Evet bayabi kuvvetlendiler. Son aylar daha şiddetli olacakmış. Ben daha tepki vermiyorumBenimkide cok guzel tepikliyor artik bazen tepki bile veriyorum ( ay uy diye) kuvvetlendi baya
Esimde noluo diyo tekmeliyor diyorum. Niye oyle ses cikarion dio icimde canavar var biliyo musun dedim. Dun gece fena tekmelediEvet bayabi kuvvetlendiler. Son aylar daha şiddetli olacakmış. Ben daha tepki vermiyorumson aylara saklıyorum tepkilerimi
ben ilk gebeliğimde evden çıkmadan bir tane haşlanmış yumurta yiyordum ne kadar zor olsa da koku olayında dolayı taşınmıyor çünkü. Ama bunda hiç bişey yapasım gelmiyor çok üzülüyorumBende ekmek arası peynir domates falan koyuyorum ama yumurtayı getirmiyorum kokar diyeBu vitaminler bana kilo aldırdı zaten Yoksa ben kilo alabilen bir insan değildim yani. Kilo alacağım diye gezmediğim diyetisyen kalmadıydı zamanında Ne bileyim işin sırrının folik asit ve vitaminlerde olduğunu
Günaydın canım sanada ve hayırlı cumalar.
Bende ekmek arası peynir domates falan koyuyorum ama yumurtayı getirmiyorum kokar diyeBu vitaminler bana kilo aldırdı zaten Yoksa ben kilo alabilen bir insan değildim yani. Kilo alacağım diye gezmediğim diyetisyen kalmadıydı zamanında Ne bileyim işin sırrının folik asit ve vitaminlerde olduğunu
ben ilk gebeliğimde evden çıkmadan bir tane haşlanmış yumurta yiyordum ne kadar zor olsa da koku olayında dolayı taşınmıyor çünkü. Ama bunda hiç bişey yapasım gelmiyor çok üzülüyorum
Bende normalde cok cabuk kilo alirdim. Hamilelikte oyle olmadi gayet iyi gidiyorum verdigim kilolari aldim 62 dim hamile kaldigimda 57 dusmustum simdi 63 um :) kiloBende ekmek arası peynir domates falan koyuyorum ama yumurtayı getirmiyorum kokar diyeBu vitaminler bana kilokırdı zaten Yoksa ben kilo alabilen bir insan değildim yani. Kilo alacağım diye gezmediğim diyetisyen kalmadıydı zamanında Ne bileyim işin sırrının folik asit ve vitaminlerde olduğunu
Bende normalde cok cabuk kilo alirdim. Hamilelikte oyle olmadi gayet iyi gidiyorum verdigim kilolari aldim 62 dim hamile kaldigimda 57 dusmustum simdi 63 um :) kiloBende ekmek arası peynir domates falan koyuyorum ama yumurtayı getirmiyorum kokar diyeBu vitaminler bana kilokırdı zaten Yoksa ben kilo alabilen bir insan değildim yani. Kilo alacağım diye gezmediğim diyetisyen kalmadıydı zamanında Ne bileyim işin sırrının folik asit ve vitaminlerde olduğunu
Sana kokmuyorsa yiyebiliyorsan götür tabi canım önemli olan sana kokması :) Ben 100 km yol gidiyordum ozaman yumurta yumurtalıktan çıkıyordu bide taşımaya üşeniyordum mideme indiriyordum. hani derler ya aklımda duracağına karnımda dursun o misal yani :)bende baştan kokarmı acaba diye korktum ama genelde kızlar var ofiste herkes sen yeterki ye hiç kokmuyo diyolar.ben yediğim için anlamıyorum artık kokuyomu kokmuyomu
günaydın canımmm sanada hayırlı cumalarrr:)günaydınnn canlarrrr
hepinize hayırlı cumalarrr
günaydın herkese mutlu günler
akşam karnıma kumandayı koydum tekmeledikçe bi tarafı oynadı kumandanın çok mutlu oldum
fazla hareketli değil benim kızım ya da ben pek fazla hissedemiyorum
Her bebiş farklı demekki. Benim ki de öğleden akşama kadar çok hareketli. Gerçi gün güne de tutmuyor o ayrıEsimde noluo diyo tekmeliyor diyorum. Niye oyle ses cikarion dio icimde canavar var biliyo musun dedim. Dun gece fena tekmelediBen simdiden oglum yapma etmelere basladim. Geceyle gunduzu ayirt edemiyor gece daha cok uyanik oluyor
Canım onlar vitaminsiz kalmıyor ama bizdekileri alıyor biz kalıyoruzben ilk gebeliğimde evden çıkmadan bir tane haşlanmış yumurta yiyordum ne kadar zor olsa da koku olayında dolayı taşınmıyor çünkü. Ama bunda hiç bişey yapasım gelmiyor çok üzülüyorum
Asıl kilolar bundan sonra zatenEvet balık yağıda çok kilo aldırıyormuş zaten. ben sadece demir hapı ile kan hapı birlikte olan varmış. tek hap yani sadece onu kullanıyorum. 3 kilo almışım işte. bundan sonra haftada yarım kilo alman normal dedi.
Sana kokmuyorsa ye tabi arkadaşların idare eder nasılsa.bende baştan kokarmı acaba diye korktum ama genelde kızlar var ofiste herkes sen yeterki ye hiç kokmuyo diyolar.ben yediğim için anlamıyorum artık kokuyomu kokmuyomu
Ben hamile kalınca hiç kusma falan yaşamadım o yüzden başından beri habire alıyorum hiç vermedimBende normalde cok cabuk kilo alirdim. Hamilelikte oyle olmadi gayet iyi gidiyorum verdigim kilolari aldim 62 dim hamile kaldigimda 57 dusmustum simdi 63 umkilo
Ben daha hiç hamiş pantolonu almadım. 3 tane kotum oluyordu hafif göbekte tabi önünün açık bırakıyordum. Üstüne devamlı uzun şeyler giydiğim için problem olmuyordu. Şimdi 2 ye düştügünaydın kızlar,
dün kendime pantolon bakmaya gittim ama bulamadımkot alanlar nerelerden aldılar, sadece ben mi bulamıyorum acaba?
kendime alamadım ama yine kızıma alışveriş yapıp döndüm, çok güzeller ya dayanamadım ama almamam lazım artık kendime söz verdim
Sana kokmuyorsa yiyebiliyorsan götür tabi canım önemli olan sana kokmasıBen 100 km yol gidiyordum ozaman yumurta yumurtalıktan çıkıyordu bide taşımaya üşeniyordum mideme indiriyordum. hani derler ya aklımda duracağına karnımda dursun o misal yani
çokk ciciler yaaa,güle güle sağlıkla kullanır inşallah kızıngünaydın kızlar,
dün kendime pantolon bakmaya gittim ama bulamadımkot alanlar nerelerden aldılar, sadece ben mi bulamıyorum acaba?
kendime alamadım ama yine kızıma alışveriş yapıp döndüm, çok güzeller ya dayanamadım ama almamam lazım artık kendime söz verdim
Canım aldıklarının fotosunu şimdi gördüm çok güzeller. Bayıldım resmen. Güle güle giydirirsin inş Allah.günaydın kızlar,
Ben daha hiç hamiş pantolonu almadım. 3 tane kotum oluyordu hafif göbekte tabi önünün açık bırakıyordum. Üstüne devamlı uzun şeyler giydiğim için problem olmuyordu. Şimdi 2 ye düştüBenim popo da büyüdü her yanlarım büyüdü resmen. Bacaklarımda genişledi. Kendimi tanıyamıyorum.
Ben lcwdan iki tane rahat esofman alti gibi hamile kiyafeti aldim defactodanda kot aldim dar paca likrali severek giyiorum. Denemeden once bu sikar rahat edemem diyodum esnek ve guzel duruyor .günaydın kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?