Sen hepsini düşünmüşsün git al aklında kalacağına aldım bitti dersincanım ben ilk zamanlar saç ve vücut için sebamed sabun kullanmayı düşünüyorum, sonra şampuanına geçeceğim. pişik kremi bephantol, ıslak mendil unibaby yenidoğan, yağ da hakiki zeytinyağı.
eee hepsine karar vermişim gidip alsam ya ben bunları
aynen canım, annemin dediği gibi hayırlısıyla bi' doğursaydık şu minişleri
ya herkes o kadar girmiş ki hayatımızın içine, herkesin bir düşüncesi var ve resmen çekiniyoruz milletten. valla öyleyiz ya, ne hale getirmişler bizibenim de çok şikayetçi olduğum bir durum bu.
sen kendin düşünüp karar ver canım, tabi ki her şey planladığımız gibi olmayabilir ama onu da yaşayıp göreceğiz. ben oda yapacağım inş, hem şu sonradan büyüyen beşiklerden hem de ahşap kafes beşiklerden alacağım. büyüğü bebek odasına küçüğü yatak odama koyacağım ve Allah izin verirse 6 aydan sonra ayırmayı düşünüyorum. he ayıramayacaksam da bunu kendim deneyimleyip tecrübe etmek istiyorum
büyüklerimizin düşüncesi elbette önemli, kırmamak lazım ama her şeye müdahale etmelerine müsaade edemeyiz ki.
Ayy yerim ben onu. Ne tatlı çıkmış. Senin ki emmeye başlamış. Çıkınca kolaylık olsun diye pratik yapıyorKızlarrr veeeeee ikînci kez bebişimi renklı gordum.
Evet iki nokta ve parantez yeni formatta gülmek değil göz kırpmakbenim gülücüklerim neden yanlış çıkıyor? gülüyorum göz kırpma çıkıyor, kahkaha atıyorum bazen hiç çıkmıyor. henüz kendine gelmedi sanırım forum
He yok cnm ben gecen hafta detaylı ultrasona gıtmiştim. Ama bebiş sırtını donup poz vermemiştı. Eve geldm cd den izlerim dedim. Bi açtim 5 saniyelik goruntu var oda karanlık. Hemn aradım gttgm yerı cazgırlık yaptım. Dun tekrar grdim ücret vermedm. Sansıma kızım hemen poz verdı. Kendi hastanmde pahalıydı detaylı. Baska yerde yaptrdmben 20+6da gittiğimde renkliye verdi ama tam gözükmedi daha büyümesi lazım dedi doktorum...bir daha gelince daha güzel gözükecek demişti...maşallah senin meleğine tam poz vermiş ya..sorayım bir dedim acaba kaç haftalıktan tam gözüküyor diye...kendi doktorun renkliye verdi değil mi canım??
ben detaylıya gittiğimde renkliye vermediler sadece organlara falan baktı...ondan önce dediğim gibi 20+6 da kendi doktorum renkli vermişti bundan sonra da herhalde renkli verir...benim hastanemde de aniden bir ek ücret ödemek zorunda kaldık malesef...o da neymiş zamanı, günü geçmişmiş diye yani...ama ne güzeell ne tatlı birşeymişş yaaYok canm be
He yok cnm ben gecen hafta detaylı ultrasona gıtmiştim. Ama bebiş sırtını donup poz vermemiştı. Eve geldm cd den izlerim dedim. Bi açtim 5 saniyelik goruntu var oda karanlık. Hemn aradım gttgm yerı cazgırlık yaptım. Dun tekrar grdim ücret vermedm. Sansıma kızım hemen poz verdı. Kendi hastanmde pahalıydı detaylı. Baska yerde yaptrdm
anommmm maşallahhKızlarrr veeeeee ikînci kez bebişimi renklı gordum.
canımm lafa atlamış gibi oluyorum ama kayganlaştırıcı kremlr var,onlardan kullan,hem rahat ilişkiye girmeni sağlarrAllah razı olsun çok rahatladım kızım oynuyor da kendimi rahat hissediyorum peki kuruluğa nasıl çözüm buldun
Evetya. Hiç yuzınu gormk nasip olmamıştı. Hep ya eliyle kapatıyodu komple yada arkasını donuyodu. Bi saniyelik bu goruntuyu yakaladık hemen kapattı yüzunu dondu arkasınıanommmm maşallahhçok mahçup utangaç çıkmış sankii
ben detaylıya gittiğimde renkliye vermediler sadece organlara falan baktı...ondan önce dediğim gibi 20+6 da kendi doktorum renkli vermişti bundan sonra da herhalde renkli verir...benim hastanemde de aniden bir ek ücret ödemek zorunda kaldık malesef...o da neymiş zamanı, günü geçmişmiş diye yani...ama ne güzeell ne tatlı birşeymişş yaa.... ya ben de oğluşumu özledim...görmek istiyorumm
hahhaha bu kadar yeter diye düşünmüştür bebişEvetya. Hiç yuzınu gormk nasip olmamıştı. Hep ya eliyle kapatıyodu komple yada arkasını donuyodu. Bi saniyelik bu goruntuyu yakaladık hemen kapattı yüzunu dondu arkasını
tam idrar tahlili yaptirdim hersey temiz cikti doktor yinede antibiyotik verdi ben bugunde cok yanmam olursa yarin alir baslarim diye dusundum isin garip tarafi sanki gecmeye basladi yanma vardi sadece simdi hafifledi bayaa yürümekte iyi geldi.İnş Allah enfeksiyon falan yoktur. Varsa da kolaycana atlatırsın inş Allah. Ederiz tabi canım. Hadi hayırlı haberlerle gel.
Bizde sizi merak ediyorduk ve tahmin ettiğimiz gibi format mobilde işlemiyor o yüzden girememişsiniz. İnş Allah enfeksiyonun geçer en kısa sürede. Hastaneye yatmak zorunda kalmazsın. Şeker yüklemesi o kadar kötü mü yaa. Zaten midem bulanır diye tırsıyordum şimdi iyice korktum. Evet geçmişinde olan biri varsa riskli oluyormuş. Açlık tokluk şekeri ile de anlıyorlarmış endişe etme. Bakalım bizlerin nasıl geçecek.
Cinsiyetı neydı senın. Erkwklerı bilmem ama benm kızın eli hep yuzundehahhaha bu kadar yeter diye düşünmüştür bebişbenimkide ayrıntılıda hiç net görüntü vermedi,2 gün sonra doktora gittim o da renkli gösterdi eli yine yüzündeydi ama seninki gibi net foto verdi,benimkinin de eli yanağında
Canım bunun icin przrvatf alabilirsiniz ama en sade olanını alın zararlı bişey içermesin bebeğe biz uzunca bekliyoruz canım kuruluk islaklıga dönene kadar anlatabildm umarim:) kusura bakmayın kızlar biraz açıklayıcı oldu ama başka türlü anlatamadım bir de kendini rahat hisset o önemli bebeğe bişey olucak diye düşünürsen esine anlat cnm anlayış gösterecektir. Biz çözümü böyle bulduk yani ama bnm gelen kan böyle peçete silip dikkatli bakınca görünecek türdendi. Devamı olmuyordu ve vajina tahriş oluyordu yani senin fazla oluyorsa yine de doktora danis cnm çünkü bnm hamilelik öncesi de vardı bu tarz kuruluk. Hareket ediyo zaten ona bişey olmaz Allah'in izniyle "anne burdayım"dio bak. Doktor bana yasak koymadi ama sen sormadan bişey yapma canım e mi. Allah'a emanet olsun bebislerrrAllah razı olsun çok rahatladım kızım oynuyor da kendimi rahat hissediyorum peki kuruluğa nasıl çözüm buldun
Cnm geçmiş olsun ne kadar korusakta oluyo üzülme. Internette limon suyu iyi gelir diyordu limonata yap iç bol bol hem doğal hem vitamin. Bir de yoğurt faydalı diyo cnm içindeki yaralı bakteriler enfeksiyona iyi geliyomus bi dene tatlım inş iyi olursun.tam idrar tahlili yaptirdim hersey temiz cikti doktor yinede antibiyotik verdi ben bugunde cok yanmam olursa yarin alir baslarim diye dusundum isin garip tarafi sanki gecmeye basladi yanma vardi sadece simdi hafifledi bayaa yürümekte iyi geldi.
İdrarda yanma varsa canim özel bolgenis sirkeli su ile sil. Iki gune kalmiyor geçiyor. Ve asiri su ic 3 lt falan. Daha fazla icme bobreklere yük biniyormus.tam idrar tahlili yaptirdim hersey temiz cikti doktor yinede antibiyotik verdi ben bugunde cok yanmam olursa yarin alir baslarim diye dusundum isin garip tarafi sanki gecmeye basladi yanma vardi sadece simdi hafifledi bayaa yürümekte iyi geldi.
kızlar selam bu ne site baya bi değişmiş zorladı azıcık beni bi kaç haftadır koşturmaktan bi şey yapamıyorum nete falan da giremiyorum kızıma ciciler almaya iyice.. ıslak mendil yazısı gördüm ben kullanmıcam ıslak mendil içerisinde bin tane kimyasal madde var.. belki 4. aydan sonra cildi bebeğimin kalınlaşmaya başlayınca kullanırım ama yeni aylarında kesinlikle saf su ve pamuk kullanıcam hem daha ekonomik hemde doğal
Canim benim sagolun merak ettiginiz icin bi an once mobil uygulamaya gecmesi lazim sitenin her dakika bilgisayar acilmiyo telefondan mesajlasiyo gibi oluyodu..canlar hoşgeldiniz bende sizi sordum geçenlerde forum değişti telden giremeyince insan ha dedim mi hepsini okuyamıyor mağdur olduk hepimiz bitterim çok üzüldüm yaa umarım hemen iyileşirsin gerek kalmaz yatmana bide şeker yüklemesi 50 mg diye okudum nette sana neden çok yaptılar ki ondan mı kustun acaba bende çok korkuyorum bir kez yapmışlardı bekarken şekerden şüphelendilerde kusmuştum diyehayırlısı olsun
canlar kızımın bir ismi yokhoşumuza giden isimlerin anlamlarını sevemedik
en son eşim MÜGE dedi ben NİL orda kaldı kızım diyorum ismi yok
Slm kizlar tlf sen acilmadigindan pek giremiyorum siteye.
Canim ben pamuk olayini denedim oglumda ama neticede suyla sildigin için poposu buz gibi oluyor kis doğumlu olcaklari için.kakasini temizlerken pek hijyenik olmuyor.cisde de oyle.kirli suyun icine daldirip cikattiyorsun.10 tane su hazirliyamiycagina gore.kiz bebek enfeksiyon kapmaya birebir ozellikle.her defasinda pamugu atiyorsun ama eline degiyo elinden kirleniyor o su.denersin sende kararini verirsin.
Hepiniz iyisiinizdir umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?