- 22 Ağustos 2014
- 606
- 467
- 158
- 44
Canm ben 32+0 dayım bebeğim 1700 gr azmı acaba ya artırmak için ne yapmak lazm senle arada 1hafta var sennki maşallah baya kilolu :)prensesim 33 haftalık 2334 gr boyu da 44 cm imiş
hayırlı olsun arkadaşım, burada öğrenmek nasipmiş. Beril'imize kardeş geliyor demek cinsiyeti ne?bugün dr kontrolümüz vardı. 33+6 boy:47 Kilo: 2400
evet berilime bir kız kardeş geliyor inşallah.hayırlı olsun arkadaşım, burada öğrenmek nasipmiş. Beril'imize kardeş geliyor demek cinsiyeti ne?
sen konya da mısınBugün kontrolümüz vardı 2640 gr / 47 cm olmuş paşam :)
hiç yabancı gelmedin ama adın neydi.inan unuttum.hayat telaşı.bir de hamilelik bende iyice unutkanlık yaptı.önce konyada değilmiydin sanki. hatta buluşmuşmuyduk.yok canım biz 2 yıldır Karaman'dayız
Bugün kontrolümüz vardı 2640 gr / 47 cm olmuş paşam :)
hiç yabancı gelmedin ama adın neydi.inan unuttum.hayat telaşı.bir de hamilelik bende iyice unutkanlık yaptı.önce konyada değilmiydin sanki. hatta buluşmuşmuyduk.
cnm nasıl besleniyosun bizim aynı maşallah seninki güzel beslenmiş.benim cuma vardı kontrolum 2 kiloydu
arkadaslar merhaba bizde 35 haftaligiz ve 2400 kilosu az mi acaba
tesekkur ederim canim cunku idrar yolu enfekdiyonum var korkuyorum erken dogum olur diyearkadaşım bebeğinin boy ve kilo ölçümlerine çok fazla takılma bence. kilo ölçümü hesabı karın çevresi ölçümüne göre yapılıyor ve 2-3 mmlik hatalı ölçüm 200-300 gram farkettiriyor. Sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?