2014 Aralık Anneleri Bebeğiniz Boyu ve Kilosu

Bugün kontrolümüz vardı 2640 gr / 47 cm olmuş paşam :)

Kendi kiloma dokunmadan bebeğin kilosunu nasıl artıranilirim acaba ?

yok canım biz 2 yıldır Karaman'dayız

yok canım biz 2 yıldır Karaman'dayız
hiç yabancı gelmedin ama adın neydi.inan unuttum.hayat telaşı.bir de hamilelik bende iyice unutkanlık yaptı.önce konyada değilmiydin sanki. hatta buluşmuşmuyduk.

hiç yabancı gelmedin ama adın neydi.inan unuttum.hayat telaşı.bir de hamilelik bende iyice unutkanlık yaptı.önce konyada değilmiydin sanki. hatta buluşmuşmuyduk.

Adım Gönül canım, evet Konya'da buluşmuştuk. Nuriye ben de Kendime unutkan diyordum bak senden geçtim Beril'i bile hatırlıyorum :)

cnm nasıl besleniyosun bizim aynı maşallah seninki güzel beslenmiş.benim cuma vardı kontrolum 2 kiloydu

Beslenmek için özel bişey yapmıyorum canım, bebeğin gelişimi genetik faktörlerle ilgili bişey. bu benim 4. bebeğim hepsi 4 kilo ve üzeri doğdu :) anne baba uzun olunca bebek de uzun doğuyor ister istemez, oğlum 57 cm kızlarım 53'er cm doğmuştu. Bir de bu ölçümlere çok takılma 1-2 mm'lik sapmalar yüzlerce gram farkettirebiliyor.

Canim tosunum 33+3te 2.595gr 47 cm di. simdi 34+5 olduk haftaya kontrolumuz var bakalim.

arkadaslar merhaba bizde 35 haftaligiz ve 2400 kilosu az mi acaba

arkadaslar merhaba bizde 35 haftaligiz ve 2400 kilosu az mi acaba

arkadaşım bebeğinin boy ve kilo ölçümlerine çok fazla takılma bence. kilo ölçümü hesabı karın çevresi ölçümüne göre yapılıyor ve 2-3 mmlik hatalı ölçüm 200-300 gram farkettiriyor. Sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil.

erkek bebek
32+0
2.160 gram
43-44 cm civarı
doğum pozisyonuna girmiş.

tese
tesekkur ederim canim cunku idrar yolu enfekdiyonum var korkuyorum erken dogum olur diye

Bizde 32+3 günlüğüz nasipse aralık sonu doğum olcak ama suyum azalmış dr hftaya tekrar görmek istedi bol sıvı al dedi.bu arada bebegin dogum tarihi vs.gibi sekiller varya yazimizin altinda çıkan ondan Bende istiyorum nasıl yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…