- 30 Ocak 2015
- 19.934
- 29.146
- 798
- 30
Oh maşallah bende smdi mayistim sacima fon cekyodm sıcaktan uyucam smdi
Oh maşallah bende smdi mayistim sacima fon cekyodm sıcaktan uyucam smdi
Hiç Canm her banyodan sonra cekyrm usenmezsem nasl olsa kurutyrm düzleştirmeylede uğraşmaym kuruturken fon cekiyorm kolay oluyo :)Bende hamilelik demek uyku demek :) uyanamiyorum :)
Hayirdir nye fön cekiyodun sacina
Canım bulantılarından dolayı mı uyuyorsun?
Uzun bacak iyi oluyor canım benim eşit gibi ama yine de basenden kurtulamıyorum bölge egzersizlerine başladım artıkBenmde bacak boyum kısa ust bölgem uzun bacaklarm upuzun olsn isterdm
Uzun bacak iyi oluyor canım benim eşit gibi ama yine de basenden kurtulamıyorum bölge egzersizlerine başladım artıkBenmde bacak boyum kısa ust bölgem uzun bacaklarm upuzun olsn isterdm
Canım o basen bende de vardı, tabi hamileyken devasa büyüklüğe ulaştı ama onun öncesinde boyum 165, kilom 49-50 olduğu dönemde bile yine vardı... Ama sen sporda yapıyorsun sanırım faydasını görürsün o zaman...Uzun bacak iyi oluyor canım benim eşit gibi ama yine de basenden kurtulamıyorum bölge egzersizlerine başladım artık
Aynen ya bacağı uzatmak içinde bisey var miUzun bacak iyi oluyor canım benim eşit gibi ama yine de basenden kurtulamıyorum bölge egzersizlerine başladım artık
Bende bu ara rüyamda ne gorsem cikiyo niye acabaAhh kızlar kendimden korkmaya başladım... Sabah olanı anlatıyorum...
Gözümü açtım eşim duşunu almış hazırlanıyor beni uyandırdı falan.. Rüyamda bi banka 440,00 TL hesabınıza yatmış gelin çekin diye bizi arıyorlar sigortayla ilgiliymiş... Bende gözümü açar açmaz eşime bunu anlattım, güldü nerden gelecekse sabahın köründe dedi...
Şimdi biraz önce beni aradı, baya bi önce bankaya dosya masrafıyla ilgili bi başvuruda bulunmuştu, onun ödemesini yapmışlar... Kalbin çok temizmiş diyorBende içimden eee hamileyim ne de olsa Rabbim görüyor zorda olduğumuzu dedim
Akşam yemeğe götürcekmiş....Hakettim sanırım...
Canım benimde rüyalarım genelde çıkar... Ama hamilelikten midir nedir tam tutturuyorumBende bu ara rüyamda ne gorsem cikiyo niye acabagerçi benm ruyalarm çoğu zaman ckyo bire bir aynısını yasyrm geçen de dogm yapyodm sezeryanms kesiyolardi karnimi inşallah ckmaz
Hiç Canm her banyodan sonra cekyrm usenmezsem nasl olsa kurutyrm düzleştirmeylede uğraşmaym kuruturken fon cekiyorm kolay oluyo :)
Takmamak elde degl kiCanım benimde rüyalarım genelde çıkar... Ama hamilelikten midir nedir tam tutturuyorum
Ama doğum üzerine olan rüyalarımı pek önemsemiyorum çünkü gayet normal bu tarz rüyalar görmemiz.. Sende çok takma yoksa daha çok görürsün
Canım bulantılarından dolayı mı uyuyorsun?
Ahh kızlar kendimden korkmaya başladım... Sabah olanı anlatıyorum...
Gözümü açtım eşim duşunu almış hazırlanıyor beni uyandırdı falan.. Rüyamda bi banka 440,00 TL hesabınıza yatmış gelin çekin diye bizi arıyorlar sigortayla ilgiliymiş... Bende gözümü açar açmaz eşime bunu anlattım, güldü nerden gelecekse sabahın köründe dedi...
Şimdi biraz önce beni aradı, baya bi önce bankaya dosya masrafıyla ilgili bi başvuruda bulunmuştu, onun ödemesini yapmışlar... Kalbin çok temizmiş diyorBende içimden eee hamileyim ne de olsa Rabbim görüyor zorda olduğumuzu dedim
Akşam yemeğe götürcekmiş....Hakettim sanırım...
Ben kuaföre gdnce eve gelp tekrar yapyrm o saçı hiç begenmyrm kuaforlern yaptıklarınıHm ne guzel becerebiliyosun demek :) ben denedim de yapamadim ugrasamiyorum :) saci normal kurutmak bile zor geliyo :)
Ben kuaföre gdnce eve gelp tekrar yapyrm o saçı hiç begenmyrm kuaforlern yaptıklarını
Kesinlikle canım, şöyle her zamankinden az hareket etse bile endişeleniyorum... Onlar bizden daha serin kanlılar, ne ağrı çekiyorlar ne sancı, al bu senin deyip kucağına vercezTakmamak elde degl kiher gün aklmda esimde korktma kendini diyo ama napiyim
Canım yapacak bişeyin yoksa uyu boşverBulantilar uykumu kesiyo aksine canim acayip halsiz hissediyorum o yuzden uyuyorum gozlerim acilmiyo :)
Çok sevyrm bekarken internetten bakar denerdm saç modellerini smdi o kadar ugrasmyrm amaDemek ki sende bi maharet var cnm sac yapma konusunda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?