ertuğrulkent çok uzak galiba ama bir de orada sanırım biraz ulaşım zorluğu varmış gerçekten de öyle mi???ben de buraya alıştığım için başka hiçbir yere gitmek istemiyorum... seviyorum buraları ya...
iyiyiz sen nasılsınnnkızlar nasılsınız bakalımmmya nolmuş siteye yüzü değişmiş bi garip geldi girince tatildeydim ben yeni geldik haftabaşı..e telefondan da artık tapatalk uygulamasından hata verio..üzüldüm ona nasılsınız bakalım bebişler nasıl? biz oğlumla ayrıntılı ultrasona ve fetal ekoya girdik maşallah oğlum çok sağlıklı..ama bende miyom çıktı onu taktım kafaya az buçuk..doktor çoğu kadında görülür bu dedi ama ne bilim insan taktı mı takıo işte..ama oğlum sağlıklı olsun da o yeter bana hareketlerimiz de artmış durumda gün içinde gayet güzel tekmeleniorum
bana dr um eylül 8 de hastaneye gel aç karnına dedi ama glikoz al falan demedi ama ben yine de alayım ne olur ne olmazben şeker yüklemesini aile hekimliğinde yaptırdım gidince kendim aldım...glikozun tadı bana göre meyveli sodaya benziyordu ama şekerliydi yani....ben de hamile kalmadan önce tatlıyı çok severdim ama hamile olunca hiç sevmedim
Tecrübeli anneler sağolsun bende kuzenime sormuştum ilk kıyafetını falan yeni doğan al dıye çünkü ilk zamanlar 0-3 olanlar goydırılıyor dedi .. Zaten cok abartmadan alıcaz onlarda gıydımı Bebiş çuval gibi olmasın dedi .. Bide bana gelen hediyeler baya şimdiden büyük kıyafetler hatta ben dayanamayıp , yazlık bi şort tulum aldım kısmetse bebişler 5 ayda yaz başlıyor giyer cici cici bu Arada dıger arkadasın dediğini söylediler bana da uyku tulumu daha büyüyüp , yatarken üstünü acarsa o zaman duşun dediler şimdi minnacık olacaklar zaten bahtanıyeyle hafif sardık mı ohhh kuzu kuzu yatarlar inşallah .. Bu da yazlık cicimizçok sağolasın şu an resmen ilaç gibi geldin ne ölçü biliyorum ne başka bi şey annemde yanımda değil bi de annemler bizleri nasıl büyütmüş unuttum hepsini diyor ne bileyim bizim zamanımızda dikiliyordu falan diyor zaten paso kundak yapmışlar.. peki bi şey daha sorucam yakalamışkenhani uyku tulumları var ondan alsam yeni doğan için olanı küçük mü gelir kıyafetlerle beraber onda çok kararsız kaldım bi de
Tecrübeli anneler sağolsun bende kuzenime sormuştum ilk kıyafetını falan yeni doğan al dıye çünkü ilk zamanlar 0-3 olanlar goydırılıyor dedi .. Zaten cok abartmadan alıcaz onlarda gıydımı Bebiş çuval gibi olmasın dedi .. Bide bana gelen hediyeler baya şimdiden büyük kıyafetler hatta ben dayanamayıp , yazlık bi şort tulum aldım kısmetse bebişler 5 ayda yaz başlıyor giyer cici cici bu Arada dıger arkadasın dediğini söylediler bana da uyku tulumu daha büyüyüp , yatarken üstünü acarsa o zaman duşun dediler şimdi minnacık olacaklar zaten bahtanıyeyle hafif sardık mı ohhh kuzu kuzu yatarlar inşallah .. Bu da yazlık cicimizçok sağolasın şu an resmen ilaç gibi geldin ne ölçü biliyorum ne başka bi şey annemde yanımda değil bi de annemler bizleri nasıl büyütmüş unuttum hepsini diyor ne bileyim bizim zamanımızda dikiliyordu falan diyor zaten paso kundak yapmışlar.. peki bi şey daha sorucam yakalamışkenhani uyku tulumları var ondan alsam yeni doğan için olanı küçük mü gelir kıyafetlerle beraber onda çok kararsız kaldım bi de
evet az büyüyene kadar 0-3 aylık daha iyi olur, aynen bebek büyük şeylerin içinde kayblur zaten küçücük olacak doğduğundaTecrübeli anneler sağolsun bende kuzenime sormuştum ilk kıyafetını falan yeni doğan al dıye çünkü ilk zamanlar 0-3 olanlar goydırılıyor dedi .. Zaten cok abartmadan alıcaz onlarda gıydımı Bebiş çuval gibi olmasın dedi .. Bide bana gelen hediyeler baya şimdiden büyük kıyafetler hatta ben dayanamayıp , yazlık bi şort tulum aldım kısmetse bebişler 5 ayda yaz başlıyor giyer cici cici bu Arada dıger arkadasın dediğini söylediler bana da uyku tulumu daha büyüyüp , yatarken üstünü acarsa o zaman duşun dediler şimdi minnacık olacaklar zaten bahtanıyeyle hafif sardık mı ohhh kuzu kuzu yatarlar inşallah .. Bu da yazlık cicimiz
Bende yürüyüş yapmaya çok özeniyorum. Ramazan geçsin belediyenin orda yürüyeceğim falan dedim dedim de oturdum daha doğrusu yattım yine hepayy yok canım temiz hava nerde kalmış?? yürüyüş yapmayı ben de çok seviyorum ama üşengeçlik önde malesef... 1 yürüyorum 3 yatıyorum yani
Aaa şaka gibi ya içeydin komaya girerdin vallakızlar şeker yüklemesinden geldim yazmıştım ya doktor bana 2 kutu 250ml.lik glikozlardan içeceksin dedi...birini içtim 1 saat bekleyip kan verdikten sonra diğerini de içmeye hazırlanıyordumm ki doktorun eşi içmeyeceksin o sana şaka yapmıştır dedi...gerçek sanıp bir de kuzu kuzu kabullenmiştim içmeye...bir tane daha asla kaldıramazdım zaten
Bu gün kü pazar meyve sebze pazarı biliyorsun demi. Giyim pazarı diye kalkıp gelmeama bende yıldırımlı sayılırım orda doğdum büyüdümevlenince mecbur gelmek zorunda kaldım bu taraflara. bide işimde burda olunca. ama bugün bile gökdereye gidip pazarına uğrucam bugün mesela oranın pazarı çok ucuz bizim buraya göre.
günde 10 kez miBez konusunda 4 numaraya kadar beyaz paket taraftarıyım petek dokusu emiciliği çok fazla ilk başlarda sürekli kaka yapıyorlar çünkü günde 10 kez kadar4numaradan sonra bozmuş sıradan bi bez gibi petek doku falan yok oyüzden çok kızdım aktifbebeğe geçtim. bu beyaz pakette4 numarayla ilgili hüsrana uğrayan anne cok makale bile yazmışlar nette. Emziğe gelince ben alıştıramadım ama en son aldığım emzik çok güzeldi onu ilk basta alsaydım (aventin damla uçlu emziği) belkı alıssacaktı. Gec kaldım 3-4aylık olmustu.İlk basta nuk verdim almadı. Oğluma kaldı artık emzikler.Karar sizin tabi her çocuk da farklı unutmamak lazım.
Ben geldikçe kullanayım diyeceğimde bakalım gerçekten öyle olacak mı ondan emim olamıyorum. Ya başkasının kutusunu bana kakalarlarsaEvet öyle olduNil bence de çok güzel. Asya bu ara çok koyulan isimler arasında ama ben Asya'yı da beğeniyorum. Hayırlısı olsun
Eğer mikrop olayından endişheleniyorsanız kuaföre rica edin. benim için yeni kutu açın, ben geldikçe bu kutudan kullanalım diye. yapıyorlar öyle şeyler. ben de bugün gidicem kuaföre. öyle dicem. ben de tiksiniyorum. tahta spatulayla yapmasına rağmen sonuçta o spatulayı da her defasında aynı ağdaya batırıyor..
hastanedemi yaptın canım şeker yüklemesini yoksa sağlık ocağındamı? ben geçende sağlık ocağına başka bişey için gittiğimde hamile bi kadın vardı şeker yüklemesi yaptırmak için geldim demişti bana. bende herhalde hep orda oluyo diye sormadım gerisini.
Yaa bizim sağlık ocağı yapmıyormuş sizinkiler niye yapıyor.ben şeker yüklemesini aile hekimliğinde yaptırdım gidince kendim aldım...glikozun tadı bana göre meyveli sodaya benziyordu ama şekerliydi yani....ben de hamile kalmadan önce tatlıyı çok severdim ama hamile olunca hiç sevmedim
ayy sorma valla resmen gerginlikten oynatırken bile zorlanıyorum. Gerim gerim gerildim derdim de hep hakkaten gerildim yaniben de aynen öyleyim canım, iş yerinde de gelen giden olmadıkça ayakkabımı çıkarıp uzatıyorum ayağımı ama yine de şişiyor. sık sık kalkıp yürüyorum, bir de eve gidince yukarı doğru uzatıyorum. çok rahatsız olursam buz torbasıyla kompres yapıyorum.
çok tuzlu yememeye çalış, hava sıcak ya tuzlu yiyip çok su içtikçe tuz suyu tutup şişiriyor.
İyiyiz hoşgeldin. Ahh tatilin bitti demek. Bende Yarın çıkıyorum kısmetse 15 gün iş çalışmak yok ohhhhkızlar nasılsınız bakalımmmya nolmuş siteye yüzü değişmiş bi garip geldi girince tatildeydim ben yeni geldik haftabaşı..e telefondan da artık tapatalk uygulamasından hata verio..üzüldüm ona nasılsınız bakalım bebişler nasıl? biz oğlumla ayrıntılı ultrasona ve fetal ekoya girdik maşallah oğlum çok sağlıklı..ama bende miyom çıktı onu taktım kafaya az buçuk..doktor çoğu kadında görülür bu dedi ama ne bilim insan taktı mı takıo işte..ama oğlum sağlıklı olsun da o yeter bana hareketlerimiz de artmış durumda gün içinde gayet güzel tekmeleniorum
amin canım saolevet az büyüyene kadar 0-3 aylık daha iyi olur, aynen bebek büyük şeylerin içinde kayblur zaten küçücük olacak doğduğundaşort tulumaa bayıldımm yaaaa sağlıkla giysin inşallahh....
Canım hastanede yaptıracaksın madem alma glikoz onlar verir. Arkadaşlar sağlık ocağında yaptırdığı için almak zorunda kaldılar. Ben de hastanede yaptıracağım onlar verecek. Biz almayacağız.bana dr um eylül 8 de hastaneye gel aç karnına dedi ama glikoz al falan demedi ama ben yine de alayım ne olur ne olmazbilgilendirdiğin için de çok sağol kuzum
Ayy yesinler cicilerini. Kızlar bu arada 0-3 aylık evet daha çok kullanılır ama o hastane çıkışları 0-3 aylık değil bilginize yenidoğan diye geçiyor. Genelde bebişler ilk aylarda ortalama 700 gram alıyor o yüzden yeni doğan az kullanılıyor. 0-3 ay daha çok.Tecrübeli anneler sağolsun bende kuzenime sormuştum ilk kıyafetını falan yeni doğan al dıye çünkü ilk zamanlar 0-3 olanlar goydırılıyor dedi .. Zaten cok abartmadan alıcaz onlarda gıydımı Bebiş çuval gibi olmasın dedi .. Bide bana gelen hediyeler baya şimdiden büyük kıyafetler hatta ben dayanamayıp , yazlık bi şort tulum aldım kısmetse bebişler 5 ayda yaz başlıyor giyer cici cici bu Arada dıger arkadasın dediğini söylediler bana da uyku tulumu daha büyüyüp , yatarken üstünü acarsa o zaman duşun dediler şimdi minnacık olacaklar zaten bahtanıyeyle hafif sardık mı ohhh kuzu kuzu yatarlar inşallah .. Bu da yazlık cicimiz
Canım hastanede yaptıracaksın madem alma glikoz onlar verir. Arkadaşlar sağlık ocağında yaptırdığı için almak zorunda kaldılar. Ben de hastanede yaptıracağım onlar verecek. Biz almayacağız.
Evet genelde tatlı şeyler yediğimde hareketleniyor meyve seviyor benim oğluşum :)) bugün daha hareketli çok şükür onu hissetmek gibisi yok. Bir de ben acıktığımda hareketleniyor ona dikkat ettim.benim de öyle bi çok hareketli bi durgun bir de fark ettim sarımsaklı şeyler yavaşlatıyor bebeği bunu dr da dedi.. çok şekerli kafeinli gıda da hızlandırıyor ama hiç iyi değil dedi prof. belki aklında olsun istersin diye yazayım istedim bende sıcaklardan bıktım iyice
Tatlım bana doktor balık yiyor musun diye sordu, hayır maalesef dediğim için bu hapı verdi. zaten haftada 2 kez kullanıyorum. bana da yumurta ve yoğurt her gün olmazsa olmazın olacak. bu konuda çok katıyım dedi. balık da yemediğin için veriyorum dedi.
Dün aldım. Mide bulantım olmadı ama yanma oldu. belki başka bir şey yüzündendir bilmiyorum. Salı günü tekrarlayacağım. O zaman yazarım. Ama kullanmanın bir zararı yok sonuçta yararı var. Doktoruna danış istersen.
Kaçıncı haftada yapılıyo bı şeker yuklemesı. Salı gunu kontrolum var 22+2 yim doktorum bişey demedı daha bana. Salı gunu açmı gıtsem acabasağol canım almayayım o zmn
Kaçıncı haftada yapılıyo bı şeker yuklemesı. Salı gunu kontrolum var 22+2 yim doktorum bişey demedı daha bana. Salı gunu açmı gıtsem acabasağol canım almayayım o zmn
25. haftanın içinde oluyo canım zaten dr un söyler sana şu gün yapçaz diyeKaçıncı haftada yapılıyo bı şeker yuklemesı. Salı gunu kontrolum var 22+2 yim doktorum bişey demedı daha bana. Salı gunu açmı gıtsem acaba
Bende yürüyüş yapmaya çok özeniyorum. Ramazan geçsin belediyenin orda yürüyeceğim falan dedim dedim de oturdum daha doğrusu yattım yine hep
Aaa şaka gibi ya içeydin komaya girerdin valla
Bu gün kü pazar meyve sebze pazarı biliyorsun demi. Giyim pazarı diye kalkıp gelme
günde 10 kez miHmm iyi aklımızda olsun 4 ten sonra boşuna ekstra para vermeyelim bizde değiştirelim.
Aventin emziğini araştırayım bakalım nasıl mış ? sağol fikirlerin için.
Ben geldikçe kullanayım diyeceğimde bakalım gerçekten öyle olacak mı ondan emim olamıyorum. Ya başkasının kutusunu bana kakalarlarsaAl başına belayı sonra. Evet her seferinde sptulayı değiştiriyoruz falan diyorlar konuşurken. Çok titizis dikkat ediyoruz. Sonra yaparken ben hatırlatıyordum spatula diye İçime sinen bir kuaför bulamadım. Evde kendim de özel bölgeye yapamıyorum. Bakalım kuzenim yaparım dedi ona güveniyorum. Her malzeme %100 kişisel benim
Yaa bizim sağlık ocağı yapmıyormuş sizinkiler niye yapıyor.hatta yine sordum yok yapmıyoruz dedi
ayy sorma valla resmen gerginlikten oynatırken bile zorlanıyorum. Gerim gerim gerildim derdim de hep hakkaten gerildim yaniBende buz koyayaım bakayım onu hiç denemedim. Havaya dikince geçiyor ama yeniden oluyor. Sıcaklar geçince düzelir mi dersin. Seninde sadece ayak ve bileklerin mi ? El de yüzde yok bir şey demi.
İyiyiz hoşgeldin. Ahh tatilin bitti demek. Bende Yarın çıkıyorum kısmetse 15 gün iş çalışmak yok ohhhh
Evet değişiklikler çok oldu burda hem site değişti hem bebişler büyüdü
Takma canım onlar doğumla birlikte kayboluyormuş zaten diye biliyorum.
Ohh maş allah oğluşuna tekmelerine sağlık
bana da direk al dememişti zaten canım aile hekimliğine gidince al dedi...:)bana dr um eylül 8 de hastaneye gel aç karnına dedi ama glikoz al falan demedi ama ben yine de alayım ne olur ne olmazbilgilendirdiğin için de çok sağol kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?