günaydın şekerimmmSon iş günümden günaydınlar hepinize. Artık tatil zamanı son saatleri sayıyorum iş yerinde. Bu gün 12 de işten çıkış yaptığım gibi başlıyor çok şükür tatilimiz. 2 hafta işten uzakkk ohhh rahat
geçmiş olsun...merak etme yolun çoğu geçti azı kaldı Allah'ın izniyle....bütün zorlukları bebişlerimiz için atlatacağız inşallah:)Günaydın kızlar,
Gece bacağıma kramp girdi ağrıyla uyandım ve 1-2 dakika sürdü. Dayanılmayacak bi ağrıydı nasıl anlatacağımı bilmiyorum, eşim masaj yaptı kramp geçti ama şu an çok zor yürüyorum ağrı devam ediyor. Hani böyle çok spor yaparsın da ağrır ya, annem et kesildi der, öyle bi ağrı var şiddetli.
Üstelik bulantıyla uyandım, zor gittim banyoya çok küçük adımlarla.
Hamileliğin bütün zorluklarını yaşayacak mıyım ben acaba, artık sinirlerim bozulmaya başladı ne zaman geçecek bunlar
aslında fotoda da biraz daha büyük çıkmış çünkü fazla yakından çektimMaşallah kocaman olmuş yaa
canım öncelikle iyi tatiller. inan öyle iyi gelecek ki sana.. bebişinin hareketlerinden de anlayacaksın ona da çok iyi gelecek:)Son iş günümden günaydınlar hepinize. Artık tatil zamanı son saatleri sayıyorum iş yerinde. Bu gün 12 de işten çıkış yaptığım gibi başlıyor çok şükür tatilimiz. 2 hafta işten uzakkk ohhh rahat
Oyyy Maş Allah size. Çok güzel olmuşsunuzArtık saklanacak gibi bir karnımız yok Gerçi saklamak isteyen de yok ta işte dışarda çok belli olmasın diyorum ben kendimce ama saklayamıyorum
Canım günaydın. Evet site baya bi değişti. Mobil olayını halledemediler. Biz oğluşumla iyiyiz çok şükür. Ayak şişmemiz dışında bir sorunumuz yok. Kramplar için magnezyum ve potasyum eksikliğiymiş. Madem ilaç kullanmıyorsun her gün 1 tane muz ye ya da 100 gram kabak çekirdeği çitle. Aynı işi görüyormuş. Ben her gün 1 tane muz yemeye çalışıyorum. Çok şükür kramp falan oluşmadı 1 kez dışında. Kızına da Maş Allah çok hareketli olması yaramaz olması falan diyorlar ama belli olmuyor ki. Benim ki arada çok hareketli arada az. Canı nasıl isterse takılıyor Paşam
cnm ben yazdım dün aynı sorunu. benim kramplar gece uykuda oluyo hep ,uykudan uyandıracak şekilde. alt bacağımın arkasına giriyor. kızımda da olurdu ama o baldırıma giriyordu sanki. bu gece olmadı çok şükür. ama kaç gündür her gece oluyordu. zavallı eşim her gece uykulu uykulu masaj yapıyor bana. bu sabah kalkmış uyandırmadın mı yoksa beni diyo. yok dedim olmadı ki :)))Aminn. Çok saol canım, inşallah öyle olur. Bir arkadaş daha yazmış kramplardan şikayetçiymiş cepten girdiğim için göremiyorum kim olduğunu. Tabi ki o ağrıyı hiç kimsenin çekmesini istemem ama aynı şeyi yaşayan birileri olduğunu görünce demek ki normalmiş, olabiliyormuş diye yumuşuyor insan biraz.
Magnezyum kullanamıyorum bulantıdan ama muz severim, yerim çok sağol canım benim tavsiyen için. Hemen yiyeceğim bi tane.
hayırlı doğum nasip etsin Rabbim ve anneyi de bebeğine sağ sağlim kurtarsın doğumdanKızlar bir arkadaşım hamile bugün ya da yarın doğumu olacakmış Allah'ın izniyle. Sizler de dua eder misiniz hayırlısıyla doğum yapabilmesi için. Hamilelerin duası kabul olurmuş.
Amin canım. İnş Allah iyi geçer. Gerçi tatil bu dinlenmek bile yeter. Kız fotoda baya baya bebeklisin nasıl anlamıyorlar kisanada günaydınn:) ohh ohh tatilinizin iyi geçmesi dileğiyle:) beni dışarda görenler ben söylemesem hamile olduğumu anlayamıyorlar kendi kilom sanıyorlarfotoda daha büyük çıkmış yaa
Bende sefam olsun ohh ohh moduna girmek üzereyim. Ayak şişkinliklerim geçsin de rahat edeyim. Dinlenince geçer umarım. Eşimin köyüne gideceğiz bu gün. Salı günü ne kadar ordayız. Bayramda ilk günde oradaydık hiç şişmemişti. Evime geldiğim gün şişmişti. Bakalım köy havası belki alır ayaklarımın havasını dagünaydın şekerimmmhadi gözün aydınn, keyfini sür 2 haftanınn, bol bol yat dinlenn, sefam olsun ohhhh ohhh
Eminim gelecektir. Hele çalışan olunca tatil daha bir kıymetli oluyor açıkçası biliyorsun sende zaten. Telefonu az kullanman çok hoş ben yapamıyorum elimden düşmüyor resmencanım öncelikle iyi tatiller. inan öyle iyi gelecek ki sana.. bebişinin hareketlerinden de anlayacaksın ona da çok iyi gelecek:)
ben mobilden girmiyorum pek. eşim cep telefonuyla fazla haşır neşir olmamı istemiyor ben de huzursuz oluyorum açıkcası karnımın üstünde tutarken. uzun görüşmelerimi de kulaklıkla yapıyorum. işyerinde de evde de pc den giriyorum.
evet muzu duymuştum kabak çekirdeğini bilmiyordum çok mercii ikisini de severim:))) senin paşana da maşallah cnmmm
aynen öyle swift sen ne iş yapıyorsun merak ettim?25-28. haftalar arası yapılıyor canım.
Benim hastanemde ücretli ama 20 TL cüzzi bir miktar yani.
Bu beişler için her şeyi yapmaya hazırız resmen :)
aynen köy havası,dinlenme iyi gelir belki şişkinliklereeBende sefam olsun ohh ohh moduna girmek üzereyim. Ayak şişkinliklerim geçsin de rahat edeyim. Dinlenince geçer umarım. Eşimin köyüne gideceğiz bu gün. Salı günü ne kadar ordayız. Bayramda ilk günde oradaydık hiç şişmemişti. Evime geldiğim gün şişmişti. Bakalım köy havası belki alır ayaklarımın havasını da
Dış ticaret canım. Yurt dışından mal alıp yurt içine satış yapıyoruz. Türkiye mümessiliyiz. Dokuma tezgahı parçaları ithal ediyoruz. Şöyle incik boncuk ithal edeydik iyiydiaynen öyle swift sen ne iş yapıyorsun merak ettim?
yine seninki tezgah ıvız zıvır benim ki ölüm kalım doğum tutanakları.. bende bıktım zaten işimden 6 ay oluyor evden yürütmeye başlayalı home office olayı :) ama git gide kopuyorum yavaştanDış ticaret canım. Yurt dışından mal alıp yurt içine satış yapıyoruz. Türkiye mümessiliyiz. Dokuma tezgahı parçaları ithal ediyoruz. Şöyle incik boncuk ithal edeydik iyiydi
Haha annemde eşimin ailesinin köyde oturduğunu öğrenince seni bu halinle köye almazlar köy havanı indirir diyordu o aklıma geldi şimdiaynen köy havası,dinlenme iyi gelir belki şişkinliklereegit de şu havanı söndürsün köy senin artizzzz
Devlette mi özelde misin ? Ohhhh hjome office olayı ne güzel. Bİz o kadar teknolojileşemedik canım. ama doğum iznine çıkınca öyle olacak benimde. Yerime bakacak hiç kimse yok. Bİrtek patronum biliyor dil başka da kimse bilmiyor. O yüzden bir bebiş emzireceğim bir mail cevaplayacağımyine seninki tezgah ıvız zıvır benim ki ölüm kalım doğum tutanakları.. bende bıktım zaten işimden 6 ay oluyor evden yürütmeye başlayalı home office olayı :) ama git gide kopuyorum yavaştan
Haha annemde eşimin ailesinin köyde oturduğunu öğrenince seni bu halinle köye almazlar köy havanı indirir diyordu o aklıma geldi şimdiKız ne bileyim ben hayatımda hiç köy görmemişim. Orda herkes yemenili falan ev hali ile ben şal eşarbım,topuklu ayakkabım, güneş gözlüğüm ile dağlarda dolaşıyorum . Ama artık eve kadar topuklu yayla gibi yere çıkacağımız zaman babet giymeye başladım
hahha tabi kız köyde sosyete gibi mi dolaşsın millet,vala bende köye gidince şortum tşörtle ne rahat ettiriyosa onunlaa alışmışın bakk yoksa o yollarda bilek mi kalırr
amann amannn dikkat etNe mümkün sakatlanıp döneriz Allah korusun
direkt savcılığa ve bölgeden iki noterliğe bağlıyım. normalde çağırılınca gitmem gerek ama gitmiyorum evden yapıp çeviri gönderiyorum.. bu yaşa kadar yapmadığım iş kalmadı desem doğru 4 sene de öğretmenlik yaptım özelde çıldırmak üzereyken bıraktım :) şu an keyfim daha iyi :) antalya da olayda çok turistler sağolsun iş çok çıkıyor böyle..Devlette mi özelde misin ? Ohhhh hjome office olayı ne güzel. Bİz o kadar teknolojileşemedik canım. ama doğum iznine çıkınca öyle olacak benimde. Yerime bakacak hiç kimse yok. Bİrtek patronum biliyor dil başka da kimse bilmiyor. O yüzden bir bebiş emzireceğim bir mail cevaplayacağımOlmadı bebişi kapar ofice geçerim
canım ben tesettürlüyüm normalde üzerimde pardesü de olunca hiç anlamıyorlarAmin canım. İnş Allah iyi geçer. Gerçi tatil bu dinlenmek bile yeter. Kız fotoda baya baya bebeklisin nasıl anlamıyorlar ki
Home office olayı süper valla. ÇAğırdıkların da gitmediğinde sorun olmuyorsa ne güzel. Bu ara da yaşın kaç ki yapmadığım iş kalmadı demişsin. Merak iştedirekt savcılığa ve bölgeden iki noterliğe bağlıyım. normalde çağırılınca gitmem gerek ama gitmiyorum evden yapıp çeviri gönderiyorum.. bu yaşa kadar yapmadığım iş kalmadı desem doğru 4 sene de öğretmenlik yaptım özelde çıldırmak üzereyken bıraktım :) şu an keyfim daha iyi :) antalya da olayda çok turistler sağolsun iş çok çıkıyor böyle..
bana kalırsa nacizane fikrim sen evden yönetirsin gibime geliyor işlerini.. maşallah inanır mısın bilmem ama enerjin ve hakimiyetin yüksek geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?