2014 Aralık Anneleri

Açıkçası bir an önce alıp rahatlama taraftarıyım. Bence erken değil. Bizde bu ay sonu izin dönüşü bakacağız mobilyalara. Oda almak bütçemize uyarsa o zaman odasını boyayacağız. Şahsen 6 aya kadar bende yanımda bambu sepette yatırıp 6 aydan sonra odası olsun olmasın beşiği olmak zorunda ayrı oda düşünüyorum. Tabi bu birazda çocuğun durumuyla da alakalı çok huzursuz bir bebiş olursa ayırmam herhalde. ama şimdiki düşüncem bu. Ablam 2 çocuğunu da 6. aylarında hatta oğlunu 5. ayında ayırdı odalarına. Gayette güzel uyum sağladılar. Takma şimdiden kafana durum gösterecek. Ayırsan da ayırmasanda beşik lazım sonuçta o alınacak. Durum kaldırıyorsa oda yaparsın en güzeli.

Büyük konuşmak gibi olmasın ama ne babaannesinin ne de dedesinin ismini koymam ben. Daha önünüzde zaman var seçersiniz. Nil gibi tek heceli isimleri iki isimle de kullanıyorlar olmazsa iki isim koyarsınız. Şimdi yazarken aklıma geldi ece nil ya da nil ece nerden geldi hiçbir fikrim yok

canım ben kızımda hep sebamed kullandım çokda memnun kaldım.Pişik kremi şampuan bize çok iyi geldi.Oğluşlarımda da sebamed kullanmayı düşünüyorum :)

babası biraz daha düşünsün bakalım :) isimsiz minnak kızım gelene kadar karar veririz inşallah

ohhhhhhhhhhhhhh doktoru 184'e şikayet ettim rahatladım hem de nasıl rahatladım anlatamam
ohhh süpersin, hamiş bir kadına söylenecek en kötü şeyi söyledi sana. Bebişini göstermedi ohhh iyi olmuş.
canım ben kızımda hep sebamed kullandım çokda memnun kaldım.Pişik kremi şampuan bize çok iyi geldi.Oğluşlarımda da sebamed kullanmayı düşünüyorum
Hmm sağolasın canım. Dünya kadar çeşit var. Siz deneyimli annelerden fikir almak güzel

canım bebiş burdayım diyo da var kuruluk var ilişkide yanma acıma var iltihapli bişey varda bebeğe gecer diye korkuyorum

canım kendini çok korkutma işte unutma stresin de bebişe etkisi var...bir doktor bulursunuz ya...

ohhhhhhhhhhhhhh doktoru 184'e şikayet ettim rahatladım hem de nasıl rahatladım anlatamam

Cnm bnm ilişki sonrası kan olmuştu vajinanın içinden değilde vajinanın biryerlerinden geldiğini hissettim devamı gelmiyordu ve aciyrdu kuruluktan yani. Devamı gelmiyorsa korkma kuruluktan bence . Doktora gitmiştim bende korkarak ama bebeğe baktı oynuyordu bişey yok dedi. Hatta sonra bir ay sonra da kırmızımsı bi akıntı oldu yine ilişki sonrası kuruluktan hep sonra acele etmemeyi öğrendik yani ayda bir oluyo zaten korkuyoruz onunda etkisi var ve Bebislere bişey olucak diye sıkıyoruz kendimizi o nedenle daha dikkat edersiniz artık. Doktorundan seni rahatlatır zaten

canım ben ilk zamanlar saç ve vücut için sebamed sabun kullanmayı düşünüyorum, sonra şampuanına geçeceğim. pişik kremi bephantol, ıslak mendil unibaby yenidoğan, yağ da hakiki zeytinyağı.
eee hepsine karar vermişim gidip alsam ya ben bunları

aynen canım, annemin dediği gibi hayırlısıyla bi' doğursaydık şu minişleri :)

ya herkes o kadar girmiş ki hayatımızın içine, herkesin bir düşüncesi var ve resmen çekiniyoruz milletten. valla öyleyiz ya, ne hale getirmişler bizi :) benim de çok şikayetçi olduğum bir durum bu.
sen kendin düşünüp karar ver canım, tabi ki her şey planladığımız gibi olmayabilir ama onu da yaşayıp göreceğiz. ben oda yapacağım inş, hem şu sonradan büyüyen beşiklerden hem de ahşap kafes beşiklerden alacağım. büyüğü bebek odasına küçüğü yatak odama koyacağım ve Allah izin verirse 6 aydan sonra ayırmayı düşünüyorum. he ayıramayacaksam da bunu kendim deneyimleyip tecrübe etmek istiyorum :)
büyüklerimizin düşüncesi elbette önemli, kırmamak lazım ama her şeye müdahale etmelerine müsaade edemeyiz ki.

Kızlarrr veeeeee ikînci kez bebişimi renklı gordum.

Eklentiler

• image.webp
    9 KB · Görüntüleme: 74
benim gülücüklerim neden yanlış çıkıyor? gülüyorum göz kırpma çıkıyor, kahkaha atıyorum bazen hiç çıkmıyor. henüz kendine gelmedi sanırım forum

benim gülücüklerim neden yanlış çıkıyor? gülüyorum göz kırpma çıkıyor, kahkaha atıyorum bazen hiç çıkmıyor. henüz kendine gelmedi sanırım forum
ayy evet ya önceden ne güzel hazırdaydı şimdi bir de smileyleri falan çıkarmak için harflerin de unutulmaması gerekiyor

22 olucsm inş yarın canm
ben 20+6da gittiğimde renkliye verdi ama tam gözükmedi daha büyümesi lazım dedi doktorum...bir daha gelince daha güzel gözükecek demişti...maşallah senin meleğine tam poz vermiş ya yerimm..sorayım bir dedim acaba kaç haftalıktan tam gözüküyor diye...kendi doktorun renkliye verdi değil mi canım??

Son düzenleme:
Allah razı olsun çok rahatladım kızım oynuyor da kendimi rahat hissediyorum peki kuruluğa nasıl çözüm buldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…