2014 Aralık Anneleri

yok sadece ayak o da işte salladığımız için falan herhalde canım. sabah ayakkabımı giyiyorum, ayağım içinde dans ediyor ama 1 saat sonra tombiş teyze gibi oluyorum ayağımın üstü ve bileğim çok şişiyor

Çok güzel şeyler almışsın canım güle güle giydir.ben lcw den alıyorum her şeyimi cok memnunum

saol teyzesi paylaşınca mutlu oluyor insan işte ben 2-3 hafta önce bakmıştım canım ama pantolonlar çok kötü durmuştu lcw de, penye kısmın altı inanılmaz pot durmuştu. ama o zaman kilo almamıştım daha, şimdi belki daha iyi olur tekrar bakayım en iyisi

Günde 1 kere olur mu hiç. Buralardan uzak kalma. Özleriz biz seni :)
Gece yatarken koymuyordum o zaman da koyayım bari. Puff 2-3 gündür daha fazla şişiyor.

Tekrar bi dene canım çok kısa giymiyorsan üstünü zaten kötü durmuyo tişörtü indirince

Kızlar bir arkadaşım hamile bugün ya da yarın doğumu olacakmış Allah'ın izniyle. Sizler de dua eder misiniz hayırlısıyla doğum yapabilmesi için. Hamilelerin duası kabul olurmuş.
ayy inşallah hayırlısıyla sağlıkla alır kuzucuğunu kucağına. çok duygulanıyorum doğum haberleri duyunca, şimdiden n'oluyorsa bana artık

hadi yaaa,amaninnnn ben normal istiyorum bi aksilik çıkmazsa burdan gelecek olan sancılarıma sessleniyorum,lütfen geç kalmayınızz

Aynen bende öyle. Hatta bir babetim var biraz büyük gibi diye giymiyordum. Bulup onu çıkarayım barii

hadi yaaa,amaninnnn ben normal istiyorum bi aksilik çıkmazsa burdan gelecek olan sancılarıma sessleniyorum,lütfen geç kalmayınızz
Evrene mesaj bırakmak için çok erken değil mi ? yanlış algılayıp zamanı şaşırıp erken gelmesin Zamanında zamanında diye söyle de ters etki yapmasın

Günde 1 kere olur mu hiç. Buralardan uzak kalma. Özleriz biz seni :)
Gece yatarken koymuyordum o zaman da koyayım bari. Puff 2-3 gündür daha fazla şişiyor.
bende özlüyorum canım ama mobil uygulama olması şart evde değilken bile 2 dk girip mesaj yazabiliyorum yada iş falan yaparken 5-10 dk vakit ayrılıyo ama her defasında bilgisayar odasında vakit geçiremiyorum mesela yemek yapmaya başlıycam birazdan mutfağa geçince telefondan bakmak kolay oluyodu
Ödemi hiç sorma bana bazen ayağım patlayacak sanıyorum öyle geriliyoki şu an giyebildiğim 1 tane babetim vardı yan dikişlerden patlamış
Eşim aradı bugün kaç numara giyiyodun şimdi kaç numara ayakkabı oluyo diye sordu 36 giyiyodum ama 38 oluyo dedim boyu uzun olucak ama dedi evet uzun oluyo ama enden ancak kurtarıyo beni dedim güldü.Ayakkabı alacak sanırım bana

Arkadaşlar Merhaba,
Bugün doktor kontrolüm vardı,toplamda 8 kg almışım,şeker testimde 5o gr yukleme 151 cıktı nasıl sizce yuksek mı?

doğru söylemiş benim dr um erkek ama o da senin dr unla aynı kafada sanırım ilaç manyağı dr lardan değil kızım da dr umuza aşık dr a gidene kadar fazla hareket yok ama dr abisini görünce hooopp eller havaya

canım çok güzeller nereden aldın acaba

REsmen büyümüşsün Küçüklerin büyümesi güzel oluyorda büyük insanların büyümesi cık hiç güzel olmuyor Ben hala aynı numara giyiyorum ama babetin üstünde dağ oluyor Büyük gelen bir babetim vardı onu bulup çıkarayımda onu giyeyim.
Ayy ne güzel bak eşin düşünmüş ayakkabı alacak Onun jestine karşılıkta veremezsin sen şimdi tühh. Neyse doğumdan sonra ya sakla. alacağı olsun
Arkadaşlar Merhaba,
Bugün doktor kontrolüm vardı,toplamda 8 kg almışım,şeker testimde 5o gr yukleme 151 cıktı nasıl sizce yuksek mı?
bende 8 kg aldım. Bu gidişle 30-40 ile tamamlarım heralde Doktorun söylemedi mi yüksek ya da iyi diye. Ben daha yaptırmadım standartı nedir bilmiyorum yani.

benim doktorum da rahat, ben çok endişeleniyordum yeterli vitaminleri vs alamıyorum diye ama rahatlattı beni.vitamin falan verdi ama sırf ben istedim diye, onları da kullanamıyorum zaten bulantılardan

Tekrar bi dene canım çok kısa giymiyorsan üstünü zaten kötü durmuyo tişörtü indirince

ya uzun giyiyorum genelde ama o zaman denediğimde takıntı yapmışım demek ki

canım çok güzeller nereden aldın acaba

bunlar h&m den canım. çok güzel şeyler vardı bak mutlaka. birini 2-4 ay aldım birini 4-6 ay.
bugün de lcw den aşağıdaki badileri beğendim ama çok aldığım için kendimi tuttum almadım. içimde kaldı biriniz alın da giydirin bunları, çok güzeller

Eklentiler

• kk3.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 70
Ben lcw ve defakto da bulabildim hamile pantolonu uygun fiyata ama seçenek çok az.hamile giyimcilerde çok pahalı oluyor

Büyümek sorun değilde enine büyüyünce kare ayakların oluyo o çok kötü
Sağolsun zaten biriktiriyorum hepsini bebek doğduktan sonra hepsinin karşılığını alıcak yeniden evlenmiş gibi olucak özlesin beni biraz

Bursa Da yok mu H&M ya. Banane çok güzel şeyler var. Kızlara bu kadar güzel varsa erkeklere de vardır güzel şeyler. Ben bilmeden görmeden ne olur açılmış olsun bana haber verin açıldı diye. REsmen H&M cicisi aşerdim.

Ben lcw ve defakto da bulabildim hamile pantolonu uygun fiyata ama seçenek çok az.hamile giyimcilerde çok pahalı oluyor

Aynen ayaklarımı tanıyamıyorum. Bunlar benim kibar ayaklarım değil diyorum dün akşam eşime de. Sende evlendiğim ki gibi değilsin zaten diyor Göt göbek kol bacak hepsi ayrı yerden tutmuş çekerek esnetiyor beni
Sizin ki gerçekten yeni evlenmiş gibi olacak. Siz şimdi nişanlılık dönemindesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…