Canım bebişinin saçları var mıydı doğdunda? Ben keltoş bebekleri çok seviyorum kesin bizimki saçlı olurah be kuzumm cok sevindim kii
okurken icindem hiiiii dedim.kaldim
Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip eder insallah
ben dogurdum bu arada okumusmuydun
Çok yiyince daralyrm bende nefes alamyrm vallaKesinlikle canım, hiç aç değildim oysa ki şimdi gözümün önünden neler geçiyor neler, ama yemicem sonra rahat edemiyorum
Yarın adliyede kahvaltı varmış, pasta börek Allah ne verdiyse herkes bişey yapıp getircekmiş bana sen bişey yapma dedilerÇok yiyince daralyrm bende nefes alamyrm valla
Kacirdin yani bencede dkkat et Canm surekli bakyolar mi şekerine hiç mi şekerli bisey tuketmiyosunYarın adliyede kahvaltı varmış, pasta börek Allah ne verdiyse herkes bişey yapıp getircekmiş bana sen bişey yapma dedilerAma benim yarın doktor randevum var 9,30'da maalesef kalamicimmmm herşeyde vardır bi hayır yersem şekerim tavan yapar heralde
Canım bu ara yine çok dikkat etmedim, evet her gittiğimde kan tahlili istiyor doktor... Şekerli yada hamur işi yememeye özen gösteriyordum ama ipin ucunu kaçırdım yarın yüksek çıkabilirKacirdin yani bencede dkkat et Canm surekli bakyolar mi şekerine hiç mi şekerli bisey tuketmiyosun
Anladm Canm bende ckmadi ama yinede dkkat etmeme gerek var mi hamur işi çok yapmyrm zatenCanım bu ara yine çok dikkat etmedim, evet her gittiğimde kan tahlili istiyor doktor... Şekerli yada hamur işi yememeye özen gösteriyordum ama ipin ucunu kaçırdım yarın yüksek çıkabilirBirde 32. haftadan itibaren çalışabilir raporu almak gerekiyor onu alıcam yarın son günüm mecbur gitmeliyim yaniii..
Ahh mis kokulu yaaa... demek ki birazcık vardı, evet kızların daha çok oluyor.. Benim simsiyahmış ensemi geçiyormuş yıkayıncaseker000
amiin canim,hepimizinkini insallah
26.10 da dogurdum.
cok sukur 10 gunluk olduk bile
normal oldu evet,dur hikayemi atayim
duman91 var desem yalan oluur,yok drsem.yine yalan olur
Ortasi :)
dogumda ah be tutkuu hadi ikinn bebisin saclari gorundu dedilerdi.
o agrilarla birde sacli diyr sevinmistim
olsun olsun seninki kiz,sacli olmasi daha iyi :)
çok sevindimm canım benimm hayırlı uğurlu olsun inşallahh at atseker000
amiin canim,hepimizinkini insallah
26.10 da dogurdum.
cok sukur 10 gunluk olduk bile
normal oldu evet,dur hikayemi atayim
duman91 var desem yalan oluur,yok drsem.yine yalan olur
Ortasi :)
dogumda ah be tutkuu hadi ikinn bebisin saclari gorundu dedilerdi.
o agrilarla birde sacli diyr sevinmistim
olsun olsun seninki kiz,sacli olmasi daha iyi :)
Bende yapmıyorum hamur işi ama yinede kahvaltıda, öğle yemeğinde az da olsa akşamları ekmek yiyorum...Anladm Canm bende ckmadi ama yinede dkkat etmeme gerek var mi hamur işi çok yapmyrm zaten
Doktor kanarsa tabiBende yapmıyorum hamur işi ama yinede kahvaltıda, öğle yemeğinde az da olsa akşamları ekmek yiyorum...bugün anneannem bisküvili pasta yapmış yedim valla, o yüzden akşam sadece yoğurt yiyim diyorum Sabah doktoru kandırayım
Heee doğru diyosun kanarsa tabi... du bakalım nasıl olcak...Doktor kanarsa tabi
Ben genelde 15 tane falan çıkartıyorum 1 haftalık işe giderken yiyoruz bitiyorvalla mı ne guzel ama yaa :)
ben bır kez yaptım canım cok yemeyelım dıye ama yapmak lazım tekrar :)
Öncelik Mutlubulut kuzunun olsun bize de nasipse hayırlı zamanda inşallahederimm tabiikii Rabbim hakkınızada herzaman hayırlısını versinnlokum da hamileymişş sırada senle @MutluBulut_ var artıkk
Okuyorum okuyorum, hep yemek konuşmuşsunuz arkadaş... zor bitirdim vallahio kadar tokum anlatamam ama sanki aç gibi hissetmeme neden oldunuz yahu...
Sağol canım ama inat ettim bugün dikkat etcem en azından bu akşam dikkat etcem yediğime, yarın doktora gitcem çünkü,Ben genelde 15 tane falan çıkartıyorum 1 haftalık işe giderken yiyoruz bitiyor
Öncelik Mutlubulut kuzunun olsun bize de nasipse hayırlı zamanda inşallah
Ben çok iştahlı anlatırımAllah kolaylık versin canım
İnşallah bi sorun çıkmaz canım bende kilosunu merak edyrm rüyamda bugn doktor 1200 gram olms diyoduHeee doğru diyosun kanarsa tabi... du bakalım nasıl olcak...
ayy gözlerim dolduuu darısı başıma inşallahh çok şükür sorunsuz atlatmışsınn maşallah maşallahhkizlar hepiniz cok sagolun..
cok sukur iyiyiz,hastanedeyiZ, normal olmasina ragmen 3 aksam kaliniyir burda.
simdiii sabah kanamam geldi,nisan daha dogrusu.
Esime dedim kalk gidelim,zaten kontrole gelecektik.
Agri yoktu,evden cikinca coook hafiften basladi.
Neyse asiri acikmistim,giderken yemek aldik biyerden.
ben arabanin icinde bekliyorum,annem arabanin onunden,dibindenn gecti fark etmedi bizi. soylemek isteniyodum zaten,Rabbimin isi iste :)
neyse geldik hastaneye, doktoru bekledik 2 saat kadar.
geklince cati muayenesi yapti 2cm aciklik varmis.
yatisim yapildi,odaya aldilar beni. Tabi ben agliyorum habire .
1den sonra agrilar sIklasti ve biraz daha agrili oldu.
doktor serum vermeyelim /suni sanci deniyo galiba/ demis. kendi agrilari yeter demis.
Nereme yetecek bana bos yere cektirdi tum gun.
saat 6 oldu,agri var ikinma yok.
doktor suyumu patlatti,serum verildi ikinmak icin.
vee orda artik gercek dogum agrilari geldi. Dogru ikinmayi beceremedigim icin 2 saat kadar ikinmayka ugrastik ve agri cektim. Dogru ikinsaydim belki bukadar zorlanmazdim.
beceremiyor insan iste,acemiyiz :)
kafasi gorundu,saci gorundu derken dogumhaneye aldilar beni,doktor girdi devreye karnimdan bastirarak yardim etti,iyiki etti yoksa beceremzdim.
bastirirken kolumdaki serum seysi patladi,adamin onlugu kan oldu. Ben karnima bakiyorun karnimmi patladi diyemeger damarmis.
veee 2-3 ikinmadan daha sonra yavrum hooop geliverdi,hoooop agrilar geldi gecti,gittii
Ya Rabbim ne guzel duygu, anlatamam :) sesinu duyunca nasil rahatladim, aylardir karnimda o minicik.bacaklarini,kollarini iteleyen mucize artik yanimdaydi.
kucagima koymadilar o zaman ama yan tarafimdaydi, ona baka baka adikisim.atildi.
1 dikisim var cok sukur.
Rabbim herkeze her isteyene nasip etsin insallah.
Ve bebis doktorun dedigi gibi iri degildi, ultrasonda 3,600 cikan bebek 3,200 dogdu.
boyuda kisa degildi,o kisa demisti.
Vee sanci sirasinda bol bool bagirdim,oh canima degsin
ben : gelsin artiiiiikkkk
ebe : geliyoo
ben: hayir gelmiyooo
diye baya bagristik cagristik
cok sukurki gulerek anlatabiliyorum kizlar, simdi insallah dikisim iglessin ve kanamam var ayagi kalkinca o temizlensin,insallah daha toparlamis olurum.
boyle iste kizlar, 11 gun erken geldi bu arada.
insallah saglikli,hayirli evlad olur
uzun oldu biraz ama icimi doktum aksam,simdi yazili dokeyim dedim
Canım bende uyuyorum ama çok uyanıyorum, sürekli bikini bölgesi ağrıyor, sağımdan soluma dönerken bile ağrıyorduman91 ya sorunmu bendeydi,benmi rahattim acaba,ben neden uyuyodum guzel guzel
birtek tuvalete kalkiyodum,sinra yine misil misil uyuyodum
az kaldi evet ama nedense son haftalar hiic gecmiyor.
bu arada birkere bisi anlatmistim burda hani sol bacagini sag bacak uzerine atiyodun faln,onu doguma yakin yapmistim zorlannistim yapmakta,ondan once yapiyodum .
sende bi denesene
Bende merak ediyorum yaaa, 2 hafta önce özelde 1406 gramdı, şimdide olsa olsa 1600 olmuştur diyo eşim..İnşallah bi sorun çıkmaz canım bende kilosunu merak edyrm rüyamda bugn doktor 1200 gram olms diyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?