2014 Aralık Anneleri

valaa aslında bişeye gerek yok,doğduğu andan itibaren yemeği bizde, alt değiştirme bizde,banyo,bakım,uyutma vs. bizdee.kim aşık olmaz bu kadar ilgiyee yaa
haklısın valla bize aşık olmayacaklar da kime olacaklar
inş canım kasıklarıma inmedi ağrı kanama da yok .. buarada senin bebişin ne kadar büyümüş öle nerdeyse 1 kilo yaa .. maşallahh oğluşlara
Korkma canım bir şey olmaz o zaman. Evet kocaman oldu. Doktora gittiğimizde 1 haftada 140 gram aldığını öğredim. Şok olmuştum. Şimdi 800 gram civarındadır. Kilo aldığı belli ama hareketlerinden. Vuruşlar daha bi sert. Kuvvetli. Allah hepsine sağlık versin. Hepsini nazarlardan korusun.

bende öyle düşünmüştüm doktor yapma derse yapmaz diye ama yok bahane bulup durduu inşallah yasaklarınız kalkarda en yakın zaman da hormonları salıverirsinn
Yasaklar malesef kalkmyacakmis canim bundan sonra yasak dedi
Ne yapalim kizimiz iyi olsunda nisanlilik donemimizde uzaktik nisanli gibi takiliriz artik bi ay :)
Neyse denk geldikce gorsun babalarda ne yapalim cumaresiye denk gelince iyi oluyo hm muayene hem gezme oluyo bizede merkezde cunki hadtane bizde ilcedeyiz malum
yaa hicte oyle degil valla bi kere yavas calisiyo ve acayip sarj gidiyo siteye her girmemde sarj yariya geliyo.sen nereye yazdin canim birde bem yazayim sorunlarimi boyle cok zorlaniyorum

Hadi geçmiş olsun. Bunu da atlattın darısı bizim başımıza. Normal iğne ile kanı alıyorlar demi. Ayy iğneden korkan biri olarak ne kadar çok iğne yedim hamişlikte. Her şey senin için oğlum Bak ne fedakar bir annen var. Baban kaç kere kan verdi senin için. Uyuzcanım bu bile yetmezmi bize aşık olmalarına

Canım ben bir yere yazmadım. Site ile ilgili sorun yaşayanlar bölümü varya. Orada yazılmış başka üyeler tarafından Kazen de bu cevabı vermiş. Bende az önce denedim yavaş gerçekten şarz olayına hiç bakmadım açıkçası ama yavaş.

aminnnnnnnnnnn Çok aşık olsunlar bi de annelerineee duam böle benimde annesini şımartsın .. o kadar çok hayalim var ki baya baya muhteşem yüzyıl gibi validem die seslensin dünyanın en güzel annesi günaydın die uyandırsın eşim kopuyor bu hayallere oğluşum duyar da yapar dediklerimi inşallah hıhh

Ne güzel hayeller valla. İnş Allah yapar oğluşlarımız.

Kızlar ben normal google kadnlar klübü yazdm ordan gırıyrm. Sizde oylemi giriyosunuz

Kızlar ben normal google kadnlar klübü yazdm ordan gırıyrm. Sizde oylemi giriyosunuz

Aynen bende öyle gırıyırum maalesef.. Bi arkadas yazmış ama anlamadım pc dilini ee ne zaman tel uygulamaları ile girebılcekmişiz

Ben pc den giriyorum. Deneme amaçlı telden girdim sizin gibi. Benim ki çok yavaş çalıştı. Uygulama olarak olmayacakmış. Site üzerinden telefonda da rahat kullanılabildiğini söylüyor yönetici. Belki çok talep gelirse yaparlar yine tapatalk uygulaması.

Aynen tel cok yavas ve acayıp şarj gıdıyo. Hangı mantıkla bunun iyi oldugunu düşünmüşler bilemedim yaniya

bakayım oraya canım ben o zaman. hastane çıkışıda vardır belki. çarşıdakileri beğenemedim.
canım ben çarşı taraflarında(bakırcılar çarşısı) bir mağaza gördüm...adını tam hatırlayamadım ama orada bir hastane çıkışı vardı çok beğendim ve indirimli 45 tlydi...hatta aldığım zaman fotosunu da atarım inşallah...orada da hastane çıkışını çok beğendim zaten fiyatı çok uygun ve ürün kaliteliydi...şimdilik ordan onu almayı düşünüyorum..başka bir şeye de bakmadım orada...

merak etme canım değişir...belki içinden gelenleri dışa da yansıtmıyordur

ben alışveriş yapmamıştım daha önceden ama çok duydum burayı. çok kullanılan bir site burası canım.

canolarım bende dayanamadım aldım biberonlardan firsatı da görünce mağazadan ucuz olması beni baya kışkırttı. biraz araştırma yaptım iki tane 125cc iki tane de 240cc aldık ne olur ne olmaz diye iki grupta cam burada bi konfeksiyonda 60tl tanesi valla iyi fiyat bu site swift Allah razı olsun kuşum senden bir de emzik aldık bebişe

canım yorumlarınızı okuyup daldım zaten buradaki arkadaşlarıma güveniyorum her türlü

battaniye sorma biz de de dağ gibi oldu.. isteyen varsa kargo ile gönderiririm.. ya annemlerin ördükleri pek bir çirkin aman duymasınlar hazırlar bi harika

bu arada banyo için hepsiburdadan Summer Infant Deluxe Baby Banyo Ana Kucağı siparişi verdim. kolay banyo yaptırmak için sizce nasıl. daha önce kullanmış olan var mı?

Kızlar 24.haftadayım bu hafta bebk çok aşağıda gibi rahmimin hemen üstünde sanki sizinde öyle mi

mevzun ben çok beğendim hatta eşime gösterebilirim bize de lazım neticede böyle bi şey

filtur merak etme bebek ara ara aşağılara iniyor benimkide baya aşağıda gibi hissediyorum doktor normal dedi yer çekimi yüzünden aşağıda zaten dedi dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…