- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Sagol canim :)) yasadin o zaman bu aksamSağol canım bende bayılırım aşureye hiç diyet falan dinlemem 1 kase yerim artık gelin beraber yiyelimHerkes yapıyor ama ananneminki gibi olmuyor vallahi
Dunden biber dolmasi yanina salata yogurt tamamdirAkşama ne yemek var dökülün bakalım
Evet yaşadımSagol canim :)) yasadin o zaman bu aksam
kizlar bir saat once anne oldum.
hala inanamiyorum.
Rabbim herkwze nadip etsin insallah.
iyiyiz cok sukur,normal oldu
sonra detayli anlatirim nasipse
afiyet olsun canım, ahhh hiçç yemek yapasım yok yaaa... Evde soğuk zaten yataktan çıkasım gelmiyor... ne olabilir ne olabilir.....Sagol canim :)) yasadin o zaman bu aksam
Dunden biber dolmasi yanina salata yogurt tamamdir
Dimi soguyunca hava boyleafiyet olsun canım, ahhh hiçç yemek yapasım yok yaaa... Evde soğuk zaten yataktan çıkasım gelmiyor... ne olabilir ne olabilir.....
PembeLokum canimm msjlarin hepsini okutamadim ama hHamileymişsin kutlarım :)) Hem bu sefer kalp atışında duymuşsun inanıyorum Bu sefer meleğini kucağına alacaksın canım benim :) darisi basima insallah
ya ruyamda karnımda bıseyler hıssedıyorum meger hamıleymısım sonra benım bır yanlısım yuzumden dusuk yapmısım megergece korkuyla uyandım hayal meyal hatırlıyorum ama karnımda bı agrı gıbı bısey oldu o an sanıyelık gercekte yanı
Hadi canım inşAllah sonrası da senin için güzel olur.. Zaten ilk etapta duyulmuyor kalp sesi, sadece ultrasonda kıpırdaması oluyor o kadar :))
Ayy canım yazmamış mıyım tabi ki isterim minnakın kıyafetlerini görmek istemem mi
Canım ben pek halılardan anlamam açıkcası bizim evdekiler Sanatın ben memnunum pek tüy bile bırakmadı gerçi ince modeller belki modelinden de fark ediyordurBir tanesi sanırım Atlat artemismiydi hatırlamıyorum yatak odasındaki o tüy çıkartıyor hala çektikçe geliyor ama süpürgeye yoksa etrafta görmedim
Yaa inanmıyorum canım çok çok sevindim Rabbim sağlıcakla büyümesini nasip etsin istediğiniz olmuş normal olmuş çok güzel çok şükür Allah analı babalı büyütsün tutkumNe kadar ifade koysam az kalır
Kıyamam kuzum istiyorsun ya psikolojik olarak rüyalarına giriyor Rabbim tez zamanda nasip etsin önce karnına sonra kucağına almayı
Kabağım yok canım, evde malzeme varda benim yapasım yok... Tembellik ne zor işmiş yaaaaDimi soguyunca hava boyleyarnda degisen bisey olmazsa mucver yapicam ben :) belki o siner icine :)
kürdan kebabı pilav tavuk salata corba corba ne yapsam onu blmiyorm amaAkşama ne yemek var dökülün bakalım
MaşAllah canım senin menün kalabalıkmış...Afiyet olsun bal şeker olsun...kürdan kebabı pilav tavuk salata corba corba ne yapsam onu blmiyorm ama
sagol canım kvdeler gelcek kalabalk menü bgnMaşAllah canım senin menün kalabalıkmış...Afiyet olsun bal şeker olsun...
hmmm anladım canım, kırmızı mercimek çorbası iyi gider o zamansagol canım kvdeler gelcek kalabalk menü bgn
buyuk ihtimal öylee yapcam bogazımda aagrıyo hasta olmasam bariihmmm anladım canım, kırmızı mercimek çorbası iyi gider o zaman
Senin yemeğinde çok güzelmiş canımYa nasil.yazdim ama gitmemisdunden kabak ve biber dolmasi var canim yanina salata ve yogurt tamamdir @duma91 nehirnil111 sanada bu aksam yasadin yazmistim gitmemis
Tamam canımBugun icinde atmaua calisayim canim :)
Kızlar yaaa hani bizim bi köpeğimiz vardı ya, ben istememe rağmen eşim bahçeye getirmişti, henüz 7 aylık falandı... Birkaç gündür hastaydı, dün eşim işten gelince veterinere götürcekti, ama eve bi gitmiş ölü bulmuş hayvanı
Sağol canım, aslında ben pek sevmiyordum hani genel olarak alışık olmadığım için... Zaten hep eşim ilgileniyordu, 3 hafta kadar kv lerde kalmıştı, sonra buraya getirdik, birden yememeye, hareket etmemeye başladı... Araya haftasonu girince de bişey yapamadık.. Genelde yavrular annelerinden ayrı kalınca bu tarz şeyler yaşayabiliyorlarmış... Birde ne kadar tüylü de olsalar üşütmüş de olabilirmiş... Kulübesi de vardı ama bilemiyorum tabi... Yine de çok üzüldüm yaaa bakışları gözümün önünde...Senin yemeğinde çok güzelmiş canım
Tamam canım
Başınız sağolsun canım insan alışıyor hayvanda olsa bir can işteNeyi vardı ki acaba
basın sagolsn canım yazık yaa ben oturup aglardm hemen heraldeKızlar yaaa hani bizim bi köpeğimiz vardı ya, ben istememe rağmen eşim bahçeye getirmişti, henüz 7 aylık falandı... Birkaç gündür hastaydı, dün eşim işten gelince veterinere götürcekti, ama eve bi gitmiş ölü bulmuş hayvanı
Bol limonlu iç güzel olur, boğazına da iyi gelir canım.. Valla dikkat etmeliyiz hasta olmamaya özen gösterelim... Eşim grip olacak gibi oldu bütün bildiğim yöntemleri denedim bana da bulaştırmasın diye atlattı çok şükür :)buyuk ihtimal öylee yapcam bogazımda aagrıyo hasta olmasam barii
Üşütmüş olabilir zehirlenmiş olabilir hastalık kapmış olabilirSağol canım, aslında ben pek sevmiyordum hani genel olarak alışık olmadığım için... Zaten hep eşim ilgileniyordu, 3 hafta kadar kv lerde kalmıştı, sonra buraya getirdik, birden yememeye, hareket etmemeye başladı... Araya haftasonu girince de bişey yapamadık.. Genelde yavrular annelerinden ayrı kalınca bu tarz şeyler yaşayabiliyorlarmış... Birde ne kadar tüylü de olsalar üşütmüş de olabilirmiş... Kulübesi de vardı ama bilemiyorum tabi... Yine de çok üzüldüm yaaa bakışları gözümün önünde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?