valaa aslında bişeye gerek yok,doğduğu andan itibaren yemeği bizde, alt değiştirme bizde,banyo,bakım,uyutma vs. bizdee.kim aşık olmaz bu kadar ilgiyee yaa
Korkma canım bir şey olmaz o zaman. Evet kocaman oldu. Doktora gittiğimizde 1 haftada 140 gram aldığını öğredim.inş canım kasıklarıma inmedi ağrı kanama da yok .. buarada senin bebişin ne kadar büyümüş öle nerdeyse 1 kilo yaa .. maşallahh oğluşlara
Yasaklar malesef kalkmyacakmis canim bundan sonra yasak dedibende öyle düşünmüştüm doktor yapma derse yapmaz diye ama yok bahane bulup durduu inşallah yasaklarınız kalkarda en yakın zaman da hormonları salıverirsinn
Neyse denk geldikce gorsun babalarda ne yapalim cumaresiye denk gelince iyi oluyo hm muayene hem gezme oluyo bizede merkezde cunki hadtane bizde ilcedeyiz malumBende hep bana aşık bir oğlum olacak deyip duruyorum. Bakalım sonumuz ne olacak
Ayy bende de var o. Kaşıntı yok ama nokta nokta kızarıklıklar var alt tarafında. Sor bakalım ne diyecek.
Amin canım herkesinkini
Hormonlarla başımız dertte zaten
Kesinlikle anlatmak farklı onun orada görmesi çok farklı. Birde gelişimlerini onlar da direkt görüyorya çok güzel bir duygu ya her şeyi paylaşmak. Bizde denk getirmeye çalışıyoruz sürekli ama 1 kere bizimde denk gelmedi. O olacak arada ne yapalım
Gerçekten telden girmek işkence oldu. Bi yapamadılar şu mobili
yaa hicte oyle degil valla bi kere yavas calisiyo ve acayip sarj gidiyo siteye her girmemde sarj yariya geliyo.sen nereye yazdin canim birde bem yazayim sorunlarimi boyle cok zorlaniyorumKizlar forumda mobil uygulama sorununu aradim. Cozebilen var mi diye. Kazen yönetici biliyorsunuz ki. Yazdığı mail şu şekilde ;
Merhaba,
Yeni site tamamen mobile cihazlara uygun haldedir bu sebeple tapatalk ve diğer uygulama yerine web browser üzerinden siteyi çok daha rahat kullanacağınızı umuyoruz.
Hadi geçmiş olsun. Bunu da atlattın darısı bizim başımıza. Normal iğne ile kanı alıyorlar demi. Ayy iğneden korkan biri olarak ne kadar çok iğne yedim hamişlikte. Her şey senin için oğlumBugün şeker yüklememi yaptırdım sıcaktan ve uzun süren açlıktan olsa gerek daha kendime gelemedim sonucum iyi şükür merak eden arkadaşlar için sabah aç gidiliyor bi tüp kan alınıyo ve şekerli su içilip bi saat sonra tekrar kan veriliyor önceki gebeliğimde damar yolunu kapatmamışlardı bunda her seferinde deldi dün de hemogram vermiştim 3 delikli oldum
Canım ben bir yere yazmadım. Site ile ilgili sorun yaşayanlar bölümü varya. Orada yazılmış başka üyeler tarafından Kazen de bu cevabı vermiş. Bende az önce denedim yavaş gerçekten şarz olayına hiç bakmadım açıkçası ama yavaş.Yasaklar malesef kalkmyacakmis canim bundan sonra yasak dedi
Ne yapalim kizimiz iyi olsunda nisanlilik donemimizde uzaktik nisanli gibi takiliriz artik bi ay
Neyse denk geldikce gorsun babalarda ne yapalim cumaresiye denk gelince iyi oluyo hm muayene hem gezme oluyo bizede merkezde cunki hadtane bizde ilcedeyiz malum
yaa hicte oyle degil valla bi kere yavas calisiyo ve acayip sarj gidiyo siteye her girmemde sarj yariya geliyo.sen nereye yazdin canim birde bem yazayim sorunlarimi boyle cok zorlaniyorum
aminnnnnnnnnnnhaklısın valla bize aşık olmayacaklar da kime olacaklar
Korkma canım bir şey olmaz o zaman. Evet kocaman oldu. Doktora gittiğimizde 1 haftada 140 gram aldığını öğredim.Şok olmuştum. Şimdi 800 gram civarındadır. Kilo aldığı belli ama hareketlerinden. Vuruşlar daha bi sert. Kuvvetli. Allah hepsine sağlık versin. Hepsini nazarlardan korusun.
haklısın valla bize aşık olmayacaklar da kime olacaklar
olsunn,sen ve kızın iyi olun da aynen takılmaya devammYasaklar malesef kalkmyacakmis canim bundan sonra yasak dedi
Ne yapalim kizimiz iyi olsunda nisanlilik donemimizde uzaktik nisanli gibi takiliriz artik bi ay
Ne güzel hayeller valla. İnş Allah yapar oğluşlarımız.aminnnnnnnnnnnÇok aşık olsunlar bi de annelerineee duam böle benimde annesini şımartsın .. o kadar çok hayalim var ki baya baya muhteşem yüzyıl gibi validem die seslensin dünyanın en güzel annesi günaydın die uyandırsın eşim kopuyor bu hayallere oğluşum duyar da yapar dediklerimi inşallah hıhh
Kızlar ben normal google kadnlar klübü yazdm ordan gırıyrm. Sizde oylemi giriyosunuzYasaklar malesef kalkmyacakmis canim bundan sonra yasak dedi
Neyse denk geldikce gorsun babalarda ne yapalim cumaresiye denk gelince iyi oluyo hm muayene hem gezme oluyo bizede merkezde cunki hadtane bizde ilcedeyiz malum
yaa hicte oyle degil valla bi kere yavas calisiyo ve acayip sarj gidiyo siteye her girmemde sarj yariya geliyo.sen nereye yazdin canim birde bem yazayim sorunlarimi boyle cok zorlaniyorum
Aynen bende öyle gırıyırum maalesef.. Bi arkadas yazmış ama anlamadım pc dilini ee ne zaman tel uygulamaları ile girebılcekmişizKızlar ben normal google kadnlar klübü yazdm ordan gırıyrm. Sizde oylemi giriyosunuz
Kızlar ben normal google kadnlar klübü yazdm ordan gırıyrm. Sizde oylemi giriyosunuz
Aynen bende öyle gırıyırum maalesef.. Bi arkadas yazmış ama anlamadım pc dilini ee ne zaman tel uygulamaları ile girebılcekmişiz
Aynen tel cok yavas ve acayıp şarj gıdıyo. Hangı mantıkla bunun iyi oldugunu düşünmüşler bilemedim yaniyaBen pc den giriyorum. Deneme amaçlı telden girdim sizin gibi. Benim ki çok yavaş çalıştı. Uygulama olarak olmayacakmış. Site üzerinden telefonda da rahat kullanılabildiğini söylüyor yönetici. Belki çok talep gelirse yaparlar yine tapatalk uygulaması.
canım ben çarşı taraflarında(bakırcılar çarşısı) bir mağaza gördüm...adını tam hatırlayamadım ama orada bir hastane çıkışı vardı çok beğendim ve indirimli 45 tlydi...hatta aldığım zaman fotosunu da atarım inşallah...orada da hastane çıkışını çok beğendim zaten fiyatı çok uygun ve ürün kaliteliydi...şimdilik ordan onu almayı düşünüyorum..başka bir şeye de bakmadım orada...bakayım oraya canım ben o zaman. hastane çıkışıda vardır belki. çarşıdakileri beğenemedim.
merak etme canım değişir...belki içinden gelenleri dışa da yansıtmıyorduranneler nasılsınız yazılarınızı hep okudum çok güzel bilgiler paylaşılmış hepinizden Allah razı olsun önce
benim bi problemim varki eşimde hiç babalık heyecanı yok :doğumdan sonra değişir diye dua ediyorum
acaba nasıl alıştırabilirim bu duruma onu
ben alışveriş yapmamıştım daha önceden ama çok duydum burayı. çok kullanılan bir site burası canım.
Hayırlı olsun canım inş Allah memnun kalırız. Ama malesef hemen gelmiyor. Ben tatile gideceğim için annemin adresini verdim ama onlar gelene kadar ben dönmüş olacağım22-24 ağustosta kargolanacak yazıyor. Bakalım kampanya bitecekmiş son günmüş belki hemen kargolarlar. bende hemen gelsin istiyorum. Ablamda diyor sonra bardağa geçsinde şu biberonları kaldırayım diye bakacaksın diyor.
Evet canım gerçekten fiyatlar çok iyi. Unnado güvenilir bir site merak etme. Bebiş sitelerinin hemen hemen hepsine üyeliğim ve alışveriş yapmışlığım var yeğenlerden dolayı
Biz ablamla netten almaya bayılırız
Avent biliyorum bu markayi bende bunlardan alicam civildede indirimdeydi cok guzeller bir de chicco nun bu modelleri var tam karar veremedim yedek uclarida biberon fiyatinda nerdeyse
Ben kucuk olani cam buyuk ilani plastik gibi olandan alicam atip kirmasin diye arkadaslarimin basina cok geldi cunki ppa yok nasilsa..
cok guzel battaniye canim ben annelere engel olmaya calisiyorum ormesinler daha fazla diye hazir olanlar cok guzel bosuna emek harcamasinlar.zaten evim cok sicak oluyo kisin ince seyler yeter bana
bu arada banyo için hepsiburdadan Summer Infant Deluxe Baby Banyo Ana Kucağı siparişi verdim. kolay banyo yaptırmak için sizce nasıl. daha önce kullanmış olan var mı?
Kızlar 24.haftadayım bu hafta bebk çok aşağıda gibi rahmimin hemen üstünde sanki sizinde öyle mi
benim telden açmıyor onun yerine aynı senin gibi bağlanıyorum ama iki kez şifre istiyor site benden onu çözemedimAynen bende öyle gırıyırum maalesef.. Bi arkadas yazmış ama anlamadım pc dilini ee ne zaman tel uygulamaları ile girebılcekmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?