- Konu Sahibi BetulMuratErdem
-
evet işime artık burda devam edeceğim. istanbuldan ayrılmak istememem dışında pek zor olmadı.çoğu şeyi eşim yaptı ben pek karışmadım. şimdide yavaş yavaş yerleşiyoruzİş için mi antalyadasın canm ? Bide bebekle yalnız başına zor olmadı mı :-(
Benim eşimde tayin aldırmak istiyo bi kaç yıl için. Ama ben istemiyorum. Burda annem çok yakın bana çok yardımı oluyo saolsun. Alrabalarım arkadaşlarım hepsi burdalar. Yeni bi şehirde yapamam gibi geliyo. Evlenirken başka senti bile kabul edemedim :-(evet işime artık burda devam edeceğim. istanbuldan ayrılmak istememem dışında pek zor olmadı.çoğu şeyi eşim yaptı ben pek karışmadım. şimdide yavaş yavaş yerleşiyoruz
bizim orda kimsemiz yoktu zaten burayada memleketime yakın diye geldik hangi semtte oturuyorsunuz belki yakınmışızdır...Benim eşimde tayin aldırmak istiyo bi kaç yıl için. Ama ben istemiyorum. Burda annem çok yakın bana çok yardımı oluyo saolsun. Alrabalarım arkadaşlarım hepsi burdalar. Yeni bi şehirde yapamam gibi geliyo. Evlenirken başka senti bile kabul edemedim :-(
Fatihde oturuyorum canmü;
bizim orda kimsemiz yoktu zaten burayada memleketime yakın diye geldik hangi semtte oturuyorsunuz belki yakınmışızdır...
Geçmiş olsun canım. Bende yakın zamanda safra kesesinden ameliyat oldum. Sutumle alakalı bi sıkıntı olmadı zaten azdı aynı şekilde devam etti. Anesteziden sonra dr.sıkıntı olmaz emzir dedi ama ben bir gün bekledim sağıp attım. Sadece dr. Bir ay boyunca beş kg. Ustunu kaldırmak yasak dedi o biraz sıkıntı oluyo.Slm kızlar benim kizim 5 ağustosta doğdu. Simdi 5kg sezeryan oldum ama hamilelikte gobek fitigi oldum 2 ay sonra ameliyat olcam ameliyattsn sonra sutum olur mu bilen var mı?ne zaman emzirebilirim?
Geçmiş olsun canım. Bende yakın zamanda safra kesesinden ameliyat oldum. Sutumle alakalı bi sıkıntı olmadı zaten azdı aynı şekilde devam etti. Anesteziden sonra dr.sıkıntı olmaz emzir dedi ama ben bir gün bekledim sağıp attım. Sadece dr. Bir ay boyunca beş kg. Ustunu kaldırmak yasak dedi o biraz sıkıntı oluyo.
15 temmuzda oldu sezaryenle ameliyatıda 8 ekimde oldum. İkibuçuk ay kadar sonra işte.Teşekkürler sen dogumdan ne kadar sure sonra ameliyat oldun
Gecmis olsun teşekkürler15 temmuzda oldu sezaryenle ameliyatıda 8 ekimde oldum. İkibuçuk ay kadar sonra işte.
hımmm bende 3 yıl esenlerde oturdum sonra anadolu yakasına geçtik avrupa yakası bizi çok yordu ama daha güzel. anadolu yakası daha sakin ama orada da gezecek çok bir yer yok. orada otururken fatih, beyazıt, eminönüne çok giderdim...Fatihde oturuyorum canm
Ben FATİH i çok seviyorum yaaa... Herşey elimin altında. Hem akrabalarımda burda. Rabbim ayırmasın inşhımmm bende 3 yıl esenlerde oturdum sonra anadolu yakasına geçtik avrupa yakası bizi çok yordu ama daha güzel. anadolu yakası daha sakin ama orada da gezecek çok bir yer yok. orada otururken fatih, beyazıt, eminönüne çok giderdim...
inşallah canım akrabalarında oradaysa daha ne olsun...Ben FATİH i çok seviyorum yaaa... Herşey elimin altında. Hem akrabalarımda burda. Rabbim ayırmasın inş
Benim işyerim fatihte. Haseki kamu sağlığının karşısında fevzipaşa caddesinde. Bende seviyorum fatihiBen FATİH i çok seviyorum yaaa... Herşey elimin altında. Hem akrabalarımda burda. Rabbim ayırmasın inş
Aaa bana çok yakınsın canm yaa. Bende sultan sarnıçın orda oturuyorum. Armineden girince o caddenin bitiminde. Hangi mağazadasın yada neredesin?Benim işyerim fatihte. Haseki kamu sağlığının karşısında fevzipaşa caddesinde. Bende seviyorum fatihi
Haseki kamu sağlığı varya hemen onun karşısında bankadayım.Aaa bana çok yakınsın canm yaa. Bende sultan sarnıçın orda oturuyorum. Armineden girince o caddenin bitiminde. Hangi mağazadasın yada neredesin?
Anladım canm. Karşılaşmışızdır belkide.Haseki kamu sağlığı varya hemen onun karşısında bankadayım.
Kimbilir belkide :) bankaya işin duştuyse... Bitti malesefte ucretsize ayrıldım.Anladım canm. Karşılaşmışızdır belkide.doğum iznin bitti galiba.
Geçen sene baya vardı ama bu sene pek olmadı. Harç falan yatırıyodum.Kimbilir belkide :) bankaya işin duştuyse... Bitti malesefte ucretsize ayrıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?