2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Günaydın canım geçmiş olsun..
Burada hava buz gibi temizlik yapcaktim. Eşim hastalanirsin ben yapaym dedi, yataktan. Çıkarmadı, bende ne kadar abartiyor diyordum hakliymis o zaman yatmaya devam:) yanında misafirin gelecek zaten dinleneyim

Çıkma çıkma ben mecbur ciktm ekmek almaya gittm buz gbi hava smdide nane limon yapcam oluyorm yaa hiç bu kadar kötü olmamstim

Oy kusumm , Rabbim anali babalı buyutsun, ufaklıgi gorruruz inşaallah merak ettim cennet kokulumuzu,
Annelike hoş geldin canimin içi..

Sütum gelmedi dedin ya. Sarı olan da mi gelmedi ?
1saate bir emzir canimx bebis emdikce gelecek inşaallah..
Bu süreçte çok mama verme yoksa seni bütün gücüyle emmez, karni tok olacagi için..

Nr kadar guzel bir hikaye , maasAllah. BarekAllah..
Hele bir dikiş olması harika ötesi..
Sağlıkla büyüsün minnak mucizeni canimin içi :)

Normal dogum yapan SirriEyvan @Ladypurple tutkku hep guzel bahsettiler cnm inan onlarin anlatimiyla artik ben de korkmyorum insallah normal dogum yaparm bende pek mumkun dgl ama bakalim doktor ne diyecek :)
Aaaaa hayırlı olsunn kuzumm, kac haftalık minnak kelebek :)). Çok sevindim, saglikli bir gebelik olsun inşaAllah..

Tebrik ederim canim aynen panik ataga ragmen normal dogum yaptin bravo

Aaaa hayret bir sey ya hemsireye bak
Biz de daha gebe kalmadan cocuk isimleri belirledik seviyoruz biz boyle cinsiyet belli oldugundan beri o isinle seslenelim diye ona neymis ki belirlemissiniz koymussunuz ismii aaa oradaki sistem de bi garip bebegin altini bile saatle degistiriyolar

Tutkum Allah analı babalı büyütsün inş.
Çok sevindim benim içinde kokla miniği :)

Ben hep çalıştım Evde de yapılcak işler bitmiyor.
Bende evi toparladım lavaboları yıkadım ütülerimi hallettim rahatladım çok şükür yarın öğlen çıktığımda bir çekip sileceğim pazar dinlenirim bariKışlıkları yerleştirdim yazlıkları toparladım askılardan evin eksikleri vardı onu da hallettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…