2014 Aralık Anneleri

kızlar iki dişime dolgu yaptırdım ağrıya daha fazla dayanamadım.İnşallah bi zararı olmamıştır bebeklere..Kadın doğum doktoruma sordum 24. haftaya kadar yaptır dedi.Diş doktorum da aynı şekilde ortak kararla yaptırdım rahatladım..

Slm kizlarrrr siteye ne olmus boyleee alisamadim bi tuhaf geldiiii.... bebikleriniz kac gram olmusss???? Bizim dun kontrolumuz vardiii 750 gr olmusuzzzz )

Geçmiş olsun canın ağrısı daha kötü son aylarda dogumu tetikleyen bişey okuduğuma göre. Iyi yapmışsın bende çok korkuyorum ağrısı diye. Güzel bakamıyorum şu aralar dislerime kanıyor her fircalamada( Ama ilik tuzlu suyla gargara biraz iyi geliyor hassasiyete. Biraz mideyi bulandiriyor ama napalım. UyuşturuP mu yaptı cnm ? Benimde 2 lik dislerde çürük var hafif ama dolguya gerek görmemişti doktor. Umarım ağrı olmaz doğuma kadar.

Geçmiş olsun canın ağrısı daha kötü son aylarda dogumu tetikleyen bişey okuduğuma göre. Iyi yapmışsın bende çok korkuyorum ağrısı diye. Güzel bakamıyorum şu aralar dislerime kanıyor her fircalamada( Ama ilik tuzlu suyla gargara biraz iyi geliyor hassasiyete. Biraz mideyi bulandiriyor ama napalım. UyuşturuP mu yaptı cnm ? Benimde 2 lik dislerde çürük var hafif ama dolguya gerek görmemişti doktor. Umarım ağrı olmaz doğuma kadar.

sağol canım sanada geçmiş olsun.İltihap olursa kana karışıp zehirleme yapabiliyomuş allah korusun bebekte tehlikeye giriyor o zaman.Aslında kanal tedavisi yapılacaktı ama çok uzun sürdüğü için strese girerim diye diş doktorum geçici dolgu yaptı.Doğumdan sonra kanal yapılacak.Uyuşturarak yaptı canım ama hiç uyuşturmadanda yaptıranlar varmış dayanabilene..

kızlarr bişi sorucam sizlere.. lavaboya gidiyorum afedersiniz idarımı yapıyorum tam çıkarken lavabodan bi kaç damla sanki bişi akıyo gibi oluyo bi bakıyorum, akıntı... sürekli olmuyo ama arada oluyo..benim gibi olan var mı

Ya kızlar diş etlerım cok kanıyoya. Dun bi elma yıyım dedım resmn elmada dişlermde kan içinde kaldıya. Napmam lazm acaba
düzenli gargara yapınca geçiyor yalnız diş ipi kullanırken diş etlerine fazla bastırma bir de fırçalarken nazik davran diş etlerine bu süreçte normal kanaması ben düzenli gargara yaparak durdurdum dişçi tavsiyesi

Ya kızlar diş etlerım cok kanıyoya. Dun bi elma yıyım dedım resmn elmada dişlermde kan içinde kaldıya. Napmam lazm acaba
düzenli gargara yapınca geçiyor yalnız diş ipi kullanırken diş etlerine fazla bastırma bir de fırçalarken nazik davran diş etlerine bu süreçte normal kanaması ben düzenli gargara yaparak durdurdum dişçi tavsiyesi

samimiyetimle söyledim maşallah dinç bir anne var karşımda.. benim içim geçmiş bi o yana bi bu yana devriliyorum çalışman da çok şahane.. netice de ekonomik anlamda özgürsündür elbet bi nebze de olsa ben git gide koca eline bakar oldum sağolsun eşim laf etmez ama insan yine de garipsiyor yıllarca kendi paranı kazan sonra ev hanımlığı belki çocuk biraz büyüdükten sonra geri işe başlayabilirim daha doğrusu aktif çalışmaya.. bu arada iyi tatiller demeden geçemicem.. bol bol dinlen

geçmiş olsun...merak etme yolun çoğu geçti azı kaldı Allah'ın izniyle....bütün zorlukları bebişlerimiz için atlatacağız inşallah:)

Amin canım inşallah, sonu güzel olur inşallah tek duamız o

QUOTE="elifceeeee, post: 36524716, member: 535209"]cnm ben yazdım dün aynı sorunu. benim kramplar gece uykuda oluyo hep ,uykudan uyandıracak şekilde. alt bacağımın arkasına giriyor. kızımda da olurdu ama o baldırıma giriyordu sanki. bu gece olmadı çok şükür. ama kaç gündür her gece oluyordu. zavallı eşim her gece uykulu uykulu masaj yapıyor bana. bu sabah kalkmış uyandırmadın mı yoksa beni diyo. yok dedim olmadı ki :)))[/QUOTE]

Aynen benimki de aynı yerde, daha önce de olmuştu ama bu kadar şiddetli değildi. Bi de iki bacağıma birden oldu çok korkuttu. Sabah senin mesajını görünce biraz olsun rahatladım. İnşallah atlatırız canım

Aynen benimki de aynı yerde, daha önce de olmuştu ama bu kadar şiddetli değildi. Bi de iki bacağıma birden oldu çok korkuttu. Sabah senin mesajını görünce biraz olsun rahatladım. İnşallah atlatırız canım[/QUOTE]
Banada ıkı gundebır mutlaka gırıyo kramp. Ama magnezyumu içince gemıyo hc cok rahat yatyrm. Resmen cıglıkla uyanyrm gırdgı zaman. Hemen bacagmı dikip eşime masaj yaptryrm. İlk zamnlar yururken bile agrırdı bacagm. Şimdi okadar sert gırmıyo

Canım bende her gün çamaşır değiştiriyorum ama hep akıntı var çamaşırmda sarımsı. Akıntı normal bence bende bazen idrar imi yapıp taharetlenirken Afedersin akıntı farkediyorum peçete ye silince. Akıntı bizim vajina mızı Mikroplara karşı koruyumus canım bu dönemde öyle diyorlar, kendini temizliyor yani. Kan filan gelmiyorsa ve kaşıntı yanma filan yoksa ve akıntı kokulu değilse bence normaldir telaş etme kuzum

sağol canım benimm allahtan sade akıntı var,koruyorsa iyi o zaman yaa,korusun biziii

Çok sıcak çoook. Yılın en sıcak günüymüş bugün
Doğum zaten pahalı, bir de sezaryen olunca iyice abartıyorlar. Sen takibini nereye yaptırıyorsun canım? İlk doğumunu nerede yaptın?

Çok sıcak çoook. Yılın en sıcak günüymüş bugün
Doğum zaten pahalı, bir de sezaryen olunca iyice abartıyorlar. Sen takibini nereye yaptırıyorsun canım? İlk doğumunu nerede yaptın?
Canim ben takibimi gataya yaptiriyorum ama dogumu orda dusunmuyorum, acibadami aradim 7000 kusur dedi, memoriali aradim 5000 kusur dedi, koruyu aradim 4300 dedi, keske hamilelik oncesi dogum sigortasi yaptirsaydim. tamamlayici saglik sigortasi varmis oda 3200 lr koru ile anlasmasi varmis. Bilmiyorum karatsiz kaldim. Koruda umit hoca varmis arkadasim orda dogum yapti anlata anlata bitremedi drunu o yuzden ordami yapsam acaba diyorum. Gatadan vazgecmemin nedeni takip eden dr doguma girmiyor dogum yapcagin gun dogumhanenede kim gorevli ise o dr yaptiriyor ondan istemiyorum orda yapmak. bu arada ilk doğumum medical park hastanesinde olmustu ama ank da medicalpark yok.

Merabalar arkadaşlar, aranıza yemi katıldım. 23+2 haftalık hamileyim. Birkaç gündür göğüs ağrım başladı yine ama tek göğüsümde hassasiyet var. Sizlerde böyle bir durumla karşılaştınızmı acaba??

Hoşgeldin cnm aramıza hayırlı sağlıklı doğsun inşallah bebişin. Benim 2 göğsümde de hassasiyet var acıyor bazen hatta cok irilesti sütyen takınca bile acıyor çoğu zaman yarım aletle geziyorum.Ama teki agriyomus senin neden bilemiyorum inan. Bu durumla karsilasan arkadaslar varsa yardimci olurlar.Saglicakla kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…