Açıkçası bir an önce alıp rahatlama taraftarıyım. Bence erken değil. Bizde bu ay sonu izin dönüşü bakacağız mobilyalara. Oda almak bütçemize uyarsa o zaman odasını boyayacağız. Şahsen 6 aya kadar bende yanımda bambu sepette yatırıp 6 aydan sonra odası olsun olmasın beşiği olmak zorundakızlar bir şey daha var merak ettiğim bu cumartesi kızımızın odasını boyayacağız inşallah.. bebek odası da beğendim şimdi sipariş vermek istemiyorum daha odasını boyamadım 22 hafta 4 günlük bugün sipariş versem 20 gün içinde gelir.. sizce erken mi? geç mi? zamanı mı? ama kararsızım birde yatak odama beşik almak istiyorum herkes yadırgıyor aaaaa çocuğu ayrımı yatıracaksın die bende en azından 6 ayıma kadar yanımda yatırıp sonra ayıracağım diyorum o zaman da ayırmazsın alışırsın kıyamazsın diolar.. ne yapsam ki ben??
Büyük konuşmak gibi olmasın ama ne babaannesinin ne de dedesinin ismini koymam ben. Daha önünüzde zaman var seçersiniz. Nil gibi tek heceli isimleri iki isimle de kullanıyorlar olmazsa iki isim koyarsınız. Şimdi yazarken aklıma geldi ece nil ya da nil ece nerden geldi hiçbir fikrim yokcanım ben hep nil diyordum eşimin annesinin adıda ayşe eşim istemedi ama ben hep ayşe nil olsun dedim bayramda kayınvalideyle dargınlık oldu ayşe koymam artık dedim o da nil çok kısa iki heceli olsun müge gibi dedi müge de kaldı ne yapacağız bakalım
ohhhhhhhhhhhhhh doktoru 184'e şikayet ettim rahatladım hem de nasıl rahatladım anlatamamcanım kendini çok korkutma işte unutma stresin de bebişe etkisi var...bir doktor bulursunuz ya...
canım ben kızımda hep sebamed kullandım çokda memnun kaldım.Pişik kremi şampuan bize çok iyi geldi.Oğluşlarımda da sebamed kullanmayı düşünüyorum :)Kızlar birde merak ettiğim benim kararsız kaldığım konu şu ki, bebişlerinize ne marka bebek bakım yağları ve kremleri alacaksınız ya da aldınız. Hangisi daha doğal, daha az kimyasal içeriyor. Bazıları diyor onların hepsi kimyasal zeytin yağı kullan ne bileyim kafam karıştı.
babası biraz daha düşünsün bakalım :) isimsiz minnak kızım gelene kadar karar veririz inşallahBüyük konuşmak gibi olmasın ama ne babaannesinin ne de dedesinin ismini koymam ben. Daha önünüzde zaman var seçersiniz. Nil gibi tek heceli isimleri iki isimle de kullanıyorlar olmazsa iki isim koyarsınız. Şimdi yazarken aklıma geldi ece nil ya da nil ece nerden geldi hiçbir fikrim yok
ohhh süpersin,ohhhhhhhhhhhhhh doktoru 184'e şikayet ettim rahatladım hem de nasıl rahatladım anlatamam
Hmm sağolasın canım. Dünya kadar çeşit var. Siz deneyimli annelerden fikir almak güzelcanım ben kızımda hep sebamed kullandım çokda memnun kaldım.Pişik kremi şampuan bize çok iyi geldi.Oğluşlarımda da sebamed kullanmayı düşünüyorum
Verirsiniz verirsiniz. İçinize sinen bir isim olunca hiçte zor olmuyor karar vermek.babası biraz daha düşünsün bakalımisimsiz minnak kızım gelene kadar karar veririz inşallah
bende çok kararsızım canım o kadar çok fikri olan insan var ki odayı ne yapacaksın zaten kullanmayacak bir yıl yanında yatması gerek diyenleri mi ararsın yanında yatırınca ayırmak için çocuğa kendi odasını alırsın sevinir ayrılır şimdi gerek yok diyeni mi ararsın ne bileyim canım sıkkın şu oda konusuna mobilya bakmaya başladık kafam karıştı iyice :/
amaaan her kafadan bir ses çıkıyor ben odamızı buldum ev eşyalarım hep beyaz bebek odasıda beyaz ama pembe ile kombin yapacağım inşallah... bide zaman geçse :)
heheheehh...senin adına sevindim...iyi olmuş ama haketti tabiohhhhhhhhhhhhhh doktoru 184'e şikayet ettim rahatladım hem de nasıl rahatladım anlatamam
canım bebiş burdayım diyo da var kuruluk var ilişkide yanma acıma var iltihapli bişey varda bebeğe gecer diye korkuyorum
canım kendini çok korkutma işte unutma stresin de bebişe etkisi var...bir doktor bulursunuz ya...
ohhhhhhhhhhhhhh doktoru 184'e şikayet ettim rahatladım hem de nasıl rahatladım anlatamam
ben aşırı şekilde hissediyorum canım kıpır kıpır ama diodum bu kadar olmaz heralde die hemde 8 haftalıkken ultrasonda hareket ettiğini görmüştükhatta eşim dahi inanmıyordu ama dün oda gözleriyle görmüş oldu inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız rabbim en yakın zamandada isteyenlere bu duyguları yaşamayı nasip eder inşallah
Kızlar birde merak ettiğim benim kararsız kaldığım konu şu ki, bebişlerinize ne marka bebek bakım yağları ve kremleri alacaksınız ya da aldınız. Hangisi daha doğal, daha az kimyasal içeriyor. Bazıları diyor onların hepsi kimyasal zeytin yağı kullan ne bileyim kafam karıştı.
bizim evde öyle annemde her ikisi de mevcut.ne bilim valla kız diyip de oğlan olunca oğlan diyip de kız da olur diye düşündüm.belli mi olursıcaklarda çok dışarı çıkmamaya dikkat et gene de canım.iyi gelmiyor bu havalar bize
kızlar bir şey daha var merak ettiğim bu cumartesi kızımızın odasını boyayacağız inşallah.. bebek odası da beğendim şimdi sipariş vermek istemiyorum daha odasını boyamadım 22 hafta 4 günlük bugün sipariş versem 20 gün içinde gelir.. sizce erken mi? geç mi? zamanı mı? ama kararsızım birde yatak odama beşik almak istiyorum herkes yadırgıyor aaaaa çocuğu ayrımı yatıracaksın die bende en azından 6 ayıma kadar yanımda yatırıp sonra ayıracağım diyorum o zaman da ayırmazsın alışırsın kıyamazsın diolar.. ne yapsam ki ben??
maşallah canım bebişine...kaç haftalıksın acaba???Kızlarrr veeeeee ikînci kez bebişimi renklı gordum.
ayy evet ya önceden ne güzel hazırdaydı şimdi bir de smileyleri falan çıkarmak için harflerin de unutulmaması gerekiyorbenim gülücüklerim neden yanlış çıkıyor? gülüyorum göz kırpma çıkıyor, kahkaha atıyorum bazen hiç çıkmıyor. henüz kendine gelmedi sanırım forum
22 olucsm inş yarın canmmaşallah canım bebişine...kaç haftalıksın acaba???
ben 20+6da gittiğimde renkliye verdi ama tam gözükmedi daha büyümesi lazım dedi doktorum...bir daha gelince daha güzel gözükecek demişti...maşallah senin meleğine tam poz vermiş ya yerimm22 olucsm inş yarın canm
Allah razı olsun çok rahatladım kızım oynuyor da kendimi rahat hissediyorum peki kuruluğa nasıl çözüm buldunCnm bnm ilişki sonrası kan olmuştu vajinanın içinden değilde vajinanın biryerlerinden geldiğini hissettim devamı gelmiyordu ve aciyrdu kuruluktan yani. Devamı gelmiyorsa korkma kuruluktan bence . Doktora gitmiştim bende korkarak ama bebeğe baktı oynuyordu bişey yok dedi. Hatta sonra bir ay sonra da kırmızımsı bi akıntı oldu yine ilişki sonrası kuruluktan hep sonra acele etmemeyi öğrendik yani ayda bir oluyo zaten korkuyoruz onunda etkisi var ve Bebislere bişey olucak diye sıkıyoruz kendimizi o nedenle daha dikkat edersiniz artık. Doktorundan seni rahatlatır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?