- 30 Ocak 2015
- 19.845
- 28.528
- 798
- 29
Ay bende onu sorcaktm benmde 36 o kadar sisiyo mu ayaklar36 mıydı waow 36dan 41e bu hamilelik nasil bir sey
Benim ayaklar da 34.5 numara nasil minnak hamilelikte ne kadara cikacak bakalim
Kan aldirinca bende bayilcak gibi oluyorm doğum nasl yapcaksamo zaman katlanırız napalım
bilmiyorumgenelde bır hemsıre basaramadıgı ıcın yanına baskasınıda alıyo hep sonuc yıne aynı sadece bır hemsıreyı hıc unutamıyorum ozel bır hastaneydı ssk gecmıyodu baya odeme yapmak zorunda kalmıstım doktor ıyı dıye ama varya kanımı resmen aldıgını hıssetmedım ya ardından basım doner ama o gun hıc donmemıstı cok tatlı bır bayandı zaten her kan konusu gectıgınde Allah razı olsun dıyorum demek kı ısınde bır harıkaymıs gercekten
Ben devlete gdyrm Canm cinsiyet için özele gttm 3lu tarama için bide bence gerek yok normal muayenede ozele gitmenin normal doğumu özelde yapmanın da hc.bi anlamı yok bence zaten bütün işi sen yapysn bide para mi verceksnBen de kara kara dusunuyorum gittigim doktorun muayene ucreti 200 lira 9 ay boyunca her ay gitsek 1.800 ediyor bi de baska ilde :) su ana kadar zaten 4-5 kere gittik bile :)
Bizim ilde yok bu konuda iyi bir doktor :)
Ben de prof.la devam etmek istiyorum pihtilasma problemim oldugu icin korkuyorum isin ehli bi doktorla yurumek istiyorum bu yolda :)
Hastane de Medicana, masallah kan testini bile 70 liraya fln yapıyor(ssklıyım)
Allah yardimcimiz olsun
Sizlerin muayene ucreti ne kadar kızlar?
Hamilelik belirtisi adet sancisi gibi olur canim bu aradaSrnin mecbur canim iyi doktor olsunda gitsin para napicaksin. Bi bakima bende 1 sene diyetisyene ayda 150 ye geliyodu odemem ama bazen degiyor iste.
Hayirlisi bakalim canim :))bugun agri disinda karnimda egilip.kalkarken bicak saplanmlari oldu oda aklimi celdi bak :) bilmiyorum ama psikolojiksede vucudm iyi oyuncu
Oyle oluyo esim 42~43 giyiyo bi ara onunkileri.giyerimnasilsa her ihtimalde erkek ayakkabisi verecekler
Gerci Allah izin verirde hamile kalirsam daha az gezerim artikannemlerde giidyo ( suan aglamami yeni durdurdum gozumde hala yas var cuma annemlere gitcem sabah.gece orada kalicaz ve cumartesi nasil gondericem onlari bilmiyorum sabah nakliye esylari alicak aksam annemler gitcek off icim aciyo ayakkbidan nereye baglandim dimi
Ben devlete gdyrm Canm cinsiyet için özele gttm 3lu tarama için bide bence gerek yok normal muayenede ozele gitmenin normal doğumu özelde yapmanın da hc.bi anlamı yok bence zaten bütün işi sen yapysn bide para mi verceksn
sende mıKan aldirinca bende bayilcak gibi oluyorm doğum nasl yapcaksam
yok kuzum oyle degul o vakıt bendekı..Hamilelik belirtisi adet sancisi gibi olur canim bu arada
Annenler nereue gidiyor hayirdir tasiniyorlar mi? Neden??
selam canım
utuydu,süpürgeydi derken bugun zorladım kendımı yahu
benimde bayram temizliği olmuş olsun bu , başka uğraşacak halim kalmadı
yap sende temizliğini, hoş bayrama kadar nehale gelecek yine ama biraz toparlanması iyi yine
Ay evet canım annelik iç güdüsü böyle birşeymiş demek ki... :)))ee zatn onumuzde bayram tatılı derken 1.5 ay kaldı say
bebegını dusun canım hem annelık guclendırmıs demekkı senı
oyle canım kalkıp gıdebılıyorsun ne kadar uzakta olsa
Yok canım malesef kesemeyecegız. Bi umut işte ya hamileysem rahatlatıyor bıraz benı hele kı bırde gercekten hamıle olursam bıraz daha rahatlatırım kendımı
ama calısmlar yenı basladıbide kanımı alamıyorlar ya zaten ıdrar da pozıtıfı gormeden gıtmeyım ben
hıc dıkkat etmemısım ımzanasagolasın canım bol bol okuyayım bende Amin
Canım sadece kendimiz alsak zaten baya belimiz bükülür.. Allah'tan büyükler yardımcı oluyor:))selam canım
utuydu,süpürgeydi derken bugun zorladım kendımı yahu
benimde bayram temizliği olmuş olsun bu , başka uğraşacak halim kalmadı
yap sende temizliğini, hoş bayrama kadar nehale gelecek yine ama biraz toparlanması iyi yine
36'ydı canım
böyle yukardan bakınca ne varki ayaklarımda diyodum, ama akşam oyle aynada bakayım dedim aman Yarabbim
tombiş,tombiş bişi olmuşlar
amiin kuzum hepimize inşallah
yastığı denememiştim ben, ama bellimi olur işe yarar belki.
ama nebileyim saatlerce beklemekle olmuyo, 1 saniyede olan birşey aslında.
hatta biyerde okumuştum mesela kadınların yumurtalıkları Y ise, erkeğinde X ve Y varmış.
Y+Y birleşirse bebek kalıyomuş, Y+X birleşirse bebiş olmuyomuş.
cinsiyetide erkekle alakalıymış yani kadınların cinsiyetle bir alakası yokmuş. çok ilginç
tabi bunların hepsi Rabbim nasip ederse olur :)
adetım duzensizdi evet, sayısıyla gelmiştir tam aynı gununde.
o yuzden adet dongumu sorduklarında kaç desem bilemiyodum
belirtilere gelince mesajları okurken hep dusundum ama unutmuşum ben ya belirtilerimi
tuvalete zaten sık çıkıyodum bende çok su içtiğim için, ordan çok farketmedim.
bazen adet ağrısı gibi ağrılarım oluyodu ama ordada çok farketmedim.
en son işte göğüslerdeki damarlardan anladım, dedim kesin var bişiler.
başka başkaa
aklıma gelirse yazarım
tuvalete onceden çok sık çıkıyodum ya şimdi kat kat arttı, afedersin daha donumu çekmeden yine geliyo
hele şu sonaylarda iyice aştı kendini.
ayaklarım evet kucuktu canım 36'ydı.
ay senin 40 sa şimdi sonra şişermi acaba, şişerse vay haline
yıne olucak aslında kucuk numaralar ama yanlardan şişince yok sadece parmaklar giriyo ayakkabıya
al canım, illa lazım olur. bencede sade bişiler al, o kadar guzel şşeyler varki kızlar için
doğru soylemiş eşin, alacaklar cook, emziyiğdi, hastane çantasıydı, kıyafetıydı,arabası,yatağı vs vs vs vss....
düşünüyodumda annemle kv o kadar şey aldılar, onları kendımız almaya kalksak alabılırmıydık acaba dıye.
kendımız almaya kalkışınca 2,3 kıyafette kalıyoruz tm yeter bukadar diyip eve
utuyu koltuğun hizasına getirdim oyle utuledım canım,yoksa belim kopmuştu
hadi ya ıyı o zaman ıhtımal hala var
yanı yapı olarak herseyı stres yapan bırıyım az cok tanıdınız buna bakarak gayet rahatım sankı masallahtabı hep dedıgımız gıbı Allah cok aratmasında
yok canım ben kaldımAllah soylettı dıyım mı gercı pek uymadı ama olsun soylıyım sen evlendın mı? hosgeldın
cok sukur canım ıyı seyler soylemıs :) bılmıyorum banada bebek ıcın bır sorun yok dedı sadece adetın 3. gunu gel dedı ama gecen ay haftasonuna denk geldı bu ay bayram tatılıne gelır sanırımınsallah olmamda
evet ya sık olmak bı anlamda kotu ama duzenlı olmasına sevın
bılmıyorum kı yanı alttan baktı ıntıhap var dedı fıtıl verdı sukur sıkayetlerım gectı gercekten. sonra adetın 3. gunu ıste gel dedı. randevu alamazsam pekı dedım onemlı degıl dıger aylarda olur dedıbı engel var mı bebek ıcın dedım yok dedı ama bılmıyorum anlasılır mı alttan bakarak
.
hadi yapeki bende oldugu gıbı olmuyordu o zaman degılmı suan benı ates bastı yıne
Günaydın güzellikler
demeAy evet canım annelik iç güdüsü böyle birşeymiş demek ki... :)))
Eşim hafta sonu bahçeye köpek getirdi, daha 5 aylık bundan sonra bizimle kalacak... Tabi ben korkuyorum biliyorsundur senin gibi...
Dün akşam hava karardı bahçedeler, bende yanlarına gittim... Bana bi hırlıyor amanin dedim yandık.. sonra eşim onu bahçeye bıraktı ama bağlamadı, bizde bahçenin dışına çıktık, tel örgüler var zaten... Biz evin etrafnda dolandıkça nasıl çırpınıyor... Sonra tel örgünün bi tarafından bi açıklık buldu bi koştu geldi... Ben çığlık çığlığa resmen sokağın ortasında... Ayyy Aman Allah'ım ölüyorum sandım.. eşim tutmaya çalışıyor yok, o kadar hareketli ki bi aşağı bi yukarı hani yakan top oynarsın ya ben ikisinin arasında kaldım.. Nasıl ağlıyorum.. en sonunda tuttu ben eve kendimi zor attım... çok kötüydü bebeğime bişey olacak sandım yaaa...
Hayırlısı olsun canım merakla bekliyoruz.. Ayy büyük ihtimal bayramdan önce belli olur mu ki? habersiz bırakma bizi
oh masallahHoşbulduk
1 ay oldu evleneli canım
Sen bebek mi istiyorsun?
oo gunaydın canımGünaydın güzellikler
İyiyim canım çok şükür işe geldik gene Çarşambaya kadar çalışacağızGünaydın canım nasılsın?
demeevet evet bende aynıyım senınle Allah korusun canım ya. ama almasanız olmazmıydı kopek kımse anlamıyor bızı ıste herkese normal gelıyo ama ben anlıyorum senı
Amın. kuzum adetım duzensız oldugundan eger bayramda adet olmazsam bayram sonu yapayım dıyorumadet olursam gerek olmaz tabı kk da göz bebegı buyur, kırpıkler karısır ve kırpıkler kasınır yazıyodu hemen aynaya baktım göz bebeklerım buyumustu dun bı an kendımden korktum kactım sonra baktım yıne normal geldıler. esım ısten gelınce gözlerıme ıyı bak degısım var mı dedım evet goz bebeklerın buyumus neden kı dedı ama sonra yıne baktım yok ya aynı dedım ama boyle boyleymıs fakat kırpık karısması ve kasıntısı esımde var zaten kırpık kasınması nasıl olur kı dıyorum tabi tabi zaten sizden baskasına soylemem olursa yanı ne zaman nasıp olursa olsun 2 aylık olana kadar annemler falan bılmesın dıyorum ya bide esımde farkettı dun sen hep buz gıbı olursun suan atesın var senın yanıyosun dedi off amanın ya eger bunlar benım vucudumun bana oyunuysa varyaa cokta ıyı oyuncuymus dıyorum
oo gunaydın canım
İyiyim canım çok şükür işe geldik gene Çarşambaya kadar çalışacağızsen nasılsın
Yerim seni inşallah hamilesindir kuzumNasılsın nasıl gidiyor
Değişik duygular içindesin yaniAminnnıyım cok sukur bır yandan acabalar, bır yandan annemlerın gıdecek olması uzuyor ama bır yandan da esımın ınsallah bayram tatılıne cıkacak olması ıcın mutluyum boyle karısık sen nasılsın
Ahh eşimi ikna edemedim, hatta 2. bile gelecek daha haber yok ondan... Bu kadar olduğunu bilmiyordum diyor o da yakalayacam diye kan ter içinde kaldı kötü oldu ama ben mahvoldum...demeevet evet bende aynıyım senınle Allah korusun canım ya. ama almasanız olmazmıydı kopek kımse anlamıyor bızı ıste herkese normal gelıyo ama ben anlıyorum senı
Amın. kuzum adetım duzensız oldugundan eger bayramda adet olmazsam bayram sonu yapayım dıyorumadet olursam gerek olmaz tabı kk da göz bebegı buyur, kırpıkler karısır ve kırpıkler kasınır yazıyodu hemen aynaya baktım göz bebeklerım buyumustu dun bı an kendımden korktum kactım sonra baktım yıne normal geldıler. esım ısten gelınce gözlerıme ıyı bak degısım var mı dedım evet goz bebeklerın buyumus neden kı dedı ama sonra yıne baktım yok ya aynı dedım ama boyle boyleymıs fakat kırpık karısması ve kasıntısı esımde var zaten kırpık kasınması nasıl olur kı dıyorum tabi tabi zaten sizden baskasına soylemem olursa yanı ne zaman nasıp olursa olsun 2 aylık olana kadar annemler falan bılmesın dıyorum ya bide esımde farkettı dun sen hep buz gıbı olursun suan atesın var senın yanıyosun dedi off amanın ya eger bunlar benım vucudumun bana oyunuysa varyaa cokta ıyı oyuncuymus dıyorum
oh masallahcalısıyormusun ev hanımı mı
Evet ya bu ay ıstemeye basladık bakalım ne zaman nasıp olacak
oo gunaydın canım
Ahh kız üzülüyorum valla senin adına, misafir iyi hoş oluyor ama şu hazırlık aşaması falan işten gelip onla uğraşması 1 sene öncesine döndüm resmenDeğişik duygular içindesin yaniİnşallah eşin tatile çıkar beraber zaman geçirirsini ne güzel Annenler için üzgünüm ama haklarında hayırlısı olsun diye dua edebilirim ancak İyiyim bende iş ev arası mekik dokuyoruz işte bu akşam misafirim var ama pek bir şey yapmayacağım ev görmeye gelmişti zaten maç izlemeye gelecekler öyle tatlı olacak patatesli börek yapacağım falan yine yoğunum
Azaldı çok şükür misafirlerim ama canım tabi hala çağıracaklarım duruyor hiç gözüm yemiyor az dinlenme molası verdim bu aradaki kaçamakları saymazsakAhh kız üzülüyorum valla senin adına, misafir iyi hoş oluyor ama şu hazırlık aşaması falan işten gelip onla uğraşması 1 sene öncesine döndüm resmenHamilelik iyice tembel etti beni
Insallah canımDeğişik duygular içindesin yaniİnşallah eşin tatile çıkar beraber zaman geçirirsini ne güzel Annenler için üzgünüm ama haklarında hayırlısı olsun diye dua edebilirim ancak İyiyim bende iş ev arası mekik dokuyoruz işte bu akşam misafirim var ama pek bir şey yapmayacağım ev görmeye gelmişti zaten maç izlemeye gelecekler öyle tatlı olacak patatesli börek yapacağım falan yine yoğunum
deme ya 2. de he ınsallah bu kendı halınde bır kopecıktır hareketı azAhh eşimi ikna edemedim, hatta 2. bile gelecek daha haber yok ondan... Bu kadar olduğunu bilmiyordum diyor o da yakalayacam diye kan ter içinde kaldı kötü oldu ama ben mahvoldum...
Canım kirpik kaşıntısı bende olmuştu söyleyim sana... Ama cidden vücudumuz çok güzel oyunlar oynayabiliyor... Sen yinede belirti arayıp durma yaa kıyamam aynaya koşmuşsun hemen çok hoş şeyler bunlar tabi ama hayal kırıklığı olmasın sonra
Bende söylemeyecektim güya ama durmak ne mümkün dayanamadımHatta eşim benden önce söyledi, o söyleyince ben neden söylemeyecekmişim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?