2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

kizlar bir saat once anne oldum.
hala inanamiyorum.
Rabbim herkwze nadip etsin insallah.
iyiyiz cok sukur,normal oldu
sonra detayli anlatirim nasipse

Canım benimm dün icime dogmustu yaa harbiden dogum yapmıssın cok sukur gozun aydın gecmis olsun cnm Rabbim analı babalı dedeli nineli büyütsün evladını
Hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü, salihlerden olacak bir evlat olsun inşaAllah
Darısı ben de dahil olmak üzere isteyen diğer arkađaşlarımızın da basına inşaAllah

afiyet olsun canım, ahhh hiçç yemek yapasım yok yaaa... Evde soğuk zaten yataktan çıkasım gelmiyor... ne olabilir ne olabilir.....
Dimi soguyunca hava boyle yarnda degisen bisey olmazsa mucver yapicam ben :) belki o siner icine :)

PembeLokum canimm msjlarin hepsini okutamadim ama hHamileymişsin kutlarım :)) Hem bu sefer kalp atışında duymuşsun inanıyorum Bu sefer meleğini kucağına alacaksın canım benim :) darisi basima insallah

Tesekkur ederim cnm Allah razi olsun darisi basina

Canim senin bilincaltin da bi acayip :) hayrolsun insallah

Hadi canım inşAllah sonrası da senin için güzel olur.. Zaten ilk etapta duyulmuyor kalp sesi, sadece ultrasonda kıpırdaması oluyor o kadar :))

Evet ya ultrasonda ponpon topu gibi sanki zip zıp zıplıyordu ya kalbi attıkca

Bugun icinde atmaua calisayim canim :)

PembeLokum !cummmmm çok çoook sevindiim, Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşAllah

InsaAllah canim cok sagol

Kızlar yaaa hani bizim bi köpeğimiz vardı ya, ben istememe rağmen eşim bahçeye getirmişti, henüz 7 aylık falandı... Birkaç gündür hastaydı, dün eşim işten gelince veterinere götürcekti, ama eve bi gitmiş ölü bulmuş hayvanı

Ya nasil.yazdim ama gitmemis dunden kabak ve biber dolmasi var canim yanina salata ve yogurt tamamdir @duma91 nehirnil111 sanada bu aksam yasadin yazmistim gitmemis
Senin yemeğinde çok güzelmiş canım
Bugun icinde atmaua calisayim canim :)
Tamam canım

Başınız sağolsun canım insan alışıyor hayvanda olsa bir can işteNeyi vardı ki acaba

Senin yemeğinde çok güzelmiş canım

Tamam canım

Başınız sağolsun canım insan alışıyor hayvanda olsa bir can işteNeyi vardı ki acaba
Sağol canım, aslında ben pek sevmiyordum hani genel olarak alışık olmadığım için... Zaten hep eşim ilgileniyordu, 3 hafta kadar kv lerde kalmıştı, sonra buraya getirdik, birden yememeye, hareket etmemeye başladı... Araya haftasonu girince de bişey yapamadık.. Genelde yavrular annelerinden ayrı kalınca bu tarz şeyler yaşayabiliyorlarmış... Birde ne kadar tüylü de olsalar üşütmüş de olabilirmiş... Kulübesi de vardı ama bilemiyorum tabi... Yine de çok üzüldüm yaaa bakışları gözümün önünde...

basın sagolsn canım yazık yaa ben oturup aglardm hemen heralde

buyuk ihtimal öylee yapcam bogazımda aagrıyo hasta olmasam barii
Bol limonlu iç güzel olur, boğazına da iyi gelir canım.. Valla dikkat etmeliyiz hasta olmamaya özen gösterelim... Eşim grip olacak gibi oldu bütün bildiğim yöntemleri denedim bana da bulaştırmasın diye atlattı çok şükür :)

Üşütmüş olabilir zehirlenmiş olabilir hastalık kapmış olabilirİnsanın gitmez ya bende fazlaca hayvan sevgisi olduğundan sanırım şu anda oturur ağlardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…