Bende evi toparladım lavaboları yıkadım ütülerimi hallettim rahatladım çok şükür yarın öğlen çıktığımda bir çekip sileceğim pazar dinlenirim bariKışlıkları yerleştirdim yazlıkları toparladım askılardan evin eksikleri vardı onu da hallettim
günaydın canım çok hamaratsın maşaAllah kız ben bu hafta yedim içtim kaldırdım sadece eşim hastaydı onla ilgilendim bana da izin yoktu dünde çalıştım alıştım bu duruma zaten ben yadırgamıyorum artık :)Bende evi toparladım lavaboları yıkadım ütülerimi hallettim rahatladım çok şükür yarın öğlen çıktığımda bir çekip sileceğim pazar dinlenirim bariKışlıkları yerleştirdim yazlıkları toparladım askılardan evin eksikleri vardı onu da hallettim
bana da dün ctesiydi bugünde ctesi gibi yarında gerçek ctesi ne bitmez bi gün öyleGünaydın herkeseeee. Bugün sanki cumartesi gibi geliyor bana da
Dün çalıştım maalesef
ayyyyyynennnbana da dün ctesiydi bugünde ctesi gibi yarında gerçek ctesi ne bitmez bi gün öyle
Mia- günnaydın canımm nabersin takip ediyormusun yumurtlama dönemini?
yatarken bacakarimi.baskasi indirip.kaldiriyo o derecr agriyo catim
Sen doğum yapalı daha kaç gün oldu tutkucum, hemen göbeğin eriyip gitmesini neden bekliyosunuzbiz eve geldik dun kizlar.
cok moralim.bozuk,cok yorgunum.
bunalima girdim resmen. Kendimi.bi ise yaramaz hissediyorum.
sutum yok,oturup kalkmakta asiri zorlaniyorum dikis birtane olmasina ragmen..
ve catim cok agriyo,cikik felanmi oldu acaba.
gobegim baya kaldi,temizlenemiyormu acaba.
herkez takmis durumda karnima. cok karmasik haldeyim.of
insallah toparlarim
biz eve geldik dun kizlar.
insallah toparlarim
Doktorlar kontrol etmedimi canım bir sorun varmıymış.
günaydınGünaydın Hanımlar
hersey normal sozde.
catimda degil aaslinda bacagim,malum.bolgeye dogru icerde kemiklerimin agrisini hissediyorum resmen.
acilmadan dolayimidirki bu agri simdi eski.haline donuyor ya.
ama kimseden boyle agri duymadim.ben
Sen doğum yapalı daha kaç gün oldu tutkucum, hemen göbeğin eriyip gitmesini neden bekliyosunuz
Ben olsam göbek falan umrumda olmazdı şuanda, sadece bebek ve kendi sağlığımı düşünürdüm. Süte gelince ben sadece ablamdan biliyorum, bebeği mümkün olduğunca emzirmeye çalış çektikçe gelecek, arkadaşlarda yazmıştı humana çayını, ablam kaç paket almıştı. çok faydalı. lütfen ama lütfen moralini yüksek tut.
evet aldim pompa..hemsire kullanma dedi pompayi..biri kullan dedi kime inansam sastim kaldim.günaydın
Belki kasılmıştır bacağın sinirler yapıyodur dinlen bol bol
sütün içinde pompa aldıysan kullan ablam öyle yapmıştı.
Yap canım bende kışlıkları bir türlü çıkartamamıştım dün sen yapacaksın Nil hadi başka kim yapacak dedimİyi yapmışsın benimde ütü çamaşır yapılcak çoğalmadan yapmam lazım yoksa gözümde büyüyo iş :)
bende yazlıkları ayırcam bazanın altında yer açıldı. oraya koyucam
Yok kız ne hamaratlığı haftalardır dolabın önünde hurçta duruyorları bir türlü çıkartamamıştım dün hadi sen yapmasan kim yapacak dedim başladım pisleri yıkamaya attım temizleri ütüledim kaldırdım rahat 20-30 parça ütü yaptımgünaydın canım çok hamaratsın maşaAllah kız ben bu hafta yedim içtim kaldırdım sadece eşim hastaydı onla ilgilendim bana da izin yoktu dünde çalıştım alıştım bu duruma zaten ben yadırgamıyorum artık :)
Bana da pazartesi gibi geliyor niye izin vermediler sana ya boşa gitmişsindirGünaydın herkeseeee. Bugün sanki cumartesi gibi geliyor bana da
Dün çalıştım maalesef
Canım sen niye moralini böyle çökerttin hemen ya daha kaç gün oldu o ağrılar normal karın hemen gitmez ki herkesin aynı değil ki dur emzirdikçe geçecek ayrıca süt yapıcı şeyler yiyip içmelisin stres yapıyorsun stresten kesiliyorbiz eve geldik dun kizlar.
insallah toparlarim
Günaydın kuzum nasılsınGünaydın Hanımlar
Canım kimseyi takma ablamın göbegi vardı hatta bezle sarmıştı kimse laf etmesin diye ama 3-5 ay sonra topladı vücut kendinievet aldim pompa..hemsire kullanma dedi pompayi..biri kullan dedi kime inansam sastim kaldim.
ama pompayla cekiyorum oyle iciriyorum artik
Bizim insanımız böyle işte, destek olacağı yerde köstek olurlar ( akrabalar )cevremdekiler habire gobekten bahsediyo.
uyur givi yapmistim o zaman bile konustular
emzirmeye calsiyorum olabildiginde.. emmedigi zaman sagiyorum acilsin damarlar.
her agizdan bi laf cikiyor,hrle emzirirken..
Yap canım bende kışlıkları bir türlü çıkartamamıştım dün sen yapacaksın Nil hadi başka kim yapacak dedim
Yok kız ne hamaratlığı haftalardır dolabın önünde hurçta duruyorları bir türlü çıkartamamıştım dün hadi sen yapmasan kim yapacak dedim başladım pisleri yıkamaya attım temizleri ütüledim kaldırdım rahat 20-30 parça ütü yaptımİzin yokken nasıl yapacaksın canım hafta sonu halledersin
Bana da pazartesi gibi geliyor niye izin vermediler sana ya boşa gitmişsindir
Canım sen niye moralini böyle çökerttin hemen ya daha kaç gün oldu o ağrılar normal karın hemen gitmez ki herkesin aynı değil ki dur emzirdikçe geçecek ayrıca süt yapıcı şeyler yiyip içmelisin stres yapıyorsun stresten kesiliyor
Günaydın kuzum nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?