- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
sabah hehic bsy yapmadgmda tuttudirek dusa girdiğim ayda kalkıpta bide sabah yapılmasıda iyi oluyoms öyle duydum uyandgında spermler daha canlı oluyoms bizim bi kac kere sabah olmustu
reglim bitsin öyle okim o zman şimdi olmaz herhaldeederm ikinizidee meryem suresini okuyun ben onu okumstmMutluBulut_ bide insirah suresıni tekli rakamlarda
cok sordum ama ıkısınıde mı 21 defa meselayok canım 21 kere mesela
aynen kafanı baska seylerle mesgul et obur aylar gecmeden test yapardm hamile kaldgm ay 8 gün gecikti öyle yaptm dahada yapasm yoktu dsünsabah heyaa bak sende oyle dıyosun hıcbısey yapmadıgımda dıye bende mı yapmasam bundan sonra napsam
aynen canım olmaz smdi bitince okureglim bitsin öyle okim o zman şimdi olmaz herhalde
yok canım meryem suresi uzun bi sure zaten onu bi kere okumstm bide bende dua kitabı var ondan bsy okumstm kahvaltımı yapnca bakıyım söyleyimcok sordum ama ıkısınıde mı 21 defa mesela
İnşallah canımmoyle tabı yapmıyım dımı
bak oda dusunuyordu ama sımdı kokluyor yavrusunu cok sukur
bızde o saatte yıyoruz esım anca gelıyo eve o saatte yemek ıyı olmasadaoh masallah donerı kendın mı yaptın hazır mıydı benımde aklımda hep aslında
ya hep oyle dıyolar umudunu kestıgınde oluyormusbıde uyuya kaldıgı gece olan cok var esıme bende mı uyuya kalsam dıyorum deme ya
Aminnsende ıstedıgın zaman beklemeden kalırsın ınsallah
pekı nasıl yaptıgında tuttu
Evet sürekli konuşuyoruz falan ondan oluyor kuzum
Dimi tek ben öyle hissetmemişim o zaman
Yok canım son günler zaten yanında ya kendi ailenden birileri ya eşinin tarafından birileri muhakkak bulunur hiç aklına getirme öyle şeylerYicem canım zaman o kadar cabk geciyo ki insan korkyo tek başimayken sancm gelse naparm diye dsnyrm valla
bızde o saatte yıyoruz esım anca gelıyo eve o saatte yemek ıyı olmasadaoh masallah donerı kendın mı yaptın hazır mıydı benımde aklımda hep aslında
uyu canım nolcak ki bende önce kalkar hemen yıkardım yatammam öyle bulaşır tiksinirim falan diye ama şimdi daha dikkatli olduğum için kalkmadan giyinir yatarım canımya hep oyle dıyolar umudunu kestıgınde oluyormusbıde uyuya kaldıgı gece olan cok var esıme bende mı uyuya kalsam dıyorum deme ya
her ne kadar kafama takmim diosun ama olmuyo ki ya çok sinirli olcan ya isteksiz ne bilim her seferinde bu sefer olacak gözüyle bakıorum ben baksana sabahtan beri aynı mevzuyu konuşuyoruz aklımızdan çıkması mümkün müsabah heyaa bak sende oyle dıyosun hıcbısey yapmadıgımda dıye bende mı yapmasam bundan sonra napsam
tamam canım çok sağolaynen canım olmaz smdi bitince oku
kvdemde annemde calıssyo canm annem dogum ypınca izin alcak ama kvdemlern dkkan yakın allahtanEvet sürekli konuşuyoruz falan ondan oluyor kuzum
Yok canım son günler zaten yanında ya kendi ailenden birileri ya eşinin tarafından birileri muhakkak bulunur hiç aklına getirme öyle şeyler
En geç 8 de yemiş oluyoruz ama yine de çok zararlı değil sonrasında çay meyve belki arada tatlı çerez faslı o kadarArtık bol bol bitki çayı içiyorum Bir kere hazır dönerle yapmıştım canım çok istemişti ama bu sefer kurbandan gelen etle yaptım ben ince doğrayıp buzluğa kaldırmıştım döner şeklinde onu çıkarttım çözüldü akşam da sosunu hazırladım pişirdim oldu bitti Yap bol kalorili ama enfes bir şey
Yakınlarında birileri bulunur canım kardeşin varsa kardeşlerden gelir birileri sen anlarsın zaten yaklaştıkçakvdemde annemde calıssyo canm annem dogum ypınca izin alcak ama kvdemlern dkkan yakın allahtan
onemli degil canım artk bol bebsli bi topik olcak bura :)uyu canım nolcak ki bende önce kalkar hemen yıkardım yatammam öyle bulaşır tiksinirim falan diye ama şimdi daha dikkatli olduğum için kalkmadan giyinir yatarım canım
her ne kadar kafama takmim diosun ama olmuyo ki ya çok sinirli olcan ya isteksiz ne bilim her seferinde bu sefer olacak gözüyle bakıorum ben baksana sabahtan beri aynı mevzuyu konuşuyoruz aklımızdan çıkması mümkün mü
tamam canım çok sağol
kardesm yok ki yarama tuz bastınYakınlarında birileri bulunur canım kardeşin varsa kardeşlerden gelir birileri sen anlarsın zaten yaklaştıkça
Eşinin var mı peki canımkardesm yok ki yarama tuz bastıntek cocugum ben malesef
var canım biri sehir disinda biride bize pek yakın oturmyo 2 tanede cocugu varEşinin var mı peki canım
Anladım canım olsun sen başladığında ufak sancılarla anlarsın çağırırsın herkesivar canım biri sehir disinda biride bize pek yakın oturmyo 2 tanede cocugu varordanda hayır yok yani
ben hemen cagırırım zatenAnladım canım olsun sen başladığında ufak sancılarla anlarsın çağırırsın herkesi
o rahatlıgı bende ıstıyorum ama farkında olmadan yapılan bıey galıba takmıcam demekle olmuyoaynen kafanı baska seylerle mesgul et obur aylar gecmeden test yapardm hamile kaldgm ay 8 gün gecikti öyle yaptm dahada yapasm yoktu dsün
tamam canımyok canım meryem suresi uzun bi sure zaten onu bi kere okumstm bide bende dua kitabı var ondan bsy okumstm kahvaltımı yapnca bakıyım söyleyim
Evet sürekli konuşuyoruz falan ondan oluyor kuzum
Yok canım son günler zaten yanında ya kendi ailenden birileri ya eşinin tarafından birileri muhakkak bulunur hiç aklına getirme öyle şeyler
En geç 8 de yemiş oluyoruz ama yine de çok zararlı değil sonrasında çay meyve belki arada tatlı çerez faslı o kadarArtık bol bol bitki çayı içiyorum Bir kere hazır dönerle yapmıştım canım çok istemişti ama bu sefer kurbandan gelen etle yaptım ben ince doğrayıp buzluğa kaldırmıştım döner şeklinde onu çıkarttım çözüldü akşam da sosunu hazırladım pişirdim oldu bitti Yap bol kalorili ama enfes bir şey
ya hanı abdest almadan daha fazla durmıyım dıye ne bıleyımuyu canım nolcak ki bende önce kalkar hemen yıkardım yatammam öyle bulaşır tiksinirim falan diye ama şimdi daha dikkatli olduğum için kalkmadan giyinir yatarım canım
her ne kadar kafama takmim diosun ama olmuyo ki ya çok sinirli olcan ya isteksiz ne bilim her seferinde bu sefer olacak gözüyle bakıorum ben baksana sabahtan beri aynı mevzuyu konuşuyoruz aklımızdan çıkması mümkün mü
tamam canım çok sağol
oyalancak isin oldugu zaman aklına gelmiyo canm test felan yapmak bu ay oldu mu deemek arkadasm sen nasl bekliyosn daha gecmeden yapardn diyodu hattao rahatlıgı bende ıstıyorum ama farkında olmadan yapılan bıey galıba takmıcam demekle olmuyo
tamam canımAllah razı olsun evet baya uzunmus
vede yapınca daha lezzetlı olur tabı ama donerde pratıkyapacagı zaman sana sosunu falan sorarım yanı aslında kacta yedıgın kacta uyuduguna baglı
ya hanı abdest almadan daha fazla durmıyım dıye ne bıleyımgunah olur mu bılmıyorum
valla oyle olması lazım sanırımevet dusunmeyelım daha cok dogru dıyosun hatta ben dızı ızlemeyınce daha cok dusundum bak hemen yenı dızıye baslıyorum karar verememıstım ama bı anda actım kuzenlerım dızısını hatırlıyomusun trt1 deydi
oyalancak isin oldugu zaman aklına gelmiyo canm test felan yapmak bu ay oldu mu deemek arkadasm sen nasl bekliyosn daha gecmeden yapardn diyodu hattao rahatlıgı bende ıstıyorum ama farkında olmadan yapılan bıey galıba takmıcam demekle olmuyo
tamam canımAllah razı olsun evet baya uzunmus
vede yapınca daha lezzetlı olur tabı ama donerde pratıkyapacagı zaman sana sosunu falan sorarım yanı aslında kacta yedıgın kacta uyuduguna baglı
ya hanı abdest almadan daha fazla durmıyım dıye ne bıleyımgunah olur mu bılmıyorum
valla oyle olması lazım sanırımevet dusunmeyelım daha cok dogru dıyosun hatta ben dızı ızlemeyınce daha cok dusundum bak hemen yenı dızıye baslıyorum karar verememıstım ama bı anda actım kuzenlerım dızısını hatırlıyomusun trt1 deydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?