- 16 Eylül 2014
- 683
- 627
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cigdemdurukurtulus
-
Tesekkur ederim swift. Hepimiz insallah kucagimiza aliriz ve giydirmek nasip olur. Kasim anneleri cok güzel koymuslar herseyleri.aralik anneleri icin erkenmi anlamadim.pek birsey yokta.._swift_: 37010645 .!.:Çok güzelmiş. Güle güle kullanın inş Allah.
aynı benım dusunceesın kızzzz :)Merhaba bayanlarrr
Ben hastane icin gecelik begenemiyorumn
Lahusa geceliklerini pek begenmiyorum.daha sonrada kullanabilecegim seyler istiyorum.bide piyasada lahusa geceligi diyince iki kati oluyo fiyatlari hiç gerek yok bence.
Onden dugmeli model cok fazla yok piyasada onden uc dugmeli var ve emzirirken rahat olmaz diye dusunuyorum.siz aldinizmiii.Ve ben dantelli suslu puslu degilde daha cok spor modelleri seviyorummm
Cogu kişi aynı derde sahip sanırum . Bende aynen senin gibi begenmıyırum ve pahalı geliyorMerhaba bayanlarrr
Ben hastane icin gecelik begenemiyorumn
Lahusa geceliklerini pek begenmiyorum.daha sonrada kullanabilecegim seyler istiyorum.bide piyasada lahusa geceligi diyince iki kati oluyo fiyatlari hiç gerek yok bence.
Onden dugmeli model cok fazla yok piyasada onden uc dugmeli var ve emzirirken rahat olmaz diye dusunuyorum.siz aldinizmiii.Ve ben dantelli suslu puslu degilde daha cok spor modelleri seviyorummm
Sabahlıksız olanlara bakiyoruum bendeben 2 gecelik aldım. biri 40 tl diğeri 20 tl. ikiside güzel ve işimi görür. uzun kollu ve kısa kollu. hatta 40 lık aldığım normalde 80 di indirimdi pazarlıktı derken indi. normal gecleik sabahlıksızlar uygun bence.
lahusa aldım. biri yandan düğmeli, diğeti ortadan ama göğüs bölgelerinde gizli delikleri var. ve baya da kaliteli. köşede çapraz duran 40 tl lik olan. 20 liği lwc dan almıştım.Sabahlıksız olanlara bakiyoruum bende
Peki normalmi aldin yoksa lahusa olarak satilandanmi
Güle güle kullan xnm cok guzelll.lahusa aldım. biri yandan düğmeli, diğeti ortadan ama göğüs bölgelerinde gizli delikleri var. ve baya da kaliteli. köşede çapraz duran 40 tl lik olan. 20 liği lwc dan almıştım.
Cok güzel gule gule kullan.lcw de de satiliyomu kiilahusa aldım. biri yandan düğmeli, diğeti ortadan ama göğüs bölgelerinde gizli delikleri var. ve baya da kaliteli. köşede çapraz duran 40 tl lik olan. 20 liği lwc dan almıştım.
Güle güle kullan xnm cok guzelll.
Cok güzel gule gule kullan.lcw de de satiliyomu kii
Normalde çok pahalı sen çok uyguna almışsın ben Aralık ayında olucam ince olmasını istemiyorum ama pek kalın da yokben 2 gecelik aldım. biri 40 tl diğeri 20 tl. ikiside güzel ve işimi görür. uzun kollu ve kısa kollu. hatta 40 lık aldığım normalde 80 di indirimdi pazarlıktı derken indi. normal gecleik sabahlıksızlar uygun bence.
canımm pijama takımı çok şeker
evet bende evde de kullanacağım bişi almak istiyorum daha mantıklı :) at da bakalımm cicişlereeTesekkur ederim ilerde evdede kullanabileceğim bi ürün bide markayi tanıyor olmam bes dakikada karar verdirdi bana.yika yika giy yani hic bisey olmuyor urunlerine..kizima yeni cicisler aldik onlarida atayim zaten eksiklerde vardi ama bazi resimler gelmiyor malesef
çokk güzeller,sağlıkla giyer inşallahh,ama kızlar için ne ciciler var yaaa,benim erkek böle çok çeşit yok ama papyonlu çok şeker takımlar varr ,allahım inşallah 2. kız nasip eder de 2 güzel duyguyu yaşatırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?