2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Canım beni de herkes tuz ve hamurişi konusunda uyarıyor.. O yüzden sordum yoksa bildiğimden değil yani:)))
Bende tuzlu yemiyorum senin gibi ama ekmek hamur işi yiyordum, artık yavaş yavaş bırakıyorum...Ama doğumdan sonra geçer hepsi Allah'ın izniyle...

Aynen bende hep ondan bundan duyma bilgilerleyim.
Birtek tuzu doktor soylemisti iste.
Aman neyse napayim
sag saglim dogsunlar insallah, kilo verilir

Ben üsküdardayım onlar çapada
aslında Marmaray var rahat oluyor ama yine de her an çıkıp gidemiyorsun işte

Olabilir canım.
Bi de ben baya ana kuzusuydum

Cok bagli olunca evet iyice zor :/
Simdi cok sukur hersey var telefonuydu,bilgisayariydi..
Konusunca rahatliyo biraz insan

duman91 diimi ya saka maka son trimestera gireceksin
Zaten son ay hazirlikti falan derken anlamazsin,evde olunca daha cabuk gecer.

Kiyafeyleri utuluyorum, utu daha buyuk bazi cicislerden
Azcik.mola verdim, bitecek gibi degil.

duman91 sahi ya dun demistim ya sninle ayni haftalarda arkadasim var diye, 26.haftada ve yuz ustu yatiyomus hala.
Saskinlikla baka kaldik
bizmi cok ince fikirliyiz,insnlarmi.asiri rahat anayamadim.
Yavrucagin biyerleri ezilir,7 aylik nerdeyse.

ilknurrr22 insallah..
geldimi.canim misafirin

Oyy maşAllah yaaaa demek o kadar minnacıkk Güle güle giysin oğluşun...
Biz daha almadığımız için boyutlarını bilemiyorumda gerçi önümüzdeki hafta kvlere gidicez o zaman birşeyler alalım diyoruz bakalım... Şuan için hastane çıkışını alalm diyorum, ayy ne alacağımı da bilmiyorum:)) Annem ikili takım, tulum, iç zıbın falan almış ama...
Neee yüz üstü mü yatıyormuş, ay ben soluma yatayım bebişe kan akışı daha fazla olsun diye çaba sarffediyor, kocişe arkamı dönüyorum... Ne bileyim bende yatamam öyle...

Amin canim insallah, tum bebisler saglicaka giysin insallah

Alin canim yavas yavas,dugun hazirligi gii bununda eksigi bitmiyor, baksn hala alacak sey vardir.
Normalde o kutulu olanlarin icinde hepsi var ama aayri takimda yapabilirsin canim.
Kiz icin secenek gercektn bol,zorluk cekme zsin bulmakta.

Hakkaten ya bende arkami donuyorum.
Sag sol bile rahat yatamiyorum, kaldiki yuz ustu yatayim
Gerci cok.gobusu yok o yuzdenmi rahat davraniyor bilmem ama .

Beyazlarin utusu bitti,bende bittim
renkliler kaldi azcik dinleneyim :)

Slm kızlar
tutkku kolay gelsin :) bende bugün temizlik yapıcam hem bayram yaklaşıyo hemde ev ev olmaktan çıktı

Anladim canim
41 numara mi:) hamilelikten once kac numaraydi:)

ınsallah canımm
cok sukur canım Allah saglıklada kucagına alacagın gunu gostersın ınsallah :)
onuda deneyelım bende altıma yastık koyup 1 saaten fazla yatmayı denedım arkadasımda ılk denemede kesın sonuc vermıs onuda deneyım dogru dıyosun canım :)

evet ya bende gecenlerde yapmıstım ya sonuc bellı olssada dogru soyluyosun ama gercekten dıkkat edıyorum belımde bır agrı var bazen artıyo mesela suan cok az bıde arada karnıma agrı gırıyo ama adette oldugu gıbı yada normal hasta oldugunda yasanılan karın agrısı gıbı degıl ama usutmus falanda olabılırım hersey olabılır Amin canım ıste ben adetıme kac gun var onuda bılmıyorum gecen ay 20 sındeydı ama
canım senınde adetler duzensız gelıyodu dımı ? suan baktım aynı degısım yok onlarda tovbe ne acıldım valla kımseye ıstıyoruz demıyorum zatn annem dahıl daha erken dıyorum hala baska ne vardı belırtı gercı herkesın farklı olurmus ama arkadasımında belırtısı senınle aynıyıs

ınsallah canım

canım ben yumuatcıyı sıze sormustum baya baya oldu tavsıye uzerıne vernelın mavısını almıstım memnun kaldım ben kokusu hafıf mesela beyaz renklı olanlarda hafıf oluyor kotu yapmaz sanırım senı ama koyu renkler baya belırgın oluyor. detarjanda annemlerde beyazlara ariel renklilere omo alıyorduk ben renklıler bıtınce persıl alayım demıstım valla omodan daha cok memnun kaldım fıyat olarakta cok daha uygun

Canim sana bsiyler yazmistim okumadin galiba gormedin
Bu ay biz de deneyecegiz tekrar

Bat ına kac gun var? Benim ilk gebeligimde surekli ama surekli tuvaletim geliyordu ordan tahmin etmistim kan testi yaptirmadan once
canım ıg e yazmısındır dıye baktım ama yazmamıssın gormedım
adetım duzensız oldugu ıcın onu hıc bılmıyorum adet baslangıcına denıyor dımı bat ? mesela gecen ay 20 agustostu bu ay ne olacak bılmuyorum 1 ekime kadar zaman verdım kendıme daha once test yapmamak ıcın.benım sureklı tuvaletım gelıyor zaten cunku cok su ıcıyorum burdan anlayamam ama ayıptır soylemesı bugun wc de ıdararımın koktugunu farkettım ılac kullanınca boyle olurdu hep bılmedım tabı sızde ıstıyormussunuz ınsallah hayırlısıyla,saglıkla gelır bebıslerımız

Bu insanlari anlamiyorum.
Arkadaslari gordum, aaay cok.sismissin,yuzun sismis vs. Vs..
Bir can tasiyorum,siscem tabi, onlar hamile degilken kilolular ya
sinirim bozuldu
laf olsun torba dolsun ıste kuzum bosver. Hamıle ınsana soylenecek en sacma sey sısmıssın lafı

senin ayagın kucukmuydu bı kere oyle demıstın sankı canım suan kendımı dusundumde normalde 40 gıyıyorum amanınn

Burdan yazmistim canim gormemissindir :)
Hadi bakalim ilk seferden olacak mi sizin de :)
Benim bat 9 ekim evet beklenen adrt tarihi cnm

Canım hayırlısıyla gelsin bebişleriniz... Geçen ay 20 sinde olduysan bu ayda ortalama bişey yapsak birkaç günün kalmış diyebiliriz... Yani belki de belirtileri yaşıyor olabilirsinde tabi ilk seferde illa olacak değil... Rabbim aratmasın tabi...

Ayy bakalım hafta sonu yıkatıcam çamaşırları umarım memnun kalırım... Deterjan olarak da ne almıştık ya rinso aldık sanırım :))) Birde onu deneyelim dedik... Omo alacaktım eşim İsrail malı dedi almadı :)

Amin canım ınsallah. sanırım :) hayırlısı olsun artık bakalım :) peki birden usuyup sonra bırde atesının cıktıgını hıssetmek varmıdır ben ne var ne yok degısıklık yasıcam sanırım adet olana kadar
deneyın bakalım memnun kalırsan soylersın

Canım hani bi tane 10'lu takım alayım, bi tane de 5'li takım alayım diyorum yedek olarak...
Ahh canım biter mi hiç valla geçen eşime söylüyorum şu şu alınacak diye sabah sabah felaket habercisi gibisin diyor:)
Ama kızlar içinde çok pembiş pembiş... Sade bişey alayım diyorum eşimde aynı fikirde:))
Canım göbüş büyüdükçe yatmakta zorlanıyor tabi seninkisi daha büyüdü hemm ben bile zorlanıyorum artık yani
Dinlen dinlen annesi, hatta oturarak ütüle... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…