2014 Aralık Anneleri Bebeğiniz Boyu ve Kilosu

ymra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
312
132
53
merhaba anneler, bebeğinizin boyu ve kilosu için bu başlığı açayım dedim. kıyafetti, hazırlıktı derken bebişlerimizin sağlığına da yönelmeliyiz.

21+1 dayım ve bebeğim 420 gram. boyu baştan popoya 17,5 cm. satımıza göre 1 hafta 3 gün büyüğüz. bu iyi mi kötü mü bilmiyorum.bebeğimin cinsiyeti erkek.

merhaba arkadasim bende bu kinu hakunda bulgi edunmek istiyorum 27+5 de 1kilo 30 gramdi galiba minik bebegim biraz kucuk (

merhaba arkadasim bende bu kinu hakunda bulgi edunmek istiyorum 27+5 de 1kilo 30 gramdi galiba minik bebegim biraz kucuk (
yoo bence hiç te minik değil ben 27+2 yim bebeğim 1050gr ve doktorumuz prof dedi ki bu bebek normal kilosunda hatta biraz iri bile dedi

Aynen benimkinede iri demisti 1 kilo 180 gr
hey maşallah sağlıkla gelsin kuzularımız bize
kilo endişe edilecek bir durum değil yani kimi anneler düşük kilolu diye korkuyor ama 100-300gr arası değişiklikler çok normal diyor doktor her bebek aynı değil neticede
bu arada Simay nasılsın? uzun zamndır göremiyordum seni

İim cnm cok sagol agirlastik artik keyifsiz oluy insan bi giriyorum bi cikiyorum az kaldi ins sen de yoksn bizim diger forumda fazla girende yok gerci nasil gecio mide yanmalari basladimi pff cok fenaym ben

merhaba bugündü kontrolüm oğluşum 26 haftalık 900gr kilosu 27-28 cm boyu sizce nasıl ?

İim cnm cok sagol agirlastik artik keyifsiz oluy insan bi giriyorum bi cikiyorum az kaldi ins sen de yoksn bizim diger forumda fazla girende yok gerci nasil gecio mide yanmalari basladimi pff cok fenaym ben
ben lansor alıyorum her sabah yoksa duramıyorum midem çok kötü oluyor
doktorum verdi kullanımı da güvenli.. bugün kan sayımı yaptırdım sonuçları akşam alıcam bakalım duruma göre kan ilacına başlıcaz biraz sınıra yaklaşmışım kansızlıkta
ben -de öyle keyfim çok yok günler bi an önce geçsin diye bekliyorum kısmete fotoğraf çekimi istiyorum tam şişmeden önce bakalım fotoğrafçı iyi fiyat verirse önümüzdeki hafta onu halledicem

Ben daha ilac almadim almam lazim tam bi eziyet ya bnde kansizim ferrum iciorum hap bakalm ins iy olur cnm ya gecer bu gunlerde bnde daha sismedm soradan sismem ins

Ben daha ilac almadim almam lazim tam bi eziyet ya bnde kansizim ferrum iciorum hap bakalm ins iy olur cnm ya gecer bu gunlerde bnde daha sismedm soradan sismem ins

ne güzel zayıf zayıf bitireceksin demek gebeliği ben sağlam bir diyete giricem bitincr gebelik tabii emzirme dönemini de atlatınca şu an 78kiloyum nasıl ne ara bu kiloya ulaştım hiç anlamadım son ay 5 kg birden aldım ama geçen ay çok abarttım saatsiz zamansız ağır gıdalarla beslendim.. bu ay daha bi sıkıyoruz bakalım dün resmen açlıktan ağladım bol süt yoğurtle gece acıkmalarımı bastırıyorum dr kilonu kontrol et diyor yoksa başına bela olur doğum aşamasında ve sonrasında zorlanırsın diyor benimki de böyle işte annem bana gebeyken 35kg almış bu işler biraz genetik bende almamak için direniyorum

Cnm ya dikkat et tabiiki ben dun gece aciktim sutumu icerken antep fistiigi i findik attim agzima bi kac tane tok yattim. Almissn kilo evet ama yapisalsa yapilicak bisey yok odemde var smdi takma kafana ben almadim cunki troit ilaci kullanirum beki ondan hormonu dengeledigi iicn olabilir hamileyken basima bu cikti her ay endokrin e giciyorum cok sukur ioldum ama yinede kontrol var

arkadaslar nasilsiniz ben cok takiyorum bu kilo meselesini dun konyrolum vardi minik kizim teyzoşları 29+5 1250 gramdi boyuda 38 cm ya bir arkadasim 29+3 vr bebegi tammm 1670 suzlerin nasil gidiyor

MERHABALAR, BEN ŞUAN 30+1,BEBEĞİM ERKEK-BOY 39 CM,KİLO 1550 GR.
ŞİMDİYE KADAR 10 KG ALDIM,DR ÇOK DEDİ.....

merhaba arkadaşlar, kilo konusu benim de canımı sıkmaya başladı maalesef. şimdiye kadar doktor gelişimi gayet normal diyordu ama en son 30+3 te kontrole gittiğimde bebeğimin kilosu 1110 gr çıktı ve bu boyutlara göre 28+0 gibi görünüyor zaten ben de gebeliğimin başından beri toplamda 3,5 kilo aldım sadece, galiba bebeğime iyi bakamıyorum doktor yine de gelişim geriliğinden bahsetmedi ama ben çok kafama taktım bir de suyumun azalmış olduğunu söyledi. bebeğimin kilosunu ve suyunu arttırmak için neler yapabilirim önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim...

canim merhaba simdi kafana hic takma doktorun zaten bisry dememis benimde bir hafta geruden geliyor doktoruma sordugumda sunu dedi uc hafta geriden yada ileriden gelmesi normaldir sen sata degil ultrasyona bak bebeginin kilosu 30 haftaya gore degil 28 haftaya gore degerlendir zatende oyle ultrasyondaki tarih 28 ciktigi icin kilosunu 28 e bakicaksin ki kilosu bence cok iyi bol bol su icmelisin sutu ihmal etme ve ic camasirini sureklo kontrol et bazen bizim akinti sandigim seyler bebegin suyu olanbilit cunku ayni seyleri yasiyorum amniyonsura diye bir yontemle baktilar bana suyum mu geliyor diye dikkat et ve moralini yuksek tut canimmm

erkek bebek; 28+6 38,5 cm 1380 gram. haftası ile uyumlu dedi doktorumuz. şuan makat posizyonunda.

gunaydın benım miniğim biraz tombik sanırım
31+3teyız ctesi kontrolde 41 cm ve 1,910 gr dı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…