2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Iste hayvan sahiplenmenin de boyle uzucu yani var hayvanlarin omru kisa oluyor genelde, uzuluyor insan ya ama sen cok uzulme bebegin etkilenmesin
Sonuçta bir canlı o yüzden üzüldüm, birde az çok vakit geçirmiştik her ne kadar beni korkutsa da... Öyle işte...

canım benim ne güzel anlatmışsın Rabbim sana da bebişine de sağlık versin 1 dişin olması iyiymiş hiçte atılmayabilirdi de aslında sen çatı muayenesi gidecektin evet ama doğuma gitmişsin kısmete bak ya Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar versinn

Duygulandim yaa masallah canim nerden nereye geldik vay bee bir zamanlar evlenecek miyiz ne zaman evlenecegiz derken simdi birer birer anne oluyoruz

PembeLokum kuzuum hamileymissin,oh cok sukur
Rabbim insallah kucaginiza saglicakla almayi nasip eder.
stres yok,dusunceeyok,kendini yormak yok tamam

Tamam canim sagolasin Allah razi olsun

ilknurrr22 canım nane limon yapabilirsin, ballı limon yapabilirsin... bol bol vitamin al, üşütme kendini...

PembeLokum canım çok tatlıymış, evet hem kız için hem de erkek için uygun olur.. Güle güle giysin İnşAllah...

Nasıl duygulandım canım ya Rabbim sağlıcakla büyütmenizi nasip etsin analı babalı büyütsün inşallahHerşeyin iyi olmasına çok sevindim nasıl duygusal anlatmışsın ya da ben çok duygulandım çok doğaldı Aceleci minnak erken güldürdü ailesinin yüzünü
Kızlar ben usutmusum burnm akiyo bogazm agriyo napcam ilacta icemcem
Canım dikkat et kendine doktorlar thilot falan öneriyor mu ya da limonlu ıhlamur iç bol bol

Çok tatlı bu ya güle güle giysin miniş

Kızlar ben usutmusum burnm akiyo bogazm agriyo napcam ilacta icemcem

kuzum aksam corba yapıcaksın zaten ıcıne bol lımon sık ıc, guzelce meyvenı falan ye al vıtamınını sureklı,ıhlamur,nane lımon falan hıc bıseyın kalmayacak ınsallah :)
oyyy ne tatlıymıs bu :) gıyecegı gunlerıde gormek nasıp olsun ınsallah canım benım :)

Canım şimdi haziran bebişi mi olacak nasipse ?

Evet canım nasipse 20 haziran gorunuyor internetten hesaplayınca
Ikizler burcu nasil olur ki :)

Insallah cnm sagol:)

Insallah canimm:)

Evet canım nasipse 20 haziran gorunuyor internetten hesaplayınca
Ikizler burcu nasil olur ki :)
Bir kaç gün önce olsa 14 Haziran evlilik yıldönümümüz ya da 5 gün sonra olsa eşimin doğum günü o zaman yengeç olur burcu çok iyi bir burç sadece azıcık zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…