- 2 Aralık 2013
- 165
- 44
- 123
- 42
bunlar h&m den canım. çok güzel şeyler vardı bak mutlaka. birini 2-4 ay aldım birini 4-6 ay.
bugün de lcw den aşağıdaki badileri beğendim ama çok aldığım için kendimi tuttum almadım. içimde kaldı biriniz alın da giydirin bunları, çok güzeller
et tükettiğim için sormadım canım onu ama istersen haftaya randevum var sorarım. genelde ben bunu yiyemiyorum dediğimde onun yerine bunu ye o zaman diyo. hap vermiyo hiç.
et tükettiğim için sormadım canım onu ama istersen haftaya randevum var sorarım. genelde ben bunu yiyemiyorum dediğimde onun yerine bunu ye o zaman diyo. hap vermiyo hiç.
Bursa Da yok mu H&M ya. Banane çok güzel şeyler var. Kızlara bu kadar güzel varsa erkeklere de vardır güzel şeyler. Ben bilmeden görmeden ne olur açılmış olsun bana haber verin açıldı diye. REsmen H&M cicisi aşerdim.
Ben lcw ve defakto da bulabildim hamile pantolonu uygun fiyata ama seçenek çok az.hamile giyimcilerde çok pahalı oluyor
ben de bunları çok begendim mutlaka alıcam bunlardan
Bak böyle deyip daha çok özendirdinerkeklere de var çok güzel şeyler, ben yiğenime alıyorum hep koca adam kıyafetleri gibi şeyler var papyonlu kravatlı falan, onlara bayılıyorum ben de. bursa'da var mı bilmiyorum canım ama çok aşerdiysen biz alıp gönderelim sana
ya hiç sorma gebe diye bir mağazaya girdim pantolonlar 100 liranın üstündeydi. 3-4 ay giyeceğim şey için o kadar para veremem dedim ve gidip defacto dan o fiyata 4 parça kıyafet aldım
babam çok şükür iyi aycell cim bypass olcak doktor araştırıyoruz.Allah sifa versin canim babana..umarim simdi daha iyidir...kiz cocuklari icin baba cok ozeldir..
İyiyiz bizde çok şükür canım.selam kızlar, swiftciğim merhaba
gelemiyorum kaç gündür
biz iyiyiz sizler nasılsınız?
Çok geçmiş olsun bu arada. Geçen yıl Şubat ayında da benim babam kalp kapakçığından ameliyat olmuştu. Allah sağlık şifa versin babacığına ve tüm hastalara inş Allah.babam çok şükür iyi aycell cim bypass olcak doktor araştırıyoruz.
Günaydın kızlar,
2 günde her şey çok değişmiş bu ne böyle :)
kızlar dün merdivenlerden düştüm, ayağım mı burkuldu ne oldu anlamadım 5-6 merdiven kaydım. belim, karnım falan değmedi çok şükür ama bacağım ve bileğim çok ağrıyor. doktor şiddetli ağrın olmadığı sürece ağrı kesici krem, losyon tarzı şeyler kullanma demişti. ne yapabilirim ki bunun dışında?
İyiyiz bizde çok şükür canım.
Çok geçmiş olsun bu arada. Geçen yıl Şubat ayında da benim babam kalp kapakçığından ameliyat olmuştu. Allah sağlık şifa versin babacığına ve tüm hastalara inş Allah.
Sağolasın canım. Babam şimdi çok şükür iyi. Kapakçığın koptuğunu bile şans eseri öğrenmiştik.çok sağolasın, Allah herkesin hastasına şifa versin canım babana da.
ne oldu oğlunun böbreğe baskısı bitti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?