2014 Aralık Anneleri

kızlar şeker yüklemesinden geldim yazmıştım ya doktor bana 2 kutu 250ml.lik glikozlardan içeceksin dedi...birini içtim 1 saat bekleyip kan verdikten sonra diğerini de içmeye hazırlanıyordumm ki doktorun eşi içmeyeceksin o sana şaka yapmıştır dedi...gerçek sanıp bir de kuzu kuzu kabullenmiştim içmeye...bir tane daha asla kaldıramazdım zaten

sağol canım inşallahyıldırım doruk mu??ben de mesken taraflarında oturuyorum...

ama bende yıldırımlı sayılırım orda doğdum büyüdüm evlenince mecbur gelmek zorunda kaldım bu taraflara. bide işimde burda olunca. ama bugün bile gökdereye gidip pazarına uğrucam bugün mesela oranın pazarı çok ucuz bizim buraya göre.

ben de gurbet ellerdeyim canım malesefgökdere pazarı falan bana biraz uzak kalıyor yaa mecburen kendi pazarımdayım sen ne taraflardasın??

çok sağolasın şu an resmen ilaç gibi geldin ne ölçü biliyorum ne başka bi şey annemde yanımda değil bi de annemler bizleri nasıl büyütmüş unuttum hepsini diyor ne bileyim bizim zamanımızda dikiliyordu falan diyor zaten paso kundak yapmışlar.. peki bi şey daha sorucam yakalamışken :) hani uyku tulumları var ondan alsam yeni doğan için olanı küçük mü gelir kıyafetlerle beraber onda çok kararsız kaldım bi de

ben de gurbet ellerdeyim canım malesefgökdere pazarı falan bana biraz uzak kalıyor yaa mecburen kendi pazarımdayım sen ne taraflardasın??

Ben ertuğrulkentte oturuyorum canım. Üniversitede çalışıyorum bide. eşimin işide bu taraflarda o yüzden yıldırım taraflarında oturmayı düşünemedik. ama annem orda her hafta geliyorum hala. çok seviyorum oraları.

Evet öyle oldu :) Nil bence de çok güzel. Asya bu ara çok koyulan isimler arasında ama ben Asya'yı da beğeniyorum. Hayırlısı olsun

Evet öyle oldu :) Nil bence de çok güzel. Asya bu ara çok koyulan isimler arasında ama ben Asya'yı da beğeniyorum. Hayırlısı olsun

kızlar şeker yüklemesi hakkında bilgi verir misiniz
bu arada hepinize hayırlı cumalar
ben yeni geldim canım hayırlı cumalar ...aç karınla gittim...kan verdim ve sonra 50gr. 250 ml.lik glikozu içtim...tekrar kan verdim böylece kandaki şekere bakılıyor..sonuçları pazartesi günü alacağım inşallah

Bez konusunda 4 numaraya kadar beyaz paket taraftarıyım petek dokusu emiciliği çok fazla ilk başlarda sürekli kaka yapıyorlar çünkü günde 10 kez kadar :) 4numaradan sonra bozmuş sıradan bi bez gibi petek doku falan yok oyüzden çok kızdım aktifbebeğe geçtim. bu beyaz pakette4 numarayla ilgili hüsrana uğrayan anne cok makale bile yazmışlar nette. Emziğe gelince ben alıştıramadım ama en son aldığım emzik çok güzeldi onu ilk basta alsaydım (aventin damla uçlu emziği) belkı alıssacaktı. Gec kaldım 3-4aylık olmustu.İlk basta nuk verdim almadı. Oğluma kaldı artık emzikler.Karar sizin tabi her çocuk da farklı unutmamak lazım.

glikozu biz mi alıp gidicez peki ve o glikozun tadı nsıl ben hamile kaldım kalalı tatlıdan soğudum :)

Eğer mikrop olayından endişheleniyorsanız kuaföre rica edin. benim için yeni kutu açın, ben geldikçe bu kutudan kullanalım diye. yapıyorlar öyle şeyler. ben de bugün gidicem kuaföre. öyle dicem. ben de tiksiniyorum. tahta spatulayla yapmasına rağmen sonuçta o spatulayı da her defasında aynı ağdaya batırıyor..

ertuğrulkent çok uzak galiba ama bir de orada sanırım biraz ulaşım zorluğu varmış gerçekten de öyle mi???ben de buraya alıştığım için başka hiçbir yere gitmek istemiyorum... seviyorum buraları ya:)...

Yok alma arkadaşım almıştı hiç giydiremedi. Ben pazen battaniyeyele kundak yaptım sıkmadan ilk 2ay öyle de yatırdım kafası yan sekilde hem bebeişler kucuk olduğu için tutması kavraması kolay oluyor. Uyku tulumu deli deli yatmaya başladıklarında lazım olur. İlk baslarda kımıldayamıyorlar

hastanedemi yaptın canım şeker yüklemesini yoksa sağlık ocağındamı? ben geçende sağlık ocağına başka bişey için gittiğimde hamile bi kadın vardı şeker yüklemesi yaptırmak için geldim demişti bana. bende herhalde hep orda oluyo diye sormadım gerisini.

glikozu biz mi alıp gidicez peki ve o glikozun tadı nsıl ben hamile kaldım kalalı tatlıdan soğudum
ben şeker yüklemesini aile hekimliğinde yaptırdım gidince kendim aldım...glikozun tadı bana göre meyveli sodaya benziyordu ama şekerliydi yani....ben de hamile kalmadan önce tatlıyı çok severdim ama hamile olunca hiç sevmedim:)

Tatlım bana doktor balık yiyor musun diye sordu, hayır maalesef dediğim için bu hapı verdi. zaten haftada 2 kez kullanıyorum. bana da yumurta ve yoğurt her gün olmazsa olmazın olacak. bu konuda çok katıyım dedi. balık da yemediğin için veriyorum dedi.
Dün aldım. Mide bulantım olmadı ama yanma oldu. belki başka bir şey yüzündendir bilmiyorum. Salı günü tekrarlayacağım. O zaman yazarım. Ama kullanmanın bir zararı yok sonuçta yararı var. Doktoruna danış istersen.

Tatlım bana doktor balık yiyor musun diye sordu, hayır maalesef dediğim için bu hapı verdi. zaten haftada 2 kez kullanıyorum. bana da yumurta ve yoğurt her gün olmazsa olmazın olacak. bu konuda çok katıyım dedi. balık da yemediğin için veriyorum dedi.
Dün aldım. Mide bulantım olmadı ama yanma oldu. belki başka bir şey yüzündendir bilmiyorum. Salı günü tekrarlayacağım. O zaman yazarım. Ama kullanmanın bir zararı yok sonuçta yararı var. Doktoruna danış istersen.

evet canım sağlıkocağında yaptırdım ben de sormadım yani başka nerelerde yapılır diye...zaten beni kendileri aramışlardı o yüzden direk oraya gittim...

ben de aynen öyleyim canım, iş yerinde de gelen giden olmadıkça ayakkabımı çıkarıp uzatıyorum ayağımı ama yine de şişiyor. sık sık kalkıp yürüyorum, bir de eve gidince yukarı doğru uzatıyorum. çok rahatsız olursam buz torbasıyla kompres yapıyorum.
çok tuzlu yememeye çalış, hava sıcak ya tuzlu yiyip çok su içtikçe tuz suyu tutup şişiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…