- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
zaten anlatma sırası sana gectı hadı hayırlı olsunTeşekkür ederim canım...
Değil mi ne güzel anlatmış, valla bana süper moral oldu
Sonuçta bir canlı o yüzden üzüldüm, birde az çok vakit geçirmiştik her ne kadar beni korkutsa da... Öyle işte...Iste hayvan sahiplenmenin de boyle uzucu yani var hayvanlarin omru kisa oluyor genelde, uzuluyor insan ya ama sen cok uzulme bebegin etkilenmesin
Ayy evet yaaaazaten anlatma sırası sana gectı hadı hayırlı olsun
kizlar hepiniz cok sagolun..
cok sukur iyiyiz,hastanedeyiZ, normal olmasina ragmen 3 aksam kaliniyir burda.
simdiii sabah kanamam geldi,nisan daha dogrusu.
Esime dedim kalk gidelim,zaten kontrole gelecektik.
Agri yoktu,evden cikinca coook hafiften basladi.
Neyse asiri acikmistim,giderken yemek aldik biyerden.
ben arabanin icinde bekliyorum,annem arabanin onunden,dibindenn gecti fark etmedi bizi. soylemek isteniyodum zaten,Rabbimin isi iste :)
neyse geldik hastaneye, doktoru bekledik 2 saat kadar.
geklince cati muayenesi yapti 2cm aciklik varmis.
yatisim yapildi,odaya aldilar beni. Tabi ben agliyorum habire .
1den sonra agrilar sIklasti ve biraz daha agrili oldu.
doktor serum vermeyelim /suni sanci deniyo galiba/ demis. kendi agrilari yeter demis.
Nereme yetecek bana bos yere cektirdi tum gun.
saat 6 oldu,agri var ikinma yok.
doktor suyumu patlatti,serum verildi ikinmak icin.
vee orda artik gercek dogum agrilari geldi. Dogru ikinmayi beceremedigim icin 2 saat kadar ikinmayka ugrastik ve agri cektim. Dogru ikinsaydim belki bukadar zorlanmazdim.
beceremiyor insan iste,acemiyiz :)
kafasi gorundu,saci gorundu derken dogumhaneye aldilar beni,doktor girdi devreye karnimdan bastirarak yardim etti,iyiki etti yoksa beceremzdim.
bastirirken kolumdaki serum seysi patladi,adamin onlugu kan oldu. Ben karnima bakiyorun karnimmi patladi diyemeger damarmis.
veee 2-3 ikinmadan daha sonra yavrum hooop geliverdi,hoooop agrilar geldi gecti,gittii
Ya Rabbim ne guzel duygu, anlatamam :) sesinu duyunca nasil rahatladim, aylardir karnimda o minicik.bacaklarini,kollarini iteleyen mucize artik yanimdaydi.
kucagima koymadilar o zaman ama yan tarafimdaydi, ona baka baka adikisim.atildi.
1 dikisim var cok sukur.
Rabbim herkeze her isteyene nasip etsin insallah.
Ve bebis doktorun dedigi gibi iri degildi, ultrasonda 3,600 cikan bebek 3,200 dogdu.
boyuda kisa degildi,o kisa demisti.
Vee sanci sirasinda bol bool bagirdim,oh canima degsin
ben : gelsin artiiiiikkkk
ebe : geliyoo
ben: hayir gelmiyooo
diye baya bagristik cagristik
cok sukurki gulerek anlatabiliyorum kizlar, simdi insallah dikisim iglessin ve kanamam var ayagi kalkinca o temizlensin,insallah daha toparlamis olurum.
boyle iste kizlar, 11 gun erken geldi bu arada.
insallah saglikli,hayirli evlad olur
uzun oldu biraz ama icimi doktum aksam,simdi yazili dokeyim dedim
kizlar hepiniz cok sagolun..
ben arabanin icinde bekliyorum,annem arabanin onunden,dibindenn gecti fark etmedi bizi. soylemek isteniyodum zaten,Rabbimin isi iste :)
doktor serum vermeyelim /suni sanci deniyo galiba/ demis. kendi agrilari yeter demis.
vee orda artik gercek dogum agrilari geldi. Dogru ikinmayi beceremedigim icin 2 saat kadar ikinmayka ugrastik ve agri cektim. Dogru ikinsaydim belki bukadar zorlanmazdim.
kafasi gorundu,saci gorundu derken dogumhaneye aldilar beni,doktor girdi devreye karnimdan bastirarak yardim etti,iyiki etti yoksa beceremzdim.
bastirirken kolumdaki serum seysi patladi,adamin onlugu kan oldu. Ben karnima bakiyorun karnimmi patladi diyemeger damarmis.
veee 2-3 ikinmadan daha sonra yavrum hooop geliverdi,hoooop agrilar geldi gecti,gittii
Ya Rabbim ne guzel duygu, anlatamam :) sesinu duyunca nasil rahatladim, aylardir karnimda o minicik.bacaklarini,kollarini iteleyen mucize artik yanimdaydi.
kucagima koymadilar o zaman ama yan tarafimdaydi, ona baka baka adikisim.atildi.
1 dikisim var cok sukur.
Ve bebis doktorun dedigi gibi iri degildi, ultrasonda 3,600 cikan bebek 3,200 dogdu.
cok sukurki gulerek anlatabiliyorum kizlar, simdi insallah dikisim iglessin ve kanamam var ayagi kalkinca o temizlensin,insallah daha toparlamis olurum.
PembeLokum kuzuum hamileymissin,oh cok sukur
Rabbim insallah kucaginiza saglicakla almayi nasip eder.
stres yok,dusunceeyok,kendini yormak yok tamam
cıdden bende tebrık edıyorum bızıde unutmadı :)Ayy evet yaaaa, Hayırlısıyla atlatalım da... Kız ben bu kadar çabuk da anlatamam valla tebrik ederim tutkucuğumu :))
Kızlar ben usutmusum burnm akiyo bogazm agriyo napcam ilacta icemcem
ilknurrr22 canım nane limon yapabilirsin, ballı limon yapabilirsin... bol bol vitamin al, üşütme kendini...
PembeLokum canım çok tatlıymış, evet hem kız için hem de erkek için uygun olur.. Güle güle giysin İnşAllah...
Canım şimdi haziran bebişi mi olacak nasipse ?InsaAllah canim sagolasın
Nasıl duygulandım canım yakizlar hepiniz cok sagolun..
1 dikisim var cok sukur.
Canım dikkat et kendine doktorlar thilot falan öneriyor mu ya da limonlu ıhlamur iç bol bolKızlar ben usutmusum burnm akiyo bogazm agriyo napcam ilacta icemcem
Eki Görüntüle 1669692 Foto yan cıktı ama nasıl kızlar bebişime aldım bi heves hem kıza hem erkeğe uyar diye düsündüm
Igneler beni biraz bunaltıyor progestan da öyle çok etkiliyor kafamı yastiktan kaldiramiyorum sarhos ediyor adamı rsmen ben de boyle moral bulmaya calisiyorum surekli
nehirnil111 yukledim cnm bitane
Kızlar ben usutmusum burnm akiyo bogazm agriyo napcam ilacta icemcem
oyyy ne tatlıymıs bu :) gıyecegı gunlerıde gormek nasıp olsun ınsallah canım benım :)Eki Görüntüle 1669692 Foto yan cıktı ama nasıl kızlar bebişime aldım bi heves hem kıza hem erkeğe uyar diye düsündüm
Igneler beni biraz bunaltıyor progestan da öyle çok etkiliyor kafamı yastiktan kaldiramiyorum sarhos ediyor adamı rsmen ben de boyle moral bulmaya calisiyorum surekli
nehirnil111 yukledim cnm bitane
Canım şimdi haziran bebişi mi olacak nasipse ?
Nasıl duygulandım canım yaRabbim sağlıcakla büyütmenizi nasip etsin analı babalı büyütsün inşallah Herşeyin iyi olmasına çok sevindim nasıl duygusal anlatmışsın ya da ben çok duygulandım çok doğaldı Aceleci minnak erken güldürdü ailesinin yüzünü
Canım dikkat et kendine doktorlar thilot falan öneriyor mu ya da limonlu ıhlamur iç bol bol
Çok tatlı bu ya güle güle giysin miniş
kuzum aksam corba yapıcaksın zaten ıcıne bol lımon sık ıc, guzelce meyvenı falan ye al vıtamınını sureklı,ıhlamur,nane lımon falan hıc bıseyın kalmayacak ınsallah :)
oyyy ne tatlıymıs bu :) gıyecegı gunlerıde gormek nasıp olsun ınsallah canım benım :)
Hiç bilmiyorum ki canım, ama haziran iyidir, sıcaklara denk gelmiyorsun işte :)Evet canım nasipse 20 haziran gorunuyor internetten hesaplayınca
Ikizler burcu nasil olur ki :)
Insallah cnm sagol:)
Insallah canimm:)
Bir kaç gün önce olsa 14 Haziran evlilik yıldönümümüz ya da 5 gün sonra olsa eşimin doğum günü o zaman yengeç olur burcu çok iyi bir burç sadece azıcık zorEvet canım nasipse 20 haziran gorunuyor internetten hesaplayınca
Ikizler burcu nasil olur ki :)
anam bu neHiç bilmiyorum ki canım, ama haziran iyidir, sıcaklara denk gelmiyorsun işte :)
Eki Görüntüle 1669720 Çok güldüm bu resme:)))
Bir kaç gün önce olsa 14 Haziran evlilik yıldönümümüz ya da 5 gün sonra olsa eşimin doğum günü o zaman yengeç olur burcu çok iyi bir burç sadece azıcık zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?