2014 Ağustos Anneleri ve Bebişleri

Benim cadiyi disari cikarmadim bugün diye uyumuyo alisti disariya cikinca deliksiz uyuyo yaz kis demeden cikaricam artik pis alistirdim :)

Kızlar kilolar ne alemde ? Ben 60la hamile kaldım 73le doğuma gittim. Toplam 13 kilo aldı 11i gitti. 2 kilo kaldı ama hep göbek ve bel bölgesinde :-(

Kızlar kilolar ne alemde ? Ben 60la hamile kaldım 73le doğuma gittim. Toplam 13 kilo aldı 11i gitti. 2 kilo kaldı ama hep göbek ve bel bölgesinde :-(
Valla benim kiloyu söylim de soka girme ama :) 58- 60 arasinda gidip gelirdim hamile kalmadan önce 60 ile hamile kaldim 96 ile doguma gittim hastane de 10 gün kaldik eve geldigim de 76 düsmüstüm simdi diyet falan yapamiyorum süt yüzünden acayip acikiyorum spora da baslamadim 6. ayinda basla diyorlar cok üzülüyorum kiyafetlerimde olmuyor kiyafet almakda istemiyorum bu halime alismamak icin. Ne yapalim kuzum saglikli olsun da veririm sonra kilolari

Hakkaten baya almışsın ama. Yine iyi vermişsin bence. Bende ne diyet ne spor hiç bişey yapamıyorum. Eşim izin vermiyo. Şimdi emziriyosun sonra spora yazdırırım diyo. :-(

Bu arada ben 23 yaşındayım istanbulda yaşıyorum. 24 ağustosta oğluşumu kucağıma aldım. 4.100 gr kilosu 54 cm boyu ve normal doğum oldu.
Ben de oglusumu 24 Agustosta kucagima aldim, 3870 gram 55 cm dogdu :)
Benim de normal dogum oldu, gece 01:45 te sancilarim tuttu 2:05te hastanedeydim, 04:16 da pasami kucagima aldim, hepi topu 2,5 saat surdu, ilk dogumumdu.
Oglum simdi 62 cm 6070 gram, anne sutu ile besleniyor, gögsümün teki tikandi o yuzden arada mama da veriyoruz.

Son düzenleme:
Maşallah paşayaboylu poslu olmuş benim sancım cuma sabah namazında başladı. Çok çektim açılmam olmuyodu. Pazar günü saat 8.30da hastahaneye gittiğimizde 3 cmdi açıklık. 11.40da oğlum geldi dünyaya normal doğumla.

Hakkaten baya almışsın ama. Yine iyi vermişsin bence. Bende ne diyet ne spor hiç bişey yapamıyorum. Eşim izin vermiyo. Şimdi emziriyosun sonra spora yazdırırım diyo. :-(
Benim esim de öyle süt veriyorsun kalitesi bozulur bekle diyor da böyle gittikce sisiyorum sigara da icemedigimden aldim hep bu kilolari

Masallah sanslisin arkadasim benim 2o saat sürdü 3 cm acilmam son 5 saatte de dogum oldu toplam 25 saat yani cok zordu masallah kuzuna kilosu da boyu da cok iyi

Masallah sanslisin arkadasim benim 2o saat sürdü 3 cm acilmam son 5 saatte de dogum oldu toplam 25 saat yani cok zordu masallah kuzuna kilosu da boyu da cok iyi
Aaaayy benimde doğumum çok zor oldu cuma günü sabah namazında sancım tuttu pazar 11.40da ancak doğurabildim. Oda ne zorlukla. Sancıdan düz duvara tırmandım resmen. Bide benim paşa 4.100 doğdu. Çok zordu mahfoldum hep parçaladı çıkarken

Allah sabir vermis guzelim sana, ben o 2,5 saatte cektigim acilari 25 saat cekseydim ölürdüm herhalde, benim rahmim 1 saatte 10 cm acildi, o bir saat bana yuzyil gibi geldi, 25 saat vallaha sana helal olsun

diyorum ya Allah sizlere peygamber sabri vermis sag salim almissiniz bebislerinizi kucaginiza

Allah sabir vermis guzelim sana, ben o 2,5 saatte cektigim acilari 25 saat cekseydim ölürdüm herhalde, benim rahmim 1 saatte 10 cm acildi, o bir saat bana yuzyil gibi geldi, 25 saat vallaha sana helal olsun
Ve ben 3 kere hastahaneye gittim 3ündede eve yolladılar açılma olmadığı için. Çok zordu en son pazar gecesi bi yanımda Nnem bi yanımda eşim ağlıyolardı. Bende dayanamıyoruuumm bişeyler yapın diye ağlıyodum. Allahım o günleri aratmasın. Kimseyede böyle zor doğum yazmasın. :-(

Kızlar doğum günü, mevlüt ve çeşitli toplantılarda ikram edilmek için şeker yapıyorum. Siz yada etrafınızdan ilgilenenler olursa yardımcı olurum

Valla canim aksilikler birakmadi yakami rabbim yardimcisi olsun dogum yapacaklara bi seste kurtarsin aglamakdan gözlerim yüzüm sismisti artik ikinacak halim kalmamisti ay cok kötüydü hatirlamak aci veriyo

Napcaz biz yaaa ben hiç mutlu değilim eskisi gibi zayıf olmak istiyorum :-(
Canim kesik atmadilar mi sana dogumda cocuk ciksin diye kendi mi yirtildi öyleyse kötü olmus.
Valla bende bu halimden memnun degilim giyecek kiyafetim yok kendimi ise yaramaz hissediyorum kilolu olmak cok kötü nasil ne yapacam bilemiyorum diyet yapamayinca spor yapasimda gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…