2014 anneleri normal doğum mu sezeryan mı düşünüyorsunuz?

Tgcmst

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
51
5
86
35
İstanbul
Doğumdan korkan var mı arkadaşlar,
Normal mi sezeryan mı yapmalıyız sizce?
Sezeryanda kilolar geç gidiyo diyolar , normaldede orası genişliyo gibi tuhaf şeyler söylüyolar ,
hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı bebişler olsun inşallah....:49::49::49::49::49:

Benim ilk gebeliğim ve normal doğum yapmak istiyorum Allah'ın izniyle. Hiç te korkmuyorum. Bu en güzel hediyeyi veren Rabbim, doğumda da o gücü verir diye düşünüyorum. Hiçbir söylentiyi de kafama takmıyorum. Yok efendim sezeryanda kilolar kalırmış, yok normal doğumda vajina şekil kaybına uğrarmış. Hepsi fasa fiso. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Belki sezeryan olmak zorunda da kalırım onu da kafama takmıyorum. Dediğim gibi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Hepsinin üstesinden gelirim alimallah.:3:

Tabi ki en iyisi normal doğum. Ben de normal doğum yapacağım inşallah. Herkes nasıl doğuruyorsa biz de doğururuz diyorum :75: Sezeryanda bir de dikiş izi kalıyor malesef. Mecbur kalmadıkça ve sağlık sorunu olmadıkça sezeryan düşünmüyorum.

Sezeryan kilo göbek ilişkisi olduğuna inanmıyorum tamamen safsata... bi aksilik olmazsa dr da uygun olduğunu düşünürsen normal doğum istiyorum he dr riskli derse de illa normal dogurcam diyenlere değilim dr a guveniyorum hayırlısı neyse o olsun hakkımızda

üff kendimi bildim bileli normal doğumdan felaket korkuyorum ama ciddiyim öle böle bi korku deil bu cesaret edip de normal doğum yapan kadınlar gözümde o kadar büyüyo ki imkansızı başarmışlar gibi ne bileym garip gelio ya sırf bu yüzden sezeryan istiorum keşke cesaret edebilsem de normal yapabilsem...gerçi kan sulandırıcı tedavi görüorum doktorum büyük ihtimal sezeryan dedi ama hayırlısı bakalım...

bende normal dogum düşünüyorm ama allah bılır hakkımızda hayırlısı neyse ole olsun..

lamaze ve hypnobirthing yöntemlerini araştırıyorum ben normal doğum için. doğuma kendimi rahatlatarak girersem kolayca geçer diye düşünüyorum. herhangi bir aksilik olmazsa umarım normal doğum olacak.

Doğumdan korkan var mı arkadaşlar,
Normal mi sezeryan mı yapmalıyız sizce?
Sezeryanda kilolar geç gidiyo diyolar , normaldede orası genişliyo gibi tuhaf şeyler söylüyolar ,
hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı bebişler olsun inşallah....:49::49::49::49::49:

ilk gebeligimde normal dogum olmasini cok istemistim ama ne yazik ki olmadi. oglum hem iki hafta gecikti hem tüm suni sanci ile normal dogum tetikleme olaylari ise yaramadi. son anda acilen sezaryana alindim cünkü suyum gelmisti ve ilerleme yoktu. bas hekimde sonrasinda niye bu kadar ugrastin sen zaten bu kadar büyük bebekte normal dogum yapamazdin diye cok sasirdim, oysa ebeler beni cok motive etmisti ( yurt disinda dogum yaptim). birde catin dar dedi doktor.

bu gebeligimde insallah normal olur diyorum, kizim simdiden bas asaga dönmüs ilkinde oglum son ana kadar dönmemisti. fakat yine bebek 3,5 kilo üstü olursa o zaman isim zor. sezaryan sonrasi normal dogum da mümkün sonucta, tibbi sakincasi yoksa sakin doktorunuz tarafindan moralinizin bozulmasina izin vermeyin.

herkese hayirli ve cok cekmeden güzel dogumlar diliyorum.

Back
X