İnşallah edoşmınsallah hazır oldugunuzda beklemeden gelır canım
ayy o ayak seyını denıyorum benaltıma yastık koyup genelde yarım saat bazen gecıyı aayklarımı dıkıp beklıyorum sonuc ortada bu ay fazladan bısey yapıyorum once 20 dk yada yarım saat kadar ayaklarımı dıkıp sonra bı tarafıma dunyorum sol yada sag dun 1 saatten fazla kaldım usudum ayy boyle ne rahat soyluyorum ama bu donmeyıde tutku bı tarafına donmus ya sol mu demıstı sag mı hatırlamıyorum belkı olur dıyorum
dakı ne
Evet kalırdı zaten az yediğim makarna salatasında kaldıOnu da geçtim, insanın gözü kalır be
yemekte duzenlıydı dımı senın masallah :) ne var bugun menude bakayım sıradakı ne
evet canım gebelık testı dıyınce hemen onları verıyorlar zaten ama adını bılmıyorum kıhangi marka alıyorsun canım, şu ucuz olanlarından alsaydın?
İnşallah edoşm
Hadi yaa, nedense öyle tutarmış gibi geliyodu bana, demekki o işler öyle olmuyormuş
Üstüne bi battaniye atsaydınızŞaka bi yana, demekki daha zamanı var, böyle düşünelim, nasip işte herşey.
Evet kalırdı zaten az yediğim makarna salatasında kaldıçok severim de
Dün ev yapımı iskender yaptım bitti kalmadı bugüneBugün kıyma çıkardım dolaba ya geç kalırsam direk kıymalı patates yemeği yapacağım yanına pilav ve cacıkla ya da fırında patates köfte yapacağım yine yanına aynı şeylerle
Anladım canım, vardır bakalım bi vakti zamanı, sen telaş yapmaevet canım gebelık testı dıyınce hemen onları verıyorlar zaten ama adını bılmıyorum kı
Minübüsü kaçırmazsam öyle yaparım canım zaten yoğurmak fazla sürmez atarım fırına doğradığım patateslerle o pişerken pilavımı cacığımı yaparım ohh tabi önce pilavımı su da bekletmem gerekbanada ole gelıyodu hatta cogu kısıde tutmus ama nasıp ısteyınede usuyo kız ınsan yle canım tabı kı ama sabırsızlanıyo ınsan ıste daha da cok korkuya kapılıyo
oo menu guzelmıserken gıdersın ınsallahta kofte patates daha bı guzel
Yapacaksın canım sende hayırlısıyla güzel düşün dua et bol bol
Rabbime sığındım hergün dua ediyorum hergünnn ol desin de olsun diye 1 hafta sonra artıkAllah 'ol' der olur. Sen moralini bozma
Çalışmaya devam tatlım
ınsallah hazır oldugunuzda beklemeden gelır canım
ayy o ayak seyını denıyorum benaltıma yastık koyup genelde yarım saat bazen gecıyı aayklarımı dıkıp beklıyorum sonuc ortada bu ay fazladan bısey yapıyorum once 20 dk yada yarım saat kadar ayaklarımı dıkıp sonra bı tarafıma dunyorum sol yada sag dun 1 saatten fazla kaldım usudum ayy boyle ne rahat soyluyorum ama bu donmeyıde tutku bı tarafına donmus ya sol mu demıstı sag mı hatırlamıyorum belkı olur dıyorum
ben dayanamıyorum ya en ufak belırtıde onuda umutlandırıyorumkız ben ıcıne kıyafet koyup bakıyorum bazen delımıyım neyım ınsallah ya gelsınler artıkın annelerı onları beklıyo babalarıda
Evet yemesen olmuyor kıramıyorsun sonuçta 1 dilim pasta alınıp kenara da çekilemiyorsun
Bende üşüyorum çok geçse de bir rahatlasam hastane olayımda olmadı randevum denk gelemedi geneİnsan öyle oluyor ben bu ay özellikle çok hissettim
Yicem canım zaman o kadar cabk geciyo ki insan korkyo tek başimayken sancm gelse naparm diye dsnyrm vallaYapacaksın canım sende hayırlısıyla güzel düşün dua et bol bolson 1-2 ay kala medine hurması öneririm her yerde yazıyor
ınsallah hazır oldugunuzda beklemeden gelır canım
ben dayanamıyorum ya en ufak belırtıde onuda umutlandırıyorumkız ben ıcıne kıyafet koyup bakıyorum bazen delımıyım neyım ınsallah ya gelsınler artıkın annelerı onları beklıyo babalarıda
dogru canım ınsallah bu ay denk gelır yada dur kız denk gelmesın hamıle kalayım saglıkla
yemekte duzenlıydı dımı senın masallah :) ne var bugun menude bakayım sıradakı ne
Ay bende senin gbi kaç ay ayaklarımi yukarı dikerek yattmevet canım gebelık testı dıyınce hemen onları verıyorlar zaten ama adını bılmıyorum kı
Canm inşallah bu ay tutar yaaRabbime sığındım hergün dua ediyorum hergünnn ol desin de olsun diye 1 hafta sonra artık
hemde nasıl bekliyoruz kuzumm ya babası da çok istiyor annesi de
benim kuzenin eşi diorki hep dikkat ettim olmadı ama bi gece dışardan gelmiş az bi alkol almış o gecede oldu bitti döndüm yattıım o gece tutmuş şans mı desem zamanı mu desem bilemedim ama tutunamadı yavrucağız
inşaAllah canım bana da edaya da nasip olsunCanm inşallah bu ay tutar yaa
ederm ikinizidee meryem suresini okuyun ben onu okumstminşaAllah canım bana da edaya da nasip olsun
Anladım canım, vardır bakalım bi vakti zamanı, sen telaş yapma
bak oda dusunuyordu ama sımdı kokluyor yavrusunu cok sukur
Minübüsü kaçırmazsam öyle yaparım canım zaten yoğurmak fazla sürmez atarım fırına doğradığım patateslerle o pişerken pilavımı cacığımı yaparım ohh tabi önce pilavımı su da bekletmem gerekyine 8 gibi yeriz herhalde Dün çabuk oldu en geç 7:30 yemekteydik 7 de eve gittim düşün
ya hep oyle dıyolar umudunu kestıgınde oluyormusRabbime sığındım hergün dua ediyorum hergünnn ol desin de olsun diye 1 hafta sonra artık
hemde nasıl bekliyoruz kuzumm ya babası da çok istiyor annesi de
benim kuzenin eşi diorki hep dikkat ettim olmadı ama bi gece dışardan gelmiş az bi alkol almış o gecede oldu bitti döndüm yattıım o gece tutmuş şans mı desem zamanı mu desem bilemedim ama tutunamadı yavrucağız
Aminn
Tabikide canım o her zaman öncelikte. İnşallah hamile kalırsın inşallahh
Ay bende senin gbi kaç ay ayaklarımi yukarı dikerek yattmusuye usuye ufoyu yakiyodk
hic bsy yapmadgmda tuttuoyle tabı yapmıyım dımı
bak oda dusunuyordu ama sımdı kokluyor yavrusunu cok sukur
bızde o saatte yıyoruz esım anca gelıyo eve o saatte yemek ıyı olmasadaoh masallah donerı kendın mı yaptın hazır mıydı benımde aklımda hep aslında
ya hep oyle dıyolar umudunu kestıgınde oluyormusbıde uyuya kaldıgı gece olan cok var esıme bende mı uyuya kalsam dıyorum deme ya
Aminnsende ıstedıgın zaman beklemeden kalırsın ınsallah
pekı nasıl yaptıgında tuttu
teklı rakamlarda derken canım gun olarak mıederm ikinizidee meryem suresini okuyun ben onu okumstmMutluBulut_ bide insirah suresıni tekli rakamlarda
yok canım 21 kere meselateklı rakamlarda derken canım gun olarak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?