- 25 Haziran 2014
- 1.528
- 643
- 198
sağol canım inşallahyıldırım doruk mu??ben de mesken taraflarında oturuyorum...
ben de gurbet ellerdeyim canım malesefama bende yıldırımlı sayılırım orda doğdum büyüdümevlenince mecbur gelmek zorunda kaldım bu taraflara. bide işimde burda olunca. ama bugün bile gökdereye gidip pazarına uğrucam bugün mesela oranın pazarı çok ucuz bizim buraya göre.
çok sağolasın şu an resmen ilaç gibi geldin ne ölçü biliyorum ne başka bi şey annemde yanımda değil bi de annemler bizleri nasıl büyütmüş unuttum hepsini diyor ne bileyim bizim zamanımızda dikiliyordu falan diyor zaten paso kundak yapmışlar.. peki bi şey daha sorucam yakalamışken :) hani uyku tulumları var ondan alsam yeni doğan için olanı küçük mü gelir kıyafetlerle beraber onda çok kararsız kaldım bi deYenidoğan al tabi canım bana da dr yok basketcı olcak bu kız yok koca bulamıcak diyordu bende senın gibi düşünüyordum ama mınnacık oluyorlar.Yenidoğan 50cm olur birde 50-56 yazar ben kızımınkileri idilbebeden almıştım neredeyse 3 ay giydi 5tane alt 5 tane üst 3ay yetti bize. ama farklı markalar nasıl olur bilemem 3.aydan sonra tulumlara basladık
ben de gurbet ellerdeyim canım malesefgökdere pazarı falan bana biraz uzak kalıyor yaa mecburen kendi pazarımdayım sen ne taraflardasın??
Şafak sayma gibi desene çok iyiymiş.. İsşmde belli biz hala isim konusunda karar veremedikDoğans kadar belli olur inşallah ... Asya ,Nil , masal , derin seçenekler arasında .. Eşim Asya bende Nil'e daha yakınım artık ismiyle hitap etmek ıstıyorum kızçeme
Şafak sayma gibi desene çok iyiymiş.. İsşmde belli biz hala isim konusunda karar veremedikDoğans kadar belli olur inşallah ... Asya ,Nil , masal , derin seçenekler arasında .. Eşim Asya bende Nil'e daha yakınım artık ismiyle hitap etmek ıstıyorum kızçeme
ben yeni geldim canım hayırlı cumalar ...aç karınla gittim...kan verdim ve sonra 50gr. 250 ml.lik glikozu içtim...tekrar kan verdim böylece kandaki şekere bakılıyor..sonuçları pazartesi günü alacağım inşallahkızlar şeker yüklemesi hakkında bilgi verir misiniz
bu arada hepinize hayırlı cumalar
Bez konusunda 4 numaraya kadar beyaz paket taraftarıyım petek dokusu emiciliği çok fazla ilk başlarda sürekli kaka yapıyorlar çünkü günde 10 kez kadar :) 4numaradan sonra bozmuş sıradan bi bez gibi petek doku falan yok oyüzden çok kızdım aktifbebeğe geçtim. bu beyaz pakette4 numarayla ilgili hüsrana uğrayan anne cok makale bile yazmışlar nette. Emziğe gelince ben alıştıramadım ama en son aldığım emzik çok güzeldi onu ilk basta alsaydım (aventin damla uçlu emziği) belkı alıssacaktı. Gec kaldım 3-4aylık olmustu.İlk basta nuk verdim almadı. Oğluma kaldı artık emzikler.Karar sizin tabi her çocuk da farklı unutmamak lazım.Aynı fabrika üretse bile mutlaka kalite farkı vardır. Bimin bezini bir tanıdığım çok övdü. Getirdi gördüm kağıt gibi çok sert be. Biz bile orkid konusunda yumuşak olsun ince olsun diyoruz bebişe sert bez o yumuşaçık poposunu ne yapar. Birde önemli olan bence emicilik. Çişini yaptı popo kuru mu ıslak mı kalıyor ? markete gidince üretim yerlerine bakacağım yinede
Emzik konusunda da bakalım bir şey diyenler çıkar mutlaka. Fikir alacağız zaten tutacağı emziği bulana kadar ablam 5 tane atmış. Bakalım biz kaç tane atacağız.
glikozu biz mi alıp gidicez peki ve o glikozun tadı nsıl ben hamile kaldım kalalı tatlıdan soğudum :)ben yeni geldim canım hayırlı cumalar ...aç karınla gittim...kan verdim ve sonra 50gr. 250 ml.lik glikozu içtim...tekrar kan verdim böylece kandaki şekere bakılıyor..sonuçları pazartesi günü alacağım inşallah
kIZLAR GÜNAYDIN......
Kuzum sende mi Bursa'dasın. Bilmiyordum. Bakırcıları falan tarfi etmişsinde. Orda en çok mağzası olan dükkan Özlem Bebedir. En sonunda Kızılay tarafındaysa büyük ihtimalle Bebeler Sarayı dır
Ohh çifter çifter almışsın. İyi günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim inş Allah. Benim aldığım modelden mi aldın canım sende. Ayy canım sizden de Allah razı olsun ne demek. İndirimleri paylaşalım ki daha çok şey alacağız bebişlere hesaplı olsunBez kampanyalarını takip ediyorum şimdilik. PRemium care olanlardan alacağım onuda bulayım haber veririm . AAA bizim de var bir sürü ama bir taneşık birşey almak istiyorum. Ben hiç ördürmedim yazık günah o kadar emek. Hazırlar var hem uygun hem süperler. Daha bakmadım ama milletin elindekilere bakıyorum. Bir tanesini durdurup nerden diye sorarım çok beğenirsem
Bir nevi şafak saymak bizimki de tabi.Ellerine sağlık canım.İnş Allah sıkıntısız bir şekilde doğum günü tarihlerine geliriz hepimiz.
İnş Allah bu doktorla çok güzel uyum sağlarsınız. Benim doktorda çok dolu valla. Randevuluyken bile 1-2 saat bekliyorum randevusuzu düşünemiyorum. Hayırlısı. Önceki doktorumu da sırf çok yoğun diye bıraktım. Bu o kadar değil dedi giden 3 arkadaşımda. Hep saatimizde girdik dediler. Ben gitmeye başladım dakka başı doğurtuyor milleti. Ya doğumda ya doğumdan yeni geldiği için randevular sarkmış. Ama seviyorum da doktorumu değiştirmeyi göze alamıyorum. Sanırsın ki devlet hastanesi doktoru o kadar yoğun. Kapısının önü tıklım tıkışıkBizim doktora özel muayne ücretini bile arttırdılar yani o kadar talep var. Diğer doktorlar sinek avlıyor resmen. Ayy ne dertliymişim bu konuda
Bebeğine de maş Allah. İnş Allah şeker sonucunda iyi çıkar.
Emzik olayında bende çok kararsızım. Dün biberonları aldıkta emziği sonraya bıraktım. Fikirlere açığızBen kuaföre gidecektim kendim başa çıkamıyorum artık ama mikrop olayından da çok tırsıyorum. Kuzenim abla yıllardır ben kendime yapıyorum sanada yapıveririm ne olacak dedi. Ha kuaför ha sen (zaten çok samimiyizdir) sana açarım madem dedim Hatta bu akşam gelecek. Tatil öncesi hazırlığı Son 1,5 iş günüm. Cumartesi 12 ye kadar çalışmayı da kim koyduysa
ertuğrulkent çok uzak galiba ama bir de orada sanırım biraz ulaşım zorluğu varmış gerçekten de öyle mi???ben de buraya alıştığım için başka hiçbir yere gitmek istemiyorum... seviyorum buraları ya:)...Ben ertuğrulkentte oturuyorum canım. Üniversitede çalışıyorum bide. eşimin işide bu taraflarda o yüzden yıldırım taraflarında oturmayı düşünemedik. ama annem orda her hafta geliyorum hala. çok seviyorum oraları.
Yok alma arkadaşım almıştı hiç giydiremedi. Ben pazen battaniyeyele kundak yaptım sıkmadan ilk 2ay öyle de yatırdım kafası yan sekilde hem bebeişler kucuk olduğu için tutması kavraması kolay oluyor. Uyku tulumu deli deli yatmaya başladıklarında lazım olur. İlk baslarda kımıldayamıyorlarçok sağolasın şu an resmen ilaç gibi geldin ne ölçü biliyorum ne başka bi şey annemde yanımda değil bi de annemler bizleri nasıl büyütmüş unuttum hepsini diyor ne bileyim bizim zamanımızda dikiliyordu falan diyor zaten paso kundak yapmışlar.. peki bi şey daha sorucam yakalamışkenhani uyku tulumları var ondan alsam yeni doğan için olanı küçük mü gelir kıyafetlerle beraber onda çok kararsız kaldım bi de
ben yeni geldim canım hayırlı cumalar ...aç karınla gittim...kan verdim ve sonra 50gr. 250 ml.lik glikozu içtim...tekrar kan verdim böylece kandaki şekere bakılıyor..sonuçları pazartesi günü alacağım inşallah
ben şeker yüklemesini aile hekimliğinde yaptırdım gidince kendim aldım...glikozun tadı bana göre meyveli sodaya benziyordu ama şekerliydi yani....ben de hamile kalmadan önce tatlıyı çok severdim ama hamile olunca hiç sevmedim:)glikozu biz mi alıp gidicez peki ve o glikozun tadı nsıl ben hamile kaldım kalalı tatlıdan soğudum
canım ya bişey sorucam. sana ne için verdi bu balık yağını? bende balık tüketemiyorum. doktora söyledim bana dediki hergün 1 yumurta ve 2 ceviz tüketmen yeterli. bunlar karşılar onu dedi. zaten balık hapı çok kötü hiç olmamış mide bulantısı başlatırız dedi. benim doktor ilaç yanlısı değil hiç. herşeyi gıdalarla karşılamaya çalışıyor. ama böyle devamlı balık hapı kullananlarıda görünce eksik kalırsa bazı vitaminler diye korkuyorum.
canım ya bişey sorucam. sana ne için verdi bu balık yağını? bende balık tüketemiyorum. doktora söyledim bana dediki hergün 1 yumurta ve 2 ceviz tüketmen yeterli. bunlar karşılar onu dedi. zaten balık hapı çok kötü hiç olmamış mide bulantısı başlatırız dedi. benim doktor ilaç yanlısı değil hiç. herşeyi gıdalarla karşılamaya çalışıyor. ama böyle devamlı balık hapı kullananlarıda görünce eksik kalırsa bazı vitaminler diye korkuyorum.
evet canım sağlıkocağında yaptırdım ben de sormadım yani başka nerelerde yapılır diye...zaten beni kendileri aramışlardı o yüzden direk oraya gittim...hastanedemi yaptın canım şeker yüklemesini yoksa sağlık ocağındamı? ben geçende sağlık ocağına başka bişey için gittiğimde hamile bi kadın vardı şeker yüklemesi yaptırmak için geldim demişti bana. bende herhalde hep orda oluyo diye sormadım gerisini.
Kızlar benim çok fazla ayaklarım şişiyor. Dün eve gidince ayaklarımı uzatıp dinlenemedim. Oturduğum yerden işlerimi hallettim. Ayaklarım salınıktı. Gece de geç yattım. İnmişti sabah kalkınca ama işe geldiğimden yarım saat sonra yine şişti. Nasıl gerginler anlatamam. Baya baya şiş yani. Test te yaptı doktorum her hangi bir şey de çıkmadı. Çözümü yokmu bunun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?