2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

İyiyim kuzucum sen nasılsın

Dha yeni dogm yaptn canım toparlarsn skma canını sütünde gelir inşallah bol bol su iç en iyi şey suymus sütun çoğalması icin

ustune ustluk dun cikmamiza ragmen aksam yengeler falan geldi..
bi dur daha kendime gelmedim.
ne kadar anlayissiz bu konuda herkez
kadin kadinin haline varamiyor iste
Erkekler bile daha anlayışlı geçmiş olsuna mı geldiler yoksa oturmaya mı Sen sakin ol emzir canım süt yapıcı şeyler ya başka hiç bir şeyi kafana takma
bizde sadece bayramda tatil olur kuzu, onun dışında tatil yapmazlar , alıştım ben :)
Çok vicdansızlar
Günaydın canım :)
Nasılsın canım
İyiyim kuzucum sen nasılsın
Bende iyiyim kuzucum

Hiç iyi değil canım hastalıktan basimi kaldiramiyorum dış ağrısı bi taraftan grup bi taraftan bide dün Burnum kanadı bayaa zor durdu tansiyonm ckti heralde sen naslsn

Hiç iyi değil canım hastalıktan basimi kaldiramiyorum dış ağrısı bi taraftan grup bi taraftan bide dün Burnum kanadı bayaa zor durdu tansiyonm ckti heralde sen naslsn
Geçmiş olsun canım bir doktora git istersen çok kötü olmuşsun ya İyiyim bende sersem gibiyim

Geçmiş olsun canım bir doktora git istersen çok kötü olmuşsun ya İyiyim bende sersem gibiyim
Doktor hiç bsy yapmicak ki gcen grip olmstm yine hiç bsy kullanamazsn c vitamini al bol bol dedi belki bi serum takarlar oda beni rahatlatmaz dün yattn tabi bgn sersem gbisin :)

ayyyyyynennn 3 gün cumartesi yaşıycaz adeeeetaaaa
pazarı bi türlü gelemeyen ctesii.. çok bekledik seni bi tanesi

iyiyim canım sen nasılsın :) evet takip ediyorum program indirdim telefona bu yıl erteledik gibi bebeği
hesapladım 4-5 bin bir bütçe lazım o yüzden birikim yapmayı düşünüyoruz önce
iyi canım et takip kimse sen kadar bilemez durumunu ama kuzum büyük konuşmim borç ederim yeterki bebeğim olsun senin için demiyorum ne de olsa yaşınız küçük burdakilerin ben geç kalıyorum sadece

canım benim önce bi sakin ol ada çayı falan iç birincisi milleti takma kafana ama karnına bi bez bağla sarkmaları engellermiş öyle derler hep ikincisi ben senin yerindee olsam misafir kabul etmem eğerki sancım acım varsa kusura bakmasınlar 3-5 gün sonra gelsinler yanında kim kalıyorsa ona söyle üçüncüsü doktora görünmeni tavsiye ederim çünkü ben doğumdan 3 gün geçipte acı çeken hiç duymadım canım heleki normal doğumda çok kasılmışsındır ondan olabilir sana bi kas gevşetici verir falan iyi gelir süt içinse takma kafana canım pompa yerine önce bebekle uğraş o çeksin eğerki olmuyorsa pompayı dene biri kullan kullanma dediğinden değil ben sadece kendi fikrimi söylüyorum şuan sen lohusasın her olan seni gerecek canım bu yaşadıkların hissettiklerin çok normal o yüzden kendi kendini sakinleştirmeye çalış canım yada bize yaz burdan dök içini

ay yok kuzum ya ben bildiğin tembelim yaa diyorum bu hafta yapcam yazlık kışlığı diye eşim hadi çıkalım dio hiç bişeye dokunmuyorum çıkıorum dışarı bu haftada öyle olcak bak görürsün ptesi yazarım sana

Doktor hiç bsy yapmicak ki gcen grip olmstm yine hiç bsy kullanamazsn c vitamini al bol bol dedi belki bi serum takarlar oda beni rahatlatmaz dün yattn tabi bgn sersem gbisin :)
Canım tansiyon tehlikeli ama onunla ilgili ilaç veriyorlar

Tamam pazartesi haberleşiriz kuzu ben bu cumartesi evdeysek perdeleri yıkayacağım artık pek pencere açmıyorum içeriden camların tozlarını alacağım yıkayıp asacağım kışa temiz girelim 4 ay oldu ama çok pislendi yazın özellikle alt kısımları

benimde camlar kötü ya onun için kadın tutcam diodum da bakalım nolcak 11 tane cam var bende de ya perdelerimi yeni yıkadım zaten sildirince yıkarım

benimde camlar kötü ya onun için kadın tutcam diodum da bakalım nolcak 11 tane cam var bende de ya perdelerimi yeni yıkadım zaten sildirince yıkarım

Senin maşallah ne çok cam var canım ya bende 3 tane boydan cam var o kadar dışarıdan silmedim ne zamandır hiç silesim de yok içeriden tozunu alırım perdeleri pisletmesin diye yeter

Senin maşallah ne çok cam var canım ya bende 3 tane boydan cam var o kadar dışarıdan silmedim ne zamandır hiç silesim de yok içeriden tozunu alırım perdeleri pisletmesin diye yeter
canım ya sorma bu ikinci evim 4 ay oldu taşınalı işte eşime uydum dubleks daireye geçtik ama şuan ikimize çok büyük geliyor hem temizliği hem ısınması hemde böyle camları falan işte o yüzden bi odamız boş bebiş olsaydı odanın tekini ona yapcaz Allah ın izniyle işte

Dubleks ev zordur canım ya temizliği ısınması tabi ki Allah kolaylık versinBebiş gelsin de odasını yapın ohh en sevdiğimden ne keyiflidir

geçmiş olsun canım hayırdır ya nazar mı değdi sana kuzum??

iyi canım et takip kimse sen kadar bilemez durumunu ama kuzum büyük konuşmim borç ederim yeterki bebeğim olsun senin için demiyorum ne de olsa yaşınız küçük burdakilerin ben geç kalıyorum sadece

Aslında birçok neden var
maddi olarak ucu ucuna yetişiriz ama ben strese girerim bir aksilik çıktığında güvencem olmalı
Ev taşıcaz baya zor olur
Birde görümcem 8 yıllık ev daha onun bebeği olmadı şimdi benim olursa o üzülür yani sevinir ama içi burkulur.
Ben 25 yaşındayım sen kaç yaşındasn ?

Akşam eşim gelsnde acile giderz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…