- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
4 ay sonunda btti canm ama kusmak daha iyi bence ben öyle sadece bulantıdan ölüyodum gecmekte bilmyodu kusunca rahatlarsn en azndan
PembeLokum amin canim.benim.insallah.
kiz olsun, oglan olsun ama olsun canim ya,saglikli olsun gerisi bos :)
nehirnil111 evet ya
Saatler geri alinmadi ddemi orda daha
Bi daha yiceksn mecburenDogru canim aslida kusunca rahatliyosun da guzel guzel yemekler geliyor annem teyzelerim fln yolluyor yiyorum cikariyorum sonra ac kaliyorum yaw
ilknurrr22
PembeLokum
duymustum ama unutmusum.
dmin tvde bakiyoruz burda 1, orda 2 yaziyo.
ne gerek varsa oyle biseye :)
buarada kizlar dogumda 6-7 kilo gitmis.
eve geldigim.gun tartilmistim.
geriye verilecek 16 kilo kaldi
Bi daha yiceksn mecburen
Hadi ya normal dogmda gidiyo diyolar zaten darısı bizlerebuarada kizlar dogumda 6-7 kilo gitmis.
eve geldigim.gun tartilmistim.
geriye verilecek 16 kilo kaldi
Tuh ya ilk zamanlar çok.sorun yasamadm ben ama smdi daha çok sorunum varAynen :) bnm onceki gebeligim de boyleydi yiyordum cikiyodu bi daha yiyordum bi daha cikiyodu bidaha bidaha bidaha derken ben gun boyu ac kaliyordum
Kuzuuuum cok sevindim cok. Dün öğrenmiştim mutlubuluttan ama yeni girebildim. Tebrik ederim canım.Normal dogum yapmıssın hem de, daha bir tebrik ederim. :))) Rabbim saglıklı sıhatlı bir ömür nasip etsin kuzuna, sizlerle birlikte inşallah..Oyyy nasıl mis mis demi :))) Ben yeni gördüm de canım suan ne durumda sütün?sutum gelmedi sadece daha
emiyor ama gelmiyor, hazir sut cok icmiyor, kilosu dusecek diye korkuyorum.
Insallah gelir sutum kizlar,korkmak diyodum ama kokmaya basladim
@MutluBulut_ Rabbim sizede en hayirli zamanda nasip eder insallah kuzumm , insalah tadarsininiz bu duyguyu.
@anatkh018 senin icinde gecerlii
SirriEyvan
Ladypurple
canlar etiketleyeyim girince okursunuz :)
kavustum bebisime cok sukur
Hiç bilmiyorum ki canım, ama haziran iyidir, sıcaklara denk gelmiyorsun işte :)
Eki Görüntüle 1669720 Çok güldüm bu resme:)))
Çok tatlı çoook :))Eki Görüntüle 1669692 Foto yan cıktı ama nasıl kızlar bebişime aldım bi heves hem kıza hem erkeğe uyar diye düsündüm
Igneler beni biraz bunaltıyor progestan da öyle çok etkiliyor kafamı yastiktan kaldiramiyorum sarhos ediyor adamı rsmen ben de boyle moral bulmaya calisiyorum surekli
nehirnil111 yukledim cnm bitane
Oyyy..Ne güzel bir doğum hikayesi böylee :)) O anları tekrar yaşattın kuzum bana. Ne güzel bir duyguymuş demi. Allah herkese nasip etsn..Ayaz beye de maşallah :) O dikişin de geçsin canım, bu rahatlıgı o zaman anlayacaksın.Oh çok şükür ne güzel geçti gitti.. Bu topik normal dogum topiği oldu ,kizlar hepiniz cok sagolun..
cok sukur iyiyiz,hastanedeyiZ, normal olmasina ragmen 3 aksam kaliniyir burda.
simdiii sabah kanamam geldi,nisan daha dogrusu.
Esime dedim kalk gidelim,zaten kontrole gelecektik.
Agri yoktu,evden cikinca coook hafiften basladi.
Neyse asiri acikmistim,giderken yemek aldik biyerden.
ben arabanin icinde bekliyorum,annem arabanin onunden,dibindenn gecti fark etmedi bizi. soylemek isteniyodum zaten,Rabbimin isi iste :)
neyse geldik hastaneye, doktoru bekledik 2 saat kadar.
geklince cati muayenesi yapti 2cm aciklik varmis.
yatisim yapildi,odaya aldilar beni. Tabi ben agliyorum habire .
1den sonra agrilar sIklasti ve biraz daha agrili oldu.
doktor serum vermeyelim /suni sanci deniyo galiba/ demis. kendi agrilari yeter demis.
Nereme yetecek bana bos yere cektirdi tum gun.
saat 6 oldu,agri var ikinma yok.
doktor suyumu patlatti,serum verildi ikinmak icin.
vee orda artik gercek dogum agrilari geldi. Dogru ikinmayi beceremedigim icin 2 saat kadar ikinmayka ugrastik ve agri cektim. Dogru ikinsaydim belki bukadar zorlanmazdim.
beceremiyor insan iste,acemiyiz :)
kafasi gorundu,saci gorundu derken dogumhaneye aldilar beni,doktor girdi devreye karnimdan bastirarak yardim etti,iyiki etti yoksa beceremzdim.
bastirirken kolumdaki serum seysi patladi,adamin onlugu kan oldu. Ben karnima bakiyorun karnimmi patladi diyemeger damarmis.
veee 2-3 ikinmadan daha sonra yavrum hooop geliverdi,hoooop agrilar geldi gecti,gittii
Ya Rabbim ne guzel duygu, anlatamam :) sesinu duyunca nasil rahatladim, aylardir karnimda o minicik.bacaklarini,kollarini iteleyen mucize artik yanimdaydi.
kucagima koymadilar o zaman ama yan tarafimdaydi, ona baka baka adikisim.atildi.
1 dikisim var cok sukur.
Rabbim herkeze her isteyene nasip etsin insallah.
Ve bebis doktorun dedigi gibi iri degildi, ultrasonda 3,600 cikan bebek 3,200 dogdu.
boyuda kisa degildi,o kisa demisti.
Vee sanci sirasinda bol bool bagirdim,oh canima degsin
ben : gelsin artiiiiikkkk
ebe : geliyoo
ben: hayir gelmiyooo
diye baya bagristik cagristik
cok sukurki gulerek anlatabiliyorum kizlar, simdi insallah dikisim iglessin ve kanamam var ayagi kalkinca o temizlensin,insallah daha toparlamis olurum.
boyle iste kizlar, 11 gun erken geldi bu arada.
insallah saglikli,hayirli evlad olur
uzun oldu biraz ama icimi doktum aksam,simdi yazili dokeyim dedim
Yok ayın 8 ne kadar devam canımPembeLokum amin canim.benim.insallah.
kiz olsun, oglan olsun ama olsun canim ya,saglikli olsun gerisi bos :)
nehirnil111 evet ya
Saatler geri alinmadi ddemi orda daha
Amin canim insallah bi aksilik olmazda normal olur... Elif almina nasil sen nasilsin? Ayyy tirnaklarini ne zaman kesmeye basladin? Nasilda tatli olmustur kim bilir bol bol op benim icin. Dualarini eksik etme...Oyyy..Ne güzel bir doğum hikayesi böylee :)) O anları tekrar yaşattın kuzum bana. Ne güzel bir duyguymuş demi. Allah herkese nasip etsn..Ayaz beye de maşallah :) O dikişin de geçsin canım, bu rahatlıgı o zaman anlayacaksın.Oh çok şükür ne güzel geçti gitti.. Bu topik normal dogum topiği oldu ,duman91 cim darısı başına kuzum inşallah :)
Çok tatlı çoook :))
Ladypurple cok sukur kavustuk meltemim
Harika otesi bir duygu,Rabbim her isteyene nasip eeder insallah gercekten :)
sutum az kuzum, yapisiyor memeye ama emmiyor aglamaktan gobusu kanamis.
surekli basimda yemek yemiyorsun,yapistir cocugu memeye diyrnler var ve bu beni artik cok geriyo. sanki ben istemiyorum emmesini.
pompayla cekip yine benim sutu veriyorum bende napayim aglatmaya kiyamiyorum ki nasil kiyayim.
anlayacagin baya gergin ve uzgun bir lohusalik geciriyorum,sonunda kv deye patlamazsam iyi cunki tum gun beraberiz ve bizde kaliyor.
her laf batmaya basladi simdiden sabrim tukendi.
sagolsun her isi yapiyor ama bana cocuk gibi davranmasi beni iyice yoruyor. belki uzuntuden gelmiyor sutum bilmiyorum.
dolmusum baya yine
Ü
Canim ya kiyamamsenin annen de geliyor mu
Canim uzulme lutfen strese girme. Az cok tahmin edebiliyorum seni nasilda gerdiklerini... Ben kimseyi istemem sanirim alinmasinlar diye annemi bike gonderebilirim her kafadan bi ses cikinca insan etkileniyo haliyle ama sen ogluna yogunlas lutfen izin verme seni uzmelerine ki zaten onlarda yardimci olmak istiyorlardir farkli dusunme...annem calisiyo canim, kv izne ayrildi ikiside birden cikmasn annem nasipse sonra cikar.
isten sonra geliyor genelde ama cok sessizdir annem sIkiliyor,utaniyor fazla oturmuyor. o huyundan vazgecemedi.
kusaca erkek tarafi burdayken annemler pek gelemiyordu zaten,simdi yine gelemiyor kalabalik olmayalim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?