2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Insallah cnm gecmis olsun sana da ya bi an evvel atlatirsin insallah

İnşallah canım hamile olmasam normalde çok ilaç icmedgm için bi taneyle iyilesyodm hemen bi gün suryodu en fazla ama smdi ilac icemedgm.için haftalarımi aliyo
Bende genelde icmem canim cok cok kotu olmadikca. Almaya basladn mi vitaminleri :))

Iyi ediyosun canim bizi habersiz birakmadigin bizimle de paylastigin icin ben sahsim adima cok mutlu oldum cok tesekkur ederim
3 gun bebegin nerede duracak? Bebeklerin oldugu odada mi senin yaninda mi?
Dogum sirasinda insanin cani cok aciyo mu? Serum patladi fln dedin ya canin yanmadi mi?
Bebegin kime benziyor sana mi babaya mi
Biz de seni cooook seviyoruz

Sende iyi ki varsn Canm insan burda herşeyini paylasyo
hala burda msn ki zor mu dogm yapmak çok acı cekyo msn

PembeLokum canim benim

oglum yanimda canim,daha ilk aksmdan beri yanimda.
Tipa tip babaya benziyor :) zaten hemsirenin biri bebegi gormus kimindigini bilmiyomus, bu kesin tutkunun demis babaya benzettigi icin :)
hep esimime bakiyodum zaten,ozellikle uyurken, simdi onunda her hareketimi bu kadar benzer Allahim :)

canim serum catala yatmadan once verildi,o kolumdaki seysi kaldi o patlatmis damarimi doktor karnimi bastirirken.
agri var evet ama sabrediyosun iste,Rabbim guc veriyor.
zaten ikinmalar geldimmi bebek en az 5-10 dakkaya geliyor, ama ben 2 saat zorlandim,dogru ikinamamak yuzunden.

ilknurrr22 dayanilmayacak kadar degil canim yukadra anlattigim gibi :)
zaten kafasi ciksin gerisi geliyor,daha dogrusu doktorlar cekiyor bebegi ve inanilmz rahatlik geliyor,icim bombos kaldi resmen,direk karnima dokundum :)

sutum gelmedi sadece daha
emiyor ama gelmiyor, hazir sut cok icmiyor, kilosu dusecek diye korkuyorum.
Insallah gelir sutum kizlar,korkmak diyodum ama kokmaya basladim

MutluBulut_ Rabbim sizede en hayirli zamanda nasip eder insallah kuzumm , insalah tadarsininiz bu duyguyu.
anatkh018 senin icinde gecerlii

SirriEyvan
Ladypurple

canlar etiketleyeyim girince okursunuz :)
kavustum bebisime cok sukur

canım Amın sagol ınsallah :)
sutun gelmedıgı ıcın hıc uzulme emıyor ya oda gelır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…