2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

4 ay sonunda btti canm ama kusmak daha iyi bence ben öyle sadece bulantıdan ölüyodum gecmekte bilmyodu kusunca rahatlarsn en azndan

Dogru canim aslida kusunca rahatliyosun da guzel guzel yemekler geliyor annem teyzelerim fln yolluyor yiyorum cikariyorum sonra ac kaliyorum yaw

buarada kizlar dogumda 6-7 kilo gitmis.
eve geldigim.gun tartilmistim.
geriye verilecek 16 kilo kaldi

Kuzuuuum cok sevindim cok. Dün öğrenmiştim mutlubuluttan ama yeni girebildim. Tebrik ederim canım.Normal dogum yapmıssın hem de, daha bir tebrik ederim. :))) Rabbim saglıklı sıhatlı bir ömür nasip etsin kuzuna, sizlerle birlikte inşallah..Oyyy nasıl mis mis demi :))) Ben yeni gördüm de canım suan ne durumda sütün?

Çok tatlı çoook :))

Oyyy..Ne güzel bir doğum hikayesi böylee :)) O anları tekrar yaşattın kuzum bana. Ne güzel bir duyguymuş demi. Allah herkese nasip etsn..Ayaz beye de maşallah :) O dikişin de geçsin canım, bu rahatlıgı o zaman anlayacaksın.Oh çok şükür ne güzel geçti gitti.. Bu topik normal dogum topiği oldu , duman91 cim darısı başına kuzum inşallah :)

Amin canim insallah bi aksilik olmazda normal olur... Elif almina nasil sen nasilsin? Ayyy tirnaklarini ne zaman kesmeye basladin? Nasilda tatli olmustur kim bilir bol bol op benim icin. Dualarini eksik etme...

Ladypurple cok sukur kavustuk meltemim
Harika otesi bir duygu,Rabbim her isteyene nasip eeder insallah gercekten :)
sutum az kuzum, yapisiyor memeye ama emmiyor aglamaktan gobusu kanamis.
surekli basimda yemek yemiyorsun,yapistir cocugu memeye diyrnler var ve bu beni artik cok geriyo. sanki ben istemiyorum emmesini.
pompayla cekip yine benim sutu veriyorum bende napayim aglatmaya kiyamiyorum ki nasil kiyayim.
anlayacagin baya gergin ve uzgun bir lohusalik geciriyorum,sonunda kv deye patlamazsam iyi cunki tum gun beraberiz ve bizde kaliyor.
her laf batmaya basladi simdiden sabrim tukendi.
sagolsun her isi yapiyor ama bana cocuk gibi davranmasi beni iyice yoruyor. belki uzuntuden gelmiyor sutum bilmiyorum.
dolmusum baya yine

Ü

Canim ya kiyamam senin annen de geliyor mu

Ü

Canim ya kiyamam senin annen de geliyor mu

annem calisiyo canim, kv izne ayrildi ikiside birden cikmasn annem nasipse sonra cikar.
isten sonra geliyor genelde ama cok sessizdir annem sIkiliyor,utaniyor fazla oturmuyor. o huyundan vazgecemedi.
kusaca erkek tarafi burdayken annemler pek gelemiyordu zaten,simdi yine gelemiyor kalabalik olmayalim diye

Canim uzulme lutfen strese girme. Az cok tahmin edebiliyorum seni nasilda gerdiklerini... Ben kimseyi istemem sanirim alinmasinlar diye annemi bike gonderebilirim her kafadan bi ses cikinca insan etkileniyo haliyle ama sen ogluna yogunlas lutfen izin verme seni uzmelerine ki zaten onlarda yardimci olmak istiyorlardir farkli dusunme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…