2014 Aralık Anneleri Bebeğiniz Boyu ve Kilosu

mrhlr, ben 30+2 bebeğim boyu 39 cm, kilosu da 1550 gr , dr um iyi dedi...ve ben şuan 10 kg aldım

30+0 da 1578 gr'dık. Boyumuzu söylemedi dr. ben de sormadım.

herkese günaydın, ben 31 haftayı bitirmek uzereyım,ama oğlum neredeyse hiç hareket etmiyor,yani çok az ve neredeyse hisetmiyorum. hiç oyle yaşayan var mı? doktora bu cumartesi randevum var.

herkese günaydın, ben 31 haftayı bitirmek uzereyım,ama oğlum neredeyse hiç hareket etmiyor,yani çok az ve neredeyse hisetmiyorum. hiç oyle yaşayan var mı? doktora bu cumartesi randevum var.

1 BARDAK SÜT İÇİP, SOL TARAFINA YATIP, HAREKETLERİNİ TAKİP ET. EĞER HALA Bİ GELİŞME OLMAZSA HEMEN DOKTORUNA GİT. BENCE AKSATMA.

32+0 da 2.200 gr olmuşuz doktorumuz bebeğimiz iri olduğunu söyledi.

benimde 32 haftalık 1780 gramdı azmı acaba bakıyorum kimileri 2kilodan falan bahsediyo

kızlar biraz önce doktordan geldim bugün itibariyle 33+3 haftalığız ama bebek 2600 gr çıktı çok hızlı kilo alıyor ve nst de 100 lerde sancı çıktı doktor ciddi şekilde erken doğum riskim varmış.

ben geçen hafta gittim doktora nstye falan girmedim daha ne zaman alıyolar normalde

İri bebek erkenmi dogar bilmiodum bu arada bol kuru yemis sut ve sut urunleri balik yumurta ceviz kilo aldirir bebege hamur isi anneyi beslermis sadece hepinizi Allah im tez zamanda kurtarsin

Günaydın kızlar, bizde dün doktordaydık 33 haftamdayım 2,135 kg çıktı kızımız. doktorum normal dedi

biz de 31+1 de 2200 gr ve 44 cm idik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…