- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Yengeç bir burç canım ikizler tanıdığım yok maalesefIkizler mi iyi burc cnm tam anlamadim
Insallah hemen gecer canimPembeLokum bu arada aldıklarını çok guzelms canım güle güle giysn inşallah :)
MutluBulut_
nehirnil
duman91 kızlar anca cevap verebldm eşim geldi yatak odasının şeklini degstrdk petegn önünü actk soğuk olmasn diye mandalina portakal nane limon ne bulursam artk boğazım çok agriyo
İnşallah canım hamile olmasam normalde çok ilaç icmedgm için bi taneyle iyilesyodm hemen bi gün suryodu en fazla ama smdi ilac icemedgm.için haftalarımi aliyoInsallah hemen gecer canim
Yengeç bir burç canım ikizler tanıdığım yok maalesef
PembeLokum bu arada aldıklarını çok guzelms canım güle güle giysn inşallah :)
MutluBulut_
nehirnil
duman91 kızlar anca cevap verebldm eşim geldi yatak odasının şeklini degstrdk petegn önünü actk soğuk olmasn diye mandalina portakal nane limon ne bulursam artk boğazım çok agriyo
İnşallah canım :)Insallah cnm gecmis olsun sana da ya bi an evvel atlatirsin insallah
Bende genelde icmem canim cok cok kotu olmadikca. Almaya basladn mi vitaminleri :))İnşallah canım hamile olmasam normalde çok ilaç icmedgm için bi taneyle iyilesyodm hemen bi gün suryodu en fazla ama smdi ilac icemedgm.için haftalarımi aliyo
Canim benim.sende iyi ki varsin ve sende ozleneceksin bakhastanedeyken anlatayim dedim,eve gecince vaktim.kalmaz gibime geliyor.
ve hepimizi cok cok seviyorum gercekten iyiki varsiniz
duygusalligimami geldi bilmem ama :)
duman91
ilknurrr22
PembeLokum
soracaklariniz varsa sorun canlar burdayken cevaplayayim :)
hastanedeyken anlatayim dedim,eve gecince vaktim.kalmaz gibime geliyor.
duman91
ilknurrr22
PembeLokum
Sende iyi ki varsn Canm insan burda herşeyini paylasyohastanedeyken anlatayim dedim,eve gecince vaktim.kalmaz gibime geliyor.
duman91
ilknurrr22
PembeLokum
Alddm canım çorba ictm bol limonlu mandalina mida yedim inşallah hemen atlatrm olmadanBende genelde icmem canim cok cok kotu olmadikca. Almaya basladn mi vitaminleri :))
ınsallah canım tabı yemeye devam :)))Alddm canım çorba ictm bol limonlu mandalina mida yedim inşallah hemen atlatrm olmadan
gunaydın canım :)günaydın kızlaar
sutum gelmedi sadece daha
emiyor ama gelmiyor, hazir sut cok icmiyor, kilosu dusecek diye korkuyorum.
Insallah gelir sutum kizlar,korkmak diyodum ama kokmaya basladim
MutluBulut_ Rabbim sizede en hayirli zamanda nasip eder insallah kuzumm , insalah tadarsininiz bu duyguyu.
anatkh018 senin icinde gecerlii
SirriEyvan
Ladypurple
canlar etiketleyeyim girince okursunuz :)
kavustum bebisime cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?