2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

kizlar Allah razi olsun hepinizden.
okudum.mesajlarinizi sagolun

sutu o kadar takmiyorum,oranin agrisi gecse hayirlisinlan.
catimin agrisi dogumdn once 8.@aylarda baslamisti, o zaman ayriliyodu,simi toplaniyomu iye dusunuyorum.
ikinirken grcekten 2,30 saat ikinmayla ugrasyik onunmu alakasi var acaba.
korkuyorum doktora gitmekten, dikisimin agrisi gecse giderim ama .
odada 4/5 dikisli anneler vardi onlar rahat otiruyolardi nebieyim bendemi sorun.

SirriEyvan kzum senin dikisler ne zaman gecmiti,ve sen birseyin uzerime otiruyodun emzirirkn felan neydi o.
cubki boyle emzirirken uzerine oturdukca gececegi varsa bile gecmiyor tekrar aciyor.

Nr kadar guzel bir hikaye , maasAllah. BarekAllah..
Hele bir dikiş olması harika ötesi..
Sağlıkla büyüsün minnak mucizeni canimin içi :)

kuzum.benim amin insallah.. hepimizinki sag olsun
pompaladikca geliyor,biberona dokup ordan iciriyorum.
bol degil emdikce gelmedikce kiziyor ve emmiyor artk asla.
10-15 dk ugrasiyorum ama cok agliuor.
once gogsumdn ugrasiyorum, ordan icmezse biberondn veriyorum iste kendi sutumu.
bol olsa belki alisir,cekio gelmeyince stemiyor aartik iste.

dikislerin ne zaanlarda iyilesti canim ya

Canım göbeğinin gitmemesi çok normal 3 ay önce doğum yapan tanıdığımız var onun bile duruyor dusun yanı... Ama bizim buralarda çarşaf gibi bisey sararlar skica onu dene istersen..
Evindesin işte bunalıma gerek yok, sen emzirmekten vazgeçme, süt sagma mak. İse yaramıyor mu?

kalin kemer almistik ama hemsiremi demis.ne kullanmasin kan durur icinde diye.
korkudan takamiyorum simdi.
dogumdan hemen sonra torba koydular 2 saat kadar durdu.

ilk oglumu memeye yapistiriyorum canim,ugrasiyor cekmeye gelmeyince bir daha almiyor.
bol degil sutum.
sonra pompayla cektigimi veriyorum.
yani yine benim.sutu iciyor ama iste.

görümcenin olmamaısnın sebebi sen değilsin ki kuzum o da hala oldum die sevinir emin olki bende 29um ama 2 ay sonra 30 olcam canım anlicağğın yaşlanıyorum yanii tek mi çalışıo eşin ikiniz çalışsanız daha rahat geçinirsiniz canım tabi durumlar ne bilmiyuorum da

Aynen sogk Canm kombiyi yakyrm ama alttaki yakmyo yerler buz gbi
ondan kesin dışarı çıkmıosan nasıl kapcan başka kuzum dikkat et kendine sen ii olki bebişin de ii olsun

Tabi sevinirde kaynanam da önce kızının olmasını istiyor yani hamile olduğumda suçluymuşum gibi hisetmekten korkuyorum.
Bende çalışıyorum dügün borcu bu yaz bitti şimdi de araba borcu var iş yerinden para çektim ve kredi ödüyorum gün yapıyoruz o parayıda arabaya kullandık. martta hem gün biticek 200 tl hem iş yerine 500 tl biticek. kredi 500 tl bana şuanda 200-300 anca kalıyor o da market ıvır zıvır işte.

İnş senin olur canım. çok ta geç değil 38 yaşında doğum yapmıştı tanıdığımız

anladım canım sana bişey kalmıyormuş ya haklısın yani Allah ın iziyle bugğnler de geride kalır canım ben 38 de 2-3ü yapmk istiyorum kuzum ya ne bilim kalabalık olsun ailem isterim

anladım canım sana bişey kalmıyormuş ya haklısın yani Allah ın iziyle bugğnler de geride kalır canım ben 38 de 2-3ü yapmk istiyorum kuzum ya ne bilim kalabalık olsun ailem isterim

5 ay zor bir süreç sonra birikim ve bebek hayırlısı bakalım planlar tutarsa
bende emeklilik günümü doldurdugumda da çocuk düşünüyorum canım 9 yıl sonra kardeş mutlaka olmalı

Geçen gece ben uyumadm bebiste uyumadi sabaha kadar tekmeledi kuzum

yatarken bacakarimi.baskasi indirip.kaldiriyo o derecr agriyo catim

Canim dogum yapmis arkadaslarimiz daha guzel yorum yazarlar ne desem bilemedim biraz zor gecmez mi zaten dogum sonrasi lohusalik fln uzulme ya sagsaglim evladina kavustun aldin onu yuvaniza getirdin
Allah yardimcin olsun tatlm ferahlatsin seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…