2 tane var zaten evde birini peygamber efendmzn kendi diktiği agactanms onu smdi yemek. İstemyrm
Allah kolaylık versin.
tabi bana çabuk geçiyor zaman.Beklemek sabır işi gerçekten
Selam canım...sagol canim,insallah
artik darisi sizlere zamani gelince insallah
Çok şükür iyiyiz canım benim, baya baya ağırlaşmaya başladım bile... Fazla oturamıyorum yerimde gezmem dolaşmam gerekiyor, hamileliğin cilvesi işte... Olacak o kadar..
ilknurrr22 birtanyle bisi olmaz,tadina bari bak canim.
ben 1,2 tane yemistim bi ara ama Mekke hurmasi degildi.
PembeLokum
sen asil doktorun yanina gitmissin desene
Evet canım sayılı gün geçiyor işte bi şekilde :)Masallah canim senin de 3 aydan az kalmis doguma
Onu dogm anında yiyim aklıma gelirse bsy olmaz demi o zamana kadarhe tamam ozaman :)
sagol canim,insallah
artik darisi sizlere zamani gelince insallah
Onu dogm anında yiyim aklıma gelirse bsy olmaz demi o zamana kadar
Onu dogm anında yiyim aklıma gelirse bsy olmaz demi o zamana kadar
Öyle yapiyim sanmyrm bsy olcagnida yinede dursn dolaptabilmiyorumki canim.
dolaba falan koyarsan belki bisi olmaz ama
Hadi yaaa, bebiş daha anne karnında okullu oldu demek ki :) Ayy inşAllah çok zeki akıllı olur.. Tabi önce sağlık...duman91 gidiyorum canim ya
pazartesidn carsambaya kadar..
ama artik sali gitmeme gerek yyok,hallettim dersleri.
pazartesi ve carsamba giderim yan, gelmesemde olur ama biraz daha geleyim diye bakiyorum,nasipse dogumdan sonra gitmem artik.
bugunku hocada izin verdi,gelmeyebilirsin diye ama dogumdan sonra hic gelemem,emzirmek falan.. o yuzden gidebildigimiz yere kadar okulluyuz oglumla
Sizde ne var ne yok.
gunler inmis 80lere masallah
Senin bebiş de seviyor gezmeyi, canım sütü, yoğurdu peyniri ihmal etme... Ben 1,5 ay öncesi çok zor günler geçirdim diş konusunda... Şimdi her gün en az 1 bardak süt içiyorum.. Yoğurdumu da kendim mayalıyorum 1 kase de yoğurt yiyorum onun çok faydasını gördüm...Kızlar dışarı çıkıp gezdk dişimin agrisi geçmişti eve geldk yine başladıevde durmak.istemyrm.heralde.
Süt hiç icmiyorm canim ya sevmyorm ama yoğurt peynir çok yiyorm 20lik disim cikiyo o ağrı yapyo canmSenin bebiş de seviyor gezmeyi, canım sütü, yoğurdu peyniri ihmal etme... Ben 1,5 ay öncesi çok zor günler geçirdim diş konusunda... Şimdi her gün en az 1 bardak süt içiyorum.. Yoğurdumu da kendim mayalıyorum 1 kase de yoğurt yiyorum onun çok faydasını gördüm...
Bana ck jesti olmyo surekli dışarı cikmyrm hep evdeyim inadına yapar.gbi başladı yine en sonunda ben söküp atcam bu dışıilknurrr22 koy bakalim canim.belki bisi olmaz.
disim benimde oyle,disari cikinca geciyor. sanirim bu 20'liklerin bize jesti
Mia-
aslinda bende oyleyim canim,daha dogrusu cevremdekileri kiskaniyorum sanirim,hele nasipse bebis gelince onu iyice kiskanirim.
onun beklemekle gececegini sanmiyorum :)
birde nekadar haIr hissedersen hisset,iki cizgi cikinca ve hamilelik boyunca kafanda bir acaba hazirmiydim oluyor.
o yuzden hayirlisi artik,hazir oldugunuz zaman nasip eder insallah Rabbim
duman91 sorma sorma, omuda heryere surukluyorum pesimde,neyse simdi gezsinler bizle, buyuyunce annene babaya bakan yok :)
kucukken sevdik sevdik,sonraa uzaklasiyolar evden :)
kac kilo aldin canim, tabi simdi yuruyuste pek olmuyor havalar yagisli, gobusler iyice sertlesecek.
Ladypurple aklima geldi bugun,o agustos sicaklarinda ayini ne zor cikarmistir. Rabbim yardimcimiz oluyor iste.
iyi bari simdi serin
hmm bende bebişle alakalı bir durum mu acaba diye düşünmüştüm...Süt hiç icmiyorm canim ya sevmyorm ama yoğurt peynir çok yiyorm 20lik disim cikiyo o ağrı yapyo canm
Bana ck jesti olmyo surekli dışarı cikmyrm hep evdeyim inadına yapar.gbi başladı yine en sonunda ben söküp atcam bu dışı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?