2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Bana gönder ben yerim hepsini
Göndereyim canım

Isıtıp dağıtırım herhalde dağıtsam canım annemde olmaz dedi Artık yiyeceğiz bir şekilde kayınvalideme falan mı götürsem acep eşimin kardeşi falan gelirseİnşallah getirir canım bence yaptıysa yine yapar bende anannemin aşuresinin üstüne aşure tanımam açıkcası dört gözle beklemiştimEşim kilo aldı evlenince bir de annemin güzel yemekleri

Ben asureyi bi turlu sevemiyorm ya suyunu sevyrm sadece

Bende isterim.... Afiyet bal şeker olsun:)))

Haha valla benmkide aldı ama 59du 66 oldu ama hala zayf
oda ıyı az degıl 7 kılo
anneannem ozellıkle sana gonderdı dersın kayınvalıdene ee esıde guzel yapıyor tabı

bende sure sevıyorum ama herkesın yaptıgını degıl 1. rengı kararmayacak 2. de bol cesıtlı karısık olmayacak ana malzemeler olsun yeterlı ıncır,uzum,nar vs olmasa

Bende o kuru üzüm kayısı incir felan olmasa yerim yoksa hiç sevmyorm

Ben çok severim
Bende isterim.... Afiyet bal şeker olsun:)))
Sağol canım gel beraber olsun

Öyle yapacağım sanırımBende kararmış sevmem canım kayısı,incir falan haz etmem hiç üzüm falan aynıyız seninle

Ben çok severim

Öyle yapacağım sanırımBende kararmış sevmem canım kayısı,incir falan haz etmem hiç üzüm falan aynıyız seninle
buna sevındım hee sankı ortak yapıpı yıyecekmısız gıbı anneannen ıstedıgın gıbı yapmıstır o zaman bende ıstıyorum

Ben çok severim

Ben hiç bsy sevmyorm yaa annem sen kime cektn böyle bana cekmedn mi diyo kendisi çok istahlidir

bızım topık bu konuda sınıfta kaldık asure yapmayanlar olarak
Yapsam kime dagtcam binada 6 7 kişi var kv kesn yapar orda yerz bende yersem tabi hiç sevmedgm şeyleri Canm.cekyo bu aralar geçen bi yerde.kestane fotoğrafı gordm nasl Canm çekti ckmstr inşallah bulurz bgn dsari cknca bakcaz

Yapsam kime dagtcam binada 6 7 kişi var kv kesn yapar orda yerz bende yersem tabi hiç sevmedgm şeyleri Canm.cekyo bu aralar geçen bi yerde.kestane fotoğrafı gordm nasl Canm çekti ckmstr inşallah bulurz bgn dsari cknca bakcaz
Benimde canım ister gibi bu aralar, sobayı kuralım ilk işim kestane patlatmak olacak

buna sevındım hee sankı ortak yapıpı yıyecekmısız gıbı anneannen ıstedıgın gıbı yapmıstır o zaman bende ıstıyorum
Hayır o üzümün 3 çeşiti katmış kayısı katmış1 kazan yapmış rahat 20 yere dağıtmış bana özel yapmamış tabi annem 13 çeşitli yaptı dediBen ayıklar yerim sana da öyle yaparım gel
Ben hiç bsy sevmyorm yaa annem sen kime cektn böyle bana cekmedn mi diyo kendisi çok istahlidir

Ben çok iştahlıyımdır kötü bir şey tabi

Ayy çok zahmetli yaaa, hepsini ayrı ayrı haşlıyorsun falan... hiç uğraşılacak gibi değil... Nasıl olsa birileri getiriyor nefsimiz köreliyor işte
dımı baya zahmetlı eskı gunler geldı aklıma :) annem yapınca ne yerdık

benımde aynı oo benımde canım kestane ıstıyo daha cok kstane sekerı aslında ınstagramda sureklı kestane fotosu koyuyorlar :) bulursunuz canım gecen haftaydı sanırım pazarda gormustum
oh masallah zaten ayıklayınca 1 kasenın yarısı gıdıyo
bende ıstahlıyım malesef tutmasam ohoo :)

Aynen yaaa, nasılda özledim eski günleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…