2014 Ağustos Anneleri ve Bebişleri

Merhaba canım hoşgeldin aramıza. Allah bağışlasın canım.biz ek gıdaya başlayalı çok oldu.4.aydan sonra başladım.ben yymurta ve peynir veriyorum kahvaltıda.bazen ben kendim yumurta sarısı biraz peynir ekmek içı ve anne sütü ekleyip veriyorum bazende kahvaltı masasında bizimle oturduğu zamanlarda ağzına ufak ufak veriyorum.benimde oğlum var 15 ağustos doğumlu.

kızlaaarrrrr selamlarrrr yazamadım eymen paşam öksürüo hala bronşit olmuştuk geçti ama yine öksürüo anlamıorm özel bi yöntem biliomusunuz başınıza geldimi hiç buhar yapıorm burun temizliğine dikkat ediorm geniz etimiz varmış ondan kaynaklanıormuş yaa ... kaç zamandır neler yaptınız bebişleri oturtmaya başladınız mı hareketler beslenme ne alemdesiniz ben 19unakadar bekliorm kahvaltıya çorbalara gecmek için o zaman 6. ayımız bitio inş. gece uyanıolar hala bi düzene sokamadım ...

Corba veriyonudunz

Sorma canım ya.benimde kayınvaldem geldi.görümcemin 6 yaşlarında kızı var grip ve öksürügü vardı onuda getirmiş nekadar dikkat etsmde oğlumada geçti.doktora götürdük şurup ve sprey verdi.antibiyotiğe şimdilik gerek yok dedi.onları veriyorum.buhara tutuyorum,ıhlamur veriyorun sabah akşam,tarhana içiriyorum ılık,3,4 kere serum fizyolojik yapıyorum,iki gündürde elma kabuğu kaynatıp verdim.bol bol emzirmeye çalışıyorum.inş..bebişlerimiz düzelir.şifa Allahtan.ben bunları yapıyorum sanada inş..faydası olur sen farklı bişey uyguluyorsan banada söyle.

ne kadar korumaya çalışsakta oluolar hasta canım yaa oğlum antibiyotik bile kullandı çok üzüldüm ama vermek zorunda kaldım ne yazık ki aynı şeyleri yapıorz aşağı yukarı elma kabuğunu ıhlamurla veriodum ben sen yalnızmı kaynatıosun öksürük için o daha ii olabilir belki bende yarın sadece elma kabuğu kaynatayım deneyim umarım geçer ya öksürmesine dayanamıorm hiç bebeğimminn yaa daha çok küçükler inş bi daha olmazlar hasta falann

İnşallah canım.ben doğadan marka sallama ıhlamur yapıyorum ama çok su koymuyorum içebileceği kadar koyuyorum üzerine suyu,bir kaç damlada limon suyu damlatıyorum.bide eymet çocuğun başını yatırırken biraz yükseltmek lazımmış öyle duydum.ben soğuk buhar veriyorum balgamı atsın diye sen neyapıyorsun canım.

ıhlamur çiçeğiyle yapıodum bende küçük bi cezvede elma kabuğunu koyuyodum limon ne için ki doktorun mu dedi damlatabilirsin die ...soğuk buhar vermiştim de bi ara şimdi ona alışmasın die doktorumuz direkt su ısıtıcısı koyun kaynasın odasında havlu ıslatın peteklere koyun dedi camlar tamamen buğu olmalıymış o kadar buhara ihtiyaç varmış ama hiç o kadar buhar olmuo evet bende artık bi yastık ayarladım çok yüksek olmayan onda yatırıorm rahat nefes alıo o zaman hırıltısı varmı senn bebeğinn benmkinin arada oluo sonra geçio

Hırıltı balgam takıldığı zaman oluyor normalde yok Allaha şükür o yüzden antibiyotik vermedi canım.Rabbim bütün bebeklerimize sağlık sıhhat versin onlarla sınamasın inş..bu arada ıhlmuru aktardan mı alıyorsun?

amin canım yaaa kahveci hacıbabadan aldık poşet içinde sırf ıhlamur çiçeği onu kullanıormm ...

amin canım yaaa kahveci hacıbabadan aldık poşet içinde sırf ıhlamur çiçeği onu kullanıormm ...
Tamam canım.bide limonu sormuştun onu atladım doktor demedi ben kendim hemen bir iki damlacık damlatıyorum.neyapayım ilerlemesin diye neyapacağımı şaşırıyorum.

Tamam canım.bide limonu sormuştun onu atladım doktor demedi ben kendim hemen bir iki damlacık damlatıyorum.neyapayım ilerlemesin diye neyapacağımı şaşırıyorum.
anladım cnm ama ne bilim limon asit falan gazz yapar die düşünürom doktora sormak lazım ...rahatsız eder kesin benim ikizleri sennkine ii geldiyse başka tabii ben tarhana vermeye bile korkuorm ya gaz olur die

anladım cnm ama ne bilim limon asit falan gazz yapar die düşünürom doktora sormak lazım ...rahatsız eder kesin benim ikizleri sennkine ii geldiyse başka tabii ben tarhana vermeye bile korkuorm ya gaz olur die
Allaha şükür bi rahatsızlık olmadı canım.ya zaten mandalina ve portakaldada var asit.çoğu kişi bunlara başlamış.

kızlarrr nasılsınız bakalımm bebeklerimiz büyüyolar çok şükür yarın bizim 6. ayımız bitioo ...bugün tarhana çorbası verdimmm ilk kez sevdiler kahvaltı veriomusunuz sizler ...

kızlarrr nasılsınız bakalımm bebeklerimiz büyüyolar çok şükür yarın bizim 6. ayımız bitioo ...bugün tarhana çorbası verdimmm ilk kez sevdiler kahvaltı veriomusunuz sizler ...
Çok şükür canım biz iyiyiz.bugün aşılarımızı olduk.oğlumdan sonra ailecek hasta olduk.hepimize bulaştı grip.kaç gündür hastaydım daha yeni iyi oldum.ben tarhanıyı daha önce başlamıştım biliyorsun.ben yumurtayı haşlayıp sarısını yediriyorum.birazda peynir veriyorum.bizle birlikte oturuyor kahvaltıya yediriyorum.daha öncede yumurta,peynir biraz ekmek içi ve anne sütünü karıştırıp veriyordum.

geçmiş olsun canım benm de eymen hala öksürüo arada mete alerji oldu öle böle büyüyorz işte biz aşımızı cuma olcaz zor oldu mu ya banyo falan yaptırabilckmisin gitmeden ateş düşürücü verdin mi ...ben dekahvaltıya başlıcam artıkk heyecanlıyımm acayip güzel oluo bi şeyler yedirmk düşünseneilk kez tadıolar falan :) mama sandalyesine oturtuyomusun sen artık

Nerdeyse bir aydır oturuyor canım.üç tane bacaktan yaptılar iki tanede ağızdan verdiler canım.tabi haliyle ağlıyor o ağlayınca sende ağlıyorsun içten.ama mecbur bu onların iyiliği için.Rabbim başka dert vermesin canım.biz aşıdan önce ilaç vermedik.aşının etkinliğini azaltıyormuş.önceki aşilarımızda ateş falan olmadı inş..bundada olmaz.olursa öyle ilaç vericez.benim oğlum çok şükür iyi oldu.doktorumuz prof.iyi bir doktor ilgili,akıntının ciğerlere inmemesi için bir ilaç verdi o iyi geldi çok şükür.bide ben internetten araştırıp buldum ayva çekirdeğini suda bekletip içirdim.bronşite ve öksürüğe iyi geliyormuş.ama doktora sormadım.oğlum şimdi iyi çoook şükür.Rabbim hepimizin evlatlarını korusun.onlar hasta oldumu ben kendimi ćok yıpratıyorum üzülüyorum.baya pipirikliyim.

Yıkamayı sormuşsun atlamışım.bir gün sonra yıkayabilirsin dediler ama hem havaların çok soğuk olmasından hemde daha yeni iyileştiğinden bu hafta yıkamayı düşünmüyorum.varsın yıkanmasın ama iyi olsunda.

benm oğluşlar destekli oturuo daha tek oturamıolar :) nese zamanla olacak inş.ben de vermedim şimdiye kadar ilaç ama ne bilim hani bu farklı bi aşı ise falan die düşündüm ...ayva çekirdeğini benm görümcem çok kullanıo ii gelio diodu ama küçük oldukları için vermek istemedim artık veririm ben de deneyim bi buhara devam biz de geniz eti varmış zaten ondan oluomuş öksürüğü ...amin canım aminnn hiç hasta olmasınlar inşş

Canım yanlış anlama mama sandalyesinde bir aydır oturtuyorum benimkide desteksiz oturamııyor daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…