2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

İyi yapmışsın benimde ütü çamaşır yapılcak çoğalmadan yapmam lazım yoksa gözümde büyüyo iş :)
bende yazlıkları ayırcam bazanın altında yer açıldı. oraya koyucam

günaydın canım çok hamaratsın maşaAllah kız ben bu hafta yedim içtim kaldırdım sadece eşim hastaydı onla ilgilendim bana da izin yoktu dünde çalıştım alıştım bu duruma zaten ben yadırgamıyorum artık :)
Mia- günnaydın canımm nabersin takip ediyormusun yumurtlama dönemini?

Günaydın herkeseeee. Bugün sanki cumartesi gibi geliyor bana da
Dün çalıştım maalesef

Mia- günnaydın canımm nabersin takip ediyormusun yumurtlama dönemini?

iyiyim canım sen nasılsın :) evet takip ediyorum program indirdim telefona bu yıl erteledik gibi bebeği
hesapladım 4-5 bin bir bütçe lazım o yüzden birikim yapmayı düşünüyoruz önce

biz eve geldik dun kizlar.
cok moralim.bozuk,cok yorgunum.
bunalima girdim resmen. Kendimi.bi ise yaramaz hissediyorum.
sutum yok,oturup kalkmakta asiri zorlaniyorum dikis birtane olmasina ragmen..
ve catim cok agriyo,cikik felanmi oldu acaba.
gobegim baya kaldi,temizlenemiyormu acaba.
herkez takmis durumda karnima. cok karmasik haldeyim.of
insallah toparlarim

yatarken bacakarimi.baskasi indirip.kaldiriyo o derecr agriyo catim

Sen doğum yapalı daha kaç gün oldu tutkucum, hemen göbeğin eriyip gitmesini neden bekliyosunuz
Ben olsam göbek falan umrumda olmazdı şuanda, sadece bebek ve kendi sağlığımı düşünürdüm. Süte gelince ben sadece ablamdan biliyorum, bebeği mümkün olduğunca emzirmeye çalış çektikçe gelecek, arkadaşlarda yazmıştı humana çayını, ablam kaç paket almıştı. çok faydalı. lütfen ama lütfen moralini yüksek tut.

Canım bu şekilde düşünüp neden moralini bozuyorsun neden işe yaramaz olasın Ne güzel bak mis kokulunu sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdin. Çok şükür hastalığı yok Allah başka dert vermesin. Sütünde olacak ama sen böyle stres yaparsan sütün cidden olmaz. Kuzenimde senin gibi çok stres yaptı ve düzeltmediği için kendini zor toparlandı geç geldi sütü. Sana iyi gelmeyen her kim varsa kabul etme evine. Gerekirse açık açık söyle bana böyle söylerek stres altına sokuyosunuz diye. Senin canın kanın daha önemli. Ağrılarında azalacaktır eğer azalmazsa doktoruna danışırsın. Ayrıca göbek olayını da hiç kafana takma derim. Ağrıların geçsin hareket etmeye başla bak o zaman gör ne göbek kalıyor ne bişey. Moral moral moral. Her zaman yüksek tut. Nasıl ki bebeğin anne karnında senin duygularını hissediyordu şimdi daha fazla hissediyor bunu unutma canım

Doktorlar kontrol etmedimi canım bir sorun varmıymış.

hersey normal sozde.
catimda degil aaslinda bacagim,malum.bolgeye dogru icerde kemiklerimin agrisini hissediyorum resmen.
acilmadan dolayimidirki bu agri simdi eski.haline donuyor ya.
ama kimseden boyle agri duymadim.ben

Günaydın Hanımlar
günaydın

hersey normal sozde.
catimda degil aaslinda bacagim,malum.bolgeye dogru icerde kemiklerimin agrisini hissediyorum resmen.
acilmadan dolayimidirki bu agri simdi eski.haline donuyor ya.
ama kimseden boyle agri duymadim.ben

Belki kasılmıştır bacağın sinirler yapıyodur dinlen bol bol
sütün içinde pompa aldıysan kullan ablam öyle yapmıştı.

cevremdekiler habire gobekten bahsediyo.
uyur givi yapmistim o zaman bile konustular
emzirmeye calsiyorum olabildiginde.. emmedigi zaman sagiyorum acilsin damarlar.

her agizdan bi laf cikiyor,hrle emzirirken..

günaydın

Belki kasılmıştır bacağın sinirler yapıyodur dinlen bol bol
sütün içinde pompa aldıysan kullan ablam öyle yapmıştı.
evet aldim pompa..hemsire kullanma dedi pompayi..biri kullan dedi kime inansam sastim kaldim.
ama pompayla cekiyorum oyle iciriyorum artik

İyi yapmışsın benimde ütü çamaşır yapılcak çoğalmadan yapmam lazım yoksa gözümde büyüyo iş :)
bende yazlıkları ayırcam bazanın altında yer açıldı. oraya koyucam
Yap canım bende kışlıkları bir türlü çıkartamamıştım dün sen yapacaksın Nil hadi başka kim yapacak dedim
Yok kız ne hamaratlığı haftalardır dolabın önünde hurçta duruyorları bir türlü çıkartamamıştım dün hadi sen yapmasan kim yapacak dedim başladım pisleri yıkamaya attım temizleri ütüledim kaldırdım rahat 20-30 parça ütü yaptımİzin yokken nasıl yapacaksın canım hafta sonu halledersin
Günaydın herkeseeee. Bugün sanki cumartesi gibi geliyor bana da
Dün çalıştım maalesef
Bana da pazartesi gibi geliyor niye izin vermediler sana ya boşa gitmişsindir
Canım sen niye moralini böyle çökerttin hemen ya daha kaç gün oldu o ağrılar normal karın hemen gitmez ki herkesin aynı değil ki dur emzirdikçe geçecek ayrıca süt yapıcı şeyler yiyip içmelisin stres yapıyorsun stresten kesiliyor
Günaydın Hanımlar
Günaydın kuzum nasılsın

ustune ustluk dun cikmamiza ragmen aksam yengeler falan geldi..
bi dur daha kendime gelmedim.
ne kadar anlayissiz bu konuda herkez
kadin kadinin haline varamiyor iste

evet aldim pompa..hemsire kullanma dedi pompayi..biri kullan dedi kime inansam sastim kaldim.
ama pompayla cekiyorum oyle iciriyorum artik
Canım kimseyi takma ablamın göbegi vardı hatta bezle sarmıştı kimse laf etmesin diye ama 3-5 ay sonra topladı vücut kendini
ılık bir duş al canım kimseyide takma herkezden ses çıkar şimdi.

cevremdekiler habire gobekten bahsediyo.
uyur givi yapmistim o zaman bile konustular
emzirmeye calsiyorum olabildiginde.. emmedigi zaman sagiyorum acilsin damarlar.

her agizdan bi laf cikiyor,hrle emzirirken..
Bizim insanımız böyle işte, destek olacağı yerde köstek olurlar ( akrabalar )
lohusa kadına yaplmayacak şeyleri yapıyorlar şuanda.
Seni anlayabiliyorum, rahat değilsin bi kere kndi evinde.

Bebek görme bahanesiyle zırt pırt gelirler şimdi.
Sen diyemezsin belki ama annen uygun bi dille söylese . Biraz kendini toparlamalı insan.

bizde sadece bayramda tatil olur kuzu, onun dışında tatil yapmazlar , alıştım ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…