Canım beni de herkes tuz ve hamurişi konusunda uyarıyor.. O yüzden sordum yoksa bildiğimden değil yani:)))@nehirnil111 gecim zor gerceten..
Rabbim calismak.icin.guc versin hepimize insallah..
duman91 ekmegi fazla yiyorum sadece..
Tuzluya 5.aydan beri dikkat ediyorum ama iste
cook az buyuk geliyo onden iste dusun.
E nasipse daha 1,5 ay var kac numaraya kadar cikicam acaba
Canım beni de herkes tuz ve hamurişi konusunda uyarıyor.. O yüzden sordum yoksa bildiğimden değil yani:)))
Bende tuzlu yemiyorum senin gibi ama ekmek hamur işi yiyordum, artık yavaş yavaş bırakıyorum...Ama doğumdan sonra geçer hepsi Allah'ın izniyle...
Skosnob kiyamam :)
Alisirsin canim insallah,sadece biraz zaman lazim
cokmu uzaktalar
Saglik olsun,sag olsunlar demekten baska.bisi yapamiyoruz malesef
Yuva kurmak kolay degil
buyuyoruz cok sukur,Rabbim hayirli zamanda sizede nasip etsin insallah
Ben üsküdardayım onlar çapada
aslında Marmaray var rahat oluyor ama yine de her an çıkıp gidemiyorsun işte
Anladim canim
Saglik olsun, simdi yenisin ya daha ondanda zor geliyor :/
Aaa ona hiç bakmamıştım canım hakkaten az kaldı yaaaa:))) bu ayı saymıyorum zaten kaldı 3 ay, 1 ayda önceden izne ayrılcam kaldı sana 2 aycık :))
Korkma Canm verisn doğumdan sonraNe guzel soyledin canim ya, insallah oyledir :/
Saglik olsun tabi ama korkuyor insan yinede.
Olabilir canım.
Bi de ben baya ana kuzusuydum
Oyy maşAllah yaaaa demek o kadar minnacıkkCok bagli olunca evet iyice zor :/
Simdi cok sukur hersey var telefonuydu,bilgisayariydi..
Konusunca rahatliyo biraz insan
duman91 diimi ya saka maka son trimestera gireceksin
Zaten son ay hazirlikti falan derken anlamazsin,evde olunca daha cabuk gecer.
Kiyafeyleri utuluyorum, utu daha buyuk bazi cicislerden
Azcik.mola verdim, bitecek gibi degil.
Oyy maşAllah yaaaa demek o kadar minnacıkkGüle güle giysin oğluşun...
Biz daha almadığımız için boyutlarını bilemiyorumdagerçi önümüzdeki hafta kvlere gidicez o zaman birşeyler alalım diyoruz bakalım... Şuan için hastane çıkışını alalm diyorum, ayy ne alacağımı da bilmiyorum:)) Annem ikili takım, tulum, iç zıbın falan almış ama...
Neee yüz üstü mü yatıyormuş, ay ben soluma yatayım bebişe kan akışı daha fazla olsun diye çaba sarffediyor, kocişe arkamı dönüyorum... Ne bileyim bende yatamam öyle...
PembeLokum var canim ama ben kullanirsam.esim otobuse kalicak..
Daha gec gelicek.
Artik.bazen abim gelir almaya.
Hele o zaman bir gelsin bakalim
ilknurrr22 masallah canim cok guzel oyle olmasi.
Kisiden kisiye degisiyor iste
duman91 anladim canim,insallah normale doner.
Evet ailede varsa illa senide buluyo iste
Bu ay yine cok kilo aldim
Daha bir ay olmadi ve bn 2,5 kilo almisim
Dun erkek ayakkabisi aldim gercekten,41numara
Ayaklarim.cok sis, insallah onlar kilo yapiyodur
ınsallah canımmPembeLokum risk edip bidahakine deniycem bakalim..
Bukez risk edemedim,erken gelmem grekti okula yetistiremem diye korktum.
MutluBulut_ oy kuzum hayirli zamanda gelsin minnaginiz insallah
Bak bende olmaz diyodum ama 2 veya 3.ayda oldu cok sukur.
Tek diyecegim sIk sIk deneyin.. Ben en son sag tarafima donmeyi denemistim,sonra kalfim.galiba, zaten bebisim sag tarafimdaydi.
Bilmiyorum.varmi etkisi ,Allahin bilecegi is ama denemekten bisi cikmaz
Nehir pogacaciyi bekliyorum o bilir belkim
evet yaGünaydın canım benim...
Demek çalışmalar başladıCanım psikolojik olarak insan cidden kafayı taktığında çok etkileniyor, ben korunduğumuz halde hamile kalabileceğimi bile düşünüyor test yapıyordum O yüzden biraz da akışına bırakmak lazım... Ama belirtilerini adetime 1 hafta kala yaşadım, zaten adet olacakmış gibi hissediyorsun ama olmuyorsun Yani yaklaşık yumurtlama döneminden 10 gün sonra falan belirtilerini yaşamıştım...
Amin canım Rabbim gönlüne göre versin...
canım senınde adetler duzensız gelıyodu dımı ? suan baktım aynı degısım yok onlardaMutluBulut_ bunu yazmamisim canim
Ben adetimden hmen sonra hamis kaldim, e bidahaki adetime kadar 1 ay gecmsti ve o yuzden 6 haftalikken ogrenmistik.
Ama belirtileri adetime 1 hafta varkrn yasadim bende. Ozellikle goguslerimden anlamistim, damarlarim cok cok belirgindi.
Takip et bak ordan daha kolay anlarsin, sonra zaten hassasiyet basliyor.
Hayirlisi canim
ınsallah canımSıra sende kuzumİnşallah istiyorsanız bekletmeden gelir hemen bebişiniz
Tutkum ben genel o şekilde hiç denemedim pişirir dolaba kaldırırım yaş mayayla poğaçalarımı 3 gün rahat tüketiriz dolaptan çıkartıp bir şey olmaz ama kabartma tozu ve pişmeden nasıl olur bilmiyorum bir kaç yerde normal hazırlanıp yumurtaları sürülüp dolapta bekletip sabah pişirildiğini okudum yapan var yani olur gibi geldi bana daPişir koy kuzum dolaba akşamdan zamanın varsa ısıtırsın direk
canım ben yumuatcıyı sıze sormustum baya baya oldu tavsıye uzerıne vernelın mavısını almıstım memnun kaldım ben kokusu hafıfKızlar bugün çamaşır deterjanı ve yumuşatı alıcam marka öneriniz var mı? Önceden detarjan olarak Bingo yumuşatıcı da yumoş kullanıyordum ama hamilelikten dolayı kokularından tiksindim şimdi de bitirdim değiştirmem lazım :))
canım ıg e yazmısındır dıye baktım ama yazmamıssın gormedımCanim sana bsiyler yazmistim okumadin galiba gormedin
Bu ay biz de deneyecegiz tekrar
Bat ına kac gun var? Benim ilk gebeligimde surekli ama surekli tuvaletim geliyordu ordan tahmin etmistim kan testi yaptirmadan once
laf olsun torba dolsun ıste kuzum bosver. Hamıle ınsana soylenecek en sacma sey sısmıssın lafıBu insanlari anlamiyorum.
Arkadaslari gordum, aaay cok.sismissin,yuzun sismis vs. Vs..
Bir can tasiyorum,siscem tabi, onlar hamile degilken kilolular ya
sinirim bozuldu
senin ayagın kucukmuydu bı kere oyle demıstın sankı canımPembeLokum var canim ama ben kullanirsam.esim otobuse kalicak..
Daha gec gelicek.
Artik.bazen abim gelir almaya.
Hele o zaman bir gelsin bakalim
ilknurrr22 masallah canim cok guzel oyle olmasi.
Kisiden kisiye degisiyor iste
duman91 anladim canim,insallah normale doner.
Evet ailede varsa illa senide buluyo iste
Bu ay yine cok kilo aldim
Daha bir ay olmadi ve bn 2,5 kilo almisim
Dun erkek ayakkabisi aldim gercekten,41numara
Ayaklarim.cok sis, insallah onlar kilo yapiyodur
ınsallah canımm
cok sukur canım Allah saglıklada kucagına alacagın gunu gostersın ınsallah :)
onuda deneyelımbende altıma yastık koyup 1 saaten fazla yatmayı denedım arkadasımda ılk denemede kesın sonuc vermıs onuda deneyım dogru dıyosun canım :)
evet yabende gecenlerde yapmıstım ya sonuc bellı olssada dogru soyluyosun ama gercekten dıkkat edıyorum belımde bır agrı var bazen artıyo mesela suan cok az bıde arada karnıma agrı gırıyo ama adette oldugu gıbı yada normal hasta oldugunda yasanılan karın agrısı gıbı degıl ama usutmus falanda olabılırım hersey olabılır Amin canım ıste ben adetıme kac gun var onuda bılmıyorum gecen ay 20 sındeydı ama
canım senınde adetler duzensız gelıyodu dımı ? suan baktım aynı degısım yok onlardatovbe ne acıldım valla kımseye ıstıyoruz demıyorum zatn annem dahıl daha erken dıyorum hala baska ne vardı belırtı gercı herkesın farklı olurmus ama arkadasımında belırtısı senınle aynıyıs
ınsallah canım
canım ben yumuatcıyı sıze sormustum baya baya oldu tavsıye uzerıne vernelın mavısını almıstım memnun kaldım ben kokusu hafıfmesela beyaz renklı olanlarda hafıf oluyor kotu yapmaz sanırım senı ama koyu renkler baya belırgın oluyor. detarjanda annemlerde beyazlara ariel renklilere omo alıyorduk ben renklıler bıtınce persıl alayım demıstım valla omodan daha cok memnun kaldım fıyat olarakta cok daha uygun
canım ıg e yazmısındır dıye baktım ama yazmamıssın gormedım
adetım duzensız oldugu ıcın onu hıc bılmıyorumadet baslangıcına denıyor dımı bat ? mesela gecen ay 20 agustostu bu ay ne olacak bılmuyorum 1 ekime kadar zaman verdım kendıme daha once test yapmamak ıcın.benım sureklı tuvaletım gelıyor zaten cunku cok su ıcıyorum burdan anlayamam ama ayıptır soylemesı bugun wc de ıdararımın koktugunu farkettım ılac kullanınca boyle olurdu hep bılmedım tabı sızde ıstıyormussunuz ınsallah hayırlısıyla,saglıkla gelır bebıslerımız
laf olsun torba dolsun ıste kuzum bosver. Hamıle ınsana soylenecek en sacma sey sısmıssın lafı
senin ayagın kucukmuydu bı kere oyle demıstın sankı canımsuan kendımı dusundumde normalde 40 gıyıyorum amanınn
ne yazmıstın canım ?Burdan yazmistim canim gormemissindir :)
Hadi bakalim ilk seferden olacak mi sizin de :)
Benim bat 9 ekim evet beklenen adrt tarihi cnm
Canım hayırlısıyla gelsin bebişleriniz... Geçen ay 20 sinde olduysan bu ayda ortalama bişey yapsak birkaç günün kalmış diyebilirizınsallah canımm
cok sukur canım Allah saglıklada kucagına alacagın gunu gostersın ınsallah :)
onuda deneyelımbende altıma yastık koyup 1 saaten fazla yatmayı denedım arkadasımda ılk denemede kesın sonuc vermıs onuda deneyım dogru dıyosun canım :)
evet yabende gecenlerde yapmıstım ya sonuc bellı olssada dogru soyluyosun ama gercekten dıkkat edıyorum belımde bır agrı var bazen artıyo mesela suan cok az bıde arada karnıma agrı gırıyo ama adette oldugu gıbı yada normal hasta oldugunda yasanılan karın agrısı gıbı degıl ama usutmus falanda olabılırım hersey olabılır Amin canım ıste ben adetıme kac gun var onuda bılmıyorum gecen ay 20 sındeydı ama
canım senınde adetler duzensız gelıyodu dımı ? suan baktım aynı degısım yok onlardatovbe ne acıldım valla kımseye ıstıyoruz demıyorum zatn annem dahıl daha erken dıyorum hala baska ne vardı belırtı gercı herkesın farklı olurmus ama arkadasımında belırtısı senınle aynıyıs
ınsallah canım
canım ben yumuatcıyı sıze sormustum baya baya oldu tavsıye uzerıne vernelın mavısını almıstım memnun kaldım ben kokusu hafıfmesela beyaz renklı olanlarda hafıf oluyor kotu yapmaz sanırım senı ama koyu renkler baya belırgın oluyor. detarjanda annemlerde beyazlara ariel renklilere omo alıyorduk ben renklıler bıtınce persıl alayım demıstım valla omodan daha cok memnun kaldım fıyat olarakta cok daha uygun
canım ıg e yazmısındır dıye baktım ama yazmamıssın gormedım
adetım duzensız oldugu ıcın onu hıc bılmıyorumadet baslangıcına denıyor dımı bat ? mesela gecen ay 20 agustostu bu ay ne olacak bılmuyorum 1 ekime kadar zaman verdım kendıme daha once test yapmamak ıcın.benım sureklı tuvaletım gelıyor zaten cunku cok su ıcıyorum burdan anlayamam ama ayıptır soylemesı bugun wc de ıdararımın koktugunu farkettım ılac kullanınca boyle olurdu hep bılmedım tabı sızde ıstıyormussunuz ınsallah hayırlısıyla,saglıkla gelır bebıslerımız
laf olsun torba dolsun ıste kuzum bosver. Hamıle ınsana soylenecek en sacma sey sısmıssın lafı
senin ayagın kucukmuydu bı kere oyle demıstın sankı canımsuan kendımı dusundumde normalde 40 gıyıyorum amanınn
Canım hayırlısıyla gelsin bebişleriniz... Geçen ay 20 sinde olduysan bu ayda ortalama bişey yapsak birkaç günün kalmış diyebiliriz... Yani belki de belirtileri yaşıyor olabilirsinde tabi ilk seferde illa olacak değil... Rabbim aratmasın tabi...
Ayy bakalım hafta sonu yıkatıcam çamaşırları umarım memnun kalırım... Deterjan olarak da ne almıştık ya rinso aldık sanırım :))) Birde onu deneyelim dedik... Omo alacaktım eşim İsrail malı dedi almadı :)
Canım hani bi tane 10'lu takım alayım, bi tane de 5'li takım alayım diyorum yedek olarak...Amin canim insallah, tum bebisler saglicaka giysin insallah
Alin canim yavas yavas,dugun hazirligi gii bununda eksigi bitmiyor, baksn hala alacak sey vardir.
Normalde o kutulu olanlarin icinde hepsi var ama aayri takimda yapabilirsin canim.
Kiz icin secenek gercektn bol,zorluk cekme zsin bulmakta.
Hakkaten ya bende arkami donuyorum.
Sag sol bile rahat yatamiyorum, kaldiki yuz ustu yatayim
Gerci cok.gobusu yok o yuzdenmi rahat davraniyor bilmem ama .
Beyazlarin utusu bitti,bende bittim
renkliler kaldi azcik dinleneyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?