2014 Aralık Anneleri

Bende tesettürlüyüm ama malesef pardesü giymiyorum. Tunik tarzında giyiniyorum. Doğru pardesülerde vücut hatlarını çok belli etmesin dersen hafif bol oluyor belli olmaz. Bende bu aralar malum kıyafet sıkıntısı çekiyorum. Eski tuniklerimin tamamı göüğsten ve göbekten dar geliyor. Streç gibi yapşıyor. Bol olsun göt göbek belli olmasın diyorum. Sevmem öyle kapalıların dar giyilmesini. Ama bol pantolonlar bile dar gelmeye başladı kriz var bizim evde çok fena. Hayır bulamıyorum da istediğim gibi kıyafet. Allah aşkına tesettürlü bayanlara yapılan tunikler bile iç gösteriyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. ayyy çok doluyum ben bu kıyafet mevzusunda

aynen öyle canım kıyafet bulmak en zor iş orayı kapat burayı kapat derken karmaşık kıyafetler çıkıyor ortaya doğru düzgün birşey alacağım dersen de bi çok para

aynen öyle canım kıyafet bulmak en zor iş orayı kapat burayı kapat derken karmaşık kıyafetler çıkıyor ortaya doğru düzgün birşey alacağım dersen de bi çok para
Evet canım ya tesettür kıyafetleri dünyanın parası. Aşırı yüksek meblağlar dönüyor. Dini kullanıyor resmen markalar.

Evet canım ya tesettür kıyafetleri dünyanın parası. Aşırı yüksek meblağlar dönüyor. Dini kullanıyor resmen markalar.
eşim tesettüre yöneltmek yerine vazgeçsinler diye bir uğraş var sanki diyor

evet ya tesettürlü bayanlar için bile yapılanlar iç gösteriyor gerçekten de hiç hoş değil...:)ayy şimdilerde pardesü bile bana olmuyor büyük beden de almak istemiyorum...o da sadece göbekten dar geliyor....üzerimde pardesü olduğu için kısa kollu, kolsuz falan hamile kıyafetleri, hamile pantolonu falan da çok rahat giyiyorum...yani sadece tek sorun pardesü...

slm annısler uzun suredır gıremıyorum turkıyeye geldım ucakta bı sıkın tı yasamadım ıns donerkede yasamam
bızde hersey yolunda bel agrısı dısında ayak sısmem fılan olmadı daha.. dun gece bıkere banada kramp gırer gıbı oldu onun dısında alısverıs yapıyorum bol bol
ımaj markasının esyalarını alıyorum genelde renklerı ve modellerı daha hosuma gıdıyor kullanan yada alanlar varmı
en son kedıme bı lohusa takımı alacam pek model yok sadece bıtane begendım beyaz dantellı fılan onu almayı dusunuyorum
benden bu kadar =)

slm annısler uzun suredır gıremıyorum turkıyeye geldım ucakta bı sıkın tı yasamadım ıns donerkede yasamam
bızde hersey yolunda bel agrısı dısında ayak sısmem fılan olmadı daha.. dun gece bıkere banada kramp gırer gıbı oldu onun dısında alısverıs yapıyorum bol bol
ımaj markasının esyalarını alıyorum genelde renklerı ve modellerı daha hosuma gıdıyor kullanan yada alanlar varmı
en son kedıme bı lohusa takımı alacam pek model yok sadece bıtane begendım beyaz dantellı fılan onu almayı dusunuyorum
benden bu kadar =)

33 olucam yakında.. Öğretmenlikten tezgahtarliga çok çalıştım 17 yasımda basladim malum ekonomiye destek aileye aynı zamanda okulu bitirdim 24 ten 28 e öğretmenlik sonrasında su anki isim bıktım çalışmaktan kısaca evimin kadını cocuklarımın anasi olmak niyetim :) zaten son zamanlar çalışmıyor sayılırım

Ya kızlar diş etlerım cok kanıyoya. Dun bi elma yıyım dedım resmn elmada dişlermde kan içinde kaldıya. Napmam lazm acaba

Ya kızlar diş etlerım cok kanıyoya. Dun bi elma yıyım dedım resmn elmada dişlermde kan içinde kaldıya. Napmam lazm acaba
bende dişlerimi kandan fırçalayamıyorum yaaa, nereyi fırçalasam hemen kanıyoo,sonra kandan midem bulanıyo,hemen yıkıyorum ağzımı

Merhaba kizlar bugün ne kadar sicak boyle bayılacam resmen sıcaktan nefes almakta gucluk cekiyorum. Yerimden kipirdayamiyorum yan gelip yatiyorum sabahtan beri. Bu arada tek tek ank daki ozel hastaneleri arayip sezeryan.dogum fiyatlarini aldim ama cok pahali ya(

Bacagina kramp girenler icin bir tavsiyem olacak, bacaginiza kramp girdigi anda ayak baş parmaginizi havaya kaldirarak gerin masajdan daha etkili bende sık sık gece kramplarina maruz kaliyorum magnezyum kullanmaya basladiktan sonra azaldı gerci...

bende dişlerimi kandan fırçalayamıyorum yaaa, nereyi fırçalasam hemen kanıyoo,sonra kandan midem bulanıyo,hemen yıkıyorum ağzımı
canım naçizane önerim yani bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum da o yüzden doktorun bana önerdiği fırçalamaya devam ve sirkeli tuzlu suyla gargara yap dedi ama ben yapamadım pansuman yapar gibi diş etlerime pamukla sürdüm

deneyeyim canımm sağol valaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…