek istiyodum.
Bu insanlari anlamiyorum.
Arkadaslari gordum, aaay cok.sismissin,yuzun sismis vs. Vs..
Bir can tasiyorum,siscem tabi, onlar hamile degilken kilolular ya
sinirim bozuldu
nehirnil111 saskinlikla okuyorum.gercekten
Hele buranin asgari ucretine /yeni 380tl oldu/ bakarak dahada cok geliyo su an .
Artik tavuk eti,hatta tavuk kiymasi yenecek.nerdeyse
o yuzden anneannmler her gittigimizde bol tavuk eti aliyolarmis
Gercekten jeton simdi dustu
PembeLokum canim kv isi birakacak, okula gelirken ona birakirim nasipse.
Bir sure sonra aannem cikacak izne.
Tabi yaninda ben olmaliyim asil.ama 2-3 saat idare edecez artik.
Onlar aacikinca sutun geliyoya o cok yakiyo icimi,yavrular acikinca uzakada olsa hissediliyor iste
aynen canim,insallah gelip gecici benimki..
Herkez kendine baksin
Abcnin mor renkli yumusaticisi harika kokuyo ve çok kalıcı kayinvalidemde gormustm hemen aldm:))Kızlar bugün çamaşır deterjanı ve yumuşatı alıcam marka öneriniz var mı? Önceden detarjan olarak Bingo yumuşatıcı da yumoş kullanıyordum ama hamilelikten dolayı kokularından tiksindim şimdi de bitirdim değiştirmem lazım :))
Takma canım ya bunlar olan şeyler bi tek.bende olmuyo herkeste oluyo deseydnBu insanlari anlamiyorum.
Arkadaslari gordum, aaay cok.sismissin,yuzun sismis vs. Vs..
Bir can tasiyorum,siscem tabi, onlar hamile degilken kilolular ya
sinirim bozuldu
Hoşgeldin canm akşamları pek giren yok sanirm burayaBen de geldim:)
Ben de geldim:)
İyiyim canım bi kaç gundur bebis hareket ediyo özellikle babasının geldiği zaman hissediyo mu napiyo :)) sen naslsnHos geldin canim
Daha bugun okudum diger topikten 1 aylik gelin oldugunu :)
Nasilsin alisabildinmi
Rabbim cok huzurlu etsin insallah
ilknurrr22 selam canim
Iste keske onu bunu deseydimler hep sonradan geliyor aklima
Sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?