2014 Aralık Anneleri

canım ben üniversitede çalıştığım için burası çok yakın 7 km o yüzden fazla sıkıntı çekmiyorum burda olmaktan. eşimde aynı şekilde. ulaşım zor değil burdan aslında her evin konumu farklı olur tabi ama bizim evin yanından metro geçiyor. biliyorsun zaten metro ilede heryere gidiliyor genelde merkez denen yerlere özellikle ulaşımda sorun yaşamadım bide kendimde araç kullandığım için. alıştım herhalde yada 2 seneyi geçti. nerde oturursan orası insana güzel geliyo bence.

kızlar nasılsınız bakalımmm :) ya nolmuş siteye yüzü değişmiş bi garip geldi girince :) tatildeydim ben yeni geldik haftabaşı..e telefondan da artık tapatalk uygulamasından hata verio..üzüldüm ona nasılsınız bakalım bebişler nasıl? biz oğlumla ayrıntılı ultrasona ve fetal ekoya girdik maşallah oğlum çok sağlıklı..ama bende miyom çıktı onu taktım kafaya az buçuk..doktor çoğu kadında görülür bu dedi ama ne bilim insan taktı mı takıo işte..ama oğlum sağlıklı olsun da o yeter bana :) hareketlerimiz de artmış durumda gün içinde gayet güzel tekmeleniorum

kızlar nasılsınız bakalımmm :) ya nolmuş siteye yüzü değişmiş bi garip geldi girince :) tatildeydim ben yeni geldik haftabaşı..e telefondan da artık tapatalk uygulamasından hata verio..üzüldüm ona nasılsınız bakalım bebişler nasıl? biz oğlumla ayrıntılı ultrasona ve fetal ekoya girdik maşallah oğlum çok sağlıklı..ama bende miyom çıktı onu taktım kafaya az buçuk..doktor çoğu kadında görülür bu dedi ama ne bilim insan taktı mı takıo işte..ama oğlum sağlıklı olsun da o yeter bana :) hareketlerimiz de artmış durumda gün içinde gayet güzel tekmeleniorum

kızlar nasılsınız bakalımmm ya nolmuş siteye yüzü değişmiş bi garip geldi girince tatildeydim ben yeni geldik haftabaşı..e telefondan da artık tapatalk uygulamasından hata verio..üzüldüm ona nasılsınız bakalım bebişler nasıl? biz oğlumla ayrıntılı ultrasona ve fetal ekoya girdik maşallah oğlum çok sağlıklı..ama bende miyom çıktı onu taktım kafaya az buçuk..doktor çoğu kadında görülür bu dedi ama ne bilim insan taktı mı takıo işte..ama oğlum sağlıklı olsun da o yeter bana hareketlerimiz de artmış durumda gün içinde gayet güzel tekmeleniorum

iyiyiz sen nasılsınnn evet site değişti alışmaya çalışıyoruzz maşallahhh sağlıklı olmasına sevindimm canım olsun takma miyomu halledilir sonra sen sağlıkla bi kucağına alda oğluşunu artık herkes tekmeleri yemeye başladı ne güzelll

bana dr um eylül 8 de hastaneye gel aç karnına dedi ama glikoz al falan demedi ama ben yine de alayım ne olur ne olmaz bilgilendirdiğin için de çok sağol kuzum

Tecrübeli anneler sağolsun bende kuzenime sormuştum ilk kıyafetını falan yeni doğan al dıye çünkü ilk zamanlar 0-3 olanlar goydırılıyor dedi .. Zaten cok abartmadan alıcaz onlarda gıydımı Bebiş çuval gibi olmasın dedi .. Bide bana gelen hediyeler baya şimdiden büyük kıyafetler hatta ben dayanamayıp , yazlık bi şort tulum aldım kısmetse bebişler 5 ayda yaz başlıyor giyer cici cici bu Arada dıger arkadasın dediğini söylediler bana da uyku tulumu daha büyüyüp , yatarken üstünü acarsa o zaman duşun dediler şimdi minnacık olacaklar zaten bahtanıyeyle hafif sardık mı ohhh kuzu kuzu yatarlar inşallah .. Bu da yazlık cicimiz

Eklentiler

• image.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 78
Tecrübeli anneler sağolsun bende kuzenime sormuştum ilk kıyafetını falan yeni doğan al dıye çünkü ilk zamanlar 0-3 olanlar goydırılıyor dedi .. Zaten cok abartmadan alıcaz onlarda gıydımı Bebiş çuval gibi olmasın dedi .. Bide bana gelen hediyeler baya şimdiden büyük kıyafetler hatta ben dayanamayıp , yazlık bi şort tulum aldım kısmetse bebişler 5 ayda yaz başlıyor giyer cici cici bu Arada dıger arkadasın dediğini söylediler bana da uyku tulumu daha büyüyüp , yatarken üstünü acarsa o zaman duşun dediler şimdi minnacık olacaklar zaten bahtanıyeyle hafif sardık mı ohhh kuzu kuzu yatarlar inşallah .. Bu da yazlık cicimiz

evet az büyüyene kadar 0-3 aylık daha iyi olur, aynen bebek büyük şeylerin içinde kayblur zaten küçücük olacak doğduğunda şort tulumaa bayıldımm yaaaa sağlıkla giysin inşallahh....

ayy yok canım temiz hava nerde kalmış?? yürüyüş yapmayı ben de çok seviyorum ama üşengeçlik önde malesef... 1 yürüyorum 3 yatıyorum yani
Bende yürüyüş yapmaya çok özeniyorum. Ramazan geçsin belediyenin orda yürüyeceğim falan dedim dedim de oturdum daha doğrusu yattım yine hep
Aaa şaka gibi ya içeydin komaya girerdin valla
Bu gün kü pazar meyve sebze pazarı biliyorsun demi. Giyim pazarı diye kalkıp gelme
günde 10 kez mi Hmm iyi aklımızda olsun 4 ten sonra boşuna ekstra para vermeyelim bizde değiştirelim.
Aventin emziğini araştırayım bakalım nasıl mış ? sağol fikirlerin için.
Ben geldikçe kullanayım diyeceğimde bakalım gerçekten öyle olacak mı ondan emim olamıyorum. Ya başkasının kutusunu bana kakalarlarsa Al başına belayı sonra. Evet her seferinde sptulayı değiştiriyoruz falan diyorlar konuşurken. Çok titizis dikkat ediyoruz. Sonra yaparken ben hatırlatıyordum spatula diye İçime sinen bir kuaför bulamadım. Evde kendim de özel bölgeye yapamıyorum. Bakalım kuzenim yaparım dedi ona güveniyorum. Her malzeme %100 kişisel benim
Yaa bizim sağlık ocağı yapmıyormuş sizinkiler niye yapıyor.hatta yine sordum yok yapmıyoruz dedi
ayy sorma valla resmen gerginlikten oynatırken bile zorlanıyorum. Gerim gerim gerildim derdim de hep hakkaten gerildim yani Bende buz koyayaım bakayım onu hiç denemedim. Havaya dikince geçiyor ama yeniden oluyor. Sıcaklar geçince düzelir mi dersin. Seninde sadece ayak ve bileklerin mi ? El de yüzde yok bir şey demi.
İyiyiz hoşgeldin. Ahh tatilin bitti demek. Bende Yarın çıkıyorum kısmetse 15 gün iş çalışmak yok ohhhh
Evet değişiklikler çok oldu burda hem site değişti hem bebişler büyüdü
Takma canım onlar doğumla birlikte kayboluyormuş zaten diye biliyorum.
Ohh maş allah oğluşuna tekmelerine sağlık

bana dr um eylül 8 de hastaneye gel aç karnına dedi ama glikoz al falan demedi ama ben yine de alayım ne olur ne olmaz bilgilendirdiğin için de çok sağol kuzum
Canım hastanede yaptıracaksın madem alma glikoz onlar verir. Arkadaşlar sağlık ocağında yaptırdığı için almak zorunda kaldılar. Ben de hastanede yaptıracağım onlar verecek. Biz almayacağız.
Ayy yesinler cicilerini. Kızlar bu arada 0-3 aylık evet daha çok kullanılır ama o hastane çıkışları 0-3 aylık değil bilginize yenidoğan diye geçiyor. Genelde bebişler ilk aylarda ortalama 700 gram alıyor o yüzden yeni doğan az kullanılıyor. 0-3 ay daha çok.

Evet genelde tatlı şeyler yediğimde hareketleniyor meyve seviyor benim oğluşum :)) bugün daha hareketli çok şükür onu hissetmek gibisi yok. Bir de ben acıktığımda hareketleniyor ona dikkat ettim.

doktorum kullanmana gerek yok dedi zaten yumurta ve günde 2 ceviz yeterli dedi. ama hergün yersem. bende yiyorum bunları hergün. bana dedi mideyi rahatsız eder bu haplar biraz dedi. bi de herşeyi normal giden bir gebelikte ilaç takviyesi yapmayı uygun bulmuyorum ben dedi. normal doğumları bu sebeple azalttık. doğal dengesini bozuyoruz hamileliğin dedi. bunu gıda ile destekledikten sonra hapa gerek yok dedi. benimde kafam karıştı. sen yine kullandığında aynı sorunla karşılaşırsan yazarmısın canım bana. şimdilik almayayım bişey.

yok canım sebze pazarına geliyorum biliyorum geçen gün kuru kayısımı ordan almıştım hem ucuzdu hem çok güzelmiş. yine alıcam gelmişken.

hastanede ücretli mi peki şeker yüklemesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…