- 4 Nisan 2011
- 3.045
- 1.704
- 248
- Konu Sahibi Cigdemdurukurtulus
-
Teşekkur ederimm.haklısın çıtçıtlıyı zor giydiricez zaten.banada çamaşırlar fazla gelmişti birazz.başka neler almayı düşùnüyorsunuzzost: 36741791 .!.:Canım öncelikle merhaba, bende acemi anne ama tecrübeli teyze olaraktan bir kaç bir şey söyleyebilirim.
Ablam da kış bebeği büyüttü. İlk başlarda atlet kilot ile hiç uğraşılmaz. Ya zıbın giydirirsin ya da çıt çıt lı badi. Evin sıcaklığına bağlı ama doktorlar sen kaç kat giyiyorsan aynı orandan 1 kat fazla giydir diyorlar. Çıt çıtlı badiler çok kullanışlı uzun kollu da kısa kollu da al bence. Ben karışık aldım.
Alt üst takımın daha rahat olduğunu söyleyen de var tulumları daha rahat bulan da. Şahsen bebişi tutarken tulum çok daha rahat oluyor. Onlardan da karışık al.
Yani kısaca her çeşitten azar azar al.Ama bebişken atlet kilotla uğraşılmaz benden söylemesi. Zıbın ya da çıtçıtlıyı zor giydircez zaten. Tutmaya korkarken uğraşamam ben onlarla
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Çokkk ciciii iyi günlerde kullansın inşallahhİlk ayakkabımızı da paylaşayım. Eki Görüntüle 1233246 25 Tl Unnado 3-6 ay
Genelde herkesin hem fikir olduğu şeyler yenidoğan hastane çıkışları çok kısa süre kullanılıyor onlardan yığmamak gerek. 3-6 ve daha çok 6-9 aylık olarak aldım ben. Birde tam takım hastane çıkışını çok alma onun yerine 2 li 3lü olarak satılanlardan al.Teşekkur ederimm.haklısın çıtçıtlıyı zor giydiricez zaten.banada çamaşırlar fazla gelmişti birazz.başka neler almayı düşùnüyorsunuzz
Amin canım hepimiz iyi günlerde kullanırız inş Allah.Çokkk ciciii iyi günlerde kullansın inşallahh
Teşekkur ederimmm.Genelde herkesin hem fikir olduğu şeyler yenidoğan hastane çıkışları çok kısa süre kullanılıyor onlardan yığmamak gerek. 3-6 ve daha çok 6-9 aylık olarak aldım ben. Birde tam takım hastane çıkışını çok alma onun yerine 2 li 3lü olarak satılanlardan al.
Çorap al bol bol. Ben de daha almadım çorap hiç :) Zaten alışverişe çıkınca gördüğün sevimli şeyleri alınca bir de bakıyorsun dolmuş taşmış sepet :) Alırken aylarına dikkat et. Yazın giydireceklerin ve kışın giydireceklerin aynı ay olmasın. Ben direk alıyordum ablam uyardı benide :) Biz o cicilerin içinde kendimizi kaybediyoruz resmen
Olmaz sa olmaz dedikleri şeylerden biri de burun aspiratörü. Hortumlu olanlar iyiymiş. Otribebenin hem fiyatı uygun hem kullananların yorumları olumlu. Tavsiye ederim. Resmi yukarki mesajımda vardı.
Eğer çalışıyorsan benim gibi süt sağıp bırakmak zorunda kalacaksan elektrikli pompa alman çok faydalı olur. Tabi sonra da alabilirsin bunu.
Göğüs ucu kremi al mutlaka, yara olmadan sürmeye başlamak gerek. Ben lansinoh aldım.
biberonlarımızı da Avent cam 120ml ve 240 ml olarak aldım. Eki Görüntüle 1233273 Eki Görüntüle 1233274
Aklıma gelenler bunlar. Eğer sormak istediğin başka bir şey varsa biliyorsam yardımcı olurum canım.
Amin canım hepimiz iyi günlerde kullanırız inş Allah.
Teşekkur ederimmm.
Hastane cikisi olarak ablamda uyardi gerek diyee..
Uclu tk daha mantikli dedigin gibi bid ince battaniyesini alirsak daha mantikli.
Giysi haricinde aldigin ihtiyaclarin notunu aldım bende onlardan alirimm.
Bebek giysisinde aylik olarak bende dikkat etmemiştim uyardığın için sagolll
İlk ayakkabımızı da paylaşayım. Eki Görüntüle 1233246 25 Tl Unnado 3-6 ay
Genelde herkesin hem fikir olduğu şeyler yenidoğan hastane çıkışları çok kısa süre kullanılıyor onlardan yığmamak gerek. 3-6 ve daha çok 6-9 aylık olarak aldım ben. Birde tam takım hastane çıkışını çok alma onun yerine 2 li 3lü olarak satılanlardan al.
Çorap al bol bol. Ben de daha almadım çorap hiç :) Zaten alışverişe çıkınca gördüğün sevimli şeyleri alınca bir de bakıyorsun dolmuş taşmış sepet :) Alırken aylarına dikkat et. Yazın giydireceklerin ve kışın giydireceklerin aynı ay olmasın. Ben direk alıyordum ablam uyardı benide :) Biz o cicilerin içinde kendimizi kaybediyoruz resmen
Olmaz sa olmaz dedikleri şeylerden biri de burun aspiratörü. Hortumlu olanlar iyiymiş. Otribebenin hem fiyatı uygun hem kullananların yorumları olumlu. Tavsiye ederim. Resmi yukarki mesajımda vardı.
Eğer çalışıyorsan benim gibi süt sağıp bırakmak zorunda kalacaksan elektrikli pompa alman çok faydalı olur. Tabi sonra da alabilirsin bunu.
Göğüs ucu kremi al mutlaka, yara olmadan sürmeye başlamak gerek. Ben lansinoh aldım.
biberonlarımızı da Avent cam 120ml ve 240 ml olarak aldım. Eki Görüntüle 1233273 Eki Görüntüle 1233274
Aklıma gelenler bunlar. Eğer sormak istediğin başka bir şey varsa biliyorsam yardımcı olurum canım.
Genelde herkesin hem fikir olduğu şeyler yenidoğan hastane çıkışları çok kısa süre kullanılıyor onlardan yığmamak gerek. 3-6 ve daha çok 6-9 aylık olarak aldım ben. Birde tam takım hastane çıkışını çok alma onun yerine 2 li 3lü olarak satılanlardan al.
Çok sağol canım. Rica ederim birbirimizden öğreneceğiz bazı şeyleri :)ilk önce ayakkabıları çok tatlı güle güle kullansın tüm malzemelerini kuzucuk
ve uyarılar için ben de teşekkür ederim dikkate alıcam bende
Canım ben pompayı aldım çok oluyor üstelik. Lansinoh elektrikli çift sağım aldım. Mothercare mağzasında indirim vardı oradan aldık burdaki bir arkadaş ile birlikte. Çok araştırdım en sonunda onda karar verdim.canım pompa aldığında bilgi verir misin marka model fiyat .. benimde almam lazım çok kararsızım ..
Çok güzeller ve ayrıca güzel kombin yapmışsın. Ben bi gidemedim LCW. Çocuğumun lcw ürünü hiç bir şeyi yokEki Görüntüle 1244296 Eki Görüntüle 1244297 bunlarda bizim aldıklarımız. lcw-19,90*2. ayrı satılıyor. ben kombine ettim.
Çok güzeller ve ayrıca güzel kombin yapmışsın. Ben bi gidemedim LCW. Çocuğumun lcw ürünü hiç bir şeyi yok
Bende çıkıp bakayım da hepsini birden yıkarım. Önümüzdeki hafta nasipse bende yıkamaya başlamak istiyorum.çok güzel şeyler var. fiyatları orta seviyede. en azından kaliteleri belli. 2 tulum gördüm. onları da aldım mı rahat edeceğim. hafta sonu alışverişe çıkacağım. amacım yıkanacak şeylerin alımını bitirmek. inş :)
Günaydınlar, Ben oğluşumun odası için atlı karınca aldım. 25 tl + kargo = 30 tlEki Görüntüle 1244258
Sağol canım inş Allah bakalım öyle olur. Çok özenerek yapıyoruz inş allah sağlıklı gelir tüm bebişlerde rahat rahat kullanırız her şeylerimizi hepimiz.bayıldımmmmmmmmm rüya gibi bi odası olacak canım atlı karınca o odaya çok yakışacak maşallaaahh bi sürü
çok güzel canımm,güle güle kullansın bebiş inşallahKızlar bugun odamız geldi bende buradan atıyım.. Oda minik oldugundan tam foto alamadım mağaza resmını atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?