2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

MutluBulut_

çok yanlış hatırlaşım ya
o Y ve X olayı cinsiyet şeysiymiş, bebişin kalmasıyl aalakalı değilmiş

'' kadınların yumurtalıkları y ve x '' falan yaz google amcaya çıkar.
link vermemeyim şimdii gizleyemedim linki cunki

ayy ılahı bende kendı kendıme yanlıs hatırlıyomussun bak o cınsıyet degılmıs dıyorum okul zamanında aklıma gelmıstı meger dogru gelmıs evet canım erkek belırlıyormus aman saglıklı olsunda valla ben ıkısınıde esıt derecede ıstıyorum
ayyy gogus yazısını ben gobus anladım baktım baktım damar falan yok gogsumde ıse bır degısım yok
hadi ya o kadar sık gıdılıyor he resmen tuvalette yatsan daha ıyı
oyy masallah 36 hee dusunsene 45-46 olmusum ben ozel ayakkabı yaptırsak o ypılana kadar ayagım bır numara daha buyur
utuyu ıyı kı oyle yapmıssın yoksa cok zorlanırdın ama temızlıgınıde yapmıssın helal olsun bu guzel anneye

Geldi Canm disari cktk gezdk yeni geldk yorldm valla

ay Allahta seni güldürsünn
kız göbüşünemi baktın sorun yok ordada cıkıyo sonra damar
belki senin belirti ordan başlar

ayakkabıyada ayrı bi guldum
hakkaten oyle yapılana kadar buyuyor ayaklar
ama sen tatlı tuzllu vs. dikkat ediyosun ya belki ödem olmaz sende

maşallah bugun pek işlek gelin oldum, dolabta kıyafetleri yerleştirdim yeniden, şimdi bulaşık sırası..
kalan utuye halim yok artık .. nasipse yarın yaparım.
sonra bıraz yatıp dınlensem iyi olur adet ağrısı gibi ağrılarım geldi yine

Geldi Canm disari cktk gezdk yeni geldk yorldm valla

oh oh gelin görümce gezmişsiniz ne guzel
yat dinlen sende biraz

Geldk yemek yaptk smdide otyrz

Amin canım cumlemızı ınsallah
valla baktım goremeyınce tekrar okudum ama bak cıkıyormus he
ahh kuzummm şu tuzu hayatımda hıc azaltamadım fazladan eklıyorum hep ama bak haslanmıs yumurta ve domates, salatalıkta alıstım bı onlara katmıyorum demek kı ıstese yapar ınsan. ama tuz olmadanda yemek gelmıyor kı ıcımden
ohh ohh masallah benımde toplamam lazım dolabı bayramdan sonraya buyuk temızlege yapayım barı gercı cok dagınık degıl ama bosaltıp temızleyeyım
o agrılar adet olman gereken donem mı oluyor yoksa sureklı mı

36 mıydı waow 36dan 41e bu hamilelik nasil bir sey
Benim ayaklar da 34.5 numara nasil minnak hamilelikte ne kadara cikacak bakalim

InsaAllah canim :) hamile oldugun anlasilir anlasilmaz bussuru kan testi yapcaklar sana :) damarin neden bulunamiyo ki

o zaman katlanırız napalım
bilmiyorum genelde bır hemsıre basaramadıgı ıcın yanına baskasınıda alıyo hep sonuc yıne aynı sadece bır hemsıreyı hıc unutamıyorum ozel bır hastaneydı ssk gecmıyodu baya odeme yapmak zorunda kalmıstım doktor ıyı dıye ama varya kanımı resmen aldıgını hıssetmedım ya ardından basım doner ama o gun hıc donmemıstı cok tatlı bır bayandı zaten her kan konusu gectıgınde Allah razı olsun dıyorum demek kı ısınde bır harıkaymıs gercekten

36 mıydı waow 36dan 41e bu hamilelik nasil bir sey
Benim ayaklar da 34.5 numara nasil minnak hamilelikte ne kadara cikacak bakalim
amanınn sızın ne mınık ayaklarınız var oyle kızlarr utandım
bır ayakkabı modelını begenmek ıse yaramıyor bende.. once numara sorup sonra begenmelıyım

Evet canim bazilari gercekten cok iyi bu konuda hic hissettirmiyorlar
Oylesini buldun mu birakmayacaksin surekli gidecegin hastanede oyle bi hemsire olur insaAllah :)

amanınn sızın ne mınık ayaklarınız var oyle kızlarr utandım
bır ayakkabı modelını begenmek ıse yaramıyor bende.. once numara sorup sonra begenmelıyım

Senin ayak numaran buyuk mu:)
Ee ben de 34.5 ayakkabi bulamiyorum cocuk ayakkabisi bolumune giriyor modeller bana uymuyor ozel yaptiriyorum ozel gunler icin:).
Spor ayakkabilar 36 fln ipli olunca idare ediyor da topuklular idare etmiyor

Evet canim bazilari gercekten cok iyi bu konuda hic hissettirmiyorlar
Oylesini buldun mu birakmayacaksin surekli gidecegin hastanede oyle bi hemsire olur insaAllah :)
ınsallah canım ay sankı konusmamız ben hamıs mısım gıbı oldu aynı hemsıreye ıstesemde gıdemem tabı cok pahalıydı yav

Senin ayak numaran buyuk mu:)
Ee ben de 34.5 ayakkabi bulamiyorum cocuk ayakkabisi bolumune giriyor modeller bana uymuyor ozel yaptiriyorum ozel gunler icin:).
Spor ayakkabilar 36 fln ipli olunca idare ediyor da topuklular idare etmiyor
40 numara canım
oda kotuymus tabı..banada erkek bolumune bakın dıyolar cogu zaman

Ben de kara kara dusunuyorum gittigim doktorun muayene ucreti 200 lira 9 ay boyunca her ay gitsek 1.800 ediyor bi de baska ilde :) su ana kadar zaten 4-5 kere gittik bile :)

Bizim ilde yok bu konuda iyi bir doktor :)
Ben de prof.la devam etmek istiyorum pihtilasma problemim oldugu icin korkuyorum isin ehli bi doktorla yurumek istiyorum bu yolda :)

Hastane de Medicana, masallah kan testini bile 70 liraya fln yapıyor (ssklıyım)

Allah yardimcimiz olsun

Sizlerin muayene ucreti ne kadar kızlar?

Srnin mecbur canim iyi doktor olsunda gitsin para napicaksin. Bi bakima bende 1 sene diyetisyene ayda 150 ye geliyodu odemem ama bazen degiyor iste.
Belki de icimize doguyodur canim:)
Ilk seferde olabilir de olmayabilir de sen uzulme sakın:) MutluBulut_
Hayirlisi bakalim canim :))bugun agri disinda karnimda egilip.kalkarken bicak saplanmlari oldu oda aklimi celdi bak :) bilmiyorum ama psikolojiksede vucudm iyi oyuncu

40 mi :) hamileyken erkek ayakkabisi giyersin artik
Oyle oluyo esim 42~43 giyiyo bi ara onunkileri.giyerim nasilsa her ihtimalde erkek ayakkabisi verecekler
Gerci Allah izin verirde hamile kalirsam daha az gezerim artik annemlerde giidyo ( suan aglamami yeni durdurdum gozumde hala yas var cuma annemlere gitcem sabah.gece orada kalicaz ve cumartesi nasil gondericem onlari bilmiyorum sabah nakliye esylari alicak aksam annemler gitcek off icim aciyo ayakkbidan nereye baglandim dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…