- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Evet denge olayını bende duymuştumHee tamam ya ikizler herhalde cift karakterli insanlar oluyolarmis hayirlisi :)
Sende iyi ki varsın tutkumhastanedeyken anlatayim dedim,eve gecince vaktim.kalmaz gibime geliyor.
ve hepimizi cok cok seviyorum gercekten iyiki varsiniz
duygusalligimami geldi bilmem ama :)
Gunaydın kızlar
Günaydın kuzucuklargünaydın kızlaar
@PembeLokum canim benim
oglum yanimda canim,daha ilk aksmdan beri yanimda.
Tipa tip babaya benziyor :) zaten hemsirenin biri bebegi gormus kimindigini bilmiyomus, bu kesin tutkunun demis babaya benzettigi icin :)
hep esimime bakiyodum zaten,ozellikle uyurken, simdi onunda her hareketimi bu kadar benzer Allahim :)
sutum gelmedi sadece daha
emiyor ama gelmiyor, hazir sut cok icmiyor, kilosu dusecek diye korkuyorum.
Insallah gelir sutum kizlar,korkmak diyodum ama kokmaya basladim
canım benimm iyiki varsınsutum gelmedi sadece daha
MutluBulut_ Rabbim sizede en hayirli zamanda nasip eder insallah kuzumm , insalah tadarsininiz bu duyguyu.
anatkh018 senin icinde gecerlii
@SirriEyvan
@Ladypurple
canlar etiketleyeyim girince okursunuz :)
kavustum bebisime cok sukur
Hadi darısı bize inşallah yaa senin dogm yaptgni duyunca dusunmeye başladım zaman da okadar çabuk geciyo ki@PembeLokum canim benim
Tipa tip babaya benziyor :) zaten hemsirenin biri bebegi gormus kimindigini bilmiyomus, bu kesin tutkunun demis babaya benzettigi icin :)
hep esimime bakiyodum zaten,ozellikle uyurken, simdi onunda her hareketimi bu kadar benzer Allahim :)
canim serum catala yatmadan once verildi,o kolumdaki seysi kaldi o patlatmis damarimi doktor karnimi bastirirken.
agri var evet ama sabrediyosun iste,Rabbim guc veriyor.
zaten ikinmalar geldimmi bebek en az 5-10 dakkaya geliyor, ama ben 2 saat zorlandim,dogru ikinamamak yuzunden.
ilknurrr22 dayanilmayacak kadar degil canim yukadra anlattigim gibi :)
zaten kafasi ciksin gerisi geliyor,daha dogrusu doktorlar cekiyor bebegi ve inanilmz rahatlik geliyor,icim bombos kaldi resmen,direk karnima dokundum :)
Günaydın canım :)) eşim evde yine uyutmadi sagolsn adam evde olduğu gün bile erken kalkiyoınsallah canım tabı yemeye devam :)))
Gunaydın canım
Gunaydın kızlar
sutum gelmedi sadece daha
MutluBulut_ Rabbim sizede en hayirli zamanda nasip eder insallah kuzumm , insalah tadarsininiz bu duyguyu.
anatkh018 senin icinde gecerlii
@SirriEyvan
@Ladypurple
canlar etiketleyeyim girince okursunuz :)
kavustum bebisime cok sukur
Ayy canım demek aynı babası, bende eşime bakıyorum, ama burnu benziyor sadece oysaki eşimin burnu büyük diye bakmıyordum bile.. ama sanırım benzeyecek :))@PembeLokum canim benim
canim serum catala yatmadan once verildi,o kolumdaki seysi kaldi o patlatmis damarimi doktor karnimi bastirirken.
agri var evet ama sabrediyosun iste,Rabbim guc veriyor.
zaten ikinmalar geldimmi bebek en az 5-10 dakkaya geliyor, ama ben 2 saat zorlandim,dogru ikinamamak yuzunden.
ilknurrr22 dayanilmayacak kadar degil canim yukadra anlattigim gibi :)
zaten kafasi ciksin gerisi geliyor,daha dogrusu doktorlar cekiyor bebegi ve inanilmz rahatlik geliyor,icim bombos kaldi resmen,direk karnima dokundum :)
demek kı sutun gelıyor yıne doyuyor canım :) vazgecme bol bol sutunde gelecek :)@PembeLokum he yanlis okumusum :)
dlgum sirasinda agri yok,ikinma hissi var.
tabi ikinabilene
MutluBulut_ hazir sutten bari icse ama onuda azicik iciyor.
ac olsa aglar, tik yok
hosgeldın canım yedın mı asurenı :)Evet denge olayını bende duymuştum
Sende iyi ki varsın tutkum
Günaydın kuzucuklar
Yerim ya babasına benzemesini mi çok istiyordun tabi ki aşık olduğun adamın kopyasını görmek çok güzel bir duygudur
Kuzum emzir sen gelecektir stresten falan olabiliyor süt yapıcı şeyleri biliyorsun zaten bol bol sıvı tüket yanında
gunaydın :)Günaydınlar
alıskanlık oluyo tabı ondan oyle yapıyo :) gercı benım esım masallah bıraksam aksama kadar uyuyacak gıbı cogu zaman ben zorla uyanırıyorumGünaydın canım :)) eşim evde yine uyutmadi sagolsn adam evde olduğu gün bile erken kalkiyo
O gunler gelir mi kidemek kı sutun gelıyor yıne doyuyor canım :) vazgecme bol bol sutunde gelecek :)
hosgeldın canım yedın mı asurenı :)
gunaydın :)
alıskanlık oluyo tabı ondan oyle yapıyo :) gercı benım esım masallah bıraksam aksama kadar uyuyacak gıbı cogu zaman ben zorla uyanırıyorum
tam tersıne deseneO gunler gelir mi kiişimiz olduğu günde erken kalkmaz kaldiramam isimiz yok işte yat uyu bide içerden telefonla ariyo uyaniyim diye gelmeye bile tenezzül etmyo
Kızlar yuzumde küçük küçük sivilceler çıktı napcam ben bunlara
Evet canım yedim kaçar mıhosgeldın canım yedın mı asurenı :)
deme ya evede vermıstır buyuk ıhtımal yersın yıneEvet canım yedim kaçar mıama yarım kase o kadar yemek yapmış ki annem yer kalmadı ona
Yanıma gelmeden kalkmyrm ben yataktan amatam tersıne desenesende gece yatmadan telefonu sessıze al o evde oldugunda yanına gelmek zorunda kalsın benım esım kendıılıgınden uyandıgında agzından cıkan ılk kelıme kahvaltı hazır mı he hazır zaten hep hazıra uyanıyo
Yanıma gelmeden kalkmyrm ben yataktan amakalkncada hemen hazrla çok acktm diyip duruyo
Anannem 2 kg luk kabı doldurmuşdeme ya evede vermıstır buyuk ıhtımal yersın yıne
Aynen hiç doymuyo ama çöp gbiac dogmuslar ya
Anannem 2 kg luk kabı doldurmuşAlamam diyemedim özenerek sarmış elime verdi sağol Allah kabul etsin diyebildim Eşime 1 buçuk kilosunu yedirmem gerek
off off masallah olmadı sende komsulara dagıtAnannem 2 kg luk kabı doldurmuşAlamam diyemedim özenerek sarmış elime verdi sağol Allah kabul etsin diyebildim Eşime 1 buçuk kilosunu yedirmem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?