2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ayy hiç sorma yaa bende sürekli belirti arayıp duruyordum.. Hatta çok afedersin adetin ilk günü çok küçük bir leke görsem yok yaa adet değildir, yerleşme kanamasıdır diyordum
Ben çok idrara çıktım, birde ayıptır söylemesi aşırı gaz sorunu vardı, göğüslerde öyle aman aman bi hassasiyetim olmadı, ama damarlarım zaten belirgindi iyice belirginleşmişti... Adet ağrısı gibi kramplarım olduğunda işte şimdi kırmızılar geliyor diyordum ama o kırmızı gelmedi nihayett... Darısı sana tatlışım, güzel heyecanlar, hoş bekleyişler bunlar... Tabi strese sokmadan kendini

hadi yaa bıde o var tabı bende ınanmazmısım işte bende idrar degısımı olmaz sanırım cunku bol bol su ıcmeye alıstıgımda wc ye sık gıdıyorum aa bak gaz dedınde ben normalde hep kabızlık cekerım burada da cok dıle getırmıstım hatta.. 2-3 gundur tam tersı bır durumdayım sık wc ye gıdıyorum bunun ıcın şikayetcımıyım asla ama sanırım hamılelıkte kabızlık olmalıydı herkes gıder mersıne ben gıderım tersıne olmayacagı buradan bellı aslında ohh nıhayet darısı basıma sasırtıcı bır sekılde stres yapmıyorum aslında normalde panıklıyımdır ama hayırlısını dıledıgım ıcın sanırım ılla zamanı vardır dıyorum he tabı hamıle degılsem bıraz uzulurum o ayrı ama devam

Canım kabızlık sorunu öğrendikten sonra başlamıştı Ama o zamana kadar tam tersiydim...
Ohhh stres yapmıyorsan tamamdır canım, zaten yeni başladın çalışmalara... İnsanı tabi ister istemez bi üzüntü kaplıyor ama çabuk toparlıyorsun merak etme canım..

Kızlar 2014'te evlenenlerin hepsi hamile mi:)

ne yazmıstın canım ?
benım bat senın battan once ama ne kadar once acaba

adetimin 2. günü doktora gideceğim bakalım ne diyecek korkuyorum fln yazmıştım canım :)
gittik doktora bu ay gebe kalabileceğimi söyledi beklememe gerek yokmuş ilaca başlatmadı bazı kan testleri yaptırdım fln gebe kalınca başlatacağım dedi sanırım ultrasonda bakınca yumurtalarımın durumu iyi göründü bilemiyorum

sen biliyor musun neden adetin 2. günü özellikle gidildiğini?
benim sat ım 13 eylül 25-26 gün oluyor döngüm işte o da gıcık bir şey bu kadar kısa sürede olması aslında :)
sende pko mu vardı cnm? sadece adet düzensizliği mi yoksa?

ben çok üşüyordum canım yaz olmasına rağmen battaniyeyle kalın pijamalarla uyuyordum :)

hadi ya ıyı o zaman ıhtımal hala var
yanı yapı olarak herseyı stres yapan bırıyım az cok tanıdınız buna bakarak gayet rahatım sankı masallah tabı hep dedıgımız gıbı Allah cok aratmasında

Kızlar 2014'te evlenenlerin hepsi hamile mi:)
yok canım ben kaldım Allah soylettı dıyım mı gercı pek uymadı ama olsun soylıyım sen evlendın mı? hosgeldın

cok sukur canım ıyı seyler soylemıs :) bılmıyorum banada bebek ıcın bır sorun yok dedı sadece adetın 3. gunu gel dedı ama gecen ay haftasonuna denk geldı bu ay bayram tatılıne gelır sanırım ınsallah olmamda
evet ya sık olmak bı anlamda kotu ama duzenlı olmasına sevın
bılmıyorum kı yanı alttan baktı ıntıhap var dedı fıtıl verdı sukur sıkayetlerım gectı gercekten. sonra adetın 3. gunu ıste gel dedı. randevu alamazsam pekı dedım onemlı degıl dıger aylarda olur dedı bı engel var mı bebek ıcın dedım yok dedı ama bılmıyorum anlasılır mı alttan bakarak

ben çok üşüyordum canım yaz olmasına rağmen battaniyeyle kalın pijamalarla uyuyordum :)
.
hadi ya peki bende oldugu gıbı olmuyordu o zaman degılmı suan benı ates bastı yıne

Aminn aminn canım PembeLokum ile sana canı gönülden dua ediyorum....

Allah razı olsun canım benım
ee baska ne var ne yok ?
bızımkıler bu cumartesı gıdıyor annemler yani
ilk defa onlarsız bayram gecırecegım
Biraz sıkıntılı benim buralar hiç açmayım
Aaaa geçen ev ile anlaşamamışlardı sanırım yeni ev bakıyorlardı buldular mı?
Geçen bayram bende annemlere gidememiştm, bi farklı oluyor Bu bayram yakındalar ki zaten tatil 9 gün oldu

deme ya iş yogunlugundan snaırım neyse acmayalım demıssın
evet canım buldular. oo gıdeceksınız yanı ne guzel

deme ya iş yogunlugundan snaırım neyse acmayalım demıssın
evet canım buldular. oo gıdeceksınız yanı ne guzel
Yok canım işi boşverdim zaten 2 ayım kaldı diyorum :) ekim ve kasım...
Aile akraba çevre vs.... hep de üst üste gelir zaten böyle şeyler :))))Neyse boşver aştım ben artık kendimi
Anladım canım olsun güle güle otursunlar, şimdi anneni baya özlersin gerçi çok da yakın değildiler sanırım ama aynı şehirde olduğunu bilmek bile bazen güven ve huzur veriyordur insana... Kurban kesiyor musunuz siz? Onla uğraşayım falan derken anlamazsın bile falan deyim (hiç gerçekci olmadan)

anladım canım gebeliğe engel yok demiş hadi bakalım :) ya sen,n sat ın üstünden 28 gün fln geçmiş kan tahlili fln yaptırmayı düşünmüyor musun kanda erken çıkar sonuç çnküüüü :)

MutluBulut_ canım benim imzamdaki duaları görüyor musun onlar HZ. Zekeriyya'nın Kuran'da geçen duaları evlat sahibi olmak için bu duaları bol bol okuyabiliriz canım

ee zatn onumuzde bayram tatılı derken 1.5 ay kaldı say
bebegını dusun canım hem annelık guclendırmıs demekkı senı
oyle canım kalkıp gıdebılıyorsun ne kadar uzakta olsa

Yok canım malesef kesemeyecegız. Bi umut işte ya hamileysem rahatlatıyor bıraz benı hele kı bırde gercekten hamıle olursam bıraz daha rahatlatırım kendımı

ama calısmlar yenı basladı bide kanımı alamıyorlar ya zaten ıdrar da pozıtıfı gormeden gıtmeyım ben

MutluBulut_ canım benim imzamdaki duaları görüyor musun onlar HZ. Zekeriyya'nın Kuran'da geçen duaları evlat sahibi olmak için bu duaları bol bol okuyabiliriz canım
hıc dıkkat etmemısım ımzana sagolasın canım bol bol okuyayım bende Amin

tamam canım yaa kan vere vere vücut alışıyor galiba eskiden bende de zorlanırlardı kan almaya ama artık rahat alıyorlar :) romatizmaydı, kürtajdı, pıhtılaşmaydı derken bol bol kan verdim bu aralar :)

tamam canım yaa kan vere vere vücut alışıyor galiba eskiden bende de zorlanırlardı kan almaya ama artık rahat alıyorlar :) romatizmaydı, kürtajdı, pıhtılaşmaydı derken bol bol kan verdim bu aralar :)

Bir daha kan vermen gereken tek sey bebıs olur ınsallah :)
benım damarı bulamıyorlar delık desık edıp bırakıyorlar resmen

Slm kızlar
tutkku kolay gelsin :) bende bugün temizlik yapıcam hem bayram yaklaşıyo hemde ev ev olmaktan çıktı

selam canım
utuydu,süpürgeydi derken bugun zorladım kendımı yahu
benimde bayram temizliği olmuş olsun bu , başka uğraşacak halim kalmadı

yap sende temizliğini, hoş bayrama kadar nehale gelecek yine ama biraz toparlanması iyi yine

Anladim canim
41 numara mi:) hamilelikten once kac numaraydi:)

36'ydı canım

böyle yukardan bakınca ne varki ayaklarımda diyodum, ama akşam oyle aynada bakayım dedim aman Yarabbim
tombiş,tombiş bişi olmuşlar

amiin kuzum hepimize inşallah
yastığı denememiştim ben, ama bellimi olur işe yarar belki.
ama nebileyim saatlerce beklemekle olmuyo, 1 saniyede olan birşey aslında.
hatta biyerde okumuştum mesela kadınların yumurtalıkları Y ise, erkeğinde X ve Y varmış.
Y+Y birleşirse bebek kalıyomuş, Y+X birleşirse bebiş olmuyomuş.
cinsiyetide erkekle alakalıymış yani kadınların cinsiyetle bir alakası yokmuş. çok ilginç
tabi bunların hepsi Rabbim nasip ederse olur :)

adetım duzensizdi evet, sayısıyla gelmiştir tam aynı gununde.
o yuzden adet dongumu sorduklarında kaç desem bilemiyodum
belirtilere gelince mesajları okurken hep dusundum ama unutmuşum ben ya belirtilerimi
tuvalete zaten sık çıkıyodum bende çok su içtiğim için, ordan çok farketmedim.
bazen adet ağrısı gibi ağrılarım oluyodu ama ordada çok farketmedim.
en son işte göğüslerdeki damarlardan anladım, dedim kesin var bişiler.
başka başkaa
aklıma gelirse yazarım

tuvalete onceden çok sık çıkıyodum ya şimdi kat kat arttı, afedersin daha donumu çekmeden yine geliyo
hele şu sonaylarda iyice aştı kendini.

ayaklarım evet kucuktu canım 36'ydı.
ay senin 40 sa şimdi sonra şişermi acaba, şişerse vay haline
yıne olucak aslında kucuk numaralar ama yanlardan şişince yok sadece parmaklar giriyo ayakkabıya

al canım, illa lazım olur. bencede sade bişiler al, o kadar guzel şşeyler varki kızlar için

doğru soylemiş eşin , alacaklar cook, emziyiğdi, hastane çantasıydı, kıyafetıydı,arabası,yatağı vs vs vs vss....
düşünüyodumda annemle kv o kadar şey aldılar, onları kendımız almaya kalksak alabılırmıydık acaba dıye.
kendımız almaya kalkışınca 2,3 kıyafette kalıyoruz tm yeter bukadar diyip eve

utuyu koltuğun hizasına getirdim oyle utuledım canım,yoksa belim kopmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…