- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
benım esım suan idealAynen hiç doymuyo ama çöp gbi
Hahabenım esım suan idealama ılk tanıstıgımızda bıldıgın cop adamdı baya kılo aldı benımle tanısınca ee bızım aileye damat olmak kolay degıl
Göndereyim canımBana gönder ben yerim hepsini
off off masallah olmadı sende komsulara dagıtgercı seklı falan olmaz kalıp gıbı olur soguyunca :) ama varya bır sıcak daha yenı ocaktan ınmıs asureyı bırde buz gıbı bır ıkı gunluk asureyı severım ortasını o kadar cok sevmıyorum ya varya komsu gonderdı Allah kabul etsın ama ben bı komsu teyze var ondan beklıyorum ınsallah bu yılda yapar cunku gecen yıl yaptıgı aynı annemın asuresı gıbıydı
Ben asureyi bi turlu sevemiyorm yaGöndereyim canım
Isıtıp dağıtırım herhalde dağıtsam canım annemde olmaz dediArtık yiyeceğiz bir şekilde kayınvalideme falan mı götürsem acep eşimin kardeşi falan gelirse İnşallah getirir canım bence yaptıysa yine yapar bende anannemin aşuresinin üstüne aşure tanımam açıkcası dört gözle beklemiştim Eşim kilo aldı evlenince bir de annemin güzel yemekleri
Bende isterim.... Afiyet bal şeker olsun:)))Göndereyim canım
Isıtıp dağıtırım herhalde dağıtsam canım annemde olmaz dediArtık yiyeceğiz bir şekilde kayınvalideme falan mı götürsem acep eşimin kardeşi falan gelirse İnşallah getirir canım bence yaptıysa yine yapar bende anannemin aşuresinin üstüne aşure tanımam açıkcası dört gözle beklemiştim Eşim kilo aldı evlenince bir de annemin güzel yemekleri
oda ıyı az degıl 7 kıloHahavalla benmkide aldı ama 59du 66 oldu ama hala zayf
anneannem ozellıkle sana gonderdı dersın kayınvalıdeneGöndereyim canım
bende sure sevıyorum ama herkesın yaptıgını degıl 1. rengı kararmayacakBen asureyi bi turlu sevemiyorm yasuyunu sevyrm sadece
Bende o kuru üzüm kayısı incir felan olmasa yerim yoksa hiç sevmyormoda ıyı az degıl 7 kılo
anneannem ozellıkle sana gonderdı dersın kayınvalıdeneee esıde guzel yapıyor tabı
bende sure sevıyorum ama herkesın yaptıgını degıl 1. rengı kararmayacak2. de bol cesıtlı karısık olmayacak ana malzemeler olsun yeterlı ıncır,uzum,nar vs olmasa
Ben çok severimBen asureyi bi turlu sevemiyorm yasuyunu sevyrm sadece
Sağol canım gel beraber olsunBende isterim.... Afiyet bal şeker olsun:)))
anneannem ozellıkle sana gonderdı dersın kayınvalıdeneee esıde guzel yapıyor tabı
bende sure sevıyorum ama herkesın yaptıgını degıl 1. rengı kararmayacak2. de bol cesıtlı karısık olmayacak ana malzemeler olsun yeterlı ıncır,uzum,nar vs olmasa
asureyı asure gıbı sevmıyoruz yanı bızBende o kuru üzüm kayısı incir felan olmasa yerim yoksa hiç sevmyorm
buna sevındım hee sankı ortak yapıpı yıyecekmısız gıbıBen çok severim
Sağol canım gel beraber olsun
Öyle yapacağım sanırımBende kararmış sevmem canım kayısı,incir falan haz etmem hiç üzüm falan aynıyız seninle
Ben hiç bsy sevmyorm yaa annem sen kime cektn böyle bana cekmedn mi diyo kendisi çok istahlidirBen çok severim
Sağol canım gel beraber olsun
Öyle yapacağım sanırımBende kararmış sevmem canım kayısı,incir falan haz etmem hiç üzüm falan aynıyız seninle
Aynen esimde çok seviyo annesi yaparsa yicek yoksa yiyemicekasureyı asure gıbı sevmıyoruz yanı bızama bak dolmalık fıstık varya pıserkn ıcıne katıldıgında onu sevıyorum :)
bızım topık bu konuda sınıfta kaldıkAynen esimde çok seviyo annesi yaparsa yicek yoksa yiyemicek
Ayy çok zahmetli yaaa, hepsini ayrı ayrı haşlıyorsun falan... hiç uğraşılacak gibi değil... Nasıl olsa birileri getiriyor nefsimiz köreliyor iştebızım topık bu konuda sınıfta kaldıkasure yapmayanlar olarak
Yapsam kime dagtcam binada 6 7 kişi var kv kesn yapar orda yerzbızım topık bu konuda sınıfta kaldıkasure yapmayanlar olarak
Benimde canım ister gibi bu aralar, sobayı kuralım ilk işim kestane patlatmak olacakYapsam kime dagtcam binada 6 7 kişi var kv kesn yapar orda yerzbende yersem tabi hiç sevmedgm şeyleri Canm.cekyo bu aralar geçen bi yerde.kestane fotoğrafı gordm nasl Canm çekti ckmstr inşallah bulurz bgn dsari cknca bakcaz
Hayır o üzümün 3 çeşiti katmış kayısı katmışbuna sevındım hee sankı ortak yapıpı yıyecekmısız gıbıanneannen ıstedıgın gıbı yapmıstır o zaman bende ıstıyorum
Ben hiç bsy sevmyorm yaa annem sen kime cektn böyle bana cekmedn mi diyo kendisi çok istahlidir
dımı baya zahmetlıAyy çok zahmetli yaaa, hepsini ayrı ayrı haşlıyorsun falan... hiç uğraşılacak gibi değil... Nasıl olsa birileri getiriyor nefsimiz köreliyor işte
Yapsam kime dagtcam binada 6 7 kişi var kv kesn yapar orda yerzbende yersem tabi hiç sevmedgm şeyleri Canm.cekyo bu aralar geçen bi yerde.kestane fotoğrafı gordm nasl Canm çekti ckmstr inşallah bulurz bgn dsari cknca bakcaz
oh masallahHayır o üzümün 3 çeşiti katmış kayısı katmış1 kazan yapmış rahat 20 yere dağıtmış bana özel yapmamış tabi annem 13 çeşitli yaptı dedi Ben ayıklar yerim sana da öyle yaparım gel
Ben çok iştahlıyımdır kötü bir şey tabi
Aynen yaaa, nasılda özledim eski günleri...dımı baya zahmetlıeskı gunler geldı aklıma :) annem yapınca ne yerdık
benımde aynıoo benımde canım kestane ıstıyo daha cok kstane sekerı aslında ınstagramda sureklı kestane fotosu koyuyorlar :) bulursunuz canım gecen haftaydı sanırım pazarda gormustum
oh masallahzaten ayıklayınca 1 kasenın yarısı gıdıyo
bende ıstahlıyım malesef tutmasam ohoo :)
Ayıklayarak 1 kaseye tamamlarız ne olacakoh masallahzaten ayıklayınca 1 kasenın yarısı gıdıyo
bende ıstahlıyım malesef tutmasam ohoo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?