2014 Aralık Anneleri

ben de bunları çok begendim mutlaka alıcam bunlardan

et tükettiğim için sormadım canım onu ama istersen haftaya randevum var sorarım. genelde ben bunu yiyemiyorum dediğimde onun yerine bunu ye o zaman diyo. hap vermiyo hiç.

Harika olur! Ben bizzat sordum ama bebeğin sağlıklı olmaza getirdi.

Aynı mesaj hata vermişti bin kez gelecek o yüzden . :)

et tükettiğim için sormadım canım onu ama istersen haftaya randevum var sorarım. genelde ben bunu yiyemiyorum dediğimde onun yerine bunu ye o zaman diyo. hap vermiyo hiç.

Harika olur! Ben bizzat sordum ama bebeğin sağlıklı olmaza getirdi.

erkeklere de var çok güzel şeyler, ben yiğenime alıyorum hep koca adam kıyafetleri gibi şeyler var papyonlu kravatlı falan, onlara bayılıyorum ben de. bursa'da var mı bilmiyorum canım ama çok aşerdiysen biz alıp gönderelim sana

Ben lcw ve defakto da bulabildim hamile pantolonu uygun fiyata ama seçenek çok az.hamile giyimcilerde çok pahalı oluyor

ya hiç sorma gebe diye bir mağazaya girdim pantolonlar 100 liranın üstündeydi. 3-4 ay giyeceğim şey için o kadar para veremem dedim ve gidip defacto dan o fiyata 4 parça kıyafet aldım

Harika olur! Ben eti bizzat sordum ama bebeğin sağlıklı olmaza getirdi.

Ben de imom kullanıyorum şu an. Dün de bi tanıdığım bu desteklerin yeteri kadar test edilmediğini vs söyledi. :S
Bir de mesela imom'da folik asit var ama 17 haftadan sonra mı ne folik asit bebeğe yarardan çok zarar verebiliyomuş dedi başka bir kişi. Bunlar araştırmadığım şeyler bu arada hemen ciddiye almamak lazım, uzman tavsiye ediyor sonuçta ama uzmanlar da bizim kadar titizleniyor mu diye bazen düşünmüyor değilim. :S

yaa kızlar bu bildirim gelen konuşmaları nasıl sileceğiz yaa,bulamadım bi türlüüü

Bak böyle deyip daha çok özendirdin Allah razı olsun canım düşünmeniz yeter. Ben koçişe diyeyim H&M aşerdim diye belki mudanya dan bir koşu istanbula gider geliriz diyeceğiz ama zor Netten satışı yok mu ki ?

kızlar sabah ben uyanınca 1 saat sonra uyanırdı bebişim hala ses yok canım sıkıldı

Keşke başka bir şey isteseydim olacakmış bak Netten satışı varmış. Bakacağım şimdi neler var neler yok benim paşama göre

aaaaaaaa ama fiyatları yazmışlar her şeyi yapmışlar sepete at kısmı yokmuş. Online satış değil bilgilendirmeymiş.

selam kızlar, swiftciğim merhaba
gelemiyorum kaç gündür
biz iyiyiz sizler nasılsınız?
İyiyiz bizde çok şükür canım.
babam çok şükür iyi aycell cim bypass olcak doktor araştırıyoruz.
Çok geçmiş olsun bu arada. Geçen yıl Şubat ayında da benim babam kalp kapakçığından ameliyat olmuştu. Allah sağlık şifa versin babacığına ve tüm hastalara inş Allah.

geçmiş olsun canım, şimdi iyi misin?

çok sağolasın, Allah herkesin hastasına şifa versin canım babana da.

ne oldu oğlunun böbreğe baskısı bitti mi?

çok sağolasın, Allah herkesin hastasına şifa versin canım babana da.

ne oldu oğlunun böbreğe baskısı bitti mi?
Sağolasın canım. Babam şimdi çok şükür iyi. Kapakçığın koptuğunu bile şans eseri öğrenmiştik.
Bilmiyorum benim sancım sadece 1 gün oldu onda da baskı yaptığını öğrenmiştik. Bir daha sancı olmadı. 1 ay sonra gel demişti ürolog. Daha dolmadı 1 ay bakalım öğreneceğiz. Ama baskı devam etseydi sancım olurdu diyorum. kısmet yinede neler yapmış içerde pek bilmiyoruz

kızlar oğluşumla son halimiz (maşallah isterimm)

Eklentiler

• imm_2014_08_15_18_29_11_220.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 120
bu da diğeri

Eklentiler

• imm_2014_08_15_18_29_17_718.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…