- 17 Şubat 2012
- 606
- 76
- 323
beril de güzelmiş bebek konusunda oldukça kararsızız eşyaları da dahil olmak üzere neden böyle oldu kii bilemedim kızımda kararsız olmaz umarımBizimkininde yok halaTaa ilk 3 ayda beril olsun dedim. Kabul ettiremedim
Daha zaman var bol bol düşünün. Bende ikna etmeye çalışıyorum bu sırada
canım aynen girip bakmak çok sıkıcı umarım hemen geçerCanim benim sagolun merak ettiginiz icin bi an once mobil uygulamaya gecmesi lazim sitenin her dakika bilgisayar acilmiyo telefondan mesajlasiyo gibi oluyodu..
Ben cok kotu oldum insallah sen olmazsin
günaydın canım nasılsın ?Günaydınlar ......
İyi Canım sen nasılsın.günaydın canım nasılsın ?
şükür iyiyim :)İyi Canım sen nasılsın.
Gece hiç rahat uyuyamadım. Bütün gün bunalım takılırım artık[/
Günaydın kızlaar
Ya ben burdan yazmaya alışamadım bi turluGünaydınn k
Günaydın canım sana ve kızına daGünaydınn k
Alışırsın alışırsın. Biraz zaman geçsin bu formatı da sevcez mecbur. Eskiye dönmüyorlar baksana. Mobili de yapmadılar daha resmen stres oldum. Tatilde nasıl gireceğim benYa ben burdan yazmaya alışamadım bi turlu
Cnm geçmiş olsun ne kadar korusakta oluyo üzülme. Internette limon suyu iyi gelir diyordu limonata yap iç bol bol hem doğal hem vitamin. Bir de yoğurt faydalı diyo cnm içindeki yaralı bakteriler enfeksiyona iyi geliyomus bi dene tatlım inş iyi olursun.
Günaydın canım sana ve kızına da
Alışırsın alışırsın. Biraz zaman geçsin bu formatı da sevcez mecbur. Eskiye dönmüyorlar baksana. Mobili de yapmadılar daha resmen stres oldum. Tatilde nasıl
aslında bu yönden hiç düşünmemiştim.. doğru diyorsun ama ne bileyim çok kimyasal geliyor ıslak mendiller bana.. kendime bile kullanamıyorum elimi bile silemiyorum o derece rahatsız ediyor beni.. bi doğsunlar bi kerecik deneyeyim baktım çaresizim mecbur alırım en safından çok sağol bilgilendirdiğin için böyle tecrübeli anneler ihtiyacımız var
Benim kız dun akşam depar atıyodu resmen. Artık dışardanda net hissedılıyo. Hiç durmadı maşallahh. Cok hareketlı melegım
Ya ben burdan yazmaya alışamadım bi turlu
Sonunda biberonda karar verdim ve aldım. Hadi hayırlı olsun bize
Kızlar bu arada mağzalarda çok daha pahalıydı bu ürün. Nette çok daha ucuz. Şu netten alışveriş çıkalı zevkle dokuna dokuna ürün alamıyorum. Net hep daha ucuz oluyor. Gidip mağzada inceleyip netten alıyorum
Aldığım biberonlarımız
Eki Görüntüle 1217552 Eki Görüntüle 1217553
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?