2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

İnşallah edoşm
Hadi yaa, nedense öyle tutarmış gibi geliyodu bana, demekki o işler öyle olmuyormuş
Üstüne bi battaniye atsaydınız Şaka bi yana, demekki daha zamanı var, böyle düşünelim, nasip işte herşey.

Onu da geçtim, insanın gözü kalır be
Evet kalırdı zaten az yediğim makarna salatasında kaldı çok severim de
yemekte duzenlıydı dımı senın masallah :) ne var bugun menude bakayım sıradakı ne

Dün ev yapımı iskender yaptım bitti kalmadı bugüneBugün kıyma çıkardım dolaba ya geç kalırsam direk kıymalı patates yemeği yapacağım yanına pilav ve cacıkla ya da fırında patates köfte yapacağım yine yanına aynı şeylerle

banada ole gelıyodu hatta cogu kısıde tutmus ama nasıp ıste yınede usuyo kız ınsan yle canım tabı kı ama sabırsızlanıyo ınsan ıste daha da cok korkuya kapılıyo

oo menu guzelmıs erken gıdersın ınsallahta kofte patates daha bı guzel

Minübüsü kaçırmazsam öyle yaparım canım zaten yoğurmak fazla sürmez atarım fırına doğradığım patateslerle o pişerken pilavımı cacığımı yaparım ohh tabi önce pilavımı su da bekletmem gerekyine 8 gibi yeriz herhalde Dün çabuk oldu en geç 7:30 yemekteydik 7 de eve gittim düşün

Allah 'ol' der olur. Sen moralini bozma

Çalışmaya devam tatlım
Rabbime sığındım hergün dua ediyorum hergünnn ol desin de olsun diye 1 hafta sonra artık

hemde nasıl bekliyoruz kuzumm ya babası da çok istiyor annesi de
benim kuzenin eşi diorki hep dikkat ettim olmadı ama bi gece dışardan gelmiş az bi alkol almış o gecede oldu bitti döndüm yattıım o gece tutmuş şans mı desem zamanı mu desem bilemedim ama tutunamadı yavrucağız

Dimi tek ben öyle hissetmemişim o zaman

Tabikide canım o her zaman öncelikte. İnşallah hamile kalırsın inşallahh

Canm inşallah bu ay tutar yaa

Anladım canım, vardır bakalım bi vakti zamanı, sen telaş yapma

oyle tabı yapmıyım dımı
Günaydın kizlarr tutkku doğum yapınca aklimdan çıkmadı sabaha kadar nasl dogm yapcam diye dusundm
bak oda dusunuyordu ama sımdı kokluyor yavrusunu cok sukur

bızde o saatte yıyoruz esım anca gelıyo eve o saatte yemek ıyı olmasada oh masallah donerı kendın mı yaptın hazır mıydı benımde aklımda hep aslında
ya hep oyle dıyolar umudunu kestıgınde oluyormus bıde uyuya kaldıgı gece olan cok var esıme bende mı uyuya kalsam dıyorum deme ya

Tabikide canım o her zaman öncelikte. İnşallah hamile kalırsın inşallahh
Aminn sende ıstedıgın zaman beklemeden kalırsın ınsallah

Ay bende senin gbi kaç ay ayaklarımi yukarı dikerek yattm usuye usuye ufoyu yakiyodk
pekı nasıl yaptıgında tuttu

hic bsy yapmadgmda tuttu direk dusa girdiğim ayda kalkıpta bide sabah yapılmasıda iyi oluyoms öyle duydum uyandgında spermler daha canlı oluyoms bizim bi kac kere sabah olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…