2014 Aralık Anneleri Bebişlerimizin Kıyafetleri Resimli

Teşekkur ederimm.haklısın çıtçıtlıyı zor giydiricez zaten.banada çamaşırlar fazla gelmişti birazz.başka neler almayı düşùnüyorsunuzz

Teşekkur ederimm.haklısın çıtçıtlıyı zor giydiricez zaten.banada çamaşırlar fazla gelmişti birazz.başka neler almayı düşùnüyorsunuzz
Genelde herkesin hem fikir olduğu şeyler yenidoğan hastane çıkışları çok kısa süre kullanılıyor onlardan yığmamak gerek. 3-6 ve daha çok 6-9 aylık olarak aldım ben. Birde tam takım hastane çıkışını çok alma onun yerine 2 li 3lü olarak satılanlardan al.
Çorap al bol bol. Ben de daha almadım çorap hiç :) Zaten alışverişe çıkınca gördüğün sevimli şeyleri alınca bir de bakıyorsun dolmuş taşmış sepet :) Alırken aylarına dikkat et. Yazın giydireceklerin ve kışın giydireceklerin aynı ay olmasın. Ben direk alıyordum ablam uyardı benide :) Biz o cicilerin içinde kendimizi kaybediyoruz resmen
Olmaz sa olmaz dedikleri şeylerden biri de burun aspiratörü. Hortumlu olanlar iyiymiş. Otribebenin hem fiyatı uygun hem kullananların yorumları olumlu. Tavsiye ederim. Resmi yukarki mesajımda vardı.
Eğer çalışıyorsan benim gibi süt sağıp bırakmak zorunda kalacaksan elektrikli pompa alman çok faydalı olur. Tabi sonra da alabilirsin bunu.
Göğüs ucu kremi al mutlaka, yara olmadan sürmeye başlamak gerek. Ben lansinoh aldım.
biberonlarımızı da Avent cam 120ml ve 240 ml olarak aldım.
Aklıma gelenler bunlar. Eğer sormak istediğin başka bir şey varsa biliyorsam yardımcı olurum canım.
Çokkk ciciii iyi günlerde kullansın inşallahh
Amin canım hepimiz iyi günlerde kullanırız inş Allah.

Teşekkur ederimmm.
Hastane cikisi olarak ablamda uyardi gerek diyee..
Uclu tk daha mantikli dedigin gibi bid ince battaniyesini alirsak daha mantikli.

Giysi haricinde aldigin ihtiyaclarin notunu aldım bende onlardan alirimm.
Bebek giysisinde aylik olarak bende dikkat etmemiştim uyardığın için sagolll

Rica ederim canım. Başka aklına takılan varsa şunu alsam mı ki diye bildiğim kadarı ile yardımcı olurum.
Mesela yatacağı oda için sıcaklık nem ölçer almamıda tavsiye ettiler. Ben aldım Arzum marka uygundu fiyatıda.

İlk ayakkabımızı da paylaşayım. Eki Görüntüle 1233246 25 Tl Unnado 3-6 ay

ilk önce ayakkabıları çok tatlı güle güle kullansın tüm malzemelerini kuzucuk
ve uyarılar için ben de teşekkür ederim dikkate alıcam bende

canım pompa aldığında bilgi verir misin marka model fiyat .. benimde almam lazım çok kararsızım ..

ilk önce ayakkabıları çok tatlı güle güle kullansın tüm malzemelerini kuzucuk
ve uyarılar için ben de teşekkür ederim dikkate alıcam bende
Çok sağol canım. Rica ederim birbirimizden öğreneceğiz bazı şeyleri :)
canım pompa aldığında bilgi verir misin marka model fiyat .. benimde almam lazım çok kararsızım ..
Canım ben pompayı aldım çok oluyor üstelik. Lansinoh elektrikli çift sağım aldım. Mothercare mağzasında indirim vardı oradan aldık burdaki bir arkadaş ile birlikte. Çok araştırdım en sonunda onda karar verdim.

kızlar bende 2014 aralık annelerinde yazdım 2014 kasım anneleri cok guzel sayfa yapmıs diye burayı hiç farkettmemişim..bende en kısa zamanda aldıklarımı fotograflayıp atıcam inşallah.. indirimleride paylasırsak cok guzel olacak..

Çok güzeller ve ayrıca güzel kombin yapmışsın. Ben bi gidemedim LCW. Çocuğumun lcw ürünü hiç bir şeyi yok

çok güzel şeyler var. fiyatları orta seviyede. en azından kaliteleri belli. 2 tulum gördüm. onları da aldım mı rahat edeceğim. hafta sonu alışverişe çıkacağım. amacım yıkanacak şeylerin alımını bitirmek. inş :)

Bende çıkıp bakayım da hepsini birden yıkarım. Önümüzdeki hafta nasipse bende yıkamaya başlamak istiyorum.

bayıldımmmmmmmmm rüya gibi bi odası olacak canım atlı karınca o odaya çok yakışacak maşallaaahh bi sürü
Sağol canım inş Allah bakalım öyle olur. Çok özenerek yapıyoruz inş allah sağlıklı gelir tüm bebişlerde rahat rahat kullanırız her şeylerimizi hepimiz.

ayyy demek paylaşımlarımızı da burda yapcazzzz,bende bişi paylaşayım geri kalır mıyımm lcw den aldığım tulum ve takımm

Eklentiler

• BeFunky_SAM_4117.jpg.webp
    162,7 KB · Görüntüleme: 229
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…