- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
kız ılk ay annemlerın evını tasıyoduk ama bı an bıle aklımdan cıkmamıstı ılk oldgu ıcın mı acepoyalancak isin oldugu zaman aklına gelmiyo canm test felan yapmak bu ay oldu mu deemek arkadasm sen nasl bekliyosn daha gecmeden yapardn diyodu hatta
Bende çağırırdım sanırım boşver anında çağır yalancı sancıda olsa bir şey olmazben hemen cagırırım zatenyalancı sancı felan olsada cagırırım korkmdan görmcem suyu gelms sancısı yok diye beeklems sonra dktora gtms 8 cm aclma cocuk dogdu dogcak hemen almslar benmde öyle olmasnda
vede yapınca daha lezzetlı olur tabı ama donerde pratıkyapacagı zaman sana sosunu falan sorarım yanı aslında kacta yedıgın kacta uyuduguna baglı
hahakız ılk ay annemlerın evını tasıyoduk ama bı an bıle aklımdan cıkmamıstı ılk oldgu ıcın mı acepyapmıcam bende hamıleysem nasılsa 9. ayda ogrenıcem
ay nasl telaslanırım benBende çağırırdım sanırım boşver anında çağır yalancı sancıda olsa bir şey olmaz
Çok lezzetli oluyor annem 2 şekilde hazırlıyor salçalı baharatlı sos yapıyorum makarna üstüne dökülen cinsten sarımsaklı falan bir de domatesli az soğanlı biberli hazırlıyor etlerle pişirilecek cinsten ikisi de güzel oluyor açıkcasıBiz bu akşam annemlere gidebiliriz yemeğim yarına kalabilir çünkü anannem aşure yapmış ilk günden yemezsem olmaz
Hayırlısıyla gelecek o günlerde atlatacaksın canımay nasl telaslanırım ben
doguma giderken yazablrm buraya insallahHayırlısıyla gelecek o günlerde atlatacaksın canım
İlk günler yazamayabilir canım bende çok merak ettim minnak nasıl dünyaya geldi diye
dün belliydi yazmayısından zaten neyse saglıkla geldi ya biz bekleriz canm :)İlk günler yazamayabilir canım bende çok merak ettim minnak nasıl dünyaya geldi diye
Bende düşünmüştüm neyse ki oradaki seçimi geçirdiler herhalde yoksa korktuğu başına gelecektidün belliydi yazmayısından zaten neyse saglıkla geldi ya biz bekleriz canm :)
inşaAllah çocuk seslerinden geçilmicekonemli degil canım artk bol bebsli bi topik olcak bura :)
düz ataydın iyiydi kuzum
hadi yaa iyi o zaman :)Bende düşünmüştüm neyse ki oradaki seçimi geçirdiler herhalde yoksa korktuğu başına gelecekti
ay canım attktan sonra farkettm yamuk oldugunuinşaAllah çocuk seslerinden geçilmicek
düz ataydın iyiydi kuzumçok teşekkür ederim tatlımm
kaydettim ben kuzum düzeliyor öyleay canım attktan sonra farkettm yamuk oldugunu
ellerınıze saglık canım :)) ooo asure hee :) oyy benım nsıl canım ıstıyodu kac zamandır asure ayı gırınce ıkı katına cıktı ıstegım neysekı ust komsu getırdı yedım sagolsun :)Bende çağırırdım sanırım boşver anında çağır yalancı sancıda olsa bir şey olmaz
Çok lezzetli oluyor annem 2 şekilde hazırlıyor salçalı baharatlı sos yapıyorum makarna üstüne dökülen cinsten sarımsaklı falan bir de domatesli az soğanlı biberli hazırlıyor etlerle pişirilecek cinsten ikisi de güzel oluyor açıkcasıBiz bu akşam annemlere gidebiliriz yemeğim yarına kalabilir çünkü anannem aşure yapmış ilk günden yemezsem olmaz
dımı yanıhahabekle o kadar dogunca habern olur
sagol canım kaydettım telefonumada cektım fotoyu
Sağol canım bende bayılırım aşureye hiç diyet falan dinlemem 1 kase yerim artık gelin beraber yiyelimellerınıze saglık canım :)) ooo asure hee :) oyy benım nsıl canım ıstıyodu kac zamandır asure ayı gırınce ıkı katına cıktı ıstegım neysekı ust komsu getırdı yedım sagolsun :)
tamam canım :)kaydettim ben kuzum düzeliyor öyle
oku bakalm :)ellerınıze saglık canım :)) ooo asure hee :) oyy benım nsıl canım ıstıyodu kac zamandır asure ayı gırınce ıkı katına cıktı ıstegım neysekı ust komsu getırdı yedım sagolsun :)
dımı yanı
sagol canım kaydettım telefonumada cektım fotoyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?