2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

duman91 gidiyorum canim ya
pazartesidn carsambaya kadar..
ama artik sali gitmeme gerek yyok,hallettim dersleri.
pazartesi ve carsamba giderim yan, gelmesemde olur ama biraz daha geleyim diye bakiyorum,nasipse dogumdan sonra gitmem artik.
bugunku hocada izin verdi,gelmeyebilirsin diye ama dogumdan sonra hic gelemem,emzirmek falan.. o yuzden gidebildigimiz yere kadar okulluyuz oglumla

Sizde ne var ne yok.
gunler inmis 80lere masallah

sagol canim,insallah
artik darisi sizlere zamani gelince insallah

İnş canım Aslında heves ediyorum ama biraz daha zamanı var. Dün bir tane arkadaş vardı yigenini böyle hoplata hoplata sevmek istemiş. Yani aslında hoş bişey değil ben istemem şahsen çocugumu şekilden şekle soksunlar. Çok kontrolcüyüm biraz daha zaman lazım bana.

Hadi yaaa, bebiş daha anne karnında okullu oldu demek ki :) Ayy inşAllah çok zeki akıllı olur.. Tabi önce sağlık...
Valla bizde indik canım ama ne bileyim sanki günler artık eskisi gibi hızlı ilerlemiyor.. Karnım semsert tıka basa olsa bile bişeyler yemek istiyorum
Öyle saçma bi döngünün içinde dönüp duruyorum hergün

Kızlar dışarı çıkıp gezdk dişimin agrisi geçmişti eve geldk yine başladı evde durmak.istemyrm.heralde.

Kızlar dışarı çıkıp gezdk dişimin agrisi geçmişti eve geldk yine başladı evde durmak.istemyrm.heralde.
Senin bebiş de seviyor gezmeyi, canım sütü, yoğurdu peyniri ihmal etme... Ben 1,5 ay öncesi çok zor günler geçirdim diş konusunda... Şimdi her gün en az 1 bardak süt içiyorum.. Yoğurdumu da kendim mayalıyorum 1 kase de yoğurt yiyorum onun çok faydasını gördüm...

Süt hiç icmiyorm canim ya sevmyorm ama yoğurt peynir çok yiyorm 20lik disim cikiyo o ağrı yapyo canm

ilknurrr22 koy bakalim canim.belki bisi olmaz.
disim benimde oyle,disari cikinca geciyor. sanirim bu 20'liklerin bize jesti

Mia-
aslinda bende oyleyim canim,daha dogrusu cevremdekileri kiskaniyorum sanirim,hele nasipse bebis gelince onu iyice kiskanirim.
onun beklemekle gececegini sanmiyorum :)
birde nekadar haIr hissedersen hisset,iki cizgi cikinca ve hamilelik boyunca kafanda bir acaba hazirmiydim oluyor.
o yuzden hayirlisi artik,hazir oldugunuz zaman nasip eder insallah Rabbim

duman91 sorma sorma, omuda heryere surukluyorum pesimde,neyse simdi gezsinler bizle, buyuyunce annene babaya bakan yok :)
kucukken sevdik sevdik,sonraa uzaklasiyolar evden :)

kac kilo aldin canim, tabi simdi yuruyuste pek olmuyor havalar yagisli, gobusler iyice sertlesecek.
Ladypurple aklima geldi bugun,o agustos sicaklarinda ayini ne zor cikarmistir. Rabbim yardimcimiz oluyor iste.
iyi bari simdi serin

Bana ck jesti olmyo surekli dışarı cikmyrm hep evdeyim inadına yapar.gbi başladı yine en sonunda ben söküp atcam bu dışı

ilknurrr22 canim sutu bende icemiyorum, ama nesquikle icmeye basladim.gunde 2-3 bardak icsem doymam sanirim. oyle denesene

Süt hiç icmiyorm canim ya sevmyorm ama yoğurt peynir çok yiyorm 20lik disim cikiyo o ağrı yapyo canm
hmm bende bebişle alakalı bir durum mu acaba diye düşünmüştüm...
Ama sen yine de sütü ihmal etme, ben çok fena tiksinmiştim... Yeni yeni başladım... Bebişin gelişimi için önemli muz ve süt :) Gerçi ben muz yemiyorum (şekerden dolayı )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…