- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Buradayım canım iş başı yaptım işlerimi hallediyordum
iyiyim canm napıyım evde otyrm bos bos sen naslsn :)Buradayım canım iş başı yaptım işlerimi hallediyordumNasılsın
Ne yapıyım canım ay sonunu toparlıyorum iş yerindeiyiyim canm napıyım evde otyrm bos bos sen naslsn :)
ayy canın çektiyse al canım, şimdi vişne yoktur kiBizdede hiç yenmiyo reçel ama smdi vişne reçeli çekti Canm biraz yapsam mi ki
yogunsun yani ondan giremiyosnNe yapıyım canım ay sonunu toparlıyorum iş yerinde
buzlukta visnem var canm durup duruyo öyleayy canın çektiyse al canım, şimdi vişne yoktur ki
Kilo verme yeri var ona da bakıyorum arada güncel tartı ölçülerini falan atıyoruzyogunsun yani ondan giremiyosn
Heee o zaman olur canım :)))buzlukta visnem var canm durup duruyo öyle
kac kilosun kac kilo verdnKilo verme yeri var ona da bakıyorum arada güncel tartı ölçülerini falan atıyoruz
biraz yapyım bariHeee o zaman olur canım :)))
Düğün zamanı zayıflamıştım düğünden sonra 3-4 kilo aldım canım 59.8 ile başladım diyete hala aynıyımkac kilosun kac kilo verdnay bende hic azım yok var ya dogumdan sonra nasl zyflarm bilmyrm kendilignden gtse bari
Oh oh maşallah Canm ilk verdgn kilolar zaten hep ödem oluyo demek ki odem yokmuşDüğün zamanı zayıflamıştım düğünden sonra 3-4 kilo aldım canım 59.8 ile başladım diyete hala aynıyımgerçi daha 2 hafta oldu vücut sııkıyor hayın ekstradan squat hareketi yapıyorum bir de 2 gündür pilates hareketlerine başladım
Sanırım ödem yokmuş direk almışımOh oh maşallah Canm ilk verdgn kilolar zaten hep ödem oluyo demek ki odem yokmuş
HahaSanırım ödem yokmuş direk almışım
50 canım hedefim boyum ama 156-158 civarı bir şey sanırım o yüzden basen bölgesi fazlaHahaverirsin ya çok kilon yokms zaten hedef kac
Hmm bende benm şuan 61 kilom mesela 65te olsam sanırım çok durmicak gbi gelyo normalde de 56ym zaten bu boy mahvediyo zaten insanı50 canım hedefim boyum ama 156-158 civarı bir şey sanırım o yüzden basen bölgesi fazla
Evet boy sorun işte bende de abartı durmuyor öyle kilolu durmuyorum ama basen ve karın bölgesi oluşmaya başladı benimde sabit olmam gereken 52 o zaman rahatlıyorumHmm bende benm şuan 61 kilom mesela 65te olsam sanırım çok durmicak gbi gelyo normalde de 56ym zaten bu boy mahvediyo zaten insanı
Benmde bacak boyum kısa ust bölgem uzun bacaklarm upuzun olsn isterdmEvet boy sorun işte bende de abartı durmuyor öyle kilolu durmuyorum ama basen ve karın bölgesi oluşmaya başladı benimde sabit olmam gereken 52 o zaman rahatlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?