- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Rabbim tez zamanda nasip etsin canımahh geleydi bii canım feda ona
Dikkat et canım lütfen yat dinlen bol bol su iç tansiyona iyi gelir sarımsakta yiyebilirsin dengelerAkşam eşim gelsnde acile giderz
İçim yaniyo zaten su içe içe bi hal oldmDikkat et canım lütfen yat dinlen bol bol su iç tansiyona iyi gelir sarımsakta yiyebilirsin dengeler
Su herşeye iyi canım süt de yapıyorİçim yaniyo zaten su içe içe bi hal oldm
Sütum gelsn bi zahmet kocaman oldularSu herşeye iyi canım süt de yapıyor
Bol bol süt olsunSütum gelsn bi zahmet kocaman oldular
İnşallahBol bol süt olsun
hassas olunuyor hamileyken canım havalar bozuk ondan olabilir evler dışardan da soğuk olmaya başladı bizimki öyle meselaBlmyrm ki Canm noldu dışarı cikmyrm esm felanda hasta değildi nerden geldi bu grip gece aglicaktm artk çok hastayım
aminnnnn kuzummm aminnnnnnRabbim tez zamanda nasip etsin canım
Aynen sogk Canm kombiyi yakyrm ama alttaki yakmyo yerler buz gbihassas olunuyor hamileyken canım havalar bozuk ondan olabilir evler dışardan da soğuk olmaya başladı bizimki öyle mesela
aminnnnn kuzummm aminnnnnn
Nr kadar guzel bir hikaye , maasAllah. BarekAllah..
Hele bir dikiş olması harika ötesi..
Sağlıkla büyüsün minnak mucizeni canimin içi :)
Canım göbeğinin gitmemesi çok normal 3 ay önce doğum yapan tanıdığımız var onun bile duruyor dusun yanı... Ama bizim buralarda çarşaf gibi bisey sararlar skica onu dene istersen..biz eve geldik dun kizlar.
cok moralim.bozuk,cok yorgunum.
bunalima girdim resmen. Kendimi.bi ise yaramaz hissediyorum.
sutum yok,oturup kalkmakta asiri zorlaniyorum dikis birtane olmasina ragmen..
ve catim cok agriyo,cikik felanmi oldu acaba.
gobegim baya kaldi,temizlenemiyormu acaba.
herkez takmis durumda karnima. cok karmasik haldeyim.of
insallah toparlarim
Canım göbeğinin gitmemesi çok normal 3 ay önce doğum yapan tanıdığımız var onun bile duruyor dusun yanı... Ama bizim buralarda çarşaf gibi bisey sararlar skica onu dene istersen..
Evindesin işte bunalıma gerek yok, sen emzirmekten vazgeçme, süt sagma mak. İse yaramıyor mu?
görümcenin olmamaısnın sebebi sen değilsin ki kuzum o da hala oldum die sevinir emin olki bende 29um ama 2 ay sonra 30 olcam canım anlicağğın yaşlanıyorum yaniiAslında birçok neden var
maddi olarak ucu ucuna yetişiriz ama ben strese girerim bir aksilik çıktığında güvencem olmalı
Ev taşıcaz baya zor olur
Birde görümcem 8 yıllık ev daha onun bebeği olmadı şimdi benim olursa o üzülür yani sevinir ama içi burkulur.
Ben 25 yaşındayım sen kaç yaşındasn ?
ondan kesin dışarı çıkmıosan nasıl kapcan başka kuzum dikkat et kendine sen ii olki bebişin de ii olsunAynen sogk Canm kombiyi yakyrm ama alttaki yakmyo yerler buz gbi
görümcenin olmamaısnın sebebi sen değilsin ki kuzum o da hala oldum die sevinir emin olki bende 29um ama 2 ay sonra 30 olcam canım anlicağğın yaşlanıyorum yaniitek mi çalışıo eşin ikiniz çalışsanız daha rahat geçinirsiniz canım tabi durumlar ne bilmiyuorum da
Tabi sevinirde kaynanam da önce kızının olmasını istiyor yani hamile olduğumda suçluymuşum gibi hisetmekten korkuyorum.
Bende çalışıyorum dügün borcu bu yaz bitti şimdi de araba borcu var iş yerinden para çektim ve kredi ödüyorum gün yapıyoruz o parayıda arabaya kullandık. martta hem gün biticek 200 tl hem iş yerine 500 tl biticek. kredi 500 tl bana şuanda 200-300 anca kalıyor o da market ıvır zıvır işte.
İnş senin olur canım. çok ta geç değil 38 yaşında doğum yapmıştı tanıdığımı
anladım canım sana bişey kalmıyormuş ya haklısın yani Allah ın iziyle bugğnler de geride kalır canımTabi sevinirde kaynanam da önce kızının olmasını istiyor yani hamile olduğumda suçluymuşum gibi hisetmekten korkuyorum.
Bende çalışıyorum dügün borcu bu yaz bitti şimdi de araba borcu var iş yerinden para çektim ve kredi ödüyorum gün yapıyoruz o parayıda arabaya kullandık. martta hem gün biticek 200 tl hem iş yerine 500 tl biticek. kredi 500 tl bana şuanda 200-300 anca kalıyor o da market ıvır zıvır işte.
İnş senin olur canım. çok ta geç değil 38 yaşında doğum yapmıştı tanıdığımız
anladım canım sana bişey kalmıyormuş ya haklısın yani Allah ın iziyle bugğnler de geride kalır canımben 38 de 2-3ü yapmk istiyorum kuzum ya ne bilim kalabalık olsun ailem isterim
Geçen gece ben uyumadm bebiste uyumadi sabaha kadar tekmeledi kuzumgörümcenin olmamaısnın sebebi sen değilsin ki kuzum o da hala oldum die sevinir emin olki bende 29um ama 2 ay sonra 30 olcam canım anlicağğın yaşlanıyorum yaniitek mi çalışıo eşin ikiniz çalışsanız daha rahat geçinirsiniz canım tabi durumlar ne bilmiyuorum da
ondan kesin dışarı çıkmıosan nasıl kapcan başka kuzum dikkat et kendine sen ii olki bebişin de ii olsun
biz eve geldik dun kizlar.
cok moralim.bozuk,cok yorgunum.
bunalima girdim resmen. Kendimi.bi ise yaramaz hissediyorum.
sutum yok,oturup kalkmakta asiri zorlaniyorum dikis birtane olmasina ragmen..
ve catim cok agriyo,cikik felanmi oldu acaba.
gobegim baya kaldi,temizlenemiyormu acaba.
herkez takmis durumda karnima. cok karmasik haldeyim.of
insallah toparlarim
yatarken bacakarimi.baskasi indirip.kaldiriyo o derecr agriyo catim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?