Bende tesettürlüyüm ama malesef pardesü giymiyorum. Tunik tarzında giyiniyorum. Doğru pardesülerde vücut hatlarını çok belli etmesin dersen hafif bol oluyor belli olmaz. Bende bu aralar malum kıyafet sıkıntısı çekiyorum. Eski tuniklerimin tamamı göüğsten ve göbekten dar geliyor. Streç gibi yapşıyor. Bol olsun göt göbek belli olmasın diyorum. Sevmem öyle kapalıların dar giyilmesini. Ama bol pantolonlar bile dar gelmeye başladı kriz var bizim evde çok fena. Hayır bulamıyorum da istediğim gibi kıyafet. Allah aşkına tesettürlü bayanlara yapılan tunikler bile iç gösteriyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. ayyy çok doluyum ben bu kıyafet mevzusundacanım ben tesettürlüyüm normalde üzerimde pardesü de olunca hiç anlamıyorlarfotoda da biraz daha büyük çıkmış göbişim telefondan çektiğimi atıcaktım ama boyut yüzünden bilgisayardan çekip attım...kameraya da çok yakın durunca haliyle daha büyük çıktı
aynen öyle canım kıyafet bulmak en zor iş orayı kapat burayı kapat derken karmaşık kıyafetler çıkıyor ortaya doğru düzgün birşey alacağım dersen de bi çok paraBende tesettürlüyüm ama malesef pardesü giymiyorum. Tunik tarzında giyiniyorum. Doğru pardesülerde vücut hatlarını çok belli etmesin dersen hafif bol oluyor belli olmaz. Bende bu aralar malum kıyafet sıkıntısı çekiyorum. Eski tuniklerimin tamamı göüğsten ve göbekten dar geliyor. Streç gibi yapşıyor. Bol olsun göt göbek belli olmasın diyorum. Sevmem öyle kapalıların dar giyilmesini. Ama bol pantolonlar bile dar gelmeye başladı kriz var bizim evde çok fena. Hayır bulamıyorum da istediğim gibi kıyafet. Allah aşkına tesettürlü bayanlara yapılan tunikler bile iç gösteriyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. ayyy çok doluyum ben bu kıyafet mevzusunda
Evet canım ya tesettür kıyafetleri dünyanın parası. Aşırı yüksek meblağlar dönüyor. Dini kullanıyor resmen markalar.aynen öyle canım kıyafet bulmak en zor iş orayı kapat burayı kapat derken karmaşık kıyafetler çıkıyor ortaya doğru düzgün birşey alacağım dersen de bi çok para
eşim tesettüre yöneltmek yerine vazgeçsinler diye bir uğraş var sanki diyorEvet canım ya tesettür kıyafetleri dünyanın parası. Aşırı yüksek meblağlar dönüyor. Dini kullanıyor resmen markalar.
evet ya tesettürlü bayanlar için bile yapılanlar iç gösteriyor gerçekten de hiç hoş değil...:)ayy şimdilerde pardesü bile bana olmuyor büyük beden de almak istemiyorum...o da sadece göbekten dar geliyor....üzerimde pardesü olduğu için kısa kollu, kolsuz falan hamile kıyafetleri, hamile pantolonu falan da çok rahat giyiyorum...yani sadece tek sorun pardesü...Bende tesettürlüyüm ama malesef pardesü giymiyorum. Tunik tarzında giyiniyorum. Doğru pardesülerde vücut hatlarını çok belli etmesin dersen hafif bol oluyor belli olmaz. Bende bu aralar malum kıyafet sıkıntısı çekiyorum. Eski tuniklerimin tamamı göüğsten ve göbekten dar geliyor. Streç gibi yapşıyor. Bol olsun göt göbek belli olmasın diyorum. Sevmem öyle kapalıların dar giyilmesini. Ama bol pantolonlar bile dar gelmeye başladı kriz var bizim evde çok fena. Hayır bulamıyorum da istediğim gibi kıyafet. Allah aşkına tesettürlü bayanlara yapılan tunikler bile iç gösteriyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. ayyy çok doluyum ben bu kıyafet mevzusunda
33 olucam yakında.. Öğretmenlikten tezgahtarliga çok çalıştım 17 yasımda basladim malum ekonomiye destek aileye aynı zamanda okulu bitirdim 24 ten 28 e öğretmenlik sonrasında su anki isim bıktım çalışmaktan kısaca evimin kadını cocuklarımın anasi olmak niyetim :) zaten son zamanlar çalışmıyor sayılırımHome office olayı süper valla. ÇAğırdıkların da gitmediğinde sorun olmuyorsa ne güzel. Bu ara da yaşın kaç ki yapmadığım iş kalmadı demişsin. Merak işteAçıkçası bende evde çalışsam bende iyi olurum İnş Allah evden yönetirimde billi bir süre işte sonra yine bebişi ananeye bırakıp office ev arası tam zamanlı çalışmaya devam Allah 'tan patronlarım iyidir, çalıştığım yer de gayet rahatım yerinde o yüzden zaten bırakamıyorum ya işimi. SAğol canım bu arada enerjimi ve hakimiyetimi yüksek bulmuşsun. Ben inanırım bazılarının enerjisi gerçekten fazla ve bulaşıcı olur
bende dişlerimi kandan fırçalayamıyorum yaaa, nereyi fırçalasam hemen kanıyoo,sonra kandan midem bulanıyo,hemen yıkıyorum ağzımıYa kızlar diş etlerım cok kanıyoya. Dun bi elma yıyım dedım resmn elmada dişlermde kan içinde kaldıya. Napmam lazm acaba
sana da iyi haftasonlarıHerkese iyi haftasonlarii olsunn.
Hava cook sicaak yaniyorum
evet canım sağolasın her şey yolunda şükürGözün aydın canim çok sevindim:) senin pasa epey büyümüş maşallah
canım naçizane önerim yani bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum da o yüzden doktorun bana önerdiği fırçalamaya devam ve sirkeli tuzlu suyla gargara yap dedi ama ben yapamadımbende dişlerimi kandan fırçalayamıyorum yaaa, nereyi fırçalasam hemen kanıyoo,sonra kandan midem bulanıyo,hemen yıkıyorum ağzımı
deneyeyim canımm sağol valaacanım naçizane önerim yani bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum da o yüzden doktorun bana önerdiği fırçalamaya devam ve sirkeli tuzlu suyla gargara yap dedi ama ben yapamadımpansuman yapar gibi diş etlerime pamukla sürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?