2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

hic bsy yapmadgmda tuttu direk dusa girdiğim ayda kalkıpta bide sabah yapılmasıda iyi oluyoms öyle duydum uyandgında spermler daha canlı oluyoms bizim bi kac kere sabah olmustu
sabah he yaa bak sende oyle dıyosun hıcbısey yapmadıgımda dıye bende mı yapmasam bundan sonra napsam

İnşallah canımm

Dimi tek ben öyle hissetmemişim o zaman
Evet sürekli konuşuyoruz falan ondan oluyor kuzum
Yicem canım zaman o kadar cabk geciyo ki insan korkyo tek başimayken sancm gelse naparm diye dsnyrm valla
Yok canım son günler zaten yanında ya kendi ailenden birileri ya eşinin tarafından birileri muhakkak bulunur hiç aklına getirme öyle şeyler
bızde o saatte yıyoruz esım anca gelıyo eve o saatte yemek ıyı olmasada oh masallah donerı kendın mı yaptın hazır mıydı benımde aklımda hep aslında

En geç 8 de yemiş oluyoruz ama yine de çok zararlı değil sonrasında çay meyve belki arada tatlı çerez faslı o kadar Artık bol bol bitki çayı içiyorumBir kere hazır dönerle yapmıştım canım çok istemişti ama bu sefer kurbandan gelen etle yaptım ben ince doğrayıp buzluğa kaldırmıştım döner şeklinde onu çıkarttım çözüldü akşam da sosunu hazırladım pişirdim oldu bittiYap bol kalorili ama enfes bir şey

ya hep oyle dıyolar umudunu kestıgınde oluyormus bıde uyuya kaldıgı gece olan cok var esıme bende mı uyuya kalsam dıyorum deme ya
uyu canım nolcak ki bende önce kalkar hemen yıkardım yatammam öyle bulaşır tiksinirim falan diye ama şimdi daha dikkatli olduğum için kalkmadan giyinir yatarım canım

sabah he yaa bak sende oyle dıyosun hıcbısey yapmadıgımda dıye bende mı yapmasam bundan sonra napsam
her ne kadar kafama takmim diosun ama olmuyo ki ya çok sinirli olcan ya isteksiz ne bilim her seferinde bu sefer olacak gözüyle bakıorum ben baksana sabahtan beri aynı mevzuyu konuşuyoruz aklımızdan çıkması mümkün mü
aynen canım olmaz smdi bitince oku
tamam canım çok sağol

kvdemde annemde calıssyo canm annem dogum ypınca izin alcak ama kvdemlern dkkan yakın allahtan

onemli degil canım artk bol bebsli bi topik olcak bura :)

Anladım canım olsun sen başladığında ufak sancılarla anlarsın çağırırsın herkesi
ben hemen cagırırım zaten yalancı sancı felan olsada cagırırım korkmdan görmcem suyu gelms sancısı yok diye beeklems sonra dktora gtms 8 cm aclma cocuk dogdu dogcak hemen almslar benmde öyle olmasnda

aynen kafanı baska seylerle mesgul et obur aylar gecmeden test yapardm hamile kaldgm ay 8 gün gecikti öyle yaptm dahada yapasm yoktu dsün
o rahatlıgı bende ıstıyorum ama farkında olmadan yapılan bıey galıba takmıcam demekle olmuyo

yok canım meryem suresi uzun bi sure zaten onu bi kere okumstm bide bende dua kitabı var ondan bsy okumstm kahvaltımı yapnca bakıyım söyleyim
tamam canım Allah razı olsun evet baya uzunmus

vede yapınca daha lezzetlı olur tabı ama donerde pratık yapacagı zaman sana sosunu falan sorarım yanı aslında kacta yedıgın kacta uyuduguna baglı

ya hanı abdest almadan daha fazla durmıyım dıye ne bıleyım gunah olur mu bılmıyorum
valla oyle olması lazım sanırım evet dusunmeyelım daha cok dogru dıyosun hatta ben dızı ızlemeyınce daha cok dusundum bak hemen yenı dızıye baslıyorum karar verememıstım ama bı anda actım kuzenlerım dızısını hatırlıyomusun trt1 deydi

oyalancak isin oldugu zaman aklına gelmiyo canm test felan yapmak bu ay oldu mu deemek arkadasm sen nasl bekliyosn daha gecmeden yapardn diyodu hatta

oyalancak isin oldugu zaman aklına gelmiyo canm test felan yapmak bu ay oldu mu deemek arkadasm sen nasl bekliyosn daha gecmeden yapardn diyodu hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…