2014 Aralık Anneleri

hanımlar şimdi lavaboya gitmiştim belli belirsiz bir lekelenme olmuş akşam ilişkim olmuştu iç çamaşırım siyah olduğu için pekte anlamadım ne yapsamki şimdi peçete falan koydum

günaydın nereden ve kimden alıntı yapacağımı yeni kavradım :)
evet kusum senin aldığın biberonlardan aldım :) cam natural serisi diyo yanına da sarı forsforlu emzik ekledik araştırmalarıma göre avent emzik anne memesine en yakını diyor.. bende sağda solda yakalarsam indirim haber veririrm bez konusunda en iyisi sizce ne? ben çok kararsız kaldım

Düğmelerini ve fermuarlarını açık bırakıyorum. Tabi çok dar olanlar olmuyor. Ben kapalı olduğum için baldırları hafif bol olan kotları tercih ediyordum şimdi dar geliyor bacaklar ama belden açık kalınca oluyor 2 tanesi. Üstlerimin neredeyse hiçbiri olmuyor. Paso tunik dikmeye ve bulursam almaya çalışıyorum. Benim göğüsler foraa resmen o kadar. Eskiden 80 beden takardım. Geçenlerde sütyen aldım. Satıcı diyor kaç beden inan bende bilmiyorum dedim istediğim modelin 90 ı yokmuş 95 verdi. Zaten şişecek daha dedi iyi dedim olmazsa anneme veririm oldu ya tamam hafiften boşluk var çok doldurmadı ama tam kavradı yani Eski gömleklerimin hiç birini giyemiyorum kollarım bile kilo aldı
hanımlar şimdi lavaboya gitmiştim belli belirsiz bir lekelenme olmuş akşam ilişkim olmuştu iç çamaşırım siyah olduğu için pekte anlamadım ne yapsamki şimdi peçete falan koydum
Bebişin kıpırdıyorsa çok endişlenme. Eğer peçeteye gelirse tekrar kan o zaman doktorunu ara bence. Bazen ilişki anında hafif bir zorlamadan bile kanama olabiliyor. Bebişle alakası olmuyor bile. Takip et bakalım. İnş Allah olmaz bir daha.

Canım siteye girerken şifrni yazdığında beni hatırla dıye bi yer ver onu tıklamayı dene , bide sayfadan çıkarken ben sistem çıkışı yapmıyorum .. Allahdan her seferinde şifre istemıyır
şifremi kaydedemiyorum kalabalık yaşıyoruz maalesef meraklılar var etrafımda

Ben lcwdan iki tane rahat esofman alti gibi hamile kiyafeti aldim defactodanda kot aldim dar paca likrali severek giyiorum. Denemeden once bu sikar rahat edemem diyodum esnek ve guzel duruyor .

hamilelerde oldum olası kotu çok beğeniyorum. güle güle giy canım. ben de kumaş pantolonlarımı defactodan aldım çok memnunum ama kot bulamamıştım, beden yoktu. başka mağazasına bakarım belki vardır.

benim pantolonlarımın bacak kısımları falan oluyor ama önü kapalı giyemiyorum, dükkan açık dolaşıyorum aynen dediğin gibi 2 tane kumaş pant almıştım çok rahatlar ama bi tane de kot olsa başka ihtiyacım kalmaz.
kiloyu da hiç dert etme canım, ben dün gece yine çıkardım ve ağlamaktan helak oldum. karnıma kramplar girdi öğürmekten, çok korktum bebeğe zarar gelecek diye, eşim sakinleştirdi sağolsun.
sen zaten zayıfmışsın önceden, o yüzden kilo problem olmaz hiç merak etme.

saol canım taytla tunik, gömlek tarzı şeyler çok kibar duruyor çok yakıştırıyorum başkasında görünce ama kendime yakıştıramıyorum nedense aslında hemen giy çık yani gayet kullanışlı olur ama alışık olmadığımdan giyemiyorum sanırım.

Emzik konusunu hiç araştırmadım ablama ve burdaki tecrübeli annişlere güveniyorum Bez konusunda herkesin görüşü farklı ama yoğunluk prima premium care. En yüksek fiyatlı bez ünvanını taşıyor kendisi Ama pişik gibi her hangi bir sorun yaratmayacağı garantisi veriliyor. Prima beyaz paket diye bilinir daha çok İndirim bulup ondan almak laızm ama birde kararsız olduğum nokta. Erkek bebişlerde biraz büyük beden kullanılıyor. Yeni doğduğunda 1 den mi yok sa 2 numaradan mı başlayacağız. çok çabuk büyüyeceği için 1 beden çok almamak gerek diye düşünüyorum.

evet ben de bursadayımdur bak sen söyleyince hatırladım evet özlem bebeydi...ama o hastane çıkışına bildiğin aşık oldumonu alıcam inşallah...

bende giyemiyordum da mecbur rahat oluyo diye giyiyorum

Ben de defactoya bakayım bari. Sıkıldım iki pantolonla birde olanın bir tanesi beyaz çabucak kirleniyor. Renkli alayım. Kotlarda ağara geliyor yazın kumaşta bakayım :)

ilk body miz teyzeleri
Ayyy yesinler badinizi ne kadar tatlı öyle. Off özendirmeyin böyle ben hala aldıklarımın fotosunu çekemedim. Ne üşengeç hatun oldum ben yaa

günaydın canım. alırsan atarsın fotosunu dükkanın adına da bakarsan sevinirim. diğer türlü bulmak zor olur.
canım swift söyleyince hatırladım bak...özlem bebeydi adı:..alınca atarım inşallah fotosunu:)

bi tanıdığımız bebek bezi fabrikasında tekniker onun bana anlattığı tüm bezler aynı fabrikada üretiliyormuş hatta al iki farklı marka imalat yerlerini oku dedi.. yani bim de ki de aynı fabrika ürün maddesi çok fark etmiyormuş boşuna da para harcama bezlere dedi ama benim kafam çok karıştı.. yeğenlerim avent emziklerle büyüdü halen emenler var diş ve damak yapısını bozmuyormuş bir de öyle bilgi edinmiştim zamanında
bez boyutu konusunda haklısın bizim de dr bi bebek önde bi normal boyunda diyor her gittiğimizde farklı çıkıyor sonuç kıyafet konusunda da yenidoğan alma diyorlar ne yapacağımı şaşırdım bende

evet ben de bursadayımdur bak sen söyleyince hatırladım evet özlem bebeydi...ama o hastane çıkışına bildiğin aşık oldumonu alıcam inşallah...
Bakırcılardaki tüm bebeciler özlem bebedir :) her dükkan onların her köşe başı onların 2 tane yeğenim var çok büyük tecrübe edindim bebe mağzaları ile ilgili. Ablam biraz alışveriş manyağıdırda. bebecilerden çıkaramıyordum onu şimdi o beni çıkaramıyor
Sen nerde oturuyorsun bu arada. Ben yıldırımda oturuyorum. Hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun. Tanışmamız biraz geç oldu

Ayyy yesinler badinizi ne kadar tatlı öyle. Off özendirmeyin böyle ben hala aldıklarımın fotosunu çekemedim. Ne üşengeç hatun oldum ben yaa[/QUOTE]
sorma canım sitelere baktıkça hepsini alasım geliyor bir de ekonomim tam yetse yığıcam hepsini :)

kızzlar şeker yüklemesinden geldimm sonuçlar inşallah güzel çıkar...pazartesi alıcam sonuçları dua edin...glikozu içince oğluşum nasıl tepikliyodu yaa

ben de yıldırımdayım canım...medical park özlem oruç şenere gidiyorum..evet tanışmamız geç oldu sanırımpeki sen canım??

Aynı fabrika üretse bile mutlaka kalite farkı vardır. Bimin bezini bir tanıdığım çok övdü. Getirdi gördüm kağıt gibi çok sert be. Biz bile orkid konusunda yumuşak olsun ince olsun diyoruz bebişe sert bez o yumuşaçık poposunu ne yapar. Birde önemli olan bence emicilik. Çişini yaptı popo kuru mu ıslak mı kalıyor ? markete gidince üretim yerlerine bakacağım yinede
Emzik konusunda da bakalım bir şey diyenler çıkar mutlaka. Fikir alacağız zaten tutacağı emziği bulana kadar ablam 5 tane atmış. Bakalım biz kaç tane atacağız.

selamlar kızlar... malum site böyle saçmalayınca bende soğudum kk dan cidden işimi zorlaştırrcasına karmaşık olmuş.. alıntılanan msjı burdan görün diyor tıklanmıyor vs o yüzden okuyamadımda geçmişi yazılanalrı. bana gelince 1 haftadır karnım hele de akşamalrı taş gibi oluyorrr ölüyorum sancıdannn kasıklarımda da bir ağrı bir basınç araştırınca normal diyolar ama bu ağrıda neyin nesi demeden geçemiyoz ya bakalımmm hayırlısıyla bi 32. haftamızı görebilsek zaten geriden geliyor bizim bebiş bakalımmm karnım büyüyemedi gitti dün eski kotlarımdan giyindim çıktım gayettte rahattı ne olacak bu halimiz çok takar oldummm kedi gibi minik bişeymi doğurcam ALLAH KORUSUNN ya bakalım... gel gelelim sıcakalr ne güzel serinlemiştikk azcık yeniden geldi ve bende kilo erimesi yeniden başladı 6 eylüle dek bişeler olmassa diyetisyenle bir yol çizecezz artık ya bakalımmm...
hepinize selamlar inşallh herkesler iyidir

doğru diyorsun bana bunu anlatan da bi amcamız çok kadın işlerinden anlamaz gibi geldi bana ben de henüz bakmadım ama markete gidince bakıcam elbet kalite farkı cıkacaktır.. bizim indirimlerde olsun gözümüz.. bakalım alımlar başladı haydı hayırlısı bu arada siz kaç haftalık oldunuz benden öndesiniz sanırım biz 22+2 yiz daha şeker yüklememize 2 hafta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…