2014 Aralık Anneleri

Sen hepsini düşünmüşsün git al aklında kalacağına aldım bitti dersin
Bende yavaş yavaş karar verdim. Bu ay sonu başlarım artık almaya zaten kıyafet almayacağım. Sadece 1 takım ne renk pijama alırsam kendime o renk takım alıp aynı takılacağız hastanede oğlumla
Evet millet çok karışıyor. Ben hiç sallamam milletin dediklerini. Kafama koyduysam olur zaten.
Geçenlerde mobilyacı abimize sordukbeşik olayında fikir verir diye. Sormaz olaydık. Zaten çalışacaksınız da ayrılamaycaksınız da falan da filan. Hiç beşikle uğraşma direkt genç odası al demez mi ? Kendi çocukları 7-8 yaşlarında. Hala ortalarında yatıyormuş. Ama çok şımarık bir çocuk. Ben öyle istemme şımarık olmasın. Amannn dilimi ısırayım büyük konuşmaya da gelmez herkesin söyleyecek bir fikri var malesef. Bende kendim deneyip görmek istiyorum. 6 ayında ayıramazsak odasına yatarız o zaman koyun koyuna
Kızlarrr veeeeee ikînci kez bebişimi renklı gordum.
Ayy yerim ben onu. Ne tatlı çıkmış. Senin ki emmeye başlamış. Çıkınca kolaylık olsun diye pratik yapıyor
benim gülücüklerim neden yanlış çıkıyor? gülüyorum göz kırpma çıkıyor, kahkaha atıyorum bazen hiç çıkmıyor. henüz kendine gelmedi sanırım forum
Evet iki nokta ve parantez yeni formatta gülmek değil göz kırpmak smileyları arayıp duruyorum. Hepsi de hareket halinde gözlerim karışıyor ne koyacaktım ben bu mesaja diyorum

Yok canm be
He yok cnm ben gecen hafta detaylı ultrasona gıtmiştim. Ama bebiş sırtını donup poz vermemiştı. Eve geldm cd den izlerim dedim. Bi açtim 5 saniyelik goruntu var oda karanlık. Hemn aradım gttgm yerı cazgırlık yaptım. Dun tekrar grdim ücret vermedm. Sansıma kızım hemen poz verdı. Kendi hastanmde pahalıydı detaylı. Baska yerde yaptrdm

ben detaylıya gittiğimde renkliye vermediler sadece organlara falan baktı...ondan önce dediğim gibi 20+6 da kendi doktorum renkli vermişti bundan sonra da herhalde renkli verir...benim hastanemde de aniden bir ek ücret ödemek zorunda kaldık malesef...o da neymiş zamanı, günü geçmişmiş diye yani...ama ne güzeell ne tatlı birşeymişş yaa.... ya ben de oğluşumu özledim...görmek istiyorumm

Son düzenleme:

Evetya. Hiç yuzınu gormk nasip olmamıştı. Hep ya eliyle kapatıyodu komple yada arkasını donuyodu. Bi saniyelik bu goruntuyu yakaladık hemen kapattı yüzunu dondu arkasını
hahhaha bu kadar yeter diye düşünmüştür bebiş benimkide ayrıntılıda hiç net görüntü vermedi,2 gün sonra doktora gittim o da renkli gösterdi eli yine yüzündeydi ama seninki gibi net foto verdi,benimkinin de eli yanağında

tam idrar tahlili yaptirdim hersey temiz cikti doktor yinede antibiyotik verdi ben bugunde cok yanmam olursa yarin alir baslarim diye dusundum isin garip tarafi sanki gecmeye basladi yanma vardi sadece simdi hafifledi bayaa yürümekte iyi geldi.

Cic
Cinsiyetı neydı senın. Erkwklerı bilmem ama benm kızın eli hep yuzunde

Allah razı olsun çok rahatladım kızım oynuyor da kendimi rahat hissediyorum peki kuruluğa nasıl çözüm buldun
Canım bunun icin przrvatf alabilirsiniz ama en sade olanını alın zararlı bişey içermesin bebeğe biz uzunca bekliyoruz canım kuruluk islaklıga dönene kadar anlatabildm umarim:) kusura bakmayın kızlar biraz açıklayıcı oldu ama başka türlü anlatamadım bir de kendini rahat hisset o önemli bebeğe bişey olucak diye düşünürsen esine anlat cnm anlayış gösterecektir. Biz çözümü böyle bulduk yani ama bnm gelen kan böyle peçete silip dikkatli bakınca görünecek türdendi. Devamı olmuyordu ve vajina tahriş oluyordu yani senin fazla oluyorsa yine de doktora danis cnm çünkü bnm hamilelik öncesi de vardı bu tarz kuruluk. Hareket ediyo zaten ona bişey olmaz Allah'in izniyle "anne burdayım"dio bak. Doktor bana yasak koymadi ama sen sormadan bişey yapma canım e mi. Allah'a emanet olsun bebislerrr

tam idrar tahlili yaptirdim hersey temiz cikti doktor yinede antibiyotik verdi ben bugunde cok yanmam olursa yarin alir baslarim diye dusundum isin garip tarafi sanki gecmeye basladi yanma vardi sadece simdi hafifledi bayaa yürümekte iyi geldi.
Cnm geçmiş olsun ne kadar korusakta oluyo üzülme. Internette limon suyu iyi gelir diyordu limonata yap iç bol bol hem doğal hem vitamin. Bir de yoğurt faydalı diyo cnm içindeki yaralı bakteriler enfeksiyona iyi geliyomus bi dene tatlım inş iyi olursun.

İdrarda yanma varsa canim özel bolgenis sirkeli su ile sil. Iki gune kalmiyor geçiyor. Ve asiri su ic 3 lt falan. Daha fazla icme bobreklere yük biniyormus.

kızlar selam bu ne site baya bi değişmiş zorladı azıcık beni bi kaç haftadır koşturmaktan bi şey yapamıyorum nete falan da giremiyorum kızıma ciciler almaya iyice.. ıslak mendil yazısı gördüm ben kullanmıcam ıslak mendil içerisinde bin tane kimyasal madde var.. belki 4. aydan sonra cildi bebeğimin kalınlaşmaya başlayınca kullanırım ama yeni aylarında kesinlikle saf su ve pamuk kullanıcam hem daha ekonomik hemde doğal :)

Slm kizlar tlf sen acilmadigindan pek giremiyorum siteye.
Canim ben pamuk olayini denedim oglumda ama neticede suyla sildigin için poposu buz gibi oluyor kis doğumlu olcaklari için.kakasini temizlerken pek hijyenik olmuyor.cisde de oyle.kirli suyun icine daldirip cikattiyorsun.10 tane su hazirliyamiycagina gore.kiz bebek enfeksiyon kapmaya birebir ozellikle.her defasinda pamugu atiyorsun ama eline degiyo elinden kirleniyor o su.denersin sende kararini verirsin.

Hepiniz iyisiinizdir umarim.

Canim benim sagolun merak ettiginiz icin bi an once mobil uygulamaya gecmesi lazim sitenin her dakika bilgisayar acilmiyo telefondan mesajlasiyo gibi oluyodu..
Ben cok kotu oldum insallah sen olmazsin

canlar kızımın bir ismi yok hoşumuza giden isimlerin anlamlarını sevemedik
en son eşim MÜGE dedi ben NİL orda kaldı kızım diyorum ismi yok

Bizimkininde yok hala :) Taa ilk 3 ayda beril olsun dedim. Kabul ettiremedim :)
Daha zaman var bol bol düşünün. Bende ikna etmeye çalışıyorum bu sırada

aslında bu yönden hiç düşünmemiştim.. doğru diyorsun ama ne bileyim çok kimyasal geliyor ıslak mendiller bana.. kendime bile kullanamıyorum elimi bile silemiyorum o derece rahatsız ediyor beni.. bi doğsunlar bi kerecik deneyeyim baktım çaresizim mecbur alırım en safından çok sağol bilgilendirdiğin için böyle tecrübeli anneler ihtiyacımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…