Ben de aşırı bir duygusalım. Her şeye ağlayıveriyorum:) herhalde hormonlardan:)ayy inşallah hayırlısıyla sağlıkla alır kuzucuğunu kucağına. çok duygulanıyorum doğum haberleri duyunca, şimdiden n'oluyorsa bana artık
Işin kötüsü ben eti de çok yiyemiyorum. Ama süt ve süt ürünleri baya tüketiyorum. İnşallah sağlıklı olur bebişlerimiz.ben daha hiç yemedim canım hamilelik bolunca onun yerine et tüketmeye çalışıyorum mecbur ne kadar tutursa artık.yalnız değilsin
Maşallah kocaman olmuş yaakızlar oğluşumla son halimiz(maşallah isterimm )
Şeker yüklemesi yaptırmıcam olan varmı doktorlarınız bu konu da neler söylüyor
canım kilo konusu benımde aynı 55 kılo hamıle kaldım ve suan 64 kiloyum.. ama benım soyle bi durumum vardı hamıle kalmadan önce refluden dolayı ve iş stresının olmasıyla sabahları her gun ıstıfra ederek , öglen yemek yemeyerek saglıksız bi kilo verme evrem oldu.. normal kılomdan zaten 7 kılo vermıs sekılde hamıle kaldım.. hamıle kalınca bide işten cıkınca bendeki sabah ıstıfraları ıstahsızlık gitti.. hamılelik benım vucudumun toplanmasını sagladı acıkcası :) cok şükür işten ayrıldım ve bi kere mide sorunu yasamadım.. şimdi bakalım ilerleyen surecte nasıl olacak kılo durumu... bu arada bende 7 aydan önce bişi almam derdim ama hediyeler geldikce bende sabırsızlanıyorum.. artık gezerken sadece gozum bebek malzemelerine kayıyor :) eşim hayret dıyor sen dıger magazalara girmıyorsun acıtasyon yapıyorum anayım ben ana diye önce o :)merhaaaaabaaaa arkadaşlarrrr nasılsınız site değişmiş sayfalar da baya ilerlemiş okumam mümkün değil:) herkes iyidir umarım. bizim 3 haftalık tatilimiz bitti yuvamıza döndük bugün. tatil çok güzel geçti ama evimi de çok özlemişim.
tatile kadar beslenmeme çok dikkat ediyordum 5,5 - 6 kg almıştım. eve gelir gelmez tartıldım 8 g ya çıkmışım. 3 haftada 2.5 kg almışımne bulursam yedim tabi az bile almışım. var mı benim kadar alan yoksa normal mi gidiyorum..
minik kızım çok keyifli kıpır kıpır horon tepiyo sanki. tepiklerini millet dışardan farkediyor:) hatta öyle hareketli ki korkuyorum doğunca hiç uyumayacak bu kız diye:))
tek sıkıntım bunaltan sıcaklar. bir de bir haftadır geceleri bacağıma kramp giriyor uykumdan uyanıyorum inanılmaz bi acı veriyor.eşimi uyandırıyorum o masaj yapıyo anca öyle geçiyor. potasyum ve magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş diye okudum. dr um gyno ferro sanol ve balık yağı dışında birşey vermedi. düzenli beslenip bebeğin gelişiminde bi problem olmadığı sürece ekstra vitamin vermeye karşı. karaciğere gereksiz yük biniyor demişti. ama bu durumu söyleyince belki bi takviye verebilir.
bu arada bebişime hala hiçbirşey almadım. şu sıcakların biraz geçmesini ve 7 ayımın dolmasını bekliyorum ama çok da sabırsızlanıyorum:))
cok can sıkıcı ya pc devaml elımde ama sıteye gırmek dert zaten kac gundur kacırdım tumkonuları telefondan gırebılsekte muhabbet edeydık artık :)ben site yenilenmeden önce de telefondan giremiyordum...
o zaman kilo alman iyi olmuş canım. amaaaan aslında dert etmemek lazım. nasılsa veriliyor. kızımda 20 kg yu 6 ayda hiçbirşey yapmadan verdim. bunda da veriririm heraldeU
canım kilo konusu benımde aynı 55 kılo hamıle kaldım ve suan 64 kiloyum.. ama benım soyle bi durumum vardı hamıle kalmadan önce refluden dolayı ve iş stresının olmasıyla sabahları her gun ıstıfra ederek , öglen yemek yemeyerek saglıksız bi kilo verme evrem oldu.. normal kılomdan zaten 7 kılo vermıs sekılde hamıle kaldım.. hamıle kalınca bide işten cıkınca bendeki sabah ıstıfraları ıstahsızlık gitti.. hamılelik benım vucudumun toplanmasını sagladı acıkcası :) cok şükür işten ayrıldım ve bi kere mide sorunu yasamadım.. şimdi bakalım ilerleyen surecte nasıl olacak kılo durumu... bu arada bende 7 aydan önce bişi almam derdim ama hediyeler geldikce bende sabırsızlanıyorum.. artık gezerken sadece gozum bebek malzemelerine kayıyor :) eşim hayret dıyor sen dıger magazalara girmıyorsun acıtasyon yapıyorum anayım ben ana diye önce o :)
Maşallah kocaman olmuşbu da diğeri
Valla bende anneme dikkat ettim hemen hemen böyleymiş şaşırdımMaşallah kocaman olmuş
Benim de şu anda böyle hemen hemen. Tosuncuk mu olacak yola bunlar
Oyyy Maş Allah size. Çok güzel olmuşsunuzkızlar oğluşumla son halimiz(maşallah isterimm )
Canım günaydın. Evet site baya bi değişti. Mobil olayını halledemediler. Biz oğluşumla iyiyiz çok şükür. Ayak şişmemiz dışında bir sorunumuz yok. Kramplar için magnezyum ve potasyum eksikliğiymiş. Madem ilaç kullanmıyorsun her gün 1 tane muz ye ya da 100 gram kabak çekirdeği çitle. Aynı işi görüyormuş. Ben her gün 1 tane muz yemeye çalışıyorum. Çok şükür kramp falan oluşmadı 1 kez dışında. Kızına da Maş Allah çok hareketli olması yaramaz olması falan diyorlar ama belli olmuyor ki. Benim ki arada çok hareketli arada az. Canı nasıl isterse takılıyor Paşammerhaaaaabaaaa arkadaşlarrrr nasılsınız site değişmiş sayfalar da baya ilerlemiş okumam mümkün değil:) herkes iyidir umarım. bizim 3 haftalık tatilimiz bitti yuvamıza döndük bugün. tatil çok güzel geçti ama evimi de çok özlemişim.
tatile kadar beslenmeme çok dikkat ediyordum 5,5 - 6 kg almıştım. eve gelir gelmez tartıldım 8 g ya çıkmışım. 3 haftada 2.5 kg almışımne bulursam yedim tabi az bile almışım. var mı benim kadar alan yoksa normal mi gidiyorum..
minik kızım çok keyifli kıpır kıpır horon tepiyo sanki. tepiklerini millet dışardan farkediyor:) hatta öyle hareketli ki korkuyorum doğunca hiç uyumayacak bu kız diye:))
tek sıkıntım bunaltan sıcaklar. bir de bir haftadır geceleri bacağıma kramp giriyor uykumdan uyanıyorum inanılmaz bi acı veriyor.eşimi uyandırıyorum o masaj yapıyo anca öyle geçiyor. potasyum ve magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş diye okudum. dr um gyno ferro sanol ve balık yağı dışında birşey vermedi. düzenli beslenip bebeğin gelişiminde bi problem olmadığı sürece ekstra vitamin vermeye karşı. karaciğere gereksiz yük biniyor demişti. ama bu durumu söyleyince belki bi takviye verebilir.
bu arada bebişime hala hiçbirşey almadım. şu sıcakların biraz geçmesini ve 7 ayımın dolmasını bekliyorum ama çok da sabırsızlanıyorum:))
Çok geçmiş olsun canım. Şiddetli kramplardan sonra resmen yeri arıyor. Bana da çok girerdi hamişlikte sadece 1 kere girdi ama o deli ağrısını falan iyi bilirim. Eğer magnezyum ve potasyum ilacı kullanmıyorsan. Her gün 1 adet muz ya da 100 gram kabak çekirdeği o ihtiyacı karşılarmış. Bana hamişlikte 1 kere kramp girdi ertesi gün hemen muz yemeye başladım. Çok şükür yok şimdi. Ama sanki varisler oluşmaya başlamış gibi hissediyorum. Tatil dönüşü doktoruma soracağım olmazsa onun içinde ayrı bir doktora gideyim. Az kaldı canım ya az daha dayandık mı çektiklerimizin hepsini unutacağız inş Allah. Rabbim bundan sonra kolay geçmesini nasip etsin İnş Allah.Günaydın kızlar,
Gece bacağıma kramp girdi ağrıyla uyandım ve 1-2 dakika sürdü. Dayanılmayacak bi ağrıydı nasıl anlatacağımı bilmiyorum, eşim masaj yaptı kramp geçti ama şu an çok zor yürüyorum ağrı devam ediyor. Hani böyle çok spor yaparsın da ağrır ya, annem et kesildi der, öyle bi ağrı var şiddetli.
Üstelik bulantıyla uyandım, zor gittim banyoya çok küçük adımlarla.
Hamileliğin bütün zorluklarını yaşayacak mıyım ben acaba, artık sinirlerim bozulmaya başladı ne zaman geçecek bunlar
Çok geçmiş olsun canım. Şiddetli kramplardan sonra resmen yeri arıyor. Bana da çok girerdi hamişlikte sadece 1 kere girdi ama o deli ağrısını falan iyi bilirim. Eğer magnezyum ve potasyum ilacı kullanmıyorsan. Her gün 1 adet muz ya da 100 gram kabak çekirdeği o ihtiyacı karşılarmış. Bana hamişlikte 1 kere kramp girdi ertesi gün hemen muz yemeye başladım. Çok şükür yok şimdi. Ama sanki varisler oluşmaya başlamış gibi hissediyorum. Tatil dönüşü doktoruma soracağım olmazsa onun içinde ayrı bir doktora gideyim. Az kaldı canım ya az daha dayandık mı çektiklerimizin hepsini unutacağız inş Allah. Rabbim bundan sonra kolay geçmesini nasip etsin İnş Allah.
Elifceee ydi yanlış hatırlamıyorsam ona da muz ye demiştimAminn. Çok saol canım, inşallah öyle olur. Bir arkadaş daha yazmış kramplardan şikayetçiymiş cepten girdiğim için göremiyorum kim olduğunu. Tabi ki o ağrıyı hiç kimsenin çekmesini istemem ama aynı şeyi yaşayan birileri olduğunu görünce demek ki normalmiş, olabiliyormuş diye yumuşuyor insan biraz.
Magnezyum kullanamıyorum bulantıdan ama muz severim, yerim çok sağol canım benim tavsiyen için. Hemen yiyeceğim bi tane.
evet onlar bizim minnoş tosunlarımız olacaklarMaşallah kocaman olmuş
Benim de şu anda böyle hemen hemen. Tosuncuk mu olacak yola bunlar
vala bende az bol bişi giysem benimde çok anlaşılmıyo sanki... evet kilon şu an normal olduğu için hamile pantolonları da olmaz,benim göbeğim olduğu halde bayağı almadım daha hiç hoş durmuyo çünkü,tam oturmuyo göbek kısmııkızlar benim hamile olduğumu hala kimse anlamıyobi zamanlar aa ne güzel hiç belli olmuyo derdim millete şimdi belli olmaması hoşuma gitmiyo. sanki sadece göbeğim var gibi. hamileleliğimin ilk aylarında 56 kilodan 53'e düştüm şimdi anca 56 oldum yine. kendi pantalonlarımın göbekten düğmesi kapanmıyo. hamile pantolonlarının 36'sı bile büyük geliyo. abuk subuk bi durumdayım.
Son iş günümden günaydınlar hepinize. Artık tatil zamanı son saatleri sayıyorum iş yerinde. Bu gün 12 de işten çıkış yaptığım gibi başlıyor çok şükür tatilimiz. 2 hafta işten uzakkk ohhh rahat
Oyyy Maş Allah size. Çok güzel olmuşsunuzArtık saklanacak gibi bir karnımız yok Gerçi saklamak isteyen de yok ta işte dışarda çok belli olmasın diyorum ben kendimce ama saklayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?