İnsan tavuğu bi kaç günb üst üste yiyince bıkıyor dimi :) bi süre görmek istemiyor sonraEşimde çok sevmez kıyma türlerini Allahtan seviyor bir de iskender usulü soslu etleri ince kıyılacak yemeklerde yer ama bende yemeklerde sevmiyorumTavuğu seviyordum iş yerinde uzun süre sürekli yedik artık onu da görmek istemiyorum ben hamur işi tatlıcıyım hiç bıkmam
Bizde her türlü seviyoruz herhalde ama evde yapım Yoğurt çorbası, Mercimek çorbası, Domates çorbası favorilerimizSebze tavuksuyu devam ediyor öyle Hazır çorbaları da severim ben illa ev yapımı aramam sağlıksız olsa da
hemde nasıl bi küpe oldu, o gündür cesaret edemiyorum işte.. :)
Hmmm o zaman bende bi deneyim bakalım bu aralar canım çok istiyor ama dedim gibi biraz yoğurt ekşiyince daha güzel oluyor sanki..
aaa öyle mi :))) hiç farkında değilim yaaa...İnsan tavuğu bi kaç günb üst üste yiyince bıkıyor dimi :) bi süre görmek istemiyor sonra
bende sen gibi hamur işini çok severim akşama 321 poğaçasını yapcam
hazır corbalardan ezogelini severim ama sağolsun eşim sevmiyor hazır corbayı
fabrikadan bi süre hazır corba göndermişler. bende eşe dosta dağıttım .
evet ekşiyince güzel oluyor :)
duman, senle tanışmamıştık biz. nerelisin, ne iş yapıyorsun?:)
anakitim,hoşgeldin.
Allah mutlululuğunuzu bozmasın, bir daha böyle seyller yaşamazsınız inşallah
geldiğim gibi haber verdim tatlım valla bak sizle paylaştım ben sıkıntımı derdimi sizden mi saklicam aşk olsunCanım çok sevindim bu habere bak geliyorsun da haber vermiyorsunHayırlı olsun inşallah bir daha öyle kötü durumlar yaşamazsınız
Çok sevindim canım senin adına. Rabbim ağız tadınızı bozmasın inşallahgeldimm canlarımmm bu arada 8 gündür evimdeyim haber vereyim dedim sizlere de konuştuk geçen hafta anlaştık annemleri de ikna etti biraz gönülsüz oldu tabi ama çok şükür iyiyiz şimdilerdeAllah kimsenin ağız tadını bozmasın çok zor gerçekten
selam canıım..meraba kızlarr hala internetim yokk annemlerdeym ordan yazıyorumm çok özledimm sizleriii
geldimm canlarımmm bu arada 8 gündür evimdeyim haber vereyim dedim sizlere de konuştuk geçen hafta anlaştık annemleri de ikna etti biraz gönülsüz oldu tabi ama çok şükür iyiyiz şimdilerdeAllah kimsenin ağız tadını bozmasın çok zor gerçekten
Heh aynen dediğim gibi... bizde nerdeeeee eşim ve ben tam bir yoğurt aşığıyız her hafta 5 kilo süt alır, birazını içer geri kalanını mayalarım... o yüzden yoğurt hiç ekşimiyor(
Domates, mercimek, yoğurt ve şehriye çorbası dışında çorba öneriniz var mı ?
Evet bıktım bende sanırım bir kaç hafta sonra anca tüketirim artık bünyem tavuğu kaldıramıyorİnsan tavuğu bi kaç günb üst üste yiyince bıkıyor dimi :) bi süre görmek istemiyor sonra
bende sen gibi hamur işini çok severim akşama 321 poğaçasını yapcam
hazır corbalardan ezogelini severim ama sağolsun eşim sevmiyor hazır corbayı
fabrikadan bi süre hazır corba göndermişler. bende eşe dosta dağıttım .
geldiğim gibi haber verdim tatlım valla bak sizle paylaştım ben sıkıntımı derdimi sizden mi saklicam aşk olsun
memnun oldum:)aaa öyle mi :))) hiç farkında değilim yaaa...
Canım ben katibim.. Çorumda oturuyorum... 2014 temmuzda evlendim..
selam canıım..
olsun gelir oda bir gün
sen annenlre gittikçe gir unutma bizi
ne var ne yok
canım benim çok sevindim gerçekten
maşAllah maşAllah diyelim
inşallah artık tekrarlanmaz, değerini anlamıştır
Zerence birkere pişireyim dedim nohut, aksamdan ıslatmama ragmen amaan 3 saat nerdeyse pişmedi.
düdüklümde yok.
sevmeme rağmen şu pişmeden dolayı uzak duruyorum nohuttan
her hafta yufka alırım 5 adet. 2 kere tava böreği yapıyorum haftadaEvet bıktım bende sanırım bir kaç hafta sonra anca tüketirim artık bünyem tavuğu kaldıramıyorÇok seviyorum poğaça, börek hep yemeliyim Gözleme çekti canım şimdi tavada akşama yapardım ama sebze yemeği yemeliyiz çok kurudan gittik bir kaç gündür
Eşimde çok sevmiyor hazır çorba araya karıştırıyorum ama ben bir şey demiyor hazır ama değişikler bu Tutmaç,Analı kızlı gibi olanlardan yöresel
Rabbim sağlık huzur mutluluk versin kuzum bol bol
O da iyiymiş ya....Bizde her gün sanırım yoğurt tüketiyoruz ama hazır alırım mayalamadım hiç çocuktan sonra mayalarım sanırım sağlıklı olanı neyse ona yöneleceğiz tabiEzogelin(ben çok sevmesem de), Tavuk çorbası, Sebze bunların dışında tabi Düğün çorbası, Lebeniye, Patates mısır çorbası, Balık çorbası, İşkembe gibi çeşitler sayabilirim ama yapmadım bilmiyorum nasıl yapılır
memnun oldum:)
bende İzmitteyim,ön muhasebeciyim.mayısta evlendim :) 91 doğumluyum
inş,bu bilgi işine yarar tutkummm.
bende düdüklü var hiç kullanmadım veriyim sana
bende memnun oldum canım, aynı yaştaymışızmemnun oldum:)
bende İzmitteyim,ön muhasebeciyim.mayısta evlendim :) 91 doğumluyum
inş,bu bilgi işine yarar tutkummm.
bende düdüklü var hiç kullanmadım veriyim sana
bebeğimm çok saol bende hep onu okudum canım aklıma geldikçe de okuyorum yüzüne karşı yada yiyeceğine falan okursa aradaki muhabbet artar diye okudum bende öyle yapıyorum ve faydasını gördüğüme inanıyorum Rabbime çok şükür bin şükürÇok sevindim canım senin adına. Rabbim ağız tadınızı bozmasın inşallah
Aklıma gelmişken sana söyleyeyim canım bu aralar iş yerinde bir kaç kişi daha okuyor bunu. Eşler arasındaki muhabbeti arttırmak için, muhabbet, sevmek ve sevilmek çekilen ism-i şerifi "Yâ Vedûd Celle Celalühü" her gün 20 kere okumanı tavsiye ederimİstersen internetten araştırabilirsin
aminnn maşaAllah diyelim o zamns
canım benim çok sevindim gerçekten
maşAllah maşAllah diyelim
inşallah artık tekrarlanmaz, değerini anlamıştır
Rabbim sağlık huzur mutluluk versin kuzum bol bol
aynı şeyi düşünüyoruzinşallah kuzum
öylemi, e alayım bari
aman ne bileyim düdükliden korkuyorum ben, hiç benlik değil sankii
bende memnun oldum canım, aynı yaştaymışızÇok çok mutlu olursunuz İnşAllah....
Düdüklüyü neden kullanmıyorsun ki ? Ben ilk etapta çok korkuyordum da ondan soruyorum...
Bende çok severim yarın yemeğim kalır canım ama sanırım perşembe yapabilirim ya da pazar günüher hafta yufka alırım 5 adet. 2 kere tava böreği yapıyorum haftada
yarın yaparsın
yöresel çorbalar güzel oluyor ama :) bende mantı çorbası var deniyim bi
O da iyiymiş ya....Ezogelin bana da çok karışık bi çorba geliyor... bu hamilelik beni çorbadan soğuttu resmen... Mercimek, tavuk, şehriye, düğün çorbası yiyemiyorum artık... Diğer saydıklarını bende yapmadım, hele de işkembe
Canım yoğurdu bende mayalamıyordum ama eşim gösterdi, hatta dün o mayaladı aynen bebiş için öğreneyim dedim
aminnn maşaAllah diyelim o zamnşuan anlamışa benziyor çok pişman olmuş geceleri kalkıo beni izliyor öpüyor konuşuyor çok seviyorum diye falan farkediyorum Rabbime şükür ki anladı hatasını
bebeğimm çok saol bende hep onu okudum canım aklıma geldikçe de okuyorum yüzüne karşı yada yiyeceğine falan okursa aradaki muhabbet artar diye okudum bende öyle yapıyorum ve faydasını gördüğüme inanıyorum Rabbime çok şükür bin şükür
aminnn maşaAllah diyelim o zamnşuan anlamışa benziyor çok pişman olmuş geceleri kalkıo beni izliyor öpüyor konuşuyor çok seviyorum diye falan farkediyorum Rabbime şükür ki anladı hatasını
amin kuzummm hepmize inşaAllah
bu arada benimkide çok sever hazır çorbayı bu analı kızlı kellepaça işkembesi varya onlara bayılır
Kelle paça işkembe hiç sevmem görmedim hazırı var mı eşimde çok aramaz Allahtanamin kuzummm hepmize inşaAllah
bu arada benimkide çok sever hazır çorbayı bu analı kızlı kellepaça işkembesi varya onlara bayılır
pazar günü kahvaltıyaaaa,oh misBende çok severim yarın yemeğim kalır canım ama sanırım perşembe yapabilirim ya da pazar günüMantı çorbası da güzel evet
Ezogelin içemiyorum boğazıma bir şey yapışıyor sankiHamilelikten dolayı soğudun demek ki sonrasında içersin canım bende yemek güzelse çorba aramam içmesem de olur yani Ne güzel mayalamayı biliyor bebek olunca herşey değişiyor sanki süt,yoğurt değişiyor meyve suları taze sıkılmış oluyor ilerleyen dönemlerde falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?