- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
annem calisiyo canim, kv izne ayrildi ikiside birden cikmasn annem nasipse sonra cikar.
isten sonra geliyor genelde ama cok sessizdir annem sIkiliyor,utaniyor fazla oturmuyor. o huyundan vazgecemedi.
kusaca erkek tarafi burdayken annemler pek gelemiyordu zaten,simdi yine gelemiyor kalabalik olmayalim diye
Hadi ya ne kadar vicdansiz kadinmis. Canim her iste bir hayir vardir derler ya bu da o hesap iste.. Ama gercekten esin adina uzuldum. Her iste bir hayir vardir, bosver soylemeyin canim ama tabi sonucta onlarinda torunuAyy kiyamam olsun ya anane o da insallah cekingenligini atar yaa onun da biricik torunu doya doya sevsin vakit gecirsin :)
Benin kv gilin daha haberi yok hamile oldugundan
Hani esimin 900 lira borcu cikmisti ya kv gil de dayisi da para gondermemis gonderecegi bi 100 liraydi kv nin attigi msji okudum resmen esime acidim oyle laflar etmis ki borcundan banane tarzinda, resmen lokumun ailesine soyle onlar odesin demiş senin dugunun nisanin yuzunden borc icinde yuzuyorum demis, bir de esimin tel faturasini oduyordu 25 lira hepi topu onu oduyorum ya daha ne istiyosun benden fln demis, ben de dedim bir daha da asla para isteme onlardan ben oderim dedim faturani da biz odeyelim artik minnet etme dedim esim de artik gorusmuyor onlarla hamile oldugumu da soylemedi aramiyor artik hicbiriyle gorusmuyor
Hadi ya ne kadar vicdansiz kadinmis. Canim her iste bir hayir vardir derler ya bu da o hesap iste.. Ama gercekten esin adina uzuldum. Her iste bir hayir vardir, bosver soylemeyin canim ama tabi sonucta onlarinda torunu
Hmmm herkesin tabi yetiştirilme tarzı farklı ama dediğin gibi evlendikten sonra bitmiyor, aillerin desteğine her zaman ihtiyacımız oluyor... Ama onlar bunun farkında değilmiş boşver canım... Hiç takma zaten eşinde senin yanında, ailende... Olan eşine olur üzülür falan ama yapacak bişey de yok gibi..Esim soyler mi soylemez mi bilemiyorum canim ama maddi manevi hic bir sekilde yanimizda olmadiklarina bozuldugunu da esim belli etmis soylemis yani yangindan mal kacirir gibi kactiniz gittiniz sirf sorumluluklardan kacmak icin fln demis icini dokmus yani baya :)
Onlar da biz zamaninda ailemizden medet ummadik kendi ayaklarimiz ustunde durduk vs vs diyolar da bi hasta oldugunda ailemin yaninda olmasi bi skintin oldugu da ailenin uzulme yavrum hallederiz demesi kadar normal ne var ki bunlar da istiyor evlendikten sonra analik babalik gorevi bitiyor tamamen kendin teksin bu hayatta tek basina mucadele etmek zorundasin boyle tuhaf dusunceleri var
Onlara gore evlendikten sonra maddi manevi kimseden bir sey beklemeyeceksim hayata karsi sadece kari koca olarak mucadele edeceksin boyle bir mantik
hatta ben kurtaj oldugumda imalı laflarini sezdim iste esimin yengesi kurtaj olms da kimsenin haberi olmamismis da ben oldum diye herkesin haberi olmusmus ne gerek varmis kimsenin bilmesine gerek yokmus yengenin anne babasi bile bilmiyormus fln
Ben bu ailenin sulanenin mantigini yillardir cozemedim bu nasil mantik:)
Günaydın canım kaç gundur kimse yok niyeyseGünaydın günaydın kızçeler... Bu saat olmuş kimse uğramamış yahuuu? Ne oldu kurucumuz doğum iznine ayrıldı, ortaklık bitti mi yanii aaaa çok ayıp
Doğuran gidiyor anacım... :) Şaka bir yana tatil vardı ya o yüzden giren olmamıştır pek, bende giremedim, telden girsemde cevap yazamıyorum zor geliyorGünaydın canım kaç gundur kimse yok niyeyse
Gelin artk kızlar tatil bittiDoğuran gidiyor anacım... :) Şaka bir yana tatil vardı ya o yüzden giren olmamıştır pek, bende giremedim, telden girsemde cevap yazamıyorum zor geliyor
Hadi yaaa, hava soğuk benim de sabah işe hiç gelesim yoktu sıcacık yataktan çıkmak istemedimGelin artk kızlar tatil bittibugn gelirler inşallah uyuyamadm bgn kaç saattr bakyrm yazan olsn diye
Aynen az kaldı Canm valla benmde öyle çabucak gecyo zamanHadi yaaa, hava soğuk benim de sabah işe hiç gelesim yoktu sıcacık yataktan çıkmak istemedimson 1 ayımm sabret az kaldı diyorum artık
Son zamanlar pek geçmiyormuş ama bakalım bekleyip göreceğiz, börek çörek yaparım, sarma sarar buzluğa atarım misafirlere hazırlık yaparm işte bende evdeykenAynen az kaldı Canm valla benmde öyle çabucak gecyo zaman
En iyisi buzlukta olmasi iyi olyo hemen çıkar koySon zamanlar pek geçmiyormuş ama bakalım bekleyip göreceğiz, börek çörek yaparım, sarma sarar buzluğa atarım misafirlere hazırlık yaparm işte bende evdeyken
Ayy buzlukta dolu ağzına kadar, biraz bitireyim bariEn iyisi buzlukta olmasi iyi olyo hemen çıkar koy
Ne doldrdn o kadarAyy buzlukta dolu ağzına kadar, biraz bitireyim bariGerçi doğumdan sonra çıkar ye pratik olur buzluktakiler ama bakalım...
Canım biraz et-kıyma var, kırmızı biber ve patlıcan közledim koydum..Ne doldrdn o kadar
Ohoo maşallahCanım biraz et-kıyma var, kırmızı biber ve patlıcan közledim koydum..
12 poşet vişne var.. Ne yapcaksam o kadar vişneyi, lohusa şerbeti diye ikram mı etsem acaba hemde değerlenir
Karnıyarıklık kızarttım, taze fasulye koydum.. Kız mısır bile koydum haşlayıp yemek için..2 poşetde poğaça var bakalım çıkarınca nasıl olcak denemedim hiç
Canım bahçemizin vişneleriydi, reçelde yaptık gerçi 1 kavanoz kaldı ama ben pek yemiyorum, eşim yiyor sadece o da arada...Ohoo maşallahvisneyi napcaksin hakkaten bari reçel seviyosanz reçel yap
Bizdede hiç yenmiyo reçel ama smdi vişne reçeli çekti Canm biraz yapsam mi kiCanım bahçemizin vişneleriydi, reçelde yaptık gerçi 1 kavanoz kaldı ama ben pek yemiyorum, eşim yiyor sadece o da arada...
Birazını anneme göndereyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?