ayy sorma valla resmen gerginlikten oynatırken bile zorlanıyorum. Gerim gerim gerildim derdim de hep hakkaten gerildim yaniBende buz koyayaım bakayım onu hiç denemedim. Havaya dikince geçiyor ama yeniden oluyor. Sıcaklar geçince düzelir mi dersin. Seninde sadece ayak ve bileklerin mi ? El de yüzde yok bir şey demi.
Çok güzel şeyler almışsın canım güle güle giydir.ben lcw den alıyorum her şeyimi cok memnunum
Günde 1 kere olur mu hiç. Buralardan uzak kalma. Özleriz biz seni :)SElam kızlar nasılsınız bilgisayarı açmışken bi sürü alıntı yaptım
Artık günde 1 kez açayım bari bilgisayarı mobil uygulama yok madem
Dün mesaj attım telefonda yavaş çalışıyo ve şarj problemi oluyo diye ama yönetici bana sadece mobil uygulamada cok fazla eksiklik var dedi yeni bir mobil uygulama çalışmanız olacak mı dedim ona da cevap vermedi
İçine sinen doktora gitmek çok önemli gerçekten canım iyi yapmışsın değiştirmekle bencede.Bebişe maşallah
Ben glukozu içince fena şekilde kustum sen dayanmışsın ne güzel..
Benim tanıdığım kuaförüm var canım ona gidiyorum sürekli hijyen endişem yok o yuzden temiz bi yer ve çok dikkat ediyolar..
Çok güzel şeyler almışsın canım güle güle giydir.ben lcw den alıyorum her şeyimi cok memnunum
Hiç fiyat araştırması yapmadım ama bende prima premium care ile başlıycam napalım katlanıcaz her şey yavrularımız için.1 bedenden 1 tane alın demişti birisi çabuk büyüdükleri için bezi stoklamak yerine bittikçe almayı planlıyorum zaten ben ufacık yerde yaşıyorum en pahalı fiyatlar burada
Maşallah canım bi tek ben yaptıramadım galiba şeker yüklemesini inşallah iyi çıkar sonucun..
Benim doktorum ayaklarının altına yastık koy yatarken dedi çok şişiyo deyince aslında erken şişmesi için ama seninki böyle olacak demekki demişti canım..
Bana hastanede yaptılar şeker yüklemesi glukozu onlar veriyo ben ek ücrette ödemedim..
Hoşgeldin tatlımm bizde alışamadık gitti canım myomu takma kadınların %80 inde olurmuş bebeğine bi etkisi olmaz yanib
Bende 2 tane hastane çıkışı ve 4-5 takım 0-3 aylık takımlardan almayı düşünüyorum bi türlü çıkamasamda alışverişe
Tulumuna da bayıldımm ayrıca güle güle kullanın.Uyku tulumunu ben yeğenime büyük almıştım 3 yaş falan hareketlenmeye başlayınca üzerine tam olmasına gerek yok büyük büyük giydirdi kardeşim zaten elleri ayakları içerde kalıyodu sorun olmadı yani
İnşallah çok kolay bi doğum yapar Bebeğini sağlıkla alır kucağına darısıda bize olsun Amin..
Tekrar bi dene canım çok kısa giymiyorsan üstünü zaten kötü durmuyo tişörtü indirinceyok sadece ayak o da işte salladığımız için falan herhalde canım. sabah ayakkabımı giyiyorum, ayağım içinde dans ediyor ama 1 saat sonra tombiş teyze gibi oluyorumayağımın üstü ve bileğim çok şişiyor
saol teyzesi paylaşınca mutlu oluyor insan işteben 2-3 hafta önce bakmıştım canım ama pantolonlar çok kötü durmuştu lcw de, penye kısmın altı inanılmaz pot durmuştu. ama o zaman kilo almamıştım daha, şimdi belki daha iyi olur tekrar bakayım en iyisi
ayy inşallah hayırlısıyla sağlıkla alır kuzucuğunu kucağına. çok duygulanıyorum doğum haberleri duyunca, şimdiden n'oluyorsa bana artıkKızlar bir arkadaşım hamile bugün ya da yarın doğumu olacakmış Allah'ın izniyle. Sizler de dua eder misiniz hayırlısıyla doğum yapabilmesi için. Hamilelerin duası kabul olurmuş.
hadi yaaa,amaninnnn ben normal istiyorum bi aksilik çıkmazsabenim doktor doğal şeyler yana biraz. hatta geçen hafta dedimki herkes hap kullanıyo ama balık yemeyince dedim. o yüzden herkes sezeryan yapmak zorunda kalıyor. milletin sancısı gelmiyo artık dedi. dedim tamam başkada bişey demiyorum
Aynen bende öyle. Hatta bir babetim var biraz büyük gibi diye giymiyordum. Bulup onu çıkarayım bariiyok sadece ayak o da işte salladığımız için falan herhalde canım. sabah ayakkabımı giyiyorum, ayağım içinde dans ediyor ama 1 saat sonra tombiş teyze gibi oluyorumayağımın üstü ve bileğim çok şişiyor
saol teyzesi paylaşınca mutlu oluyor insan işteben 2-3 hafta önce bakmıştım canım ama pantolonlar çok kötü durmuştu lcw de, penye kısmın altı inanılmaz pot durmuştu. ama o zaman kilo almamıştım daha, şimdi belki daha iyi olur tekrar bakayım en iyisi
hadi yaaa,amaninnnn ben normal istiyorum bi aksilik çıkmazsaburdan gelecek olan sancılarıma sessleniyorum,lütfen geç kalmayınızz
bende özlüyorum canım ama mobil uygulama olması şart evde değilken bile 2 dk girip mesaj yazabiliyorum yada iş falan yaparken 5-10 dk vakit ayrılıyo ama her defasında bilgisayar odasında vakit geçiremiyorum mesela yemek yapmaya başlıycam birazdan mutfağa geçince telefondan bakmak kolay oluyoduGünde 1 kere olur mu hiç. Buralardan uzak kalma. Özleriz biz seni :)
Gece yatarken koymuyordum o zaman da koyayım bari. Puff 2-3 gündür daha fazla şişiyor.
benimkide bayan o yüzden daha duygusal bakıyo olabilir diye düşünüyorum ama bilemiyorumki. haplar kilo aldırıyormuş bide çok onuda istemiyor bel fıtığım var diye. gıdalarla bütün vitamini alırız merak etme dedi.
kızz allah korusun haaa :KK63: tamam tamam zamanında gelsinler yeterrEvrene mesaj bırakmak için çok erken değil mi ? yanlış algılayıp zamanı şaşırıp erken gelmesin Zamanında zamanında diye söyle de ters etki yapmasın
canım çok güzeller nereden aldın acabagünaydın kızlar,
dün kendime pantolon bakmaya gittim ama bulamadımkot alanlar nerelerden aldılar, sadece ben mi bulamıyorum acaba?
kendime alamadım ama yine kızıma alışveriş yapıp döndüm, çok güzeller ya dayanamadım ama almamam lazım artık kendime söz verdim
bende özlüyorum canım ama mobil uygulama olması şart evde değilken bile 2 dk girip mesaj yazabiliyorum yada iş falan yaparken 5-10 dk vakit ayrılıyo ama her defasında bilgisayar odasında vakit geçiremiyorum mesela yemek yapmaya başlıycam birazdan mutfağa geçince telefondan bakmak kolay oluyodu
Ödemi hiç sorma bana bazen ayağım patlayacak sanıyorum öyle geriliyoki şu an giyebildiğim 1 tane babetim vardı yan dikişlerden patlamış
Eşim aradı bugün kaç numara giyiyodun şimdi kaç numara ayakkabı oluyo diye sordu 36 giyiyodum ama 38 oluyo dedim boyu uzun olucak ama dedi evet uzun oluyo ama enden ancak kurtarıyo beni dedim güldü.Ayakkabı alacak sanırım bana
bende 8 kg aldım. Bu gidişle 30-40 ile tamamlarım heraldeArkadaşlar Merhaba,
Bugün doktor kontrolüm vardı,toplamda 8 kg almışım,şeker testimde 5o gr yukleme 151 cıktı nasıl sizceyuksek mı?
benimkide bayan o yüzden daha duygusal bakıyo olabilir diye düşünüyorum ama bilemiyorumki. haplar kilo aldırıyormuş bide çok onuda istemiyor bel fıtığım var diye. gıdalarla bütün vitamini alırız merak etme dedi.
Tekrar bi dene canım çok kısa giymiyorsan üstünü zaten kötü durmuyo tişörtü indirince
canım çok güzeller nereden aldın acaba
Ben lcw ve defakto da bulabildim hamile pantolonu uygun fiyata ama seçenek çok az.hamile giyimcilerde çok pahalı oluyorgünaydın kızlar,
dün kendime pantolon bakmaya gittim ama bulamadımkot alanlar nerelerden aldılar, sadece ben mi bulamıyorum acaba?
kendime alamadım ama yine kızıma alışveriş yapıp döndüm, çok güzeller ya dayanamadım ama almamam lazım artık kendime söz verdim
Büyümek sorun değilde enine büyüyünce kare ayakların oluyo o çok kötüREsmen büyümüşsün Küçüklerin büyümesi güzel oluyorda büyük insanların büyümesi cık hiç güzel olmuyor Ben hala aynı numara giyiyorum ama babetin üstünde dağ oluyor Büyük gelen bir babetim vardı onu bulup çıkarayımda onu giyeyim.
Ayy ne güzel bak eşin düşünmüş ayakkabı alacakOnun jestine karşılıkta veremezsin sen şimdi tühh. Neyse doğumdan sonra ya sakla. alacağı olsun
Bursa Da yok mu H&M ya. Banane çok güzel şeyler var. Kızlara bu kadar güzel varsa erkeklere de vardır güzel şeyler. Ben bilmeden görmeden ne olur açılmış olsun bana haber verin açıldı diye. REsmen H&M cicisi aşerdim.benim doktorum da rahat, ben çok endişeleniyordum yeterli vitaminleri vs alamıyorum diye ama rahatlattı beni.vitamin falan verdi ama sırf ben istedim diye, onları da kullanamıyorum zaten bulantılardan
ya uzun giyiyorum genelde ama o zaman denediğimde takıntı yapmışım demek ki
bunlar h&m den canım. çok güzel şeyler vardı bak mutlaka. birini 2-4 ay aldım birini 4-6 ay.
bugün de lcw den aşağıdaki badileri beğendim ama çok aldığım için kendimi tuttum almadım. içimde kaldı biriniz alın da giydirin bunları, çok güzeller
Ben lcw ve defakto da bulabildim hamile pantolonu uygun fiyata ama seçenek çok az.hamile giyimcilerde çok pahalı oluyorgünaydın kızlar,
Aynen ayaklarımı tanıyamıyorum. Bunlar benim kibar ayaklarım değil diyorum dün akşam eşime de. Sende evlendiğim ki gibi değilsin zaten diyorBüyümek sorun değilde enine büyüyünce kare ayakların oluyo o çok kötü
Sağolsun zaten biriktiriyorum hepsini bebek doğduktan sonra hepsinin karşılığını alıcak yeniden evlenmiş gibi olucak özlesin beni biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?