2014 Ağustos Anneleri ve Bebişleri

evet işime artık burda devam edeceğim. istanbuldan ayrılmak istememem dışında pek zor olmadı.çoğu şeyi eşim yaptı ben pek karışmadım. şimdide yavaş yavaş yerleşiyoruz
Benim eşimde tayin aldırmak istiyo bi kaç yıl için. Ama ben istemiyorum. Burda annem çok yakın bana çok yardımı oluyo saolsun. Alrabalarım arkadaşlarım hepsi burdalar. Yeni bi şehirde yapamam gibi geliyo. Evlenirken başka senti bile kabul edemedim :-(

ü;
bizim orda kimsemiz yoktu zaten burayada memleketime yakın diye geldik hangi semtte oturuyorsunuz belki yakınmışızdır...

Slm kızlar benim kizim 5 ağustosta doğdu. Simdi 5kg sezeryan oldum ama hamilelikte gobek fitigi oldum 2 ay sonra ameliyat olcam ameliyattsn sonra sutum olur mu bilen var mı?ne zaman emzirebilirim?

Slm kızlar benim kizim 5 ağustosta doğdu. Simdi 5kg sezeryan oldum ama hamilelikte gobek fitigi oldum 2 ay sonra ameliyat olcam ameliyattsn sonra sutum olur mu bilen var mı?ne zaman emzirebilirim?
Geçmiş olsun canım. Bende yakın zamanda safra kesesinden ameliyat oldum. Sutumle alakalı bi sıkıntı olmadı zaten azdı aynı şekilde devam etti. Anesteziden sonra dr.sıkıntı olmaz emzir dedi ama ben bir gün bekledim sağıp attım. Sadece dr. Bir ay boyunca beş kg. Ustunu kaldırmak yasak dedi o biraz sıkıntı oluyo.

Ben FATİH i çok seviyorum yaaa... Herşey elimin altında. Hem akrabalarımda burda. Rabbim ayırmasın inş

bende 1 agustosta 3500 kilo agırlıgında sezeryanla oglumu kucagıma aldım su anda tam 3aylık 7 kilo anne sutu emiyor gunde 1 kere zorda kalırsam mama veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…