2014 Aralık Anneleri Bebişlerimizin Kıyafetleri Resimli

_swift_: 37010645 .!.:
Çok güzelmiş. Güle güle kullanın inş Allah.
Tesekkur ederim swift. Hepimiz insallah kucagimiza aliriz ve giydirmek nasip olur. Kasim anneleri cok güzel koymuslar herseyleri.aralik anneleri icin erkenmi anlamadim.pek birsey yokta..

Merhaba bayanlarrr
Ben hastane icin gecelik begenemiyorumn
Lahusa geceliklerini pek begenmiyorum.daha sonrada kullanabilecegim seyler istiyorum.bide piyasada lahusa geceligi diyince iki kati oluyo fiyatlari hiç gerek yok bence.
Onden dugmeli model cok fazla yok piyasada onden uc dugmeli var ve emzirirken rahat olmaz diye dusunuyorum.siz aldinizmiii.Ve ben dantelli suslu puslu degilde daha cok spor modelleri seviyorummm

aynı benım dusunceesın kızzzz :)
bulursan kesın banada haber ver
ınternetten bakıyorum cok pahalı gelıyo bana ona okdar verecegıme bebegıme bısey alırım dıyorum almıyorum
normal bı pijama takımı alsam onden dugmelı bedenı en buyuk olanından dıyorum ama pişman olurum dıye alamıyorum

Cogu kişi aynı derde sahip sanırum . Bende aynen senin gibi begenmıyırum ve pahalı geliyor

Eeee napicaz kizlar ben normal pijama tklarindan begendim ama buyuk bedeni olurmu bilemiyorum hastanede belleri cok sıkı.fiyatî 55 ti daha dusugunude bulamadim. pazara baktim oradada onden üç dugmeliler ve düzler varrrr yaaa

ben 2 gecelik aldım. biri 40 tl diğeri 20 tl. ikiside güzel ve işimi görür. uzun kollu ve kısa kollu. hatta 40 lık aldığım normalde 80 di indirimdi pazarlıktı derken indi. normal gecleik sabahlıksızlar uygun bence.

Sabahlıksız olanlara bakiyoruum bende
Peki normalmi aldin yoksa lahusa olarak satilandanmi

Sabahlıksız olanlara bakiyoruum bende
Peki normalmi aldin yoksa lahusa olarak satilandanmi
lahusa aldım. biri yandan düğmeli, diğeti ortadan ama göğüs bölgelerinde gizli delikleri var. ve baya da kaliteli. köşede çapraz duran 40 tl lik olan. 20 liği lwc dan almıştım.

Eklentiler

• IMG-20140920-WA0004.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 178
lahusa aldım. biri yandan düğmeli, diğeti ortadan ama göğüs bölgelerinde gizli delikleri var. ve baya da kaliteli. köşede çapraz duran 40 tl lik olan. 20 liği lwc dan almıştım.
Güle güle kullan xnm cok guzelll.
Cok güzel gule gule kullan.lcw de de satiliyomu kii

Normalde çok pahalı sen çok uyguna almışsın ben Aralık ayında olucam ince olmasını istemiyorum ama pek kalın da yok

Kizlar ben yurtdışında yasadigim icin bu gorevi anneme vermistim istanbul dan gonderdi bana.pembe renkli sabahlikli ve benim için onemli olan uzun olmasiydi.tesetturlu oldugum icin kolu ve boyunun uzun olmasini istedim. Koridorlarda felan gezerken rahat ederim diye.onceligim bu oldugu icin sadece bi model bulmuslar.geceligi sezeryan olma ihtimaline karsi aldim onden uc dugmeli.buradanda pijama takimi aldim onden full dugmeli. Inşallah sezeryan olmak zorunda kalmamda giyerim.cunku normalde pijama giyen ve geceligi giymeyen bi insanim.ceyizimde aldigim da pamukluydu ama biraz suslu dantelli kisa felan oldugu icin onuda kullanamiyorum.iki takim götürmeyi planladim hatta cantamada koydum.annemin aldigi 115 tl.benim aldığım 90 tl ye denk geliyor.resmini bulursam hemen atiyorum.

Yikayip utuleyip hastane cantama koyduğum için geceligimin resmini bu sekilde buldum.birebir aynisi degil Zaten resimdeki biraz orta yas işi. Her ihtimali dusunmek gerekiyor sadece o yuzden aldim yoksa itiraf edeyim dogumdaaaaaan doguma giyerim bende :)

Tesekkur ederim ilerde evdede kullanabileceğim bi ürün bide markayi tanıyor olmam bes dakikada karar verdirdi bana.yika yika giy yani hic bisey olmuyor urunlerine..kizima yeni cicisler aldik onlarida atayim zaten eksiklerde vardi ama bazi resimler gelmiyor malesef

evet bende evde de kullanacağım bişi almak istiyorum daha mantıklı :) at da bakalımm cicişleree

Aminn.akli ruhu bedeni salim olsunlarda kiz erkek önemli degil.ama itiraf edeyim kiyafetler insanı inanilmaz cezbediyor. Herseyi kullanacagimiz kadar aliyoruz sayarak felan yani.alip alipta giydirmeden kaldirmakta istemiyorum. Malum odaydi arabaydi zaten durumlar sıkıştı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…