2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

oyalancak isin oldugu zaman aklına gelmiyo canm test felan yapmak bu ay oldu mu deemek arkadasm sen nasl bekliyosn daha gecmeden yapardn diyodu hatta
kız ılk ay annemlerın evını tasıyoduk ama bı an bıle aklımdan cıkmamıstı ılk oldgu ıcın mı acep yapmıcam bende hamıleysem nasılsa 9. ayda ogrenıcem

ben hemen cagırırım zaten yalancı sancı felan olsada cagırırım korkmdan görmcem suyu gelms sancısı yok diye beeklems sonra dktora gtms 8 cm aclma cocuk dogdu dogcak hemen almslar benmde öyle olmasnda
Bende çağırırdım sanırım boşver anında çağır yalancı sancıda olsa bir şey olmaz
vede yapınca daha lezzetlı olur tabı ama donerde pratık yapacagı zaman sana sosunu falan sorarım yanı aslında kacta yedıgın kacta uyuduguna baglı

Çok lezzetli oluyor annem 2 şekilde hazırlıyor salçalı baharatlı sos yapıyorum makarna üstüne dökülen cinsten sarımsaklı falan bir de domatesli az soğanlı biberli hazırlıyor etlerle pişirilecek cinsten ikisi de güzel oluyor açıkcasıBiz bu akşam annemlere gidebiliriz yemeğim yarına kalabilir çünkü anannem aşure yapmış ilk günden yemezsem olmaz

ay nasl telaslanırım ben

Günaydin KK güzelleri, nasilsiniz ?
Dogum olmus sanirim , hayirli olsun tutkku Allah anali babali büyütmek nasip etsin

ellerınıze saglık canım :)) ooo asure hee :) oyy benım nsıl canım ıstıyodu kac zamandır asure ayı gırınce ıkı katına cıktı ıstegım neysekı ust komsu getırdı yedım sagolsun :)

haha bekle o kadar dogunca habern olur
dımı yanı
Eki Görüntüle 1669447 MutluBulut_
anatkh018 canım bunu sabah akşam 19 defa okuman gerekyoms
sagol canım kaydettım telefonumada cektım fotoyu

ellerınıze saglık canım :)) ooo asure hee :) oyy benım nsıl canım ıstıyodu kac zamandır asure ayı gırınce ıkı katına cıktı ıstegım neysekı ust komsu getırdı yedım sagolsun :)
Sağol canım bende bayılırım aşureye hiç diyet falan dinlemem 1 kase yerim artık gelin beraber yiyelimHerkes yapıyor ama ananneminki gibi olmuyor vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…