Günaydın canım geçmiş olsun..PembeLokum işte aklıma geliyo canım ama mecburen yapcaz yanı istedgm kadar korkuyum
tutkku canım sen baya dolmussun hemsirelere gece hic uyuyamadm bende bu dış ağrısından bide gribim atesim felan.çıktı buraya girseydm konsrdk ama bi an önce uyumak için çabalaedim valla halada disim agryo
Canım her ihtimali düşünüyorum belki özele gitmeye yetisemem çünkü 1 saat uzaklıkta...Bu gecelik olayını bende merak edyodm ama özelde yapyosan veriyolardir bebegin kıyafetini bile giydiriyolar orda oluuo
Çıkma çıkma ben mecbur ciktm ekmek almaya gittm buz gbi hava smdide nane limon yapcam oluyorm yaa hiç bu kadar kötü olmamstimGünaydın canım geçmiş olsun..
Burada hava buz gibi temizlik yapcaktim. Eşim hastalanirsin ben yapaym dedi, yataktan. Çıkarmadı, bende ne kadar abartiyor diyordum hakliymis o zaman yatmaya devam:) yanında misafirin gelecek zaten dinleneyim
Oy kusumm , Rabbim anali babalı buyutsun, ufaklıgi gorruruz inşaallah merak ettim cennet kokulumuzu,PembeLokum canim benim
oglum yanimda canim,daha ilk aksmdan beri yanimda.
Tipa tip babaya benziyor :) zaten hemsirenin biri bebegi gormus kimindigini bilmiyomus, bu kesin tutkunun demis babaya benzettigi icin :)
hep esimime bakiyodum zaten,ozellikle uyurken, simdi onunda her hareketimi bu kadar benzer Allahim :)
canim serum catala yatmadan once verildi,o kolumdaki seysi kaldi o patlatmis damarimi doktor karnimi bastirirken.
agri var evet ama sabrediyosun iste,Rabbim guc veriyor.
zaten ikinmalar geldimmi bebek en az 5-10 dakkaya geliyor, ama ben 2 saat zorlandim,dogru ikinamamak yuzunden.
ilknurrr22 dayanilmayacak kadar degil canim yukadra anlattigim gibi :)
zaten kafasi ciksin gerisi geliyor,daha dogrusu doktorlar cekiyor bebegi ve inanilmz rahatlik geliyor,icim bombos kaldi resmen,direk karnima dokundum :)
Nr kadar guzel bir hikaye , maasAllah. BarekAllah..kizlar hepiniz cok sagolun..
cok sukur iyiyiz,hastanedeyiZ, normal olmasina ragmen 3 aksam kaliniyir burda.
simdiii sabah kanamam geldi,nisan daha dogrusu.
Esime dedim kalk gidelim,zaten kontrole gelecektik.
Agri yoktu,evden cikinca coook hafiften basladi.
Neyse asiri acikmistim,giderken yemek aldik biyerden.
ben arabanin icinde bekliyorum,annem arabanin onunden,dibindenn gecti fark etmedi bizi. soylemek isteniyodum zaten,Rabbimin isi iste :)
neyse geldik hastaneye, doktoru bekledik 2 saat kadar.
geklince cati muayenesi yapti 2cm aciklik varmis.
yatisim yapildi,odaya aldilar beni. Tabi ben agliyorum habire .
1den sonra agrilar sIklasti ve biraz daha agrili oldu.
doktor serum vermeyelim /suni sanci deniyo galiba/ demis. kendi agrilari yeter demis.
Nereme yetecek bana bos yere cektirdi tum gun.
saat 6 oldu,agri var ikinma yok.
doktor suyumu patlatti,serum verildi ikinmak icin.
vee orda artik gercek dogum agrilari geldi. Dogru ikinmayi beceremedigim icin 2 saat kadar ikinmayka ugrastik ve agri cektim. Dogru ikinsaydim belki bukadar zorlanmazdim.
beceremiyor insan iste,acemiyiz :)
kafasi gorundu,saci gorundu derken dogumhaneye aldilar beni,doktor girdi devreye karnimdan bastirarak yardim etti,iyiki etti yoksa beceremzdim.
bastirirken kolumdaki serum seysi patladi,adamin onlugu kan oldu. Ben karnima bakiyorun karnimmi patladi diyemeger damarmis.
veee 2-3 ikinmadan daha sonra yavrum hooop geliverdi,hoooop agrilar geldi gecti,gittii
Ya Rabbim ne guzel duygu, anlatamam :) sesinu duyunca nasil rahatladim, aylardir karnimda o minicik.bacaklarini,kollarini iteleyen mucize artik yanimdaydi.
kucagima koymadilar o zaman ama yan tarafimdaydi, ona baka baka adikisim.atildi.
1 dikisim var cok sukur.
Rabbim herkeze her isteyene nasip etsin insallah.
Ve bebis doktorun dedigi gibi iri degildi, ultrasonda 3,600 cikan bebek 3,200 dogdu.
boyuda kisa degildi,o kisa demisti.
Vee sanci sirasinda bol bool bagirdim,oh canima degsin
ben : gelsin artiiiiikkkk
ebe : geliyoo
ben: hayir gelmiyooo
diye baya bagristik cagristik
cok sukurki gulerek anlatabiliyorum kizlar, simdi insallah dikisim iglessin ve kanamam var ayagi kalkinca o temizlensin,insallah daha toparlamis olurum.
boyle iste kizlar, 11 gun erken geldi bu arada.
insallah saglikli,hayirli evlad olur
uzun oldu biraz ama icimi doktum aksam,simdi yazili dokeyim dedim
Aaaaa hayırlı olsunn kuzumm, kac haftalık minnak kelebek :)). Çok sevindim, saglikli bir gebelik olsun inşaAllah..Normal dogum yapanSirriEyvan @Ladypurple tutkku hep guzel bahsettiler cnm inan onlarin anlatimiyla artik ben de korkmyorum insallah normal dogum yaparm bende pek mumkun dgl ama bakalim doktor ne diyecek :)
PembeLokum
ilknurrr22
heh arkadasinn dogru anltmis canim.
buyuk tuvalete cikma hissi geliyor, o zaman zaten arilar hafifliyor ve ikinma hissi geliyor.
agizdan nefes alip, hppppppp asagidan itiyosun ama ben yapamadim
asagidan itiyorum diye seviniyorum birde ama meger asagifan itmiyomusum iste o yuzden uzun surdu.
geldi gecti cok sukur.
ilknurcum korkma bu kadar, daha nasipe zamanin var.
gercekten Rabbim sabrini veriyor.
ayrica bak panik atakliyim ama cok sukur normal oldu :)
teyzem afferim tutkuya ben indan sezeryan beklerdim diyomus.
sinirimi bozdu , fesatlik sirasi onami gecti ne
ben yine hastaneden bir an once cikmak.istiyorumm
ne bicim hemsire var birtane tum gece soylendim ona.
oglum 3 den 5:30lara kadar hep agladi,doyurdum yine agladi, kucaga alinca hafif susuyor yerine yatirim,tam bn basimi yastiga koyuyorum yine agliyor.
gelmedi yardima,cocugun altini 6 saatte bir degistiriyolar buyuk ihtimal pisledi.
degistittirmek istediginde ise hayir degistirmicez daha yeni temizledik diyo gecen bu hemsire baska bir anneye.
kendi herhalde o halde pis durmaya aliskin ..cok sinirim bozuldu
bana ve eesime sarmis durumda zaten habire laf soyliyor, isim.belli oldugu icin ilk.gun yazdirdik. Onca isi varmis ne aceke etmisiz, esim cok bilmem.neymis,sabri kalmamismis ..
aksamda cocugu gostemedi esime,zaten odada yalnizim,hatta katta yalnizim bi biz kaldik bebekli olarak nolacak 1dk izin verse.
5 tane cocuk dogurmusumda simdi.bisi bolmiyomusum gibi davraniyo, ilk iste daha 3 gun neyin ne oldugunu iyice nasil bilelim.
tabi cebini doldurmadik bunun..
of kizlar kusuruma bakmayin baya doldum geceden beri .. hayirlisiyla bugun cikarsalar insallah.. gitsek evimize
Aaaaa hayırlı olsunn kuzumm, kac haftalık minnak kelebek :)). Çok sevindim, saglikli bir gebelik olsun inşaAllah..
ben yine hastaneden bir an once cikmak.istiyorumm
ne bicim hemsire var birtane tum gece soylendim ona.
oglum 3 den 5:30lara kadar hep agladi,doyurdum yine agladi, kucaga alinca hafif susuyor yerine yatirim,tam bn basimi yastiga koyuyorum yine agliyor.
gelmedi yardima,cocugun altini 6 saatte bir degistiriyolar buyuk ihtimal pisledi.
degistittirmek istediginde ise hayir degistirmicez daha yeni temizledik diyo gecen bu hemsire baska bir anneye.
kendi herhalde o halde pis durmaya aliskin ..cok sinirim bozuldu
bana ve eesime sarmis durumda zaten habire laf soyliyor, isim.belli oldugu icin ilk.gun yazdirdik. Onca isi varmis ne aceke etmisiz, esim cok bilmem.neymis,sabri kalmamismis ..
aksamda cocugu gostemedi esime,zaten odada yalnizim,hatta katta yalnizim bi biz kaldik bebekli olarak nolacak 1dk izin verse.
5 tane cocuk dogurmusumda simdi.bisi bolmiyomusum gibi davraniyo, ilk iste daha 3 gun neyin ne oldugunu iyice nasil bilelim.
tabi cebini doldurmadik bunun..
of kizlar kusuruma bakmayin baya doldum geceden beri .. hayirlisiyla bugun cikarsalar insallah.. gitsek evimize
Sagol canim insaAllah
6+4 olduk bugun insaAllah bebisim iyidir en son gordugumden beri cok sukur kalp atisi var bu sefer
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)
Günaydınlar herkese pazartesiden görünümlü Cumadan selam olsun hayırlı cumalar
Nasılsın canımGünaydın nehircim
Bana da yok dün izinliyim biÇalışıyorum bize tatil yok
Sen nasılsın
Bana da yok dün izinliyim bi
Bende evi toparladım lavaboları yıkadım ütülerimi hallettim rahatladım çok şükür yarın öğlen çıktığımda bir çekip sileceğim pazar dinlenirim bariBen hep çalıştımEvde de yapılcak işler bitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?