2014 Aralık Anneleri

bu arada bugün ben de doktor değiştirdim ve başka bir doktora gittim. Eski doktorum çok bilgiliydi ama hem çok fazla ilgilenemiyordu hem de çok fazla hastası olduğu için her gittiğimizde 1 saat bekliyorduk randevulu olmamıza rağmen. Geçen de, 2 hafta sonra doğum yapacak arkadaşıma bebeğin iri sezeryan yapacağız demiş. ona bozuldum çok. ben normal istiyorum ama doktorlar çok uğraşmak istemiyorlar sanırım. hemen bebeğe iri damgası yapıştırıp sezeryana alıyorlar.
Ben de araştırmalarım sonucu iyi bir doktordan randevu aldım. Hiç sıra beklemedim. Doktor da arkadaşımın eşi zaten. Daha rahat olacağa benziyor.

Bugün ilk defa 3 boyutlu gördüm oğlumu :) doktor çok güzel bir yüzü var dedi. hatta o sırada başka bir şeyle ilgilenirken duymadım sandı tekrar söyledi bebeğinin ağzı burnu çok şekilli güzel gözüküyor dedi :)) ben tam anlayamadım geçi, eli yüzünün yarısını kaplıyordu ama o şekilde bile görmek beni çoook mutlu etti.

Şeker yüklemesi de yapıldı. Yarın sabah alacağım sonuçları.

Bebek de 680 gram olmuş :)

ilacımı değiştirdi. Önceden imom kullanıyordum vitamin olarak. Şimdik decavit artı balık yağı verdi. Kan ilacına devam.

Kızlar valla sayfaları oku oku bitirmeden telefondan girmek ne kadar zor oluyo ya pfff

Ben de bebeğe emzik biberon almayi düşünüyorum ama bilemedim ne alınıyor nasıl oluyo hiçte dikkat etmemisim insanlara kullanırken Allah razı olsun biberon konuşuldu bir de emzik tavsiyesi istiyorum haa (ortadontik, damakli vs bişeyler yazıyo ustlerinde ama ne alacağını bilemiyorum)
Birde kızlar şu kıl olayını nasıl yapıyorsunuz ben kuaföre devam edemiyorum mikrop kaparım korkusuyla ve ağda zarar verir mi bikini bölgesine ya da bebeğe fikri olan varsa sevinirim.
Bu arada ben de de hormonlar tavan valla eşim korkuyor bişey olucak diye ben kanirtiyorum adamı Ne olacak halimiz bilmem yinede sık olmuyor yani haftalar geçiyor . Ey bebiş sen neler yaptırıyorsun bize

benim telden açmıyor onun yerine aynı senin gibi bağlanıyorum ama iki kez şifre istiyor site benden onu çözemedim
Canım siteye girerken şifrni yazdığında beni hatırla dıye bi yer ver onu tıklamayı dene , bide sayfadan çıkarken ben sistem çıkışı yapmıyorum .. Allahdan her seferinde şifre istemıyır

kızlaar bakın ben ne yaptıım. ihihihi
Şafak sayma gibi desene çok iyiymiş.. İsşmde belli biz hala isim konusunda karar veremedik :) Doğans kadar belli olur inşallah ... Asya ,Nil , masal , derin seçenekler arasında .. Eşim Asya bende Nil'e daha yakınım artık ismiyle hitap etmek ıstıyorum kızçeme

Kızlar ya dün heryerde sivrisinek vardı parkta otururken bacaklarımi mahvettiler. Limon suyu sürdüm kasininca yara olucak yaktı çok.Ne iyi gelir başka? ?? Çok kötüyüm. Bebeğe zararı olmaz dimi isiriklarin

günaydın canım. alırsan atarsın fotosunu dükkanın adına da bakarsan sevinirim. diğer türlü bulmak zor olur.

kIZLAR GÜNAYDIN......
Kuzum sende mi Bursa'dasın. Bilmiyordum. Bakırcıları falan tarfi etmişsinde. Orda en çok mağzası olan dükkan Özlem Bebedir. En sonunda Kızılay tarafındaysa büyük ihtimalle Bebeler Sarayı dır :)
Ohh çifter çifter almışsın. İyi günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim inş Allah. Benim aldığım modelden mi aldın canım sende. Ayy canım sizden de Allah razı olsun ne demek. İndirimleri paylaşalım ki daha çok şey alacağız bebişlere hesaplı olsun :) Bez kampanyalarını takip ediyorum şimdilik. PRemium care olanlardan alacağım onuda bulayım haber veririm . AAA bizim de var bir sürü ama bir taneşık birşey almak istiyorum. Ben hiç ördürmedim yazık günah o kadar emek. Hazırlar var hem uygun hem süperler. Daha bakmadım ama milletin elindekilere bakıyorum. Bir tanesini durdurup nerden diye sorarım çok beğenirsem
kızlaar bakın ben ne yaptıım. ihihihi
Bir nevi şafak saymak bizimki de tabi. Ellerine sağlık canım.İnş Allah sıkıntısız bir şekilde doğum günü tarihlerine geliriz hepimiz.
İnş Allah bu doktorla çok güzel uyum sağlarsınız. Benim doktorda çok dolu valla. Randevuluyken bile 1-2 saat bekliyorum randevusuzu düşünemiyorum. Hayırlısı. Önceki doktorumu da sırf çok yoğun diye bıraktım. Bu o kadar değil dedi giden 3 arkadaşımda. Hep saatimizde girdik dediler. Ben gitmeye başladım dakka başı doğurtuyor milleti. Ya doğumda ya doğumdan yeni geldiği için randevular sarkmış. Ama seviyorum da doktorumu değiştirmeyi göze alamıyorum. Sanırsın ki devlet hastanesi doktoru o kadar yoğun. Kapısının önü tıklım tıkışık Bizim doktora özel muayne ücretini bile arttırdılar yani o kadar talep var. Diğer doktorlar sinek avlıyor resmen. Ayy ne dertliymişim bu konuda
Bebeğine de maş Allah. İnş Allah şeker sonucunda iyi çıkar.
Emzik olayında bende çok kararsızım. Dün biberonları aldıkta emziği sonraya bıraktım. Fikirlere açığız Ben kuaföre gidecektim kendim başa çıkamıyorum artık ama mikrop olayından da çok tırsıyorum. Kuzenim abla yıllardır ben kendime yapıyorum sanada yapıveririm ne olacak dedi. Ha kuaför ha sen (zaten çok samimiyizdir) sana açarım madem dedim Hatta bu akşam gelecek. Tatil öncesi hazırlığı Son 1,5 iş günüm. Cumartesi 12 ye kadar çalışmayı da kim koyduysa

canım ya bişey sorucam. sana ne için verdi bu balık yağını? bende balık tüketemiyorum. doktora söyledim bana dediki hergün 1 yumurta ve 2 ceviz tüketmen yeterli. bunlar karşılar onu dedi. zaten balık hapı çok kötü hiç olmamış mide bulantısı başlatırız dedi. benim doktor ilaç yanlısı değil hiç. herşeyi gıdalarla karşılamaya çalışıyor. ama böyle devamlı balık hapı kullananlarıda görünce eksik kalırsa bazı vitaminler diye korkuyorum.

kızlar ben gidiyorum kuaföre ama kişiye özel diye birşey var. o ağda kutusunu küçük bişey sadece sana açıp daha sonra atıyor. kullandığı diğer aletlerde tek kullanımlık. daha sonra çöpe atıyor. 5 lira fark veriorum onun için. her kuaförde varmı bilmiyorum ama.

Canım bende kullanıyorum. Doktor direkt sordu şimdi zamanı değil. Deniz balığı olmadığı sürece faydası da yok zaten. Balık yağı kullanmanı öneririm demişti. Bizde hemen alıp başladık. Her gün düzenli içtiğim söylenemez. Gün aşırı daha çok. Ama doktorum öyle daha iyi dedi. Birde benim kullandığım da hiç koku ya da tat yok. Bildiğin jelatin ile kaplı. Hiç anlamadan yutuyorum valla. Marincap kullanıyorum. Ben her sabah düzenli yumurta yiyemiyorum. Çalıştığım için kahvaltıyı evde yapamıyorum ben.

Eklentiler

• resim-8687.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 60
günaydın herkese mutlu günler
akşam karnıma kumandayı koydum tekmeledikçe bi tarafı oynadı kumandanın çok mutlu oldum
fazla hareketli değil benim kızım ya da ben pek fazla hissedemiyorum

banada istersen al diye isim yazdı baktım şimdi. marincap special yazmış. ama ben ilaçtan yana değilim hamilelikte bu ilaçlar yüzünden normal doğumlar azalıyo dedi. gıda ile desteklenen birşeyi ilaçla bozmayalım dedi. ben hergün yiyiorum yumurta. sabah işe gelmeden kaynatıyorum. yanımda peynir falan getirip iş yerinde yapıyorum valla kahvaltımı

günaydınnn canlarrrr
hepinize hayırlı cumalarrr
Günaydın canım. Sanada hayırlı cumalar.
Yok canım her kuaförde ya da şöyle söyleyeyim olsa da her kuaföre güvenilmiyor. Ama ağdadan daha rahatı da yok neticede.
günaydın herkese mutlu günler
akşam karnıma kumandayı koydum tekmeledikçe bi tarafı oynadı kumandanın çok mutlu oldum
fazla hareketli değil benim kızım ya da ben pek fazla hissedemiyorum
Sana da canım. Ha ha tekmelerini daha net görelim diye yapmayacağımız şey yok mübarek
Benim ki de ne hikmetse sabahları hiç oynamıyor. Uyandıktan yaklaşık 1 saat sonra kıpırdanmaya başlıyor. Anası gibi uykucu olacak her halde

Bende ekmek arası peynir domates falan koyuyorum ama yumurtayı getirmiyorum kokar diye Bu vitaminler bana kilo aldırdı zaten Yoksa ben kilo alabilen bir insan değildim yani. Kilo alacağım diye gezmediğim diyetisyen kalmadıydı zamanında Ne bileyim işin sırrının folik asit ve vitaminlerde olduğunu
Tüm annişlere günaydın. Hayırlı cumalar.
Günaydın canım sanada ve hayırlı cumalar.

Bugunde benim var seker yuklemem saat 2 de gece sahura kalkar gibi kalkip bisiler yedim yattim simdide agzim kuruyor sicaklik basiyor. Yemek yiyip yatmayi hic sevmem. Sekerli su kac mglik oluyor ben onu icersem cikaririm heralde

Iyi yine canim tekme atmis minikte olsa. Ben 22 haftalik iken surekli kipir kipir degildi bebisim. Arada oluyordu. Haftana gore normal yani ben simdi 25 im kipir kipir her yarim saatte kesin yerim bir tekme
Benimkide cok guzel tepikliyor artik bazen tepki bile veriyorum ( ay uy diye) kuvvetlendi baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…