2014 Aralık Anneleri

selamlar kızlar... malum site böyle saçmalayınca bende soğudum kk dan cidden işimi zorlaştırrcasına karmaşık olmuş.. alıntılanan msjı burdan görün diyor tıklanmıyor vs o yüzden okuyamadımda geçmişi yazılanalrı. bana gelince 1 haftadır karnım hele de akşamalrı taş gibi oluyorrr ölüyorum sancıdannn kasıklarımda da bir ağrı bir basınç araştırınca normal diyolar ama bu ağrıda neyin nesi demeden geçemiyoz ya bakalımmm hayırlısıyla bi 32. haftamızı görebilsek zaten geriden geliyor bizim bebiş bakalımmm karnım büyüyemedi gitti dün eski kotlarımdan giyindim çıktım gayettte rahattı ne olacak bu halimiz çok takar oldummm kedi gibi minik bişeymi doğurcam ALLAH KORUSUNN ya bakalım... gel gelelim sıcakalr ne güzel serinlemiştikk azcık yeniden geldi ve bende kilo erimesi yeniden başladı 6 eylüle dek bişeler olmassa diyetisyenle bir yol çizecezz artık ya bakalımmm...
hepinize selamlar inşallh herkesler iyidir

selamlar kızlar... malum site böyle saçmalayınca bende soğudum kk dan cidden işimi zorlaştırrcasına karmaşık olmuş.. alıntılanan msjı burdan görün diyor tıklanmıyor vs o yüzden okuyamadımda geçmişi yazılanalrı. bana gelince 1 haftadır karnım hele de akşamalrı taş gibi oluyorrr ölüyorum sancıdannn kasıklarımda da bir ağrı bir basınç araştırınca normal diyolar ama bu ağrıda neyin nesi demeden geçemiyoz ya bakalımmm hayırlısıyla bi 32. haftamızı görebilsek zaten geriden geliyor bizim bebiş bakalımmm karnım büyüyemedi gitti dün eski kotlarımdan giyindim çıktım gayettte rahattı ne olacak bu halimiz çok takar oldummm kedi gibi minik bişeymi doğurcam ALLAH KORUSUNN ya bakalım... gel gelelim sıcakalr ne güzel serinlemiştikk azcık yeniden geldi ve bende kilo erimesi yeniden başladı 6 eylüle dek bişeler olmassa diyetisyenle bir yol çizecezz artık ya bakalımmm...
hepinize selamlar inşallh herkesler iyidir

selam hoşgeldin
benimde oluyor sancılar kasılmalar bıcak batmaları taş kesiliyor karnım ama geçiyor sonra.. site beni de soğuttu kendinden sürekli hata veriyor ne yapsam ama sonra bi bakıyorum yorumlarım beş atlı kere gitmiş

bakya msjı yazdım yollayana dek hata da hata diyip durdu şimdide özür dilerim ikikez gelmiş msjımmm

bakya msjı yazdım yollayana dek hata da hata diyip durdu şimdide özür dilerim ikikez gelmiş msjımmm

Selam herkese. Ben de bikaç gündür gelemedim hiç fırsatım olmadı. Bir de şu sıcaklarda canım hiçbir şey yapmak istemedi buraya bile girmek ne zaman bitecek bu sıcaklar valla çok bunaldım artık. Evde klimayla oturmaktan elektrik faturası tavan yapacak bu ay :) bebişim hareketlenmeye başladı iyice :) ama dün pek bir hareketsizdi öyle olunca ben de endişeleniyorum. Gerçi internette bir günü bir gününü tutmaz bu normaldir diyor ama anne olunca her şeyi kafana takıyorsun işte. Sağlıklı sıhhatli olsunlar da gerisi hiiç önemli değil. 25inde detaylı ultrasona gireceğiz o günü bekliyorum şu aralar sabırsızlıkla. İnşallah iyidir bebişlerimiz. Allah'a emanetler.

canımm hata versede yeniden gönderme sayfayı yenile bak gitmiş oluyo zate,benimde her yoruma ahata veriyo ama yenileyip bakıyorum paylaşmış yazdığımı

canımm hata versede yeniden gönderme sayfayı yenile bak gitmiş oluyo zate,benimde her yoruma ahata veriyo ama yenileyip bakıyorum paylaşmış yazdığımı
hımmm tamammm ama cidden girmeyecem gibi sinir oldum kk ya
bende soğudumki ne soğudum yöentime msj yazcam umurlarına olursa tabi

Ayyy yesinler badinizi ne kadar tatlı öyle. Off özendirmeyin böyle ben hala aldıklarımın fotosunu çekemedim. Ne üşengeç hatun oldum ben yaa
sorma canım sitelere baktıkça hepsini alasım geliyor bir de ekonomim tam yetse yığıcam hepsini [/QUOTE]
Aynen valla alasımız geliyorda fazlaya da gerek yok. Daha ne eksiklikler var. Onları tamamlayacağız daha.
kızzlar şeker yüklemesinden geldimm sonuçlar inşallah güzel çıkar...pazartesi alıcam sonuçları dua edin...glikozu içince oğluşum nasıl tepikliyodu yaa
Canım inş Allah sonuçların iyi çıkar.
ben de yıldırımdayım canım...medical park özlem oruç şenere gidiyorum..evet tanışmamız geç oldu sanırımpeki sen canım??
AAA ben belediyenin orada sayılırım. Gökdere pazarının orda oturuyorum. Ben doruk hastanesine Gizem Hanım a gidiyorum.

benim de öyle bi çok hareketli bi durgun bir de fark ettim sarımsaklı şeyler yavaşlatıyor bebeği bunu dr da dedi.. çok şekerli kafeinli gıda da hızlandırıyor ama hiç iyi değil dedi prof. belki aklında olsun istersin diye yazayım istedim bende sıcaklardan bıktım iyice

Galiba bezi de deneyip göreceğiz bebiş hangisini isterse ama ilk etapta Prima beyaz paket alacağım.
Evet canım öndeyiz 24+4 üz bugün. Benimde haftaya şeker yüklemem.
Site sorununu herkes yaşıyor malesef. İnş Allah kilo alırsın ve göbişinde çıkar. Çok kafana takma diyeceğim ama elde değil işte. Sağlıkla sorunsuz bir şekilde alırız kucaklarımıza inş Allah.

kızlar kıyafet direkt 3 aylıklardan mı alalım yoksam yeni doğanlardan mı ben çok kararsızım ya bebiş iri olursa ya da olmazsa doktorum da bi şey demiyor

Kızlar benim çok fazla ayaklarım şişiyor. Dün eve gidince ayaklarımı uzatıp dinlenemedim. Oturduğum yerden işlerimi hallettim. Ayaklarım salınıktı. Gece de geç yattım. İnmişti sabah kalkınca ama işe geldiğimden yarım saat sonra yine şişti. Nasıl gerginler anlatamam. Baya baya şiş yani. Test te yaptı doktorum her hangi bir şey de çıkmadı. Çözümü yokmu bunun ya

hayırlı cumalar güzel anneler ve adayları

iyisiniz inşallah
bizde tatilimizi yapıp geldik bu arada ayrıntılı ultrason ve şeker yüklememizde yapıldı çok şükür herşey yolunda bebeğimin ayakları kasıklarıma doğru başıda karnımın üstünde ve içe doğru buda hareket kısıtlaması yapıyor bebeğime içimde yaylım yaylım olamıyor ters duruyormuş sadece kasıklarımda aşağı doğru hissediyorum tekme atınca onun dışında pek hissedemiyorum ama bu onun sağlığını etkilemezmiş önemli olanda o zaten, hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah

kızlar kıyafet direkt 3 aylıklardan mı alalım yoksam yeni doğanlardan mı ben çok kararsızım ya bebiş iri olursa ya da olmazsa doktorum da bi şey demiyor
Canım yeni doğan çok almayın hemen büyüyor hiç giydiremiyorsun diyor tecrübeli annişler. Şu tam takım hastane çıkışlarından 1 ya da 2 takım al bence. 2 li 4 lü olarak satılanlardan da 3-4 takım aldın mı yeter bence. Daha fazla almaya gerek yok yenidoğan. Tabi ben ablamdan ve milletten dinlediklerime göre konuşuyorum. Tecrübe edip göreceğiz.

sağol canım inşallahyıldırım doruk mu??ben de mesken taraflarında oturuyorum...

sağol canım inşallahyıldırım doruk mu??ben de mesken taraflarında oturuyorum...
Baştan çekirge doruk Sühendan Benderliydi bayadır yıldırım Gizem Yıldırım'a gidiyorum. İkisinde de aynı sorun çok fazla hastası var
Mesken de sen bol bol temiz hava da yürürsün

Baştan çekirge doruk Sühendan Benderliydi bayadır yıldırım Gizem Yıldırım'a gidiyorum. İkisinde de aynı sorun çok fazla hastası var
Mesken de sen bol bol temiz hava da yürürsün
ayy yok canım temiz hava nerde kalmış?? yürüyüş yapmayı ben de çok seviyorum ama üşengeçlik önde malesef... 1 yürüyorum 3 yatıyorum yani

Yenidoğan al tabi canım bana da dr yok basketcı olcak bu kız yok koca bulamıcak diyordu bende senın gibi düşünüyordum ama mınnacık oluyorlar.Yenidoğan 50cm olur birde 50-56 yazar ben kızımınkileri idilbebeden almıştım neredeyse 3 ay giydi 5tane alt 5 tane üst 3ay yetti bize. ama farklı markalar nasıl olur bilemem 3.aydan sonra tulumlara basladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…