2014 Aralık Anneleri

Bizimkininde yok hala Taa ilk 3 ayda beril olsun dedim. Kabul ettiremedim
Daha zaman var bol bol düşünün. Bende ikna etmeye çalışıyorum bu sırada
beril de güzelmiş bebek konusunda oldukça kararsızız eşyaları da dahil olmak üzere neden böyle oldu kii bilemedim kızımda kararsız olmaz umarım

Canim benim sagolun merak ettiginiz icin bi an once mobil uygulamaya gecmesi lazim sitenin her dakika bilgisayar acilmiyo telefondan mesajlasiyo gibi oluyodu..
Ben cok kotu oldum insallah sen olmazsin
canım aynen girip bakmak çok sıkıcı umarım hemen geçer

çok doğru öneriler limon suyu iyi gelir,yoğurt,bol su için

Benim kız dun akşam depar atıyodu resmen. Artık dışardanda net hissedılıyo. Hiç durmadı maşallahh. Cok hareketlı melegım

Günaydın kızlar, dün anlatmıştım burada, şekerim düşmüş olabilir diye. anneme gittim ölçtüm ve hem tansiyonum hem de şekerim düşük çıktı. ben demir ve vitaminlerime hala başlayamadım bulantılarım bitmediği için, acaba vücut direncim mi düşüyor o yüzden diyorum. pek alakası olacağını sanmıyorum ama aklıma geliyor işte her şey. bugün doktorumu arayacağım bakalım ne diyecek.

ben de ıslak mendille sildikten sonra elini yıkayanlardanım ama arkadaşın da dediği gibi pamuk çok avantajlı değil. kuzenim ıslak mendili kullanmadan önce ılık temiz suya batırıp hafifçe sıkıyordu ve bebeğin poposunu öyle temizliyordu. belki öyle de yapılabilir.

Benim kız dun akşam depar atıyodu resmen. Artık dışardanda net hissedılıyo. Hiç durmadı maşallahh. Cok hareketlı melegım

maşallah canım :) ben de dün dışarıdan hissettim, çok şaşırdım. çok tatlılar kuzucuklarımız

Sonunda biberonda karar verdim ve aldım. Hadi hayırlı olsun bize :)
Kızlar bu arada mağzalarda çok daha pahalıydı bu ürün. Nette çok daha ucuz. Şu netten alışveriş çıkalı zevkle dokuna dokuna ürün alamıyorum. Net hep daha ucuz oluyor. Gidip mağzada inceleyip netten alıyorum
Aldığım biberonlarımız

hayırlı olsun kuzum yaaaa çok estetik bu biberonlar pek havalı ne dicem ne olur ne olmaz diye alıyorsun di mi ya ben emer bebek diye düşünüyorum ama ya emmezse bi aksilik olursa hazırda bende tutayım.... sanırım kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…