- 30 Ocak 2015
- 19.934
- 29.146
- 798
- 30
Günaydın canım :)Günaydınlar herkese pazartesiden görünümlü Cumadan selam olsun hayırlı cumalar
Yap canım bende kışlıkları bir türlü çıkartamamıştım dün sen yapacaksın Nil hadi başka kim yapacak dedim
Yok kız ne hamaratlığı haftalardır dolabın önünde hurçta duruyorları bir türlü çıkartamamıştım dün hadi sen yapmasan kim yapacak dedim başladım pisleri yıkamaya attım temizleri ütüledim kaldırdım rahat 20-30 parça ütü yaptımİzin yokken nasıl yapacaksın canım hafta sonu halledersin
Bana da pazartesi gibi geliyor niye izin vermediler sana ya boşa gitmişsindir
Canım sen niye moralini böyle çökerttin hemen ya daha kaç gün oldu o ağrılar normal karın hemen gitmez ki herkesin aynı değil ki dur emzirdikçe geçecek ayrıca süt yapıcı şeyler yiyip içmelisin stres yapıyorsun stresten kesiliyor
Günaydın kuzum nasılsın
Dha yeni dogm yaptn canım toparlarsn skma canını sütünde gelir inşallah bol bol su iç en iyi şey suymus sütun çoğalması icinbiz eve geldik dun kizlar.
cok moralim.bozuk,cok yorgunum.
bunalima girdim resmen. Kendimi.bi ise yaramaz hissediyorum.
sutum yok,oturup kalkmakta asiri zorlaniyorum dikis birtane olmasina ragmen..
ve catim cok agriyo,cikik felanmi oldu acaba.
gobegim baya kaldi,temizlenemiyormu acaba.
herkez takmis durumda karnima. cok karmasik haldeyim.of
insallah toparlarim
Günaydın canım :)Günaydın Hanımlar
Günaydın :)Günaydın herkeseeee. Bugün sanki cumartesi gibi geliyor bana da
Dün çalıştım maalesef
Erkekler bile daha anlayışlı geçmiş olsuna mı geldiler yoksa oturmaya mıustune ustluk dun cikmamiza ragmen aksam yengeler falan geldi..
bi dur daha kendime gelmedim.
ne kadar anlayissiz bu konuda herkez
kadin kadinin haline varamiyor iste
Çok vicdansızlarbizde sadece bayramda tatil olur kuzu, onun dışında tatil yapmazlar , alıştım ben :)
Nasılsın canımGünaydın canım :)
Bende iyiyim kuzucumİyiyim kuzucum sen nasılsın
Hiç iyi değil canım hastalıktan basimi kaldiramiyorum dış ağrısı bi taraftan grup bi taraftan bide dün Burnum kanadı bayaa zor durdu tansiyonm ckti heralde sen naslsnErkekler bile daha anlayışlı geçmiş olsuna mı geldiler yoksa oturmaya mıSen sakin ol emzir canım süt yapıcı şeyler ya başka hiç bir şeyi kafana takma
Çok vicdansızlar
Nasılsın canım
Bende iyiyim kuzucum
Geçmiş olsun canım bir doktora git istersen çok kötü olmuşsun yaHiç iyi değil canım hastalıktan basimi kaldiramiyorum dış ağrısı bi taraftan grup bi taraftan bide dün Burnum kanadı bayaa zor durdu tansiyonm ckti heralde sen naslsn
Doktor hiç bsy yapmicak ki gcen grip olmstm yine hiç bsy kullanamazsn c vitamini al bol bol dedi belki bi serum takarlar oda beni rahatlatmaz dün yattn tabi bgn sersem gbisin :)Geçmiş olsun canım bir doktora git istersen çok kötü olmuşsun yaİyiyim bende sersem gibiyim
pazarı bi türlü gelemeyen ctesii.. çok bekledik seni bi tanesiayyyyyynennn3 gün cumartesi yaşıycaz adeeeetaaaa
iyi canım et takip kimse sen kadar bilemez durumunu ama kuzum büyük konuşmim borç ederim yeterki bebeğim olsun senin için demiyorum ne de olsa yaşınız küçük burdakilerin ben geç kalıyorum sadeceiyiyim canım sen nasılsın :) evet takip ediyorum program indirdim telefona bu yıl erteledik gibi bebeği
hesapladım 4-5 bin bir bütçe lazım o yüzden birikim yapmayı düşünüyoruz önce
biz eve geldik dun kizlar.
cok moralim.bozuk,cok yorgunum.
bunalima girdim resmen. Kendimi.bi ise yaramaz hissediyorum.
sutum yok,oturup kalkmakta asiri zorlaniyorum dikis birtane olmasina ragmen..
ve catim cok agriyo,cikik felanmi oldu acaba.
gobegim baya kaldi,temizlenemiyormu acaba.
herkez takmis durumda karnima. cok karmasik haldeyim.of
insallah toparlarim
ay yok kuzum ya ben bildiğin tembelim yaaYok kız ne hamaratlığı haftalardır dolabın önünde hurçta duruyorları bir türlü çıkartamamıştım dün hadi sen yapmasan kim yapacak dedim başladım pisleri yıkamaya attım temizleri ütüledim kaldırdım rahat 20-30 parça ütü yaptımİzin yokken nasıl yapacaksın canım hafta sonu halledersin
Canım tansiyon tehlikeli ama onunla ilgili ilaç veriyorlarDoktor hiç bsy yapmicak ki gcen grip olmstm yine hiç bsy kullanamazsn c vitamini al bol bol dedi belki bi serum takarlar oda beni rahatlatmaz dün yattn tabi bgn sersem gbisin :)
ay yok kuzum ya ben bildiğin tembelim yaadiyorum bu hafta yapcam yazlık kışlığı diye eşim hadi çıkalım dio hiç bişeye dokunmuyorum çıkıorum dışarı bu haftada öyle olcak bak görürsün ptesi yazarım sana
benimde camlar kötü ya onun için kadın tutcam diodum da bakalım nolcak 11 tane cam var bende de yaCanım tansiyon tehlikeli ama onunla ilgili ilaç veriyorlar
Tamam pazartesi haberleşiriz kuzu ben bu cumartesi evdeysek perdeleri yıkayacağım artık pek pencere açmıyorum içeriden camların tozlarını alacağım yıkayıp asacağım kışa temiz girelim 4 ay oldu ama çok pislendi yazın özellikle alt kısımları
benimde camlar kötü ya onun için kadın tutcam diodum da bakalım nolcak 11 tane cam var bende de yaperdelerimi yeni yıkadım zaten sildirince yıkarım
canım ya sorma bu ikinci evim 4 ay oldu taşınalı işte eşime uydum dubleks daireye geçtik ama şuan ikimize çok büyük geliyor hem temizliği hem ısınması hemde böyle camları falan işte o yüzden bi odamız boş bebiş olsaydı odanın tekini ona yapcaz Allah ın izniyle işteSenin maşallah ne çok cam var canım ya bende 3 tane boydan cam var o kadar dışarıdan silmedim ne zamandır hiç silesim de yok içeriden tozunu alırım perdeleri pisletmesin diye yeter
Dubleks ev zordur canım ya temizliği ısınması tabi ki Allah kolaylık versincanım ya sorma bu ikinci evim 4 ay oldu taşınalı işte eşime uydum dubleks daireye geçtik ama şuan ikimize çok büyük geliyor hem temizliği hem ısınması hemde böyle camları falan işte o yüzden bi odamız boş bebiş olsaydı odanın tekini ona yapcaz Allah ın izniyle işte
geçmiş olsun canım hayırdır ya nazar mı değdi sana kuzum??Hiç iyi değil canım hastalıktan basimi kaldiramiyorum dış ağrısı bi taraftan grup bi taraftan bide dün Burnum kanadı bayaa zor durdu tansiyonm ckti heralde sen naslsn
ahh geleydi bii canım feda onaDubleks ev zordur canım ya temizliği ısınması tabi ki Allah kolaylık versinBebiş gelsin de odasını yapın ohh en sevdiğimden ne keyiflidir
iyi canım et takip kimse sen kadar bilemez durumunu ama kuzum büyük konuşmim borç ederim yeterki bebeğim olsun senin için demiyorum ne de olsa yaşınız küçük burdakilerin ben geç kalıyorum sadece
Akşam eşim gelsnde acile giderzCanım tansiyon tehlikeli ama onunla ilgili ilaç veriyorlar
Tamam pazartesi haberleşiriz kuzu ben bu cumartesi evdeysek perdeleri yıkayacağım artık pek pencere açmıyorum içeriden camların tozlarını alacağım yıkayıp asacağım kışa temiz girelim 4 ay oldu ama çok pislendi yazın özellikle alt kısımları
Blmyrm ki Canm noldu dışarı cikmyrm esm felanda hasta değildi nerden geldi bu grip gece aglicaktm artk çok hastayımgeçmiş olsun canım hayırdır ya nazar mı değdi sana kuzum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?