- 6 Haziran 2014
- 903
- 147
- 123
- 34
- Konu Sahibi BetulMuratErdem
-
Kesiğe gerek kalmadı öocuk zaten yırttı dedi doktorum. 10 cm le doğuma girdim zten. Açılmam iyiydi geç olmasına rağmen ama hem çocuk iriydi hemde omuzları genişmiş. Omuzlarda bi kaldı zaten :-( sonra çıktı zorlukla.iç dış toplam 30 tane dikişim oldu. 1 tanede damarım yırtılmış doğum sırasında. Diktiler. Dikişler beni mahfetti.Canim kesik atmadilar mi sana dogumda cocuk ciksin diye kendi mi yirtildi öyleyse kötü olmus.
Valla bende bu halimden memnun degilim giyecek kiyafetim yok kendimi ise yaramaz hissediyorum kilolu olmak cok kötünasil ne yapacam bilemiyorum diyet yapamayinca spor yapasimda gelmiyo
Maşallah yavrunaMerhaba bende 5 ağustosta sezeryan ile doğum yaptım .tansiyonum yükseldiği için kırk haftayi bekletmedi doktorum 38+5 de suni sancı verildi fakat serum bitti hiç ağrım olmadı açıklıkta olmadı sezeryana girdim.3350 gram 49 cm doğdu iki aylıkken 6000 gram 62 cm günde bir kez mama alıyor ama onu da vermek istemiyorum sütümu arttırmanın yollarını arıyorum.bu arada kilo bende de büyük sorun zaten çok zayıf değildim 68 69kilo ile hamile kaldım 86 ile doğuma girdim.eve geldigimde 80 dim sonra bir haftaya 75 oldum şimdi tekrar 77 oldum acayip tatlı canım istiyor kaşık kasık cikolata yiyorum normalde tatlıyi çok yiyen biri değildim ne yapacağım ben
Kötü olmus canim onlar kesik atsa en azindan sekli tekrar eski haline dönerdi yirtilip dikilince kötü oluyormus. Seninde bayagi zor gecmis dogumun ben hala nasil dayandim inanamiyorum inan.Kesiğe gerek kalmadı öocuk zaten yırttı dedi doktorum. 10 cm le doğuma girdim zten. Açılmam iyiydi geç olmasına rağmen ama hem çocuk iriydi hemde omuzları genişmiş. Omuzlarda bi kaldı zaten :-( sonra çıktı zorlukla.iç dış toplam 30 tane dikişim oldu. 1 tanede damarım yırtılmış doğum sırasında. Diktiler. Dikişler beni mahfetti.
Masallah canim cok iyiymis gelisimi. Ben hic mama vermiyorum ilk hafta sütüm yoktu sonra cogaldi cok sükür benim sana tek tavsiyem gece uyumadan önce göslerini makineyle tamamen bosaltman iyi uyku ve su sütü cogaltiyor bi dene derim ben hep öyle yapiyorum tamamen bosaltiyorum 12 de uyuyorum kizim 4 gibi uyaniyor uyandigimda gögüsler tekrar sertlesmis oluyor. Ben de kendime engel olamiyorum tatli konusunda büsküvi cikolata tatli olsunda yeter ki modundayim zayiflamak istiyorum yine eskisi gibi kiyafetlerimi özledim.Merhaba bende 5 ağustosta sezeryan ile doğum yaptım .tansiyonum yükseldiği için kırk haftayi bekletmedi doktorum 38+5 de suni sancı verildi fakat serum bitti hiç ağrım olmadı açıklıkta olmadı sezeryana girdim.3350 gram 49 cm doğdu iki aylıkken 6000 gram 62 cm günde bir kez mama alıyor ama onu da vermek istemiyorum sütümu arttırmanın yollarını arıyorum.bu arada kilo bende de büyük sorun zaten çok zayıf değildim 68 69kilo ile hamile kaldım 86 ile doğuma girdim.eve geldigimde 80 dim sonra bir haftaya 75 oldum şimdi tekrar 77 oldum acayip tatlı canım istiyor kaşık kasık cikolata yiyorum normalde tatlıyi çok yiyen biri değildim ne yapacağım ben
Benim kızımın ismi BetülKızlar bebişlerinizin isimleri ne acaba ?
Benim oğluşumun adı YUSUF ÂSAF
aynı tarihte doğum yapmışız ama benimki saat 16:00 da...merhabalar kizlar bende 27 agustos gece 4.20 de 3300 gr 51 cm ile dunyaya geldi kizim.suni sanci ile normal dogum yaptim.ilk ay kilosu 5100 boyu 56cm ydi.anne sutuyle besleniyo bebegim cok nadir mama veriyorum bazen.
bende 60la hamile kaldım 76yla doğum yaptım. 11i gitti 5i hala duruyor. benimde bel ve basen bölgesinde hala hamileyken gidiğim kıyafetleri giyiyorum. çok skıldımKızlar kilolar ne alemde ? Ben 60la hamile kaldım 73le doğuma gittim. Toplam 13 kilo aldı 11i gitti. 2 kilo kaldı ama hep göbek ve bel bölgesinde :-(
guzelmis :)aynı tarihte doğum yapmışız ama benimki saat 16:00 da...
Masallah canim kuzuna benim ki de öyle sürekli emmek istiyor uyanik olunca doktor verme 3 saatte bir ver ilerde zorlar seni diyor ama ben anca bi saat oyalayabiliyorum uyudugu zaman iyi emdiyse 3 ve ya 4 saatte bir uyaniyor. Doguma gelince tabi ki herkesin cektigi kendine zor gelir canim ben parmagi kesilince bayilan biriyim nasil dayandim hatirlamiyorum :)merhabalar bende 27 ağustos çarşamba günü aldım minik prensesimi kucağıma. 2 gün geç geldi gece uyurken sancım başladı sabah 9da sıklaştı saat 16:00da normal doğum yaptım. burda kaç saat doğum sancısı çektiklerini yazan arkaşların yanında ben hiç sesimi çıkarmayayım. Ama bana göre zordu. ben doğuma girerken fatma anamızın eli otunu ıslamıştım gerçekten işe yaradığını düşünüyorum. 53cm 3660kg doğdu. sadece anne sütüyle besleniyor. ilk ay 4900 oldu bebiş ağladıkca memeyi verince doktor abartmışsın dedi. şimdide sürekli emmek istiyor vermesem elini ağzına alıyor emzik almıyor ne yapacağımı şaşırdım. benimki gibi bebişi sürekli emmek isteyen var mı? neler yapıyorsunuz...
Öncelikle Allah bağışlasın canm. Maşallah prensese. Benim oğluşumda çok emiyo ama doktorumuz bize ağladıkça ver dedi. Benim oğluşum 2 aylık 7 kg. Doktor sadece emen bebeğe kilo alma diyemezsin emzir dedimerhabalar bende 27 ağustos çarşamba günü aldım minik prensesimi kucağıma. 2 gün geç geldi gece uyurken sancım başladı sabah 9da sıklaştı saat 16:00da normal doğum yaptım. burda kaç saat doğum sancısı çektiklerini yazan arkaşların yanında ben hiç sesimi çıkarmayayım. Ama bana göre zordu. ben doğuma girerken fatma anamızın eli otunu ıslamıştım gerçekten işe yaradığını düşünüyorum. 53cm 3660kg doğdu. sadece anne sütüyle besleniyor. ilk ay 4900 oldu bebiş ağladıkca memeyi verince doktor abartmışsın dedi. şimdide sürekli emmek istiyor vermesem elini ağzına alıyor emzik almıyor ne yapacağımı şaşırdım. benimki gibi bebişi sürekli emmek isteyen var mı? neler yapıyorsunuz...
Adaşımmış prenses adıyla yaşasın inş. Betül isminin anlamını çok beğenirim. Ayrıcada fatıma validemizle hz.meryemin ünvanlarının betül olmasıda ismi dahada hoş kılıyoBenim kızımın ismi Betül
ben bir zamanlar ordaydımİstanbulda olan var mı kızlar ?
bende ancak bir saat oyalıyorum Allahtan uyuyor bari değilse çok kilolu olacak alsın sorun değil ama kaldırması sıkıntı : )doğuma dayanabilmek gerçekten Allahın hikmeti...Masallah canim kuzuna benim ki de öyle sürekli emmek istiyor uyanik olunca doktor verme 3 saatte bir ver ilerde zorlar seni diyor ama ben anca bi saat oyalayabiliyorum uyudugu zaman iyi emdiyse 3 ve ya 4 saatte bir uyaniyor. Doguma gelince tabi ki herkesin cektigi kendine zor gelir canim ben parmagi kesilince bayilan biriyim nasil dayandim hatirlamiyorum :)
Kızlar bebişlerinizin isimleri ne acaba ?
Benim oğlumun adı ENSAR TUĞRULKızlar bebişlerinizin isimleri ne acaba ?
Ensar ismini çok severim eğer kuzenimin adı ensar olmasaydı oğluma ensar koymayı istemiştim. Adıyla yaşasın inş. Hayırlı ömürleri olsun inşBenim oğlumun adı ENSAR TUĞRUL
İş için mi antalyadasın canm ? Bide bebekle yalnız başına zor olmadı mı :-(ben bir zamanlar ordaydımama ekimin başında taşındık şimdi antalyadayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?