2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Hee tamam ya ikizler herhalde cift karakterli insanlar oluyolarmis hayirlisi :)
Evet denge olayını bende duymuştum
hastanedeyken anlatayim dedim,eve gecince vaktim.kalmaz gibime geliyor.
ve hepimizi cok cok seviyorum gercekten iyiki varsiniz
duygusalligimami geldi bilmem ama :)
Sende iyi ki varsın tutkum
Gunaydın kızlar

günaydın kızlaar
Günaydın kuzucuklar

sutum gelmedi sadece daha
emiyor ama gelmiyor, hazir sut cok icmiyor, kilosu dusecek diye korkuyorum.
Insallah gelir sutum kizlar,korkmak diyodum ama kokmaya basladim

Yerim ya babasına benzemesini mi çok istiyordun tabi ki aşık olduğun adamın kopyasını görmek çok güzel bir duygudur

Kuzum emzir sen gelecektir stresten falan olabiliyor süt yapıcı şeyleri biliyorsun zaten bol bol sıvı tüket yanında

canım benimm iyiki varsın
sütün de merak etme geçenlerde rakadaşta doğum yaptı gelmedi 2-3 gün ama sürekli veriyordu bebek çeksin diye öyle öyle gelmeye başladı sütü canım sen stres yapma yeterki

Hadi darısı bize inşallah yaa senin dogm yaptgni duyunca dusunmeye başladım zaman da okadar çabuk geciyo ki

Canım sakın sütüm gelmiyo diye stres yapma gelecek o süt
Ben şimdiye kadar ilk günler şakır şakır sütü gelen kimse görmedim.Bebek emdikçe gelecek.Ayrıca ablam doğum yaptığında hemşireler bebeğin midesi minicik az bi st bile yeter ona ama hep memede kalmak istediği için ağlar demişlerdi.Bu arada bir kaç gün mama vermek durumunda kalırsan da üzülme.Zaten sonra hep seni emecek:)
Söylemişlerdir ama senin beslenmen de süt ün gelmesi ve kalitesi için çok önemli.Öğünlerini gzel ye:)
Rezenenin süt yaptığı bilinsel olarak kanıtlanmış bunu da doktor söyledi.Bozanın tm mevsimi bulgur da süt yapar ama gaz olayına dikkat etmek lazım.Yiyebiliyosan 1 çay kaşığı kimyon ye her gün.Bebeğin gazını çıkarmasına yardımcı oluyo.Bir de humana still tea var.O da sütü arttırıyo

Ayy canım demek aynı babası, bende eşime bakıyorum, ama burnu benziyor sadece oysaki eşimin burnu büyük diye bakmıyordum bile.. ama sanırım benzeyecek :))
Canım sütün içinde endişelenme sen emzirmeye devam et.. Süt sağma mak. almış mıydın?
Kesi atmadılar sanırım sana 1 dikişin olduğuna göre, kesi attılarsa canın yandı mı o esnada?
Bol bol kokla güzel oğlunu bizim yerimize de.. Ay birde ilk etapta çok ağlıyor mu, geceleri ne kadar süre uyuyor ?

@PembeLokum he yanlis okumusum :)
dlgum sirasinda agri yok,ikinma hissi var.
tabi ikinabilene

MutluBulut_ hazir sutten bari icse ama onuda azicik iciyor.
ac olsa aglar, tik yok
demek kı sutun gelıyor yıne doyuyor canım :) vazgecme bol bol sutunde gelecek :)
hosgeldın canım yedın mı asurenı :)

gunaydın :)

Günaydın canım :)) eşim evde yine uyutmadi sagolsn adam evde olduğu gün bile erken kalkiyo
alıskanlık oluyo tabı ondan oyle yapıyo :) gercı benım esım masallah bıraksam aksama kadar uyuyacak gıbı cogu zaman ben zorla uyanırıyorum

O gunler gelir mi ki işimiz olduğu günde erken kalkmaz kaldiramam isimiz yok işte yat uyu bide içerden telefonla ariyo uyaniyim diye gelmeye bile tenezzül etmyo

O gunler gelir mi ki işimiz olduğu günde erken kalkmaz kaldiramam isimiz yok işte yat uyu bide içerden telefonla ariyo uyaniyim diye gelmeye bile tenezzül etmyo
tam tersıne desene sende gece yatmadan telefonu sessıze al o evde oldugunda yanına gelmek zorunda kalsın benım esım kendıılıgınden uyandıgında agzından cıkan ılk kelıme kahvaltı hazır mı he hazır zaten hep hazıra uyanıyo

Yanıma gelmeden kalkmyrm ben yataktan ama kalkncada hemen hazrla çok acktm diyip duruyo

Anannem 2 kg luk kabı doldurmuşAlamam diyemedim özenerek sarmış elime verdi sağol Allah kabul etsin diyebildimEşime 1 buçuk kilosunu yedirmem gerek
off off masallah olmadı sende komsulara dagıt gercı seklı falan olmaz kalıp gıbı olur soguyunca :) ama varya bır sıcak daha yenı ocaktan ınmıs asureyı bırde buz gıbı bır ıkı gunluk asureyı severım ortasını o kadar cok sevmıyorum ya varya komsu gonderdı Allah kabul etsın ama ben bı komsu teyze var ondan beklıyorum ınsallah bu yılda yapar cunku gecen yıl yaptıgı aynı annemın asuresı gıbıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…